عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا v
1 2 بعدی »
پرداخت شهریه دانشگاه در امریکا

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پرداخت شهریه دانشگاه در امریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-09-2013, 08:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2013, 08:36 PM توسط Torkan.)
(24-09-2013, 05:05 PM)'lavender' نوشته: سئوالتون غیر منطقیه... چون امریکا چند صد دانشگاه داره و هر کدومشون هزینه هاش متفاوت...حتی برای بعضی رشته ها هزینه ها با هم فرق داره . برای همین نمیشه به طور کلی و حدودی هم گفت که چی به چیه.
جدای از اون بحث دانشگاه های دولتی و خصوصی هم مطرحه.

ممنون دوست عزیز و باتجربه ولی:
شاید سوال من واسه شما غیر منطقی بیاد ولی به نظر خود من منطقی و روشن هست
بحث دانشگاههای دولتی و خصوصی هم بیشتر به دانشجوییان خود امریکا فرق داره وگرنه من اکثر دانشگاههایی که دیدم هزینه شون تقریبا یکی بود چه خصوصی چه دولتی لااقل تو رشته من
خوب خودم هم میدونستم که هر دانشگاه متفاوته ولی الان بعد از جستجو تقریبا مثلا میشه دانشگاههایی که تو usnews اومدن (100 دانشگاه اول) تو رشته های مختلف رو بررسی کرد و به راحتی ترتیب بندی کرد از نظر هزینه و مثلا اون دانشگاهی که میگفتم هزینش جزو دانشگاههای متوسط هستش
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-09-2013, 08:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2013, 10:03 PM توسط M1KE.)
زیاد سخت نگیرید. برای یک رشته مهندسی و در مورد دانشگاه های نسبتا معروف آمریکا (رنک های حدود 50 تا 500) هزینه ها به طور متوسط برای یک دانشجوی خارجی تقریبا همین قدر هست و برای یک مقیم/شهروند تقریبا 40 درصد این هزینه ها. البته به اینها می بایست دست کم 10000 تا هم برای هزینه های خورد و خوراک و پوشاک و مسکن اضافه کنید. به عبارتی اگر بخواهید با هزینه های شخصی تحصیل و زندگی کنید می بایست خودتان را برای حدود سالی 30000 دلار آماده کنید. در مورد رشته های مدیریتی و MBA و غیره البته هزینه های تحصیل خیلی بیشتر می شود که چون شما برای تحصیل در رشته های مهندسی پرسیده اید زیاد شامل حال شما نمی شود.
(24-09-2013, 04:54 PM)'Charming' نوشته: دوست من تنها نکته شک برانگیز فرق بین US NEWS و وبسایت خود دانشگاه بود که ظاهرا USNEWS اشتباه کرده تو این یه مورد خاص که عجیب بود
ولی سوال اصلی من این بود دوست خوب:
به نظر شما هزینه یه دانشگاه 16000دلار TUITION واسه یه سال تو یه کشوری مثل امریکا چقدر از متوسط کل دانشگاهها کمتر یا بیشتره؟ حدودی میپرسم البته؟
بله خونده بودم ولی شک کردم بلاخره بی پولیه دیگهBig Grin
صواب که کردیم خیلی زیاد
در هر حال
بااحترام

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-09-2013, 03:08 PM
این سایت مطالب جالبی در مورد وام برای دانشجو های بین المللی داره:

http://www.iefa.org/international-student-loans

این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

25-09-2013, 06:33 PM
ممنون دوست عزیز
What if I do not have a co-signer? What if my co-signer is a non-US citizen? Or, how can I find a co-signer?Unfortunately a co-signer is required for all international student loan programs. The co-signer must be a US citizen or US permanent resident, with good credit, who has lived in the US for the past two years. Non-US citizens or non-US permanent residents cannot act as a cosigner. Although we are not able to assist with finding a co-signer, it is common to ask close friends or family members.
تنها مشکل این وام ها هم داشتن creditworthy cosigner هستش متاسفانه که خیلی ها اعم از من ندارن و نخواهند داشتSad
نمیدونم چرا این مراکز فکری به حال افرادی که میان امریکا و اشنا و فامیل ندارن نمیکنن
دانشجوی international که ضامن امریکایی داشته باشه که دیگه international نیست Big Grin
چنان میگن INTERNATIONAL LOANS که ندیده ادم میگه پس چیه...
دوستان میدونن چرا اینا ضامن این جوری میخوان؟ خوب یکی پدر و مادرش ضامن بشه نمیشه؟ چیزی مثل BANK STATEMENT خودمون!
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-09-2013, 02:04 AM
(25-09-2013, 06:33 PM)'Charming' نوشته: ممنون دوست عزیز
What if I do not have a co-signer? What if my co-signer is a non-US citizen? Or, how can I find a co-signer?Unfortunately a co-signer is required for all international student loan programs. The co-signer must be a US citizen or US permanent resident, with good credit, who has lived in the US for the past two years. Non-US citizens or non-US permanent residents cannot act as a cosigner. Although we are not able to assist with finding a co-signer, it is common to ask close friends or family members.
تنها مشکل این وام ها هم داشتن creditworthy cosigner هستش متاسفانه که خیلی ها اعم از من ندارن و نخواهند داشتSad
نمیدونم چرا این مراکز فکری به حال افرادی که میان امریکا و اشنا و فامیل ندارن نمیکنن
دانشجوی international که ضامن امریکایی داشته باشه که دیگه international نیست Big Grin
چنان میگن INTERNATIONAL LOANS که ندیده ادم میگه پس چیه...
دوستان میدونن چرا اینا ضامن این جوری میخوان؟ خوب یکی پدر و مادرش ضامن بشه نمیشه؟ چیزی مثل BANK STATEMENT خودمون!
بااحترام

به نظر من خیلی منطقیه که این قوانین وجود داشته باشه. کسی که دانشجوی بین‌المللی هست و وام می‌گیره اگر وام رو بعد از تحصیلش پس نده و به کشور خودش برگرده، چی؟ فرضا اگر پدر و مادر شما در ایران ضامن شما باشند و شما بعد از تحصیلت به ایران برگردی، موسسه امریکایی چطور می‌خواهد وام رو از پدر و مادر شما پس بگیره؟ به این خاطر هست که این قوانین وجود داره.

به هر حال، این قوانین رو ما وضع نکردیم و بحث کردنش در اینجا فایده‌ای نداره و چیزی رو عوض نخواهد کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

27-09-2013, 03:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-09-2013, 04:31 PM توسط Torkan.)
(26-09-2013, 02:04 AM)'Babak' نوشته:
به نظر من خیلی منطقیه که این قوانین وجود داشته باشه. کسی که دانشجوی بین‌المللی هست و وام می‌گیره اگر وام رو بعد از تحصیلش پس نده و به کشور خودش برگرده، چی؟ فرضا اگر پدر و مادر شما در ایران ضامن شما باشند و شما بعد از تحصیلت به ایران برگردی، موسسه امریکایی چطور می‌خواهد وام رو از پدر و مادر شما پس بگیره؟ به این خاطر هست که این قوانین وجود داره.
به هر حال، این قوانین رو ما وضع نکردیم و بحث کردنش در اینجا فایده‌ای نداره و چیزی رو عوض نخواهد کرد.

بله دوست عزیز بنده هم میخواستم یه بندی به این قانون اضافه بشهBig Grin
برای مثال اجازه خروج از کشور رو به اون فرد ندن به همین راحتی
و گرنه در حالت کلی حق با شماست و بنده هم منظورم این بود که دیگه نمیشه اخه اسم یه نفر رو که INTERNATIONAL هست ولی ضامن تو امریکا داره INTERNATIONAL گذاشت که؟
در هر حال ممنون
پ.ن: البته یکی از دوستان خوبم تو سایت به من گفتن که دانشجو از خداشه اجازه خروج از کشور رو ندن بهش که نکته خوبی بود گفتم اضافه کنم
البته بیشتر منظور بنده در حالت کلی این بود که کاش یه بندی یا چیزی به ونLOAN اضافه میکردن واقعا خوب بود هر چند همون فاند/اسکولارشیپ/TA /RA هم که میدن از سرمون زیاده!
بااحترام

نقل قول  

آفلاین CAROLINN
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-02-2014, 12:36 PM
در رشته داروسازی از مقطع لیسانس دانشگاهی هست که فاند بپردازه ؟
نقل قول  

آفلاین abbasmember
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-08-2014, 12:30 PM
سلام 
من یه سوال داشتم ولی در پست های قبلی انجمن نتونستم پیدا کنم
خود گرفتن فاند علاوه بر مبلغی که اعلام میشه به معنی عدم پرداخت شهریه ست یا شهریه رو باید از روی فاند پرداخت کنیم ( مثلا فاند ta یا ra) و کدوم فاند باعث پرداخت کمک هزینه علاوه بر بخشش شهریه است؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Brick  04-08-2014, 01:17 PM
(04-08-2014, 12:30 PM)'abbasmember' نوشته: سلام 
من یه سوال داشتم ولی در پست های قبلی انجمن نتونستم پیدا کنم
خود گرفتن فاند علاوه بر مبلغی که اعلام میشه به معنی عدم پرداخت شهریه ست یا شهریه رو باید از روی فاند پرداخت کنیم ( مثلا فاند ta یا ra) و کدوم فاند باعث پرداخت کمک هزینه علاوه بر بخشش شهریه است؟
ممنونم

سلام
تا اونجایی که میدونم شهریه بخشیده نمیشه با گرفتن فاند! بلکه شهریه رو دانشکده به دانشگاه پرداخت می کنه که اون دانشکده هم از طریق فاندی که استاد در اختیار داره اینکارو می کنه و شمام دستی اینکارو نمی کنید، فکر کنم اتوماتیک خودشون انجام میدن. فاند ها یا RA هستن یا TA که در هر صورت میتونه half or full fund باشه. اگر فول فاند باشید هم شهریه و هم هزینه زندگی پرداخت میشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین asrainman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-12-2014, 12:17 PM
سلام دوستان.
اولا ميخواستم بدونم كسي ليستي از شهريه دانشگاه هاي آمريكا واسه phd برق داره يا نه؟
بعد اگه كسي تفاوت شهريه in-state و out-state رو ميدونه لطفا واسم توضيح بده..
و اينكه شهريه اي كه مثلا ميزنه 25.000$ منظورش ساليانه هست ديگه.آره؟
ممنونم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »