عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند

صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 47 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-10-2014, 12:55 AM
(04-10-2014, 12:48 AM)'iman_arasteh' نوشته:
میشه سیستم نمره دهی 4 نمره ای رو توضیح بدید
موضوع اینه که سیستم نمره دادن ما بازه هاش کوچک تره و درواقع دقیق تره. مثلا اگه شما یه امتحان رو بین 85% تا 100% بشید در ایران بین 17 تا 20 نمره می گیرید، اما در اونجا A یا همون 4.0 نمره ی شماست. بنابراین در تبدیل نمره ی 4 واحدی به 20 واحدی خود به خود یه بازه به دست میاد. اگه من باشم، هر نمره رو جدا به 20 تبدیل می کنم و برای هر بازه نمره ی وسط رو قرار میدم. مثلَا اگه نمره ام شده 3.7 در سیستم ایرانی میشه بین 16 تا 17، من 16.5 در نظر می گیرم و اگه 4 شدم به جای بازه ی 17 تا 20، 18.5 میذارم.
با توجه به اینکه طبق تعریف Grading Scale WES در ایران:
16-20 = 4 
14-15 =3
12-13 =2 
10-11 =1 
0-9 =0 
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین fairy1
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-11-2014, 01:39 AM
سلام و خسته نباشید
زمانی که مدارک رو تا تاریخ ددلاین برای دانشگاه میفرستیم آیا ارائه اصل دانشنامه و ریزنمرات، و همینطور مقاله ISI پذیرفته شده لازمه؟
یا اینکه کپی دانشنامه و ریزنمرات رو بفرستیم، و اینه بگیم فلان مقاله در حال بررسی برای اکسپت شدن هست، کافیه؟ و اصل مدارک و مقاله رو وقتی که برای شروع ترم به دانشگاه رفتیم با خودمون ببریم

چون اگه بخوایم برای اصل مدارک از طریق آزاد شدن با قانون عدم کاریابی صبر کنیم، یکسال دیرتر میشه. همینطور برای اکسپت شدن مقاله

سلام  وقتتون بخیر
اگه برای ترم پاییز پذیرش بگیریم زمانی که باید توی کشور مقصد باشیم و زمان شروع ترم تقریبا چه تاریخی میشه؟ ترم بهار چطور؟

و  لطفا درمورد بورس گرفتن برای دکترا(نه فرصت مطالعاتی) از طریق خود ایران (سازمان سنجش، سازمان بورس یا ...) هم توضیح بدید.
نقل قول  

آفلاین m_ghafuoryan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-11-2014, 09:06 PM
با سلام خدمت همه ی عزیزان
من کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک(ارشد:دانشگاه علم وصنعت،کارشناسی دانشگاه سیستان (رتبه اول هم ورودی هام))هستم و میخوام واسه دکتری اپلای کنم
هیچ اطلاعی هم در این مورد ندارم!میگن دانشگاه سنگاپور بدون مدرک زبان فعلا پذیرش میده
واقعیتش زمان برای من خیلی مهمه و به همین دلیل سنگاپور رو گفتم
بعد از میل به اساتید باید چیکار کنم؟

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-11-2014, 01:35 AM
'm_ghafuoryan dateline='' نوشته: با سلام خدمت همه ی عزیزان
من کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک(ارشد:دانشگاه علم وصنعت،کارشناسی دانشگاه سیستان (رتبه اول هم ورودی هام))هستم و میخوام واسه دکتری اپلای کنم
هیچ اطلاعی هم در این مورد ندارم!میگن دانشگاه سنگاپور بدون مدرک زبان فعلا پذیرش میده
واقعیتش زمان برای من خیلی مهمه و به همین دلیل سنگاپور رو گفتم
بعد از میل به اساتید باید چیکار کنم؟

سلام
والا من سر در نمیارم این اصطلاح بدون نمره زبان از کجا امده ! فقط دانشگاه کپنهاگ اون هم پس از مصاحبه سخت میشه بدون ارایه نمره زبان اقدام کرد در مورد سایر کشورها اغلب بدون نمره زبان امکان پذیر نیست
در مرحله اول شما باید نمره زبان را کسب کنید و همزمان دنبال دانشگاه و استادی باشید که به زمینه تحقیقاتی شما نزدیک باشد پس از پیدا کردن استاد در صورتی که دانشگاه بورسی و یا پوزیشنی داشت اپلای کنید
دقت کنید شانس شما به علت معدل خوب بسیار بالا هست پس بدون نمره عالی زبان شانس و فرصت های خود را نسوزانید

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین siahsefid
**
نقل قول

15-11-2014, 07:30 PM
سلام .سنوات خوردن (6 ترمه شدن)در دوره ی ارشد آیا تاثیر منفی در گرفتن پذیرش برای دوره ی دکتری داره؟
ممنون 
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-11-2014, 09:18 PM
(15-11-2014, 07:30 PM)'siahsefid' نوشته: سلام .سنوات خوردن (6 ترمه شدن)در دوره ی ارشد آیا تاثیر منفی در گرفتن پذیرش برای دوره ی دکتری داره؟
ممنون 

سلام. تا جایی که من اطلاع دارم و تجربه شخصی خودم هست خیر. به عنوان مثال من خودم دوره ارشدم رو 6 ترم تموم کردم و حتی از من سوال هم نشد (زمانی که با استادم صحبت میکردم) که چرا ارشد رو 3 ساله تموم کردی! ضمن اینکه اینجا هم خیلی از دانشجویان مستر (چه امریکایی و چه غیر امریکایی) رو میبینم که به دلیل حجم زیاد کاری و درسی و یا دلایل دیگه، دوره ارشدشون رو 6 یا حتی گاهی 7 ترم تموم میکنند. بنظرم به جای نگران این موضوع بودن، سعی کنید از دوره ارشدتون نهایت استفاده از بُعد پژوهشی و علمی رو ببرید تا بتونید رزومه پر بار تری داشته باشید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-11-2014, 06:12 PM
(15-11-2014, 07:30 PM)'siahsefid' نوشته: سلام .سنوات خوردن (6 ترمه شدن)در دوره ی ارشد آیا تاثیر منفی در گرفتن پذیرش برای دوره ی دکتری داره؟
ممنون 

سلام 
ضمن تشکر از پاسخ دوست و استاد خودم عرض کنم من در فنلاند کسانی را میشناسم که 6 ساله مستر گرفتن چون حرفه ای مشغول به کار هستند و مدرک برایشان مهم نیست فقط به قصد یادگیری تحصیل می کنند برای دکتری هم من برای این دوستان مانعی ندیدم

نقل قول  

آفلاین nimtaj_n
**
نقل قول

17-11-2014, 12:06 PM
باسلام وخسته نباشید
می خواستم بدونم دکتری حقوق در امریکا معمولا چند سال طول می کشه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-11-2014, 10:00 PM
(17-11-2014, 12:06 PM)'nimtaj_n' نوشته: باسلام وخسته نباشید
می خواستم بدونم دکتری حقوق در امریکا معمولا چند سال طول می کشه؟

دوست من، من در مورد رشته شما خیلی اطلاع ندارم ولی تا جایی که میدونم شما اگر بخوای PhD و J.D یا همون Juris Doctor degree رو با هم بگیری، حدود 6 تا 8 سال (با توجه به دانشگاه و ... متغیر هست) و اگر فقط مدنظرتون PhD باشه حدود 4 الی 5 سال طول خواهد کشید. به عنوان مثال میتونید سایت دانشگاه Vanderbilt یا دانشگاه Yale رو در این زمینه نگاه کنید.

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین asrainman
**
نقل قول

19-11-2014, 10:25 AM
سلام دوستان ميخواستم ببينم كسي ليستي از دانشگاها واسه مقطع PHD كه براساس شهريه ها sort شده باشه داره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 47 بعدی »