عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) اهمیت توصیه نامه اساتید

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت توصیه نامه اساتید
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-01-2015, 05:34 PM
(01-01-2015, 05:03 PM)'ACU' نوشته: بعضی از دانشگاه ها توی مدارک مورد نظر نوشتن که فرستادن Recommendation Letter کاملا optional هست ولی بعضی از دانشگاه ها هستند که فقط برای بعضی از رشته ها درخواست Recommendation Letter کردند و خیلی از رشته ها توی مدارک مورد نیاز هیچ اسمی از این نامه نبردن و حتی توی صفحات امتیاز دهی به هر مدرک (که مثلا آیلتس بالا ۳ نمره میگیره. معدل بالا ۳ نمره و...) هم هیچ اسمی از این نامه نبردند. به نظرتون لازمه واسه ی این دانشگاه ها باز Recommendation Letter رو بفرستیم؟‌ یا الکی حساسیت به خرج دادنه؟ آخه دیدم توی یک فرومی یک نفر از Admission Committee یک دانشگاهی توی فکر کنم آمریکا نوشته بود که بیشتر دانشگاه یه قانونی دارند که به مدارکی که درخواست نشده نگاه نمیکنند به دلیل اینکه عدالت بین همه و اونایی که این مدارک نفرستادند برقرار بمونه.
یکی از استاد ها توی نامه Recommendation به من گفته که میخواد ​آدرس Gmailش رو بنویسه!!!!‌ این یه ذره ضایع نیست؟!‌ بهشم گفتم ایمیل دانشگاهیتو بنویس میگه من جیمیل رو بیشتر چک میکنم!!!
یه سوال دیگه ام دارم اونم اینه که آیا مشکلی داره بگم یکی از استادهام که فقط ترم آخر با من (به مدت ۵ ماه) کلاس داشته برام Recommendation Letter بنویسه؟‌ یا حتما باید بگم استادی این نامه رو بنویسه که حداقل دو ترم یا بیشتر کلاس داشته باهام؟
سوال آخرمم اینه که آیا مهمه که از استاد چه درسی این نامه رو میگیریم؟

سلام
توصیه بنده به شما اینه که برای اونها که اختیاری گذاشتند هم حتما بفرستید. قطعا نکته مثبتی محسوب میشه و جایی که بین انتخاب شما و کسی که توصیه نداره مردد شن توصیه حکم نهایی رو صادر میکنه. در مورد دانشگاه هایی که نخواستند حتی اگر اون صحبت درست باشه که تا حد زیادی به این اخلاقیات پایبندی هست باز هم اگر شما براتون گرفتنش سخت نیست بفرستید. 
در مورد جیمیل بهتر بود ایمیل اکادمیک باشه اما معمولا ایمیل های اکادمیک در خیلی از دانشگاه های ایران از دریافت ایمیل هایی از سرورهای ناشناس خارج کشور ممانعت می کنند و ممکنه در این مورد جیمیل بهتر باشه. مهم نیست که کدوم استاد مینویسه مهم اینه که چطور با شما و قابلیت هاتون آشنا شده و چقدر شما رو میشناسه و چقدر خوب در موردتون مینویسه. خیر اما مثلا خیلی عادی نیست که کسی که مکانیک میخونه از استاد زبانش برای مثال توصیه بگیره. بهتره توانمدی شما روی دروس اصلی در توصیه نامه مطرح بشه. 
ارادت 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Atlantis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-01-2015, 12:59 PM
سلام
من ترم آخر مهندسی شیمی هستم، چون TA فیزیک پایه2 بودم، در نظر دارم که از استاد فیزیک ریکام بگیرم.
[size=12.8000001907349px]میخواستم بدونم گرفتن توصیه نامه از اساتید علوم پایه نکته مثبت تلقی میشه؟
متشکرم[/size]

When life gives you lemons, make lemonade
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
21-01-2015, 01:15 PM
(21-01-2015, 12:59 PM)'Atlantis' نوشته: سلام
من ترم آخر مهندسی شیمی هستم، چون TA فیزیک پایه2 بودم، در نظر دارم که از استاد فیزیک ریکام بگیرم.
[size=12.8000001907349px]میخواستم بدونم گرفتن توصیه نامه از اساتید علوم پایه نکته مثبت تلقی میشه؟
متشکرم[/size]

سلام
اول که نقش توصیه نامه در کل فرایند پذیرش برای خیلی از دانشگاه ها کمرنگ هست. یک تعداد از استادها که تو ایران هم بندرت داریم، اعتبار دارند تو یک رشته یا تو یکسری از دانشگاه ها و وقتی برای کسی توصیه نامه می دهند خیلی تاثیر گزار هست. در حالت کلی هرچقدر رابطه کاری شما با فردی که توصیه نامه میده بیشتر باشه بهتر هست. حالا اینکه استاد کدام دانشکده هست خیلی مهم نیست برای اکثریت دانشگاه ها. بنظر من اگر توصیه نامه خوبی میده و توضیح میده در مورد تی ای که بودی می تونی یکی از ریکامندرهات باشه.     
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-01-2015, 12:44 PM
(21-01-2015, 12:59 PM)'Atlantis' نوشته: سلام
متشکرم[/size]

سلام حتما ازشون توصیه بگیرید و بخواهدی که از نقطه قوت شما در مسائل فیزیک بنویسند و بعدم اینکه خصوصیات اخلاقیتون که باعث شد این وظیفه رو به شما بسپرند. کلا جایی که توصیه بخوان به نکته اش کاری ندارن. باید ارائه کنید از ملزوماته. حالا هر چی توصیه زیباتر و پر محتوی تر باشه و از تمپلیت ها فاصله داشته باشه و خاص شما نوشته شده باشه موثر تره. 
موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

05-04-2015, 11:11 AM
دوستان سلام
خدمت شما عارضم ک در زمان دوران دانشجویی ارشد، یه استاد مشاور داشتم که خودش دانشجو نسبتا سن بالا دکترا بود ولی خب از نظر سابقه تحقیقاتی قوی بود چون هیات علمی دانشگاه ازاد و موسسه تحقیقاتی کشاورزی بود و الان که دو ساله از گرفتن مدرک دکتراش میگذره فک کنم رئیس بیوتکنولوژی کرمانه
من با این آقا رابطه بسیار گرمی داشتم و دارم و میدونم که بخوام دلسوزانه برام وقت میذاره و ریکام عالی مینویسه..ولی خب ایشون کل مدارکشو ایران گرفته..خب مسلما نسبت به استادای دیگه که میشناسم و دکتراشونو خارج بودن یکم موقعیت ضعیفتری دارن
1. حالا دوستان نظر بدید با توجه به این صحبتا و اینکه استادای دیگه ممکنه کمتر وقت بذارن و ادمو استرس و رنج بدن..در گرفتن ریکام عای از استاد متوسط رو به ریکام متوسط با دردسر از استاد عالی تر ترجیح بدم یا نه؟
2. ی استاد دانشگاه تهران مدرس پروازی پردیس تهران در تبریز بود و من فقط یبار ایشونو دیدم و نظرشو راجب رفتن و ..ادامه تحصیل در چند سال پیش پرسیدم..ولی خب استاد دلسوزی بود..میدونم که دوباره برم ببینمش فک کنم بتونم ریکام ازش بگیرم..ولی چون اصلا درسی چیزی باش پاس نکردم..چطور میتونه فرم هارو پر کنه!! مثلا بگه از کجا منو میشناسه؟ اگه فرض رو بر این بذاریم ک من هر چی بگم اون مینویسه..خوبه به فکر ریکام ازش باشم؟
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین bella
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-06-2015, 12:59 AM
سلام دوستان
توصیه نامه را میتونیم از اساتیدی بگیریم که در هیچ کار تحقیقاتی با ما نبودن و از دانشگاههای دیگه هستن؟ یا با ما هم رشته باشن ولی با گرایش متفاوت؟؟
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 10
21-06-2015, 01:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-06-2015, 01:44 AM توسط Mehran28.)
(21-06-2015, 12:59 AM)'bella' نوشته: سلام دوستان
توصیه نامه را میتونیم از اساتیدی بگیریم که در هیچ کار تحقیقاتی با ما نبودن و از دانشگاههای دیگه هستن؟ یا با ما هم رشته باشن ولی با گرایش متفاوت؟؟

استاد باید عنوان کنه که شما رو از چه طریقی میشناسه، حتما نباید کار تحقیقاتی باشه همین که در درسی شما شاگردشون بوده باشید کفایت می کنه، ولی اگر با شما نه درسی داشته باشند، و نه سابقه انجام کار تحقیقاتی و پژوهشی با استاد داشته باشید و توصیه نامه بگیری جای شک داره! و اصلا توصیه نامه قوی و منطقی نمی تونه باشه، توصیه نامه مربوط به این میشه که استاد با شما سر موضوعی همکاری داشته یا شما در طول ترم دانشجوی اون استاد بودی و روی شما شناخت کافی داره، و می تونه از نکات مثبت شما بنویسه. خوب اگر کسی که استاد شما نبوده باشه چطور میتونه بگه شما دانشجو منظم، فعال و ... هستی.
مهم نیست استاد عضو هیئت علمی دانشگاه دیگه ای باشه، ولی باید دلیل منطقی برای شناخت شما داشته باشه.
موفق باشی/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین bella
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

Question  21-06-2015, 02:30 PM
(21-06-2015, 01:42 AM)'mehran28' نوشته:
 استاد باید عنوان کنه که شما رو از چه طریقی میشناسه، حتما نباید کار تحقیقاتی باشه همین که در درسی شما شاگردشون بوده باشید کفایت می کنه، ولی اگر با شما نه درسی داشته باشند، و نه سابقه انجام کار تحقیقاتی و پژوهشی با استاد داشته باشید و توصیه نامه بگیری جای شک داره! و اصلا توصیه نامه قوی و منطقی نمی تونه باشه، توصیه نامه مربوط به این میشه که استاد با شما سر موضوعی همکاری داشته یا شما در طول ترم دانشجوی اون استاد بودی و روی شما شناخت کافی داره، و می تونه از نکات مثبت شما بنویسه. خوب اگر کسی که استاد شما نبوده باشه چطور میتونه بگه شما دانشجو منظم، فعال و ... هستی.
مهم نیست استاد عضو هیئت علمی دانشگاه دیگه ای باشه، ولی باید دلیل منطقی برای شناخت شما داشته باشه.
موفق باشی/

خیلی ممنونم که سریع جوابمو دادین [img]images/smilies/smile.gif[/img] یه سوال دیگه دارم که فکنم ناشیانه باشه! [img]images/smilies/undecided.gif[/img]  تو CV که میفرستم برای استادها لازمه اسم رفرنس ها هم حتما ذکر بشه؟ یعنی توصیه نامه مربوط به زمان پذیرش هست دیگه؟ یا نه؟
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-06-2015, 04:31 PM
(21-06-2015, 02:30 PM)'bella' نوشته:
خیلی ممنونم که سریع جوابمو دادین [img]images/smilies/smile.gif[/img] یه سوال دیگه دارم که فکنم ناشیانه باشه! [img]images/smilies/undecided.gif[/img]  تو CV که میفرستم برای استادها لازمه اسم رفرنس ها هم حتما ذکر بشه؟ یعنی توصیه نامه مربوط به زمان پذیرش هست دیگه؟ یا نه؟

دقیقا متوجه سوالتون نشدم، اما تو این قسمت مطالبی درباره CV نوشته شده، نمونه CV هایی هم که لینکش قرار داده شده رو ببینید اگر سوال پیش اومد در همون قسمت مربوطه بپرسید.
رزومه و CV هر دو جز مواردی هستند که شما زمان اپلای باید آماده داشته باشی و برای دانشگاه ارسال کنی، که هر تو این قسمت می تونی اطلاعات بهتری بدست بیاری.
موفق باشی/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
21-06-2015, 05:07 PM
(21-06-2015, 02:30 PM)'bella' نوشته:

می توانید اسم استادان خود را در رزومه به عنوان رفرنس بیارید ولی اجباری نیست. اگر استادانی دارید که در صورت تماس با انها می توانند پاسخ های خوبی بدهند بهتر هست در رزومه اسم انها را بیاورید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »