عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) اهمیت توصیه نامه اساتید

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت توصیه نامه اساتید
آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-07-2015, 12:09 PM
(29-07-2015, 12:53 AM)nasim1234 نوشته: من با ایشون موافق نیستم. اینکه شما بگی دانشجوی دکترا هستی و بعد بخوای ریکام ها رو از دوره لیسانس بفرستی کاملا نقطه ضعف محسوب میشه. یکی از چند کاربرد ریکام اینه که بدونن شما در دوره ارشد فرضا کار تحقیقاتی کردی حالا حتی اگه مقاله هم ندادی ولی در حال ریسرچ بودی. ریکام های دوره لیسانس یا ریکام نمره اگه ریکام ریسرچ نباشه و بابت نمره و اینها داده بشه بسیار کم ارزش هست.
به نظر من با استاد ارشدتون حداقل مکاتبه کنین برای ریکام.

اگر با فرضی که گفتن بریم جلو (اینکه اساتید ایران رو نمیشناسن) که کلا باید قید ریکام رو زد. در حالی که ریکام ها مهم هستن و متنشون هم به دقت خونده میشه. بقیه افرادی که از سراسر دنیا اپلای میکنن هم ریکام دارن و اساتید اونها هم شناخته شده نیست!
البته اگر دانشجویی بقیه شرایطش خیلی بد باشه ممکنه اصلا به ریکام ها نگاه نشه. اما برای اغلب دانشگاه های خوب ریکام مهم هست.
ممنون از پاسختون
یه سوال خب من یه مقاله در دوره ارشدم isi دارم. این مقاله نشون دهنده کار تحقیقی من نیست؟
و یه سوال دیگه اگر من از یک استادی اکی بگیرم برای اپلای باز ریکام انقدر مهمه؟
ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-07-2015, 02:34 PM
(31-07-2015, 12:09 PM)fatima204 نوشته: ممنون از پاسختون
یه سوال خب من یه مقاله در دوره ارشدم isi دارم. این مقاله نشون دهنده کار تحقیقی من نیست؟
و یه سوال دیگه اگر من از یک استادی اکی بگیرم برای اپلای باز ریکام انقدر مهمه؟
ممنون از راهنماییتون

درود

دوست من حتی اگر 10 تا isi داشته باشی رکام جزو ملزومات هست. بله اگر اکی هم داشته باشید باز رکام لازمه مگر اینکه دانشگاه مربوطه صریحا بگه نمیخوایم.

پ.ن: تجربه من میگه رکام تا وقتی استاد شناخته شده نباشه، فرمالیته هست و در واقع وقتی برای تجزیه تحلیل محتویاتش صرف نمیکنند. یک جور مدرکی هست برای complete کردن status برای apply.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-07-2015, 04:01 PM
(31-07-2015, 02:34 PM)Torkan نوشته: درود

دوست من حتی اگر 10 تا isi داشته باشی رکام جزو ملزومات هست. بله اگر اکی هم داشته باشید باز رکام لازمه مگر اینکه دانشگاه مربوطه صریحا بگه نمیخوایم.

پ.ن: تجربه من میگه رکام تا وقتی استاد شناخته شده نباشه، فرمالیته هست و در واقع وقتی برای تجزیه تحلیل محتویاتش صرف نمیکنند. یک جور مدرکی هست برای complete کردن status برای apply.

بااحترام،
ترکان
ممنون از توضیحتون
در واقع یعنی اگر نمرات خوبی داشته باشیم ریکام های اساتید در پذیرش تاثیر چشمگیری نداره؟ چون اکثر اساتید ایرانی برای دانشگاه های خارج از کشور شناخه شده نیستن
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

31-07-2015, 04:13 PM
(31-07-2015, 04:01 PM)fatima204 نوشته: ممنون از توضیحتون
در واقع یعنی اگر نمرات خوبی داشته باشیم ریکام های اساتید در پذیرش تاثیر چشمگیری نداره؟ چون اکثر اساتید ایرانی برای دانشگاه های خارج از کشور شناخه شده نیستن

درود.

خواهش میکنم. بله شما اگر نمرات بالا بگیرید در واقع رکام استاد رو یه جورایی صحه میگذارید. نمراتتون هم کم باشه استاد هی بیاد غلو بکنه فایده ای نداره.
این رو بنده مطمین هستم که استاد اگر شناخته شده نباشه، رکام کاملا جنبه فرمالیته پیدا میکنه و تاثیری واقعا روی پذیرش نداره.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین rainbow trout
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-08-2015, 10:30 AM
سلام خدمت شما دوستان
ایا توصیه نامه برای مکاتبه با استاتید خارجی برای پذیرش دکتری لازم هست؟یا فقط برای بعد از پذیرش وبرای دانشگاه نیاز می باشد
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

27-08-2015, 11:03 AM
(27-08-2015, 10:30 AM)rainbow trout نوشته: سلام خدمت شما دوستان
ایا توصیه نامه برای مکاتبه با استاتید خارجی برای پذیرش دکتری لازم هست؟یا فقط برای بعد از پذیرش وبرای دانشگاه نیاز می باشد

درود

برای اپلای هر دانشگاهی توصیه نامه نیاز است. وقتی به استادی ایمیل میزنید تا ببینید جا داره خیر نیاز نیست ولی وقتی باید اپلای کنید اون توصیه نامه ها لازمه.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین علی زهره روژان
**
نقل قول

27-08-2015, 07:59 PM
ریکام حتما باید توسط استاد راهنما هم باشه؟ یکی از اساتید دوره ارشد من تو امریکا کتاب چاپ کرده ولی گرایشش با من یکی نیست.باهاش درس داشتم و کاملا منو میشناسه.رشته من ادبیات انگلیسیه.ایشون دکترای آموزش زبان داره.فایده داره واسه ریکام ازشون درخواست کنم؟ تاریخ ریکام مهمه؟
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-08-2015, 08:03 PM
(27-08-2015, 07:59 PM)علی زهره روژان نوشته: ریکام حتما باید توسط استاد راهنما هم باشه؟ یکی از اساتید دوره ارشد من تو امریکا کتاب چاپ کرده ولی گرایشش با من یکی نیست.باهاش درس داشتم و کاملا منو میشناسه.رشته من ادبیات انگلیسیه.ایشون دکترای آموزش زبان داره.فایده داره واسه ریکام ازشون درخواست کنم؟ تاریخ ریکام مهمه؟

میتونین توصیه نامه از ایشون بگیرین تا کارتون راه بیفته
ولی خب ارزش این نامه از نامه ای که از استاد راهنما بگیرید کمتره
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین rojano
**
نقل قول

05-09-2016, 10:50 AM
(27-08-2015, 08:03 PM)amirhossein.gh نوشته: میتونین توصیه نامه از ایشون بگیرین تا کارتون راه بیفته

فراموش کردم بگم ایشون استاد مشاور من بوده. من کانادا هستم.ایمیل زدم به استاد راهنمام ولی جواب نداده! اگه اساتیدی که توصیه نامه میدن استاد راهنما نباشن ایراد داره؟
نقل قول  

آفلاین rojano
**
نقل قول

05-09-2016, 10:52 AM
(27-08-2015, 08:03 PM)amirhossein.gh نوشته: میتونین توصیه نامه از ایشون بگیرین تا کارتون راه بیفته

فراموش کردم بگم ایشون استاد مشاور من بوده. من کانادا هستم.ایمیل زدم به استاد راهنمام ولی جواب نداده! اگه اساتیدی که توصیه نامه میدن استاد راهنما نباشن ایراد داره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »