عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین boreng
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-10-2014, 12:31 PM
سلام دوستان
من در ابتدا کاردانی گرفتم که با اون معلم رسمی اموزش و پروزش شدم. همزمان با معلمی کارشناسی خوندم و الان هم دیگه ارشدم رو دارم می گیرم می خواستم بدونم چطور باید کارشناسیم رو ازاد کنم که هزینه ندم.
نقل قول  

آفلاین dadashkayko_13
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-10-2014, 09:51 AM
سلام بر بزرگواران و اساتید گرامی
دوستان من ورودی 89 هستم و 93.4.31 هم فارغ التحصیل شدم
93.8.1 هم عازم خدمت هستم
می خوام بدونم راهی هست که به موازات خدمت سربازی واسه آزاد کردن مدرک اقدام کنم ؟؟
در کل من چیکار کنم که این 7-8 میلیون پول زورو ندم ؟؟؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Rainbow  15-10-2014, 01:52 PM
(05-10-2014, 12:31 PM)'boreng' نوشته: سلام دوستان
من در ابتدا کاردانی گرفتم که با اون معلم رسمی اموزش و پروزش شدم. همزمان با معلمی کارشناسی خوندم و الان هم دیگه ارشدم رو دارم می گیرم می خواستم بدونم چطور باید کارشناسیم رو ازاد کنم که هزینه ندم.

شما دارین مدت تعهد خدمت رو انجام میدین و نیازی به کار خاصی ندارین. فقط اون مدتی که روی مدرک موقت کارشناسیتون ذکر شده باید کار کرده باشید. در اینصورت باید از اداره کل گواهی اشتغال با ذکر مدت بگیرین و مدرکتون رو آزاد  کنید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Rainbow  15-10-2014, 01:55 PM
(15-10-2014, 09:51 AM)'dadashkayko_13' نوشته: سلام بر بزرگواران و اساتید گرامی
دوستان من ورودی 89 هستم و 93.4.31 هم فارغ التحصیل شدم
93.8.1 هم عازم خدمت هستم
می خوام بدونم راهی هست که به موازات خدمت سربازی واسه آزاد کردن مدرک اقدام کنم ؟؟
در کل من چیکار کنم که این 7-8 میلیون پول زورو ندم ؟؟؟

سلام،
1-شما لیسانس هستین و آزاد کردن مدرکتون فکر کنم کمتر از دو میلیون میشه.
2-اگر میخواهید پول ندین شما باید حتما برید سربازی و بعد از سربازی در دفاتر کاریابی ثبت نام کنید و مراحل رو طی کنید.برای اطلاعات بعدی بهتره صفحات دیگه رو بخونید که بارها و بارها توضیح داده شده
با تشکر
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین blueearth
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

15-10-2014, 02:05 PM
خیر ایشون ورودی 89 هستن هزینه ازاد کردن تحصیلشون در حدود 4 میلیون میشه و اگر هم سهیمه منطقه دو باشن ضرب در دو و اگر سه باشن ضرب در سه میشن
برای ازاد کردن مدرکتون با توجه به اینکه کارت پایان خدمت ندارید فعلا کاری نمیتونید بکنید مگر گذاشتن وثیقه در نظام وظیفه و کارهای این چنینی که مسلما هزینش بیشتر از خود مدرک میشه ارزونترین راه رفتن به سربازی و عدم کاریابی هست که البته این هم هزینه داره ولی هزینش رو باید از زمان صرف بکنید چیزی در حدود 3 سال
(15-10-2014, 01:55 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام،
1-شما لیسانس هستین و آزاد کردن مدرکتون فکر کنم کمتر از دو میلیون میشه.
2-اگر میخواهید پول ندین شما باید حتما برید سربازی و بعد از سربازی در دفاتر کاریابی ثبت نام کنید و مراحل رو طی کنید.برای اطلاعات بعدی بهتره صفحات دیگه رو بخونید که بارها و بارها توضیح داده شده
با تشکر

نقل قول  

آفلاین aseeman
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-10-2014, 09:10 PM
با سلام به دوستان
من لیسانسم تهران گرفتم و ارشدم فردوسی.ارشدم ده روزه که دفاع کردم.وهنوز کارای فارغ التحصیلیم نکردم.چندتا سوال دارم
1) ایا تاریخ فارغ التحصیلی برای ازاد کردن مدرک با عدم کاریابی همون روز دفتع میخوره یا روزی که کارای فارغ التحصیلیم تموم شه؟
2)با توجه به اینکه باید 6 ماه از تاریخ فارغ التحصیلیم بگذره بهتره الان برای ازادکردن لیسانس برم کاریابی و بعد از 6ماه برای ارشدم برم یا هردو رو بزارم 6 ماه دیگه و دونامه بگیرم؟کدوم بهتره؟
3)باتوجه به این مشهد زندگی میکنم کسی هست که بدونه دوتا نامه کاریابی میدن یا باید دوتا کاریابی جداگانه ثبت نام کنم؟
4)اگه کاریابی برام کارپیداکردچی بیچاره میشم.اخه شنیدم که کارپیدامیکنه اما نامناسب.کسی مرکز کاریابی تو مشهد میشناسه که راه بیاد؟
5)برم مرکز کاریابی بگم برای ازاد سازی میخوام یا خوب نیست که بگم و راه نمیان؟

ببخشید دوستان که اینقدر سوال پرسیدم.
یک سوال دیگه هم دارم.
من تو دانشگاه غیرانتفاعی تدریس کردم.ایا ممکن این مساله مشکل ساز بشه؟چه طور بفهمم که استعلام کردن یانه؟بهشون بگم اگه استعلام نکردن نکنن، راه میان؟من کپی مدرک موقت لیسانسم دادم بهشون.وگواهی اشتغال به تحصیل در ارشد.
اگه حتی برای تدریس یک درس هم استعلام کنن باید کلا بی خیال قانون عدم کاریابی و اینا بشم؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین fatimab
**
نقل قول

19-10-2014, 05:20 PM
سلام دوستان
من برای دریافت مدرک کارشناسی اقدام کردم بهم گفتن هر وقت خواستی بیا بگیر. موقع تحویل گرفتنش باید مدارکی رو تحویل بدم یا نه؟ یا اینکه برم اداره صدور مدرک رو بهم میدن ؟ دانشجوی دانشگاه تهران بودم و همه مراحل درخواستم از طریق سامانه انجام شد. به نظر شما مدرکی ازم میخان که بدم
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-10-2014, 05:32 PM
(19-10-2014, 05:20 PM)'fatimab' نوشته: سلام دوستان
من برای دریافت مدرک کارشناسی اقدام کردم بهم گفتن هر وقت خواستی بیا بگیر. موقع تحویل گرفتنش باید مدارکی رو تحویل بدم یا نه؟ یا اینکه برم اداره صدور مدرک رو بهم میدن ؟ دانشجوی دانشگاه تهران بودم و همه مراحل درخواستم از طریق سامانه انجام شد. به نظر شما مدرکی ازم میخان که بدم

سلام 
شما از طریق عدم کاریابی اقدام کردید دیگه درسته؟ 
الان دانشگاه به شما گفته بیا مدرک رو بگیر؟ یعنی دانشنامه رو؟؟
اگر اینطوره که موقعی که میخوان دانشنامه رو بدن ، اصل گواهی موقت رو از شما میخوان . برای اطمینان کپی مدرک موقت + شناسنامه و کارت ملی هم ببرید. فکر کنم از من اینارو هم خواستن ضمیمه کنن به پرونده. 
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین solarita
**
نقل قول

22-10-2014, 12:04 PM
سلام، به اداره ی کار کجا باید درخواست بدیم که بعد نامه اش قبول باشه برای آزاد سازی مدرک؟
من به همون اداره ی کار شهرستانمون درخواست کار دادم نه اداره ی کل کار استان مون.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-10-2014, 01:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-10-2014, 01:25 PM توسط blur.)
(22-10-2014, 12:04 PM)'solarita' نوشته: سلام، به اداره ی کار کجا باید درخواست بدیم که بعد نامه اش قبول باشه برای آزاد سازی مدرک؟
من به همون اداره ی کار شهرستانمون درخواست کار دادم نه اداره ی کل کار استان مون.

شما این پست رو ببینید. توضیح دادن. ضمنا از خود اداره کار شهرتون هم می تونید سوال کنید تا مطمئن شید. به اضافه هرجا برای کاریابی ثبت نام می کنید بهتره بهشون بگید که برای آزادسازی مدرکه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... 109 بعدی »