عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-12-2014, 05:12 PM
(18-12-2014, 01:23 PM)'shabsevda' نوشته: یه سوال....دوره ی ارشد به عنوان دوره تعهد برای لیسانس محسوب نمیشه؟ دوره تعهد به معنی بیمه شدن هست و کار دولتی یا کلا موندن در ایران به معنی گذروندن تعهده؟؟ بعد اگر بخوایم وثیقه بذاریم مبلغ وثیقه معادل همین مبالغ آزاد کردن مدرک هست یا بیشتره؟؟ چقدر مهلت میدن برای برگشت به ایران و آزاد کردن وثیقه؟ بعد اینکه میشه لینکی بدین که تمام اطلاعات مربوط به آزاد کردن مدرک در اون گفته شده باشه! من هر چی سرچ میکنم آینن نامه های قدیمی رو میبینم

نه تعهدها جدان ولی فکر کنم برای کسی که چند مقطعی باشه سالهایی که باید کار کنه کمی فرق داره که باید از معاونت امور دانشجویی وزارت بهداشت بپرسید دقیقا بهتون بگن. در «دستور العمل نحوه بررسی تعهدات و صدور مجوز تحویل دانشنامه وزارت بهداشت» فقط یک جمله در مورد گذاشتن وثیقه گفته ولی هیچگ.نه توضیحی نداده و نوشته که «باید برای سپردن وثیقه به مرکز امور دانشجویی وزارت متبوع رجوع کنند» و طبق مثالی که زده همون مبلغ رو وثیقه میگیرن و همچنین میتونید قسط یندی هم بکنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین hadipedia89
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-12-2014, 07:13 PM
دوستان خواهشا یکی توضیح بده فرق تعهد[font] طرح نیروی انسانی و تعهدات خدمت آموزش[/font] چیه؟ 

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-12-2014, 07:49 PM
(18-12-2014, 07:13 PM)'hadipedia89' نوشته: دوستان خواهشا یکی توضیح بده فرق تعهد طرح نیروی انسانی و تعهدات خدمت آموزش چیه؟ 

خیلی واضع است. طرح نیروی انسانی، طرحیه که پزشکان و رشته های مرتبط می‌گذرونند. اما تعهدات آموزش، مدتی هست که باید بابت آموزش رایگان کار کنید. در هر دو این موارد می تونید هزینه ها رو بپردازید و مدرک خودتون رو از تعهد آزاد کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین پرستو123456
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-12-2014, 10:15 PM
دوستان یکی بگه واقعا هیچ راهی نیس واسه ما دانشجویان وزارت بهداشت با این قیمت نجومی؟ لاقل برای رشته هایی که طرح اختیاری دارن یه قانون نمیخوان بذارن ؟ دوستانی که تو تهران هستید اعتراضا نتیجش چی بودن؟

نقل قول  

آفلاین سارا2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-01-2015, 10:06 AM
سلام دوستان
کسی میدونه اگر نخواهیم طرح نیروی انسانی پزشکی عمومی را بریم چقدر باید بپردازیم؟ آیا در این صورت بازهم برای آموزش رایگان باید علاوه بر پول طرح هم پول بپردازیم؟ لطفا لینک خبر را هم بگذارید. ممنون
نقل قول  

آفلاین bahiman
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-01-2015, 04:22 AM
سلام دوستان

حتما خبر داريد كه هزينه اموزش رايكان براي فارغ التحصيلان كروه بزشكي به يكباره بين ١١ تا ٢٠ برابر زياد شده!!! يك شبه!!!
عده اي از دوستان با جديت اين اجحاف رو دنبال كردن تا وزارتخونه رو وادار به لغو اين بي عدالتي كنن. از اونجاييكه واقعا لغو اين قانون ناعادلانه كه دانشكاه سراسري رو از شعبه بين الملل هم بر هزينه تر كرده، كاملا شدنيه، انتظار ميره همه دوستان اين فرم رو امضا كنن و به كروههايي كه در سطح كشور از دانشجويان و فارغ التحصيلان كروه بزشكي مي شناسن هم ارسال كنن تا دوستانمون با دست پر بتونن از حقمون دفاع كنن. 
ممنون از همه

https://docs.google.com/forms/d/1gOSdZs8...rm?c=0&w=1
نقل قول  

آفلاین hadipedia89
**
نقل قول

07-01-2015, 07:13 PM
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم اینکه
1. اگر سابقه بیمه برای آزاد کردن مدارک از یک آزمایشگاه خصوصی باشه هم قبوله یا فقط سابقه باید از مراکز پزشکی دولتی باشه؟
2. آیا سابقه بیمه در دوران سربازی (بیمه نیروهای مسلح) هم جزء سوابق بیمه ای برای آزاد سازی مدرک محسوب میشه؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین bahiman
**
نقل قول

08-01-2015, 12:17 AM
(25-12-2014, 10:15 PM)'پرستو123456' نوشته: دوستان یکی بگه واقعا هیچ راهی نیس واسه ما دانشجویان وزارت بهداشت با این قیمت نجومی؟ لاقل برای رشته هایی که طرح اختیاری دارن یه قانون نمیخوان بذارن ؟ دوستانی که تو تهران هستید اعتراضا نتیجش چی بودن؟

فعلا تعدادی امضا جمع آوری شده..من که دیگه امیدی ندارم..
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
Brick  09-01-2015, 12:58 AM
(07-01-2015, 07:13 PM)'hadipedia89' نوشته: سلام دوستان
2 تا سوال داشتم اینکه
1. اگر سابقه بیمه برای آزاد کردن مدارک از یک آزمایشگاه خصوصی باشه هم قبوله یا فقط سابقه باید از مراکز پزشکی دولتی باشه؟
2. آیا سابقه بیمه در دوران سربازی (بیمه نیروهای مسلح) هم جزء سوابق بیمه ای برای آزاد سازی مدرک محسوب میشه؟
با تشکر

سلام به شما.
1-نخیر هر سابقه بیمه ای قبوله
2- خیر، مگر اینکه: 
چنانچه دانش آموخته مدت خدمت سربازی را بعد از فراغت از تحصيل و در کل مناطق کشور و مراکز خدمات بهداشتی درمانی با عنوان پيام آور بهداشت گذرانيده باشد به شرط ارائه گواهی معتبر ازمحل مورد خدمت این مدت می تواند به عنوان خدمات منطقه ای مورد محاسبه قرار گيرد.

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین turk sina
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-03-2015, 09:33 PM
سلام به همه دوستان 
من یک سوالی داشتم که اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم.
من دانشجوی ارشد وزارت بهداشت هستم و میخوام برای ادامه تحصیل برم خارج از کشور.نه سربازی رفتم و طرح هم نرفتم.ظمنا دانشگاه سراسری درس میخونم.
از چه طریقی من میتونم برم خارج از کشور بدون اینکه پایان خدمت و پایان طرح داشته باشم؟
اگه بشه چقد باید هزینه کنم؟
مرسی از همه دوستان 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »