عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
تاثیر معدل پایین یا مشروطی بر گرفتن پذیرش

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تاثیر معدل پایین یا مشروطی بر گرفتن پذیرش
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-07-2014, 09:13 PM
(20-07-2014, 04:43 PM)'hesampaziresh' نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید به تمام عوامل سایت. 
معدل لیسانس 14 ،رشته مهندسی صنایع پلیمر دانشگاه ازاد شیراز.معدل ارشد  مهندسی صنایه پلیمر بدون احتساب نمره ی پایان نامه 17.85 دانشگاه آزاد شیراز.بنظر شما با توجه به معدل و اینکه دانشگاه آزاد بودم شانسی می تونم داشته باشم؟

دوست عزیز 
عوامل بسیاری در افزایش شانس پذیرش موثر هستند که یکی از مهمترین عوامل ارتباط رشته لیسانس و فوق لیسانس و نهایتا هر دو اینها با دکتری مورد نظر شما هست. از این نظر بنظر من مشکلی ندارید اما معدل لیسانس کم را نمیشه کاریش کرد و از ان مهمتر متاسفانه دانشگاه ازادی بودن شما هم به اپلیکشن شما ضربه می زند.
اگر دنبال بورس دکتری هستی دو راه حل پیشنهاد می کنم:
1- حسابی خودت را اماده کنی و 6 ماه تا یکسال مطالعه منظم برای جی ار ای داشته باشی و در این حین حداقل 2 مقاله ای اس ای درست حسابی چاپ کنید تا بتونید برای بورس دکتری شانس خوبی داشته و معدل خودت را تا حد زیادی کاور کنید
2- اگر برای شما امکان داره برای مستر دوم اغدام کنید و بدون جی ار ای در یکی از کشورهایی که شهریه ندارد یا کم هست مشغول تحصیل بشوید مثلا دانشگاه های المان - فرانسه - استونی و فنلاند گزینه های خوبی دارند
انشاله نمرات زبانت امد و رزومت را کامل کردی در بخش شانس پذیرش بهتر راهنمایی خواهیم کرد
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین edram
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-07-2014, 08:24 AM
سلام 
[align=right][align=right]معدل لیسانسم 14.30 هست و ارشدمم تموم شده.لیسانس مکانیک ساخت و تولید خوندم ارشد سیالات و برای جبران معدل لیسانس الان بنا به توصیه یکی از دوستان میخوام مدرک لیسانس دوممو برای جبران معدل بگیرم با یکی از دانشگاه ها رایزنی کردم و گفتن چون فقط میخوای تغییر گرایش بدی برای مدرک لیسانس از ساخت به سیالات ما 102 واحدتو قبول میکنیم و فقط باید یک سال درس بخونم و مدرک بگیرم و با همین 40 واحد و با توجه به اینکه دانشگاه ازاد بومهن راحت میگیره مطمینم معدلمو میتونم بالای 16.5 برسونم.به نظرت منطقی میاد؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین mehdi.en
**
نقل قول

24-07-2014, 11:29 PM
سلام میشه یه تعداد از دانشگاه هایی که معدل دو سال آخر کارشناسی مد نظرشون هست رو بگید. چون من هر جور حساب میکنم معدل دو سال اخرم از معدل کل من بیشتر است/

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-07-2014, 11:41 PM
'mehdi.en dateline='' نوشته: سلام میشه یه تعداد از دانشگاه هایی که معدل دو سال آخر کارشناسی مد نظرشون هست رو بگید. چون من هر جور حساب میکنم معدل دو سال اخرم از معدل کل من بیشتر است/

سلام دوست خوب 
سوال شما خیلی کلی هست رشته به رشته فرق داره و اینکه معمولا دانشگاه های کانادا من این مورد را شنیدم ولی شما باید دقت کنید که همه اجزای اپلیکشن موقع اپلای بررسی می شوند نه فقط معدل بلکه نمره جی ار ای نمره زبان مقالات توصیه نامه و ... همه در این امر دخیل هستند

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Setare1
**
نقل قول

25-07-2014, 12:07 AM
(24-07-2014, 11:29 PM)'mehdi.en' نوشته: سلام میشه یه تعداد از دانشگاه هایی که معدل دو سال آخر کارشناسی مد نظرشون هست رو بگید. چون من هر جور حساب میکنم معدل دو سال اخرم از معدل کل من بیشتر است/

سلام من از دانشگاه UBC کانادا سوال کردم . گفتن در رابطه با معدل دو سال اخر مهمه . مینیموم معدل هم 16 هست. ولی تمام مدارک دانشگاهی رو باید ارایه بدید.
نقل قول  

آفلاین ashkan065
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

25-07-2014, 11:47 AM
(25-07-2014, 12:07 AM)'Setare1' نوشته:
سلام من از دانشگاه UBC کانادا سوال کردم . گفتن در رابطه با معدل دو سال اخر مهمه . مینیموم معدل هم 16 هست. ولی تمام مدارک دانشگاهی رو باید ارایه بدید.

براي دانشگاه هايي كه ملاكشون معدل 2 ترمه اخره مينيمم معدلي كه ميخوان باز هم معدل دو ترم اخره يا معدل كل؟
مثلا كسي معدل كلش 14 باشه اما دو ترم ار 17 واجد شرايط هست؟
نقل قول  

آفلاین Setare1
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-07-2014, 09:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-07-2014, 09:25 PM توسط Setare1.)
(25-07-2014, 11:47 AM)'ashkan065' نوشته:
براي دانشگاه هايي كه ملاكشون معدل 2 ترمه اخره مينيمم معدلي كه ميخوان باز هم معدل دو ترم اخره يا معدل كل؟
مثلا كسي معدل كلش 14 باشه اما دو ترم ار 17 واجد شرايط هست؟

والا تو دانشگاهی که ذکر کردم نوشته مینیموم معدل دو سال اخر 16  . قاعدتا در مورد دو ترم اخر هم باید همینطور که میگید باشه . یعنی فقط معدل دو ترم اخر .

البته فکر میکنم برای خودشون نرم افزارهای خاصی دارن که نمرات تعداد خاص واحدهای اخر که مد نظرشونه رو وارد میکنن و معدل رو محاسبه میکنن . البته قاعدتا نمره درسی مثل بینش اسلامی به کارشون نمیاد و به همین دلیل اصطلاحا به 60-70 واحد تخصصی اخر میگن دو سال اخر .

نقل قول  

آفلاین مهسان م
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-08-2014, 12:27 AM
درود
میخواستم بدونم که آیا برای من که از کارشناسی مهندسی شیمی می خواهم برای رشته MBA برای ارشد اپلای کنم، آیا معدل به اندازه رشته های دیگه مهم هست؟ 
آخه شنیدم برای رشته هایی مثل MBA که معمولا افراد از رشته های دیگه واردش میشن معدل زیاد مهم نیست، آیا این حرف درسته؟
من معدل کارشناسی ام خیلی پایین هست
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

06-08-2014, 12:42 AM
'مهسان م dateline='' نوشته: درود
میخواستم بدونم که آیا برای من که از کارشناسی مهندسی شیمی می خواهم برای رشته MBA برای ارشد اپلای کنم، آیا معدل به اندازه رشته های دیگه مهم هست؟ 
آخه شنیدم برای رشته هایی مثل MBA که معمولا افراد از رشته های دیگه واردش میشن معدل زیاد مهم نیست، آیا این حرف درسته؟
من معدل کارشناسی ام خیلی پایین هست

سلام دوست خوبم
معدل لیسانس در برخی از دانشگاه ها حداقلی برای پذیرش شدن داره مثلا دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا که رنک بسیار خوبی داره شرط پذیرشش برای این رشته ۱۴ هست ولی برخی از دانشگاه ها مثلا لاپرنتا فنلاند بچه ها با معدل ۱۳ هم پذیرش شدن
ولی زیر ۱۳ باشی باید به اپشنهایی مثل دانشگاه های هند و مالزی هم فکر کنی چون اونا با معدل شما زیاد سخت نمی گیرند 

نقل قول  

آفلاین a.shoja
**
نقل قول

22-08-2014, 12:23 AM
با سلام من ارشد علوم خاک از دانشگاه تهرانم معدل لیسانسم 15/70 و معدل ارشدم15 م ودارای یک مقاله isi با یک ثبت اختراع هستم میخواستم ببینم با ابن شرایط میتونم از دانشگاه های امریکا یا کانادا یا استرالیا فاند بگیرم نمره زبانم هم مطمنم امتحان بدم بالاس خودم کانادا را دوس دارم ولی چون همه میگن کانادا و استرالیا معدل محورند واقعا هیچ امیدی واسه این دو کشور نداشته باشم ؟ احتمال اینکه از دانشگاه های خوب امریکا فاند بگیرم چی؟

ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 19 بعدی »