عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-11-2011, 09:56 AM
(01-11-2011, 02:30 AM)soilman نوشته: درود Big Grin

برداشتتون از جمله ی آخر چی هست؟آیا بوی مصاحبه می آید یا بوی اپلیکیشن فی؟ Angel

Thanks for your interest in our research. I am planning to admit one student next Fall.
You can find information about the admission process at this link:

In case you have further questions, please let me know. We could also set up a phone discussion, if you'd like.
Best Regards,
soilman جان بعید می دونم استادی اونقدر بیکار باشه که صرفاً برای تشویق شما به اپلای و گرفتن application fee بخواد وقت بذاره و مصاحبه کنه! بنابراین فکر کنم جای امیدواری هست.
البته همونطور که آوا هم گفت به نظر من ایشون می خواد همه applicant ها رو بررسی کنه و بعد تصمیم بگیره. شاید هم تصمیم گیرنده بیشتر کمیته پذیرش باشه تو دانشگاه اونها. به هر حال خوبه که حتماً قرار مصاحبه رو بذاری و سعی کنی خودت رو بهش نشون بدی و توانایی ها و نقاط قوتت رو بروز بدی. ایشالا که موفق بشی.

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-11-2011, 01:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-11-2011, 01:13 AM توسط amirhossein.gh.)
سلام
یه استادی بود که اول بهش ایمیل زدم اون گفت بسیار خوشحال میشم باهات کار کنم ولی پول ندارم.من دوباره ایمیل دادم خیلی پول نیازم.میتونم کو-سوپروایزد بشم ، کار کنم روی پروژه های شما و ... . اونم در جواب گفت:
Salam
I do not have any funds availableWhen you apply for admission, you should also apply for both research and teaching assistantshipse
Take Care
الان دیگه اتمام حجت کرده با من؟ میشه بازم رو مخش کار کرد؟ بابا تا حالا بیش از 10 مورد اینجوری داشتم!! چرا هیچکی پول نداره؟!

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

12-11-2011, 01:15 AM
Dear Amirhossein ,

Thank you for your email and your interest in pursuing graduate studies under my supervision.

I encourage to submit your application for PhD studies starting in September 2012 through our web site. We will consider all applications in early 2012.

Best regards
سلام اینجا یه دانشگاه بسیار غول بود. فک کنم استاده اصلا نیگاه نکرده من برای مستر میخام! به نظرتون تمپلته؟ می ارزه در جوابش چیزی بگم؟
اصلا میارزه اپلای کنم؟ راستی اینقدر هم پول ندارم که هر جا شانسی داشتم اپلای کنم! فقط قطعی ها رو میخام//
ممنون
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین m.arash
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-11-2011, 01:36 AM
(12-11-2011, 01:12 AM)amirhossein.gh نوشته: سلام
یه استادی بود که اول بهش ایمیل زدم اون گفت بسیار خوشحال میشم باهات کار کنم ولی پول ندارم.من دوباره ایمیل دادم خیلی پول نیازم.میتونم کو-سوپروایزد بشم ، کار کنم روی پروژه های شما و ... . اونم در جواب گفت:
Salam
I do not have any funds availableWhen you apply for admission, you should also apply for both research and teaching assistantshipse
Take Care
الان دیگه اتمام حجت کرده با من؟ میشه بازم رو مخش کار کرد؟ بابا تا حالا بیش از 10 مورد اینجوری داشتم!! چرا هیچکی پول نداره؟!
درود
امیرحسین جان از دید من شما حتی دفعه ی دوم هم نباید ایمیل می زدید و راجع به فاند دادن صحبت می کردید, دیگه اگر الان هم مجددا ایمیل بزنید و اصرار کنید دور از اخلاق و عقلانیت هست. و اگر این استاده زبان فارسیش خیلی بهتر از salam گفتن باشه حتما این بار به شما میگه: کفه دست مو نداره اگه تونستی بیا بکن Big Grin
متاسفانه امسال خیلی از اساتید چنین پاسخی رو به دوستانمون در مورد فاند دادند و خوب وقتی پولی نداشته باشند که به شما یا دیگری بدند مجبورند این طوری پاسخ بدند. باید بشون حق بدیم.

نقل قول  

آفلاین m.arash
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-11-2011, 01:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-11-2011, 01:45 AM توسط m.arash.)
(12-11-2011, 01:15 AM)amirhossein.gh نوشته: Dear Amirhossein ,

Thank you for your email and your interest in pursuing graduate studies under my supervision.

I encourage to submit your application for PhD studies starting in September 2012 through our web site. We will consider all applications in early 2012.

Best regards
سلام اینجا یه دانشگاه بسیار غول بود. فک کنم استاده اصلا نیگاه نکرده من برای مستر میخام! به نظرتون تمپلته؟ می ارزه در جوابش چیزی بگم؟
اصلا میارزه اپلای کنم؟ راستی اینقدر هم پول ندارم که هر جا شانسی داشتم اپلای کنم! فقط قطعی ها رو میخام//
ممنون
به احتمال نزدیک به 100 درصد تمپلت هست. من اگر بخوام دانشگاه های غول آمریکا اپلای کنم هرگز به اساتیدشون ایمیل نمیزنم چون اداره پذیرش این دانشگاه ها حرف اول و آخر رو می زنند و نمی ذارند که اساتیدشون بودجه دانشگاه رو به سلیقه خودشون خرج کنند البته مثال نقض داره ولی حکم تقریبا کلی هست.

قطعی که هیچ جا پیدا نمی کنید ولی اگر اونایی رو بخواین که احتمالشون بالاست باید بگم که این هرگز از اون دسته نیست.

متاسفانه امسال اوضاع خیلی بدتر از سال های گذشته شده و آدم باید خیلی صبور باشه!

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

12-11-2011, 02:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-11-2011, 02:59 AM توسط amirhossein.gh.)
ارش جان من الان بهش اینو جواب دادم(اولیو رو میگم):

Thank you for clarifying. I will definitely apply to xxx even without any promise for help.

I'd love to work with you and this will make me to apply for admission and after it apply for any helps.
I will return to you as soon as I finished my application.
One more question: Can I put your name as my future supervisor?
High Regards,

اونم به سرعت:
Salam,
You should apply directly through our graduate school.
As for advisor, you really do not have any decision now.
Take care
دوباره من به سرعت:

I will definitely work through graduate office.
My point of this work is to keep the contact with you.I would be very glad to do so.
I will keep you updated of my status if you allow me.
دوباره بعد از چند ثانیه:
That should ok.

------*********************--------------------
آرش چطوری تمومش کردم؟ راستش بدون فاند اصلا نمیرم ولی به قول بچه ها اپلای کن خدا رو چه دیدی؟ آخه فک کنم یه جوری از کار من خوشش اومده که داره اینقدر سریع جواب میده!
نقل قول  

آفلاین m.arash
Honored Graduate
نقل قول

12-11-2011, 04:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-11-2011, 04:08 AM توسط m.arash.)
امیرحسین,

حقیقتش هیچ ایده ای ندارم یعنی فکر می کنم شما و استاد هنوز خوب حرف هم رو متوجه نشدید.

ببینید در ایمیل های قبلی هم گفته:
I do not have any funds available When you apply for admission, you should also apply for both research and teaching assistantships
یعنی شما اگر پذیرش و کمک هزینه می خواید باید از طریق پروسه اداره پذیرش به هدفتون برسید یعنی با اداره پذیرش دانشگاه روبرو هستید. این طوری نیست که استاد بگه شما می تونی پذیرفته بشی و TA یا RA من رو بگیری یا اگر پذیرفته شدی من TA یا RA بتون میدم مثل بعضی از دانشگاه های کانادا که استاد مستقیم هزینه ی شما رو تامین می کنه!!! شما باید یک سری فاکتورهایی داشته باشید که از دید اداره پذیرش دانشگاه مستحق دریافت RA / TA بشید مثل دانشگاه شیکاگو! اگر در دانشگاه شیکاگو فردی در علوم پایه پذیرش بگیره و از طرف اداره پذیرش TA بشه این طوری نیست که فرد با یک استاد کار بکنه! مثلا برای ترم x قرعه کشی میشه و به کسایی که مثلا در رشته شیمی TA گرفتند یکی دوتا درس به صورت رندوم می دند تا ....
من این طور به شما توصیه می کنم که شما اپلای بکن و تمام مراحل رو برو ایشالا بتونی از اداره پذیرش دانشگاه پذیرش با فاند بگیری بعد اگر بازم دوست داشتی با این استاد کار بکنی اونوقت ارتباطت رو مجددا از سر بگیر.
من برداشت می کنم که ادامه دادن به این ایمیل ها تنها وقت خودتون و استاد رو تلف می کنه.
من حدس میزنم این دانشگاه رنک خوبی هم داشته باشه!
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

15-11-2011, 09:47 PM

Dear Amirhossein :

First of all let me apologize for the long delay in responding to your inquiry.
I am quite impressed by your accomplishments and would love to have you as a graduate student in our Master of Engineering degree program only. We offer a option in Power Systems under the Electrical Engineering concentration of the Master of Engineering Degree program. At present the number of students in Power area is limited but is growing because of increased interest in Smart Grid.
We also offer a M.S. and a Ph.D. degree in Computer and Information Systems Engineering (CISE). The Ph.D. program offers concentrations in Computer Communication and Networks, Control Systems and Signal Processing, and Robotics and Computer Aided Manufacturing. However, there is no concentration in power systems under the Ph.D. in CISE program.

I am sending attached steps to apply for admission at XSU and hope you review our program offerings at www.xxxx.eduunder the graduate school. Our systems engineering based M.S. and Ph.D. programs are unique and attractive and we have about 22 students in each program at present.
بچه ها شانس ما رو نیگاه !!! یکی از کار ما خوشش اومده میگه فقط برای مستر اف انجینیرینگ میخامت!!!
آقا یعنی من نمیتونم دکترا بخونم
یکی کمکم میکنه
چی بهش بگم(خدایی کیسم تکه!!!)؟
اون دانشگاهه فقط ME داره و MSc نداره خیر سرش!
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

28-11-2011, 07:12 PM
سلام. یه سوال دارم.نمی دونم باید اینجا مطرحش کنم یا جای دیگه.من یه ایمیل زدم برای یه دانشگاه و بهشون گفتم فعلا مدرک زبان ندارم.می تونم اونو بعدا بفرستم.حالا یه جواب اومده به این صورت:Ihre Antwort wird in einem Ticket-System erfasst und ggf. an
weitere Personen gesendet.

Your reply will be stored in a ticket system and will possibly
be sent to further persons.

منظورش چیه؟
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

28-11-2011, 08:48 PM
Your resume shows a good fit to my group. Unfortunately, I do not have research funds that I can commit to you for the entire duration of your study. I wish you the best of luck in your future endeavors and if a position opens up in the enar future I shall let you know
دوستان به این استاد چی بگم؟؟یا اصلا هیچی نباید بگم؟؟؟ Smile
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 100 بعدی »