عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی سوئد زندگی و کار در سوئد اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئد

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئد
آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-02-2011, 01:55 PM
در این تاپیک شرایط و قوانین اقامت در سوئد بعد از اتمام تحصیل در این کشور مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین Tornado
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
06-11-2011, 01:36 AM
در حال حاضر پس از اتمام درس و ویزای تحصیلی باید به کشور تون برگردید.
مگر اینکه کار پیدا کرده باشید و ویزاتون رو تبدیل به کار کرده باشید. یا اینکه ازدواج کرده باشید و خوشبخت شده باشید Big Grin
لطفا از پیام خصوصی برای پرسش استفاده ننمایید. در صورت تمایل لینک سوال خود در فرم را بصورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-06-2013, 02:49 AM
(06-11-2011, 01:36 AM)'Tornado' نوشته: در حال حاضر پس از اتمام درس و ویزای تحصیلی باید به کشور تون برگردید.
مگر اینکه کار پیدا کرده باشید و ویزاتون رو تبدیل به کار کرده باشید. یا اینکه ازدواج کرده باشید و خوشبخت شده باشید Big Grin

و اگر میخواهید این کار ها رو بکنین، برای شب امتحان نگذارید!!! از همان اوایل مشغول به کار بشین [img]images/smilies/smile.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

13-09-2013, 05:39 PM
دعوت میکنم دوستانی که نیاز به اطلاعات دقیق دارند، این صفحه در سایت اداره مهاجرت سوئد را ببیننند. در اینجا صراحتا مورد زیر درج شده است:
 Different types of residence permit
Other types of residence permit, e.g. when you have been here for a visit or as a visiting student, researcher, teacher, sportsperson, musician or artist, do not count. This is because these permits are not granted for settlement in Sweden which is most often stipulated in the decision on residence permit. This may also be the case if you have been working at the embassy or consulate of another country in Sweden.[size=11px]If you have received a temporary work permit for a specific occupation, you will normally not be able to count the time.[/size] 
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین emdadi20
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-10-2014, 03:04 PM
خیلی ممنون.. و با توجه به این که من میخوام برای زندگی و تلاش بکنم که اقامت دایم بگیرم از سوئد چون پسر دایی مادرم سوئد زندگی میکنه و میخوام من هم برای تحصیل دکترا و هم زندگی کردن اونجا برم.. به نظر شما من از طریق ویزای تحصیلی برم یا از طریق ویزای کار که بعدا هم بتونم اقامت دائم بگیرم؟؟؟ با سپاس فراوان..
و در ضمن منظور از
یک پلن بی هم بنظر من برای مستر دوم درنظر بگیر .. یعنی چی ؟؟

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-10-2014, 05:14 PM
(21-10-2014, 03:04 PM)'emdadi20' نوشته: خیلی ممنون.. و با توجه به این که من میخوام برای زندگی و تلاش بکنم که اقامت دایم بگیرم از سوئد چون پسر دایی مادرم سوئد زندگی میکنه و میخوام من هم برای تحصیل دکترا و هم زندگی کردن اونجا برم.. به نظر شما من از طریق ویزای تحصیلی برم یا از طریق ویزای کار که بعدا هم بتونم اقامت دائم بگیرم؟؟؟ با سپاس فراوان..
و در ضمن منظور از یک پلن بی هم بنظر من برای مستر دوم درنظر بگیر .. یعنی چی ؟؟

سلام دوست خوب
بنظر من بدون دانستن زبان سویدی از نظر کار پیدا کردن به مشکل جدی بر می خورید
تا قبل از سال 2010 که سوید مقطع کارشناسی ارشد رایگان بود همه دوستان با همین هدف شما می رفتند سوید و خیلی ها هم موفق بگرفتن اقامت و کار شدند اما در مورد شما بنظر من باید سخت بگردید تا استاد پیدا کنید پس از ان با تایید استاد برای فاند و یا پوزیشن های احتمالی اپلای کنید
در مورد پلن بی منظورم در نظر گرفتن اپلای برای مستر دوم بود که مثلا فنلاند یا استونی را مد نظر قرار دهید

[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین afshin_soltani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-03-2017, 12:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-03-2017, 07:58 PM توسط MaMi.)
دوستان عزیز سلام . سال نو رو به همتون تبریک میگم 

خیلی از علاقه مندان به تحصیل در سوئد تمایل دارن بدونن که آیا بعد از اتمام تحصیلاتشون امکان اقامت دائم رو در سوئد دارند یا نه؟

اساسا بعد از پایان مقطع ارشد امکان گرفتن ویزای کاری وجود داره یا نه ؟‌ اگر وجود داره آیا میشه از طریق این ویزای کاری برای اقامت گرفتن استفاده کرد یا نه ؟‌

دوستانی که در این زمینه تجربه دارند لطف کنن روشنمون کنن  Big Grin

دست گلتون هم درد نکنه بابت این انجمن مفید
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

29-03-2017, 11:46 PM
@afshin_soltani
سلام
موضوع زیر را مطالعه کنید.
اقامت بعد از اتمام تحصیلات در سوئد
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

05-04-2017, 12:00 AM
دوستان مقیم یا مطلع: آیا همچنان شرایط مذکور درباره اقامت پس از تحصیل در سوئد حکمفرماست؟ یعنی تحصیل در سوئد (حتی دکترا) هیچ مزیتی برای فرد در اینباره ایجاد نمی کند؟
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-04-2017, 12:55 AM
(05-04-2017, 12:00 AM)parsley نوشته: دوستان مقیم یا مطلع: آیا همچنان شرایط مذکور درباره اقامت پس از تحصیل در سوئد حکمفرماست؟ یعنی تحصیل در سوئد (حتی دکترا) هیچ مزیتی برای فرد در اینباره ایجاد نمی کند؟

سلام دوست عزیز، 
تا جایی که من اطلاع دارم تحصیل در دوره دکترا در سوئد، به منزله کار در این کشور هست و طبق قوانینش فردی که سابقه چهار سال کار در سوئد رو داره می تونه در پایان سال چهارم اقامت این کشور رو بگیره و در پایان سال پنجم پاسپورت سوئدی هم بگیره.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-05-2025، 08:37 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی