عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-10-2011, 10:02 PM
(24-10-2011, 08:19 PM)AVA نوشته: محسن جان این استادی که باهاش مکاتبه کردی از دانشگاهی هست که از متقاضی می خواد اسم یک یا دو تا adviser بالقوه رو در application form بنویسه؟ اگه متن ایمیل در همین حد باشه که نوشتی نظر استاد مبهمه و معلوم نیست بخواد شخصا به شما پذیرش بده

راستش Application Form رو نگاه نکردم. ولی متن ایمیل همین هست که گذاشتم.
موافقم که نمیشه خوش بین بود به ساپورت ایشون.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

25-10-2011, 01:39 AM
دوستان نظرتون چیه ؟ مرسی
با این پاسخ در مورد فاند با ایشون صحبت کنم بنظرتون ؟

I am looking for new students. If you are accepted via department, please
contact me.

نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-10-2011, 05:55 AM
(25-10-2011, 01:39 AM)m0h3n نوشته: دوستان نظرتون چیه ؟ مرسی
با این پاسخ در مورد فاند با ایشون صحبت کنم بنظرتون ؟

I am looking for new students. If you are accepted via department, please
contact me.
محسن جان فکر کنم این دانشگاهی که به استادش ایمیل زدی جزو اون دانشگاههای high rank هست که کمیته پذیرش در مرحله اول درخواست ها رو بررسی می کنه , وبه متقاضیان پذیرش میده. اگه در وب سایتشون در پروسه اپلای به این نکته اشاره کرده باشن فکر کنم زود باشه در مورد فاند با استاد صحبت کنی. تا اونجاییکه من دیدم این نوع دانشگاهها یه مقدار مشخص فاند میدن که معمولا در لینک ساپورت مالی در موردش می نویسن

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

25-10-2011, 11:23 AM
به طور کلی در دانشگاه‌های امریکا وقتی استادی دانشجوی دکترا می‌گیره و در ایمیلش می‌نویسه که شما رو برای موقعیتی در آزمایشگاه خودش در نظر خواهد گرفت یا جملات شبیه به این، یعنی این که به شما فاند خواهد داد. در این که فاند کامل باشه یا خیر اما جای بحث هست و اگر لازمه می‌تونید بپرسید. ضمنا این رو هم در نظر داشته باشید که پرسیدن در مورد میزان فاند و غیره کار اشتباه یا نادرستی نیست و در فرهنگ غربی‌ها کاملا جا افتاده است، اما شرایط رو در نظر بگیرید و تا استادی یک جواب نسبتا مثبتی داد سریع مسائل مالی رو پیش نکشید و طوری برخورد کنید که نشون بدید کار و تحقیقات برای شما اولویت اوله و بعد از اون شرایط مالی هم براتون مهمه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

25-10-2011, 06:20 PM
(25-10-2011, 05:55 AM)AVA نوشته: محسن جان فکر کنم این دانشگاهی که به استادش ایمیل زدی جزو اون دانشگاههای high rank هست که کمیته پذیرش در مرحله اول درخواست ها رو بررسی می کنه , وبه متقاضیان پذیرش میده. اگه در وب سایتشون در پروسه اپلای به این نکته اشاره کرده باشن فکر کنم زود باشه در مورد فاند با استاد صحبت کنی. تا اونجاییکه من دیدم این نوع دانشگاهها یه مقدار مشخص فاند میدن که معمولا در لینک ساپورت مالی در موردش می نویسن

راستش آوا جان رنک خیلی بالا نیست. تقریبا زیر 100 هست. ظاهرا سیستم این دانشگاه اینطور هست که بعد از پذیرش تصمیم گیری برای فاند صورت می گیره (اینطور که اشاره شده). مرسی

(25-10-2011, 11:23 AM)Babak نوشته: به طور کلی در دانشگاه‌های امریکا وقتی استادی دانشجوی دکترا می‌گیره و در ایمیلش می‌نویسه که شما رو برای موقعیتی در آزمایشگاه خودش در نظر خواهد گرفت یا جملات شبیه به این، یعنی این که به شما فاند خواهد داد. در این که فاند کامل باشه یا خیر اما جای بحث هست و اگر لازمه می‌تونید بپرسید. ضمنا این رو هم در نظر داشته باشید که پرسیدن در مورد میزان فاند و غیره کار اشتباه یا نادرستی نیست و در فرهنگ غربی‌ها کاملا جا افتاده است، اما شرایط رو در نظر بگیرید و تا استادی یک جواب نسبتا مثبتی داد سریع مسائل مالی رو پیش نکشید و طوری برخورد کنید که نشون بدید کار و تحقیقات برای شما اولویت اوله و بعد از اون شرایط مالی هم براتون مهمه.

درسته بابک جان. دقیقا نکته مهم در ایمیل زدن بنظر من همینجاست که بدرستی تشخیص داده بشه که چه موقعی مناسب هست که مسائل فاند مطرح بشه در طول ارتباط با استاد. ممنون
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

27-10-2011, 08:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-10-2011, 08:36 PM توسط soilman.)
Thank you for your interest. I would generally consider a student for my program after they have received acceptance from the department.

I invite you to apply to the department.

نظر دوستان در این مورد چیه؟!به نظر تمپلیت میاد!ای میل بازی ثمری داره؟
==============================================
در این مورد وقتی ارجاع میدن به منشی و مسئول آموزشی اون دپارتمان و اونها هم فایل پی دی اف-
letter from the Director of Graduate Studies - رو می فرستن، میشه بحث فاند رو مطرح کرد؟اصلا درسته ای میل بازی رو ادامه داد یا همونطور که اشاره کردن فایل رو فرستاد و اپلای کرد؟

جواب استاد که خودش هم چزو
Administrative Staff دپارتمان مربوطه هست اینه:
We are always looking for good students....am cc'ing our Assistant to the Director of Graduate Studies who will forward you information about our program.

این هم جواب
Good morning,

Thank you for your interest in our graduate program. I am attaching a letter from the Director of Graduate Studies of the Civil and Environmental Engineering Department, Professor John Dolbow.

This should answer many of your questions on how to apply. It contains several web-sites including the Graduate School web-site and phone number as well as an on-line application.

Admissions to our program are competitive--we will evaluate your application in the context of all the other applications. Consequently, we cannot evaluate elements of your application at this time but I strongly encourage you to apply to our program.

We look forward to receiving your application.

Should you have any other questions, please contact the Graduate School directly. Or if I can help you in any other way, please call me directly.

Undecided

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

28-10-2011, 10:06 AM
واضحه که در جواب علاقه خاصی نشون داده نشده و جواب بیشتر حالت کلیشه‌ای داره. می‌تونید یک ایمیل دیگه بزنید و تشکر کنید و بپرسید که احتمال این که بتونید پذیرش با فاند بگیرید با توجه به شرایط شما و تجربه‌ی استاد از سال‌های گذشته چقدره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

01-11-2011, 02:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-11-2011, 02:36 AM توسط soilman.)
درود Big Grin

برداشتتون از جمله ی آخر چی هست؟آیا بوی مصاحبه می آید یا بوی اپلیکیشن فی؟ Angel

Thanks for your interest in our research. I am planning to admit one student next Fall.
You can find information about the admission process at this link:

In case you have further questions, please let me know. We could also set up a phone discussion, if you'd like.
Best Regards,

نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

01-11-2011, 02:41 AM
همایون جان،

دو دیدگاه قابل بررسی هست. یکی اینکه در خصوص اپلای سوال بپرسی و یکی دیگه اینکه در خصوص زمینه های کاری باهاش صحبت کنی.
من فکر می کنم بیشتر منظور استاد این بوده که در خصوص زمینه های کاری باهاش صحبتی داشته باشی.
مسائل مربوط به اپلای خیلی در حیطه استاد نیست.
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

01-11-2011, 07:44 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-11-2011, 07:48 AM توسط AVA.)
(01-11-2011, 02:30 AM)soilman نوشته: درود Big Grin

برداشتتون از جمله ی آخر چی هست؟آیا بوی مصاحبه می آید یا بوی اپلیکیشن فی؟ Angel

Thanks for your interest in our research. I am planning to admit one student next Fall.
You can find information about the admission process at this link:

In case you have further questions, please let me know. We could also set up a phone discussion, if you'd like.
Best Regards,
به نظر می رسه این استاد هنوز از بین متقاضیان دانشجوی خودشو انتخاب نکرده .با توجه به اینکه پیشنهاد داده که در صورت تمایل با هم تماس تلفنی داشته باشین من فکر می کنم که بهتره حتما باهاش صحبت کنی چون اینطور که معلومه می تونی با صحبت در مورد سابقه علمی و تحقیقاتی خودت بیشتر نظرش و جلب کنی تا بعدش بوی پذیرش بیاد Smile.
چون 1 دانشجو می گیره اگه گرایش تحقیقاتی استاد با شما هماهنگه پس باید قبل از اپلای تلاش کنی نظرش و جلب کنی

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 100 بعدی »