عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی احتمال گرفتن فاند در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
احتمال گرفتن فاند در مقطع کارشناسی
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-08-2014, 01:40 PM
(04-08-2014, 01:09 PM)'faran' نوشته: ممنونم از راهنماییتون.
من از کجا میتونم درمورد رشته های زیر دپارتمان صنایع اطلاعات کسب کنم؟

بهترین مطالب در خصوص گرایش ها  و سایر رشته های مرتبط با صنایع رو اینجا ملاحظه کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین soheil_gh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-10-2014, 12:25 AM
با عرض سلام
من فوق دیپلم کامپیوترم و برای کارشناسی می خوام اقدام کنم. توی سایت یکی از دانشگاه های کانادایی مدرک مورد نیاز برای پذیرش رو پیش دانشگاهی برای ایران نوشته (Pre-university Certificate)
آیا بنظرتون از مدرک فوق دیپلم میشه به جای پیش دانشگاهی استفاده کرد؟ و یا حتی نمرات دیپلم رو هم نفرساد و بجاش نمرات فوق دیپلم رو بفرستم قبول می کنن؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

17-10-2014, 11:27 AM
(17-10-2014, 12:25 AM)'soheil_gh' نوشته: با عرض سلام
من فوق دیپلم کامپیوترم و برای کارشناسی می خوام اقدام کنم. توی سایت یکی از دانشگاه های کانادایی مدرک مورد نیاز برای پذیرش رو پیش دانشگاهی برای ایران نوشته (Pre-university Certificate)
آیا بنظرتون از مدرک فوق دیپلم میشه به جای پیش دانشگاهی استفاده کرد؟ و یا حتی نمرات دیپلم رو هم نفرساد و بجاش نمرات فوق دیپلم رو بفرستم قبول می کنن؟

سلام دوست خوب
والا بنظر من باید مکاتبه کنید و موضوع را از خود دانشگاه مقصد بپرسی ولی قاعدتا مدرک فوق دیپلم نشانگر این هست که شما دیپلم و پیش دانشگاهی داشتید و کوالی فاید هستید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین khatere74
**
نقل قول

18-11-2014, 05:02 PM
سلام.
اگه توی کنکور رتبت دو رقمی باشه امکان بورسیه شدن برای کره جنوبی هست؟
کره جنوبی مدارک مورد نیاز برای بورسیه کارشناسی رو شهریور ماه جمع آوری میکنه حالا اگه ما بعد از فرستادن مدارک توی ایران انتخاب رشته کنیم و وارد دانشگاه بشیم مشکلی برای پذیرشمون بوجود میاره؟ چون ممکنه که بورسیه نشیم و اگه انتخاب رشته نکنیم یک سال میمونیم و از هر دو جا دستمون کوتاه میشه
در پناه حق
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

18-11-2014, 08:50 PM
(18-11-2014, 05:02 PM)'khatere74' نوشته: سلام.
اگه توی کنکور رتبت دو رقمی باشه امکان بورسیه شدن برای کره جنوبی هست؟
کره جنوبی مدارک مورد نیاز برای بورسیه کارشناسی رو شهریور ماه جمع آوری میکنه حالا اگه ما بعد از فرستادن مدارک توی ایران انتخاب رشته کنیم و وارد دانشگاه بشیم مشکلی برای پذیرشمون بوجود میاره؟ چون ممکنه که بورسیه نشیم و اگه انتخاب رشته نکنیم یک سال میمونیم و از هر دو جا دستمون کوتاه میشه

دوست خوب به معدل شما در دوران دبیرستان و پیش دانشگاهی توجه زیادی می کنند تا رتبه کنکور
بنظر من چون تعداد بورس خیلی کم هست شما فقط به عنوان یک گزینه که شانس کمی داری به ان نگاه کنید و همه تلاشت را به داخل معطوف کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین zahra_9675
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-11-2014, 03:17 PM
سلام دوستان
من معدل دیپلمم 18 و خورده ای هستش و الان دانشجوی ترم یک معماریم. امکانش هست بتونم رشته معماری دانشگاهای امریکا یا انگلیس فاند بگیرم؟ شرایط فاند گرفتن واسه رشته معماری یه دانشگاه خوب چجوریه؟

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-11-2014, 06:05 PM
(20-11-2014, 03:17 PM)'zahra_9675' نوشته: سلام دوستان
من معدل دیپلمم 18 و خورده ای هستش و الان دانشجوی ترم یک معماریم. امکانش هست بتونم رشته معماری دانشگاهای امریکا یا انگلیس فاند بگیرم؟ شرایط فاند گرفتن واسه رشته معماری یه دانشگاه خوب چجوریه؟

درود. قبل از هر چیز باید آینده نگری شما رو مورد تحسین قرار دهم. به نظر من اگر در این سن و مقطع آگاهی لازم رو پیدا کنید می تونید برنامه بلند مدتی داشته باشید. پیشنهاد می کنم که جزوء و نیز این تاپیک را مورد مطالعه قرار دهید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین hasti.k
**
نقل قول

15-12-2014, 04:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-12-2014, 04:12 PM توسط hasti.k.)
سلام،من دانشجوی ترم 4 ریاضی محض کارشناسی دانشگاه رجایی تهرانم، به دلیل شرایط خاص و بحرانی 3ترم قبل رو مشروط شدم (که اگر بخوان مدارک رو واسشون میفرستم) الان معدلم 10و خورده ایه.ولی این ترم معدلم بالای 15 یا 16ه.دارم مقاله مرتبط هم مینویسم. کلاس های آیلتس هم دارم میرم قطعا نمره بالا میارم.5سال هم در کلاس های انجمن علمی نخبگان ریاضی شرکت کردم. الانم دارم دارم 1 کتاب تاریخ ریاضیات ترجمه میکنم که تاحالا تو ایران نبوده.حالا با این اوصاف به نظرتون من چیکار کنم؟واسه کارشناسی باز اقدام کنم یا ارشد؟؟فاند و کمک هزینه برام مهمه...لطفا منو از سردرگمی نجات بدید..[img]images/smilies/sad.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-12-2014, 06:55 PM
(15-12-2014, 04:11 PM)'hasti.k' نوشته: سلام،من دانشجوی ترم 4 ریاضی محض کارشناسی دانشگاه رجایی تهرانم، به دلیل شرایط خاص و بحرانی 3ترم قبل رو مشروط شدم (که اگر بخوان مدارک رو واسشون میفرستم) الان معدلم 10و خورده ایه.ولی این ترم معدلم بالای 15 یا 16ه.دارم مقاله مرتبط هم مینویسم. کلاس های آیلتس هم دارم میرم قطعا نمره بالا میارم.5سال هم در کلاس های انجمن علمی نخبگان ریاضی شرکت کردم. الانم دارم دارم 1 کتاب تاریخ ریاضیات ترجمه میکنم که تاحالا تو ایران نبوده.حالا با این اوصاف به نظرتون من چیکار کنم؟واسه کارشناسی باز اقدام کنم یا ارشد؟؟فاند و کمک هزینه برام مهمه...لطفا منو از سردرگمی نجات بدید..[img]images/smilies/sad.gif[/img]

دوست عزیز، خیلی خوبه که به فکر آینده هستید. باید گفت که این مسأله قابله تحسینه، اما هر چیزی یک روال خاصی داره. دانشجوهایی هستند که در دوره کارشناسی بورس میشن. واقع بین باشید و وقت و انرژی رو در مسائلی که هم اکنون با اونها درگیرید صرف کنید. ترجمه و تألیف کتاب به زبان فارسی امتیاز خاصی نداره. بهترین کار ممکن همان خواندن زبان و تمرکز بر روی دوره ی فعلیتون هست.

همواره میتونید راه دیگری رو پیش بگیرید، اما من به نوبه خودم مسیر رو بهتون نشون دادم که وقت کمتری تلف میشه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-12-2014, 08:40 PM
(15-12-2014, 04:11 PM)'hasti.k' نوشته: سلام،من دانشجوی ترم 4 ریاضی محض کارشناسی دانشگاه رجایی تهرانم، به دلیل شرایط خاص و بحرانی 3ترم قبل رو مشروط شدم (که اگر بخوان مدارک رو واسشون میفرستم) الان معدلم 10و خورده ایه.ولی این ترم معدلم بالای 15 یا 16ه.دارم مقاله مرتبط هم مینویسم. کلاس های آیلتس هم دارم میرم قطعا نمره بالا میارم.5سال هم در کلاس های انجمن علمی نخبگان ریاضی شرکت کردم. الانم دارم دارم 1 کتاب تاریخ ریاضیات ترجمه میکنم که تاحالا تو ایران نبوده.حالا با این اوصاف به نظرتون من چیکار کنم؟واسه کارشناسی باز اقدام کنم یا ارشد؟؟فاند و کمک هزینه برام مهمه...لطفا منو از سردرگمی نجات بدید..[img]images/smilies/sad.gif[/img]

احتمال گرفتن فاند در مقطع کارشناسی تقریبا محال برای شما در خارج از ایران. اگر هم بخواهید دوباره در ایران از اول برای کارشناسی اقدام کنید یک مقداری کار سختی هست و احتمالا مجبور هستید دانشگاه ازاد بخونید که هزینه باید پرداخت کنید. ولی نکته ای که هست اینه که خیلی از دانشگاه های آمریکا معدل دو سال اخر در نظر می گیرند در هنگام پذیرش دادن. اگر واقعا فردی هستید که می خواهید جبران کنید می توانید معدل دو سال اخر خود را بهبود ببخشید که می تواند تاثیر مهمی در پذیرش شما داشته باشد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »