عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین sadegh2k
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-09-2014, 12:28 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-09-2014, 12:30 AM توسط sadegh2k.)
سلام
من دی ماه 92 دوره کارشناسی ارشد روزانه دانشگاه فردوسی مشهد رو تموم کردم  ( کارشناسی دانشگاه غیرانتفاعی بودم و کارت پایان خدمت دارم ) برای گرفتن اصل مدرک تحصیلی ارشد  چه کار باید بکنم ؟ به غیر از پرداخت هزینه،  بخشنامه لغو تعهد آموزش رایگان ( مربوط به سال 89 ) با گرفتن نامه از اداره کار و یا عدم معرفی شغل از کاریابی در حال حاضر هم اجرا میشه. ؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-09-2014, 08:28 AM
(10-09-2014, 12:28 AM)'sadegh2k' نوشته: سلام
من دی ماه 92 دوره کارشناسی ارشد روزانه دانشگاه فردوسی مشهد رو تموم کردم  ( کارشناسی دانشگاه غیرانتفاعی بودم و کارت پایان خدمت دارم ) برای گرفتن اصل مدرک تحصیلی ارشد  چه کار باید بکنم ؟ به غیر از پرداخت هزینه،  بخشنامه لغو تعهد آموزش رایگان ( مربوط به سال 89 ) با گرفتن نامه از اداره کار و یا عدم معرفی شغل از کاریابی در حال حاضر هم اجرا میشه. ؟

سلام و خوش آمدین
چون کارت پایان خدمت دارید میتونید از این قانون استفاده کنید. قانون آزادسازی مدرک از طریق عدم کاریابی هنوزم خوشبختانه اجرا میشه. شما 6 ماه بعد  از فارغ التحصیلی که همین روزا هست باید برید یکی از دفاتر کاریابی و درخواست کار کنید که البته باید بگید برای آزادسازی مدرک می خواهید و نباید کار پیدا کنند،اگر پولی طلب کردن بگید گفتن پولی نیست و همرام نیست و ... تا یجوری در برید و برید یک دفتر دیگه. (شاید دفاتر کمی باشه اونجا و مجبور بشید سبیلشونو چرب کنید[img]images/smilies/sad.gif[/img]ولی از اول نباید باج بدین). 6 ماه بعد از ثبت نامتون و عدم پیدا شدن کار میرید ازشون نامه میگیرین برای اداره کار و اونم بهتون نامه میده برای دانشگاه. 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین hadees
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Sad  10-09-2014, 08:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-09-2014, 08:38 PM توسط hadees.)
سلام به همه دوستان
در مورد بیمه خویش فرما یا بیمه اختیاری چه طور کسی اطلاعی دارد؟
تو این بیمه هر کس خودش کارفرمای خودش هست و پولی رو هر ماه می ده 
حالا داشتن این شماره بیمه دردسر ایجاد می کنه برای آزاد ساختن مدرک؟

و اینکه اگر به فرض کاریابی ای استعلام کنه بیمه رو ، داشتن بیمه در آن لحظه رو چک می کنه یا در طول کل 6 ماه گذشته ؟ 

متشکرم
نقل قول  

آفلاین eligo
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-09-2014, 11:47 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-09-2014, 11:49 AM توسط eligo.)
با سلام
من الان فارغ التحصیل از مقطع کارشناسی هستم اما هنوز کارای اداری شو انجام ندادم و مدرک موقتو نگرفتم.
ازونجایی که برای استفاده از این قانون، باید یک سال از فارغ التحصیلی بگذره،  خواستم بپرسم تاریخ فارغ التحصیلی درج شده توی مدرک موقت، چه تاریخیه؟ تاریخی که آخرین نمره توسط استاد در سیستم ثبت میشه؟ یا تاریخی که همون آخرین نمره توسط دانشکده یا دانشگاه تو سیستم(گلستان) تایید میشه؟ یا اصلا یه تاریخ دیگه ایه؟
خیلی برام مهمه. چون فقط درصورتی میتونم مدرکمو ازین طریق در زمان مدنظرم آزاد کنم که تاریخ فارغ التحصیلی همون تاریخ ثبت آخرین نمره درسیستم گلستان توسط استاد باشه.
نقل قول  

آفلاین farzad_7600
**
نقل قول

18-09-2014, 01:14 AM
سلام
من یه سوال داشتم اگه میشه راهنمائیم کنید
من شهریور سال گذشته مدرک ارشدمو گرفتم و توی مهرماه برای کاریابی ثبت نام کردم، الان میخوام اقدام کنم تا مدرکمو آزاد کنم، یک سال تمام از مدرکم گذشته و 11 ماه هم هست که برای کاریابی ثبت نام کردم، باید بعد 6 ماه یا یک سال از مدرکم ثبت نام میکردم؟ یا اینکه الان میتونم اقدام کنم؟ مشکلی برام پیش نمیاد؟ کسی هست که همچین شرایطی داشته باشه. 
نقل قول  

آفلاین alpachino10
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-09-2014, 10:52 AM
(18-09-2014, 01:14 AM)'farzad_7600' نوشته: سلام
من شهریور سال گذشته مدرک ارشدمو گرفتم و توی مهرماه برای کاریابی ثبت نام کردم، الان میخوام اقدام کنم تا مدرکمو آزاد کنم، یک سال تمام از مدرکم گذشته و 11 ماه هم هست که برای کاریابی ثبت نام کردم، باید بعد 6 ماه یا یک سال از مدرکم ثبت نام میکردم؟ یا اینکه الان میتونم اقدام کنم؟ مشکلی برام پیش نمیاد؟ کسی هست که همچین شرایطی داشته باشه. 

سلام
اگر از کارت پایان خدمت و یا معافیتتون هم 1 سال گذشته می تونید برای دریافت نامه آزادسازی اقدام کنید. در واقع شما بیشتر از اون چیزی که لازم بوده توی کاریابی موندید. عدم کاریابی 6 ماه هستش که شما بیشتر از اون هم رو هم طی کردید. پس هرچه زودتر می تونید اقدام کنید که نامه آزادسازی رو از اداره کار بگیرید و ببرید دانشگاه که مدرک رو آزاد کنید.
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Star  18-09-2014, 11:14 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-09-2014, 11:16 AM توسط ahmadpashaei.)
(18-09-2014, 01:14 AM)'farzad_7600' نوشته: سلام

سلام. شما بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی کاریابی ثبت نام کردین که معمولا برای آزادسازی مدرک 6 ماه بعدش اینکارو می کنن ولی مهم نیست و شما برای کاریابی هر زمانی میتونید اقدام کنید ولی باید حتما 6 ماه هم منتظر کار باشید که جمعا میشه یک سال. شما 11 ماه از ثبت نامتون گذشته و احتمالا باید یک ماه صبر کنید آخه شاید بگن برای آزاد سازی مدرک باید از 6 ماه بعد از فارغ التحصیلیتون محسوب بشه. احتمالا حتی اگر دفتر کاریابی هم به اداره کار نامه بده خود اداره کار به دانشگاه نامه نمیده. چون مورد شما یکمی خاص شده به نظر من ارزششو داره یه تلاشی بکنید شاید زیاد گیر ندادن و الان اداره کار نامه دانشگاه رو زد![img]images/smilies/shy.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

18-09-2014, 01:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-09-2014, 01:03 PM توسط butterfly.)
(18-09-2014, 11:14 AM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام. شما بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی کاریابی ثبت نام کردین که معمولا برای آزادسازی مدرک 6 ماه بعدش اینکارو می کنن ولی مهم نیست و شما برای کاریابی هر زمانی میتونید اقدام کنید ولی باید حتما 6 ماه هم منتظر کار باشید که جمعا میشه یک سال. شما 11 ماه از ثبت نامتون گذشته و احتمالا باید یک ماه صبر کنید آخه شاید بگن برای آزاد سازی مدرک باید از 6 ماه بعد از فارغ التحصیلیتون محسوب بشه. احتمالا حتی اگر دفتر کاریابی هم به اداره کار نامه بده خود اداره کار به دانشگاه نامه نمیده. چون مورد شما یکمی خاص شده به نظر من ارزششو داره یه تلاشی بکنید شاید زیاد گیر ندادن و الان اداره کار نامه دانشگاه رو زد![img]images/smilies/shy.gif[/img]

میشه لطف کنید بگید کدوم بند یا ماده قانون عدم کاریابی می گه شش ماه بعد از فارغ التحصیلی باید تو اداره کار ثبت نام کرد؟ متاسفانه اکثر افراد بدون مطالعه کامل قانون برداشت های شخصی خودشون از این قانون می نویسند. 
خودم پارسال که می خواستم از این قانون برای آزاد کردن مدارکم استفاده کنم تو اون یکی فروم دوستان نوشته بودند که فقط شش ماه بعد از فارغ التحصیلی مهلت هست که برای آزاد کردن مدرک از این روش استفاده کرد و اگه از فارغ التحصیلی مدت بیشتری گذشته باشه نمیشه. خوشبختانه من خودم بخشنامه مربوط به این قانون مطالعه کردم و به خاطر اطلاعات نادرست بقیه تصمیم نادرستی نگرفتم. 
آقای پاشایی عزیز محض اطلاعتون هیچ جای این قانون ننوشته که شش ماه عدم کاریابی باید شش ماه بعد از فارغ التحصیلی باشه. 
پ.ن: این پست صرفا جهت آگاه سازی شما و سایر دوستان تازه وارد به فروم می باشد و هیچ گونه جنبه انتقادی ندارد. 
امید آنکه دوستان تازه وارد فروم قبل از ارسال سوال های تکراری زحمت خوندن 5 تا پست و جستجو در اینترنت داشته باشند. 
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین farzad_7600
**
نقل قول

18-09-2014, 01:31 PM
(18-09-2014, 01:01 PM)'butterfly' نوشته:
میشه لطف کنید بگید کدوم بند یا ماده قانون عدم کاریابی می گه شش ماه بعد از فارغ التحصیلی باید تو اداره کار ثبت نام کرد؟ متاسفانه اکثر افراد بدون مطالعه کامل قانون برداشت های شخصی خودشون از این قانون می نویسند. 
خودم پارسال که می خواستم از این قانون برای آزاد کردن مدارکم استفاده کنم تو اون یکی فروم دوستان نوشته بودند که فقط شش ماه بعد از فارغ التحصیلی مهلت هست که برای آزاد کردن مدرک از این روش استفاده کرد و اگه از فارغ التحصیلی مدت بیشتری گذشته باشه نمیشه. خوشبختانه من خودم بخشنامه مربوط به این قانون مطالعه کردم و به خاطر اطلاعات نادرست بقیه تصمیم نادرستی نگرفتم. 
آقای پاشایی عزیز محض اطلاعتون هیچ جای این قانون ننوشته که شش ماه عدم کاریابی باید شش ماه بعد از فارغ التحصیلی باشه. 
پ.ن: این پست صرفا جهت آگاه سازی شما و سایر دوستان تازه وارد به فروم می باشد و هیچ گونه جنبه انتقادی ندارد. 
امید آنکه دوستان تازه وارد فروم قبل از ارسال سوال های تکراری زحمت خوندن 5 تا پست و جستجو در اینترنت داشته باشند. 

من سوالات قبلی رو خوندم ولی توی جوابها دیدم که باید از مدرک ارشد یک سال گذشته باشه، چون من با فاصله یک ماه بعد از گرفتن مدرک، توی موسسات کاریابی ثبت نام کردم و چنین موردی هم به چشمم نخورد، دوباره این سوال رو مطرح کردم و فکر نکنم مطرح کردن سوال هم مشکلی داشته باشه. حالا شما که قوانین عدم کاریابی رو مطالعه فرمودید میشه لطف کنید و راهنمایی بفرمائید که من اگه الان یا یک ماه دیگه اقدام کنم دچار مشکل میشم یا خیر؟    (ممنون از توجه دوستان)
نقل قول  

آفلاین civilnima
**
نقل قول

20-09-2014, 01:16 AM
سلام 
ببخشید من درست متوجه نشدم،  می خواستم بدونم بعد از این که سربازی رفتیم ، باید بریم اداره کاریابی خودمون رو معرفی کنیم و  6 ماه بعدش کلا هم ارشد و هم کارشناسی آزاد می شه ( چون بعد از سربازی دو سال گذشته از فارغ التحصیلیمون دیگه !!!) یا دوباره برای ارشد باید 6 ماه دیگه صبر کرد ؟
سوال بعدیم اینه که اگر هم زمان با سربازی به مدت 2 سال کار بریم ، می تونیم کلا مدارک رو آزاد کنیم؟ (البته عذر می خوام اگر این سوالم مربوط ب تاپیک نیست ، من تاپیکی با این مضمون پیدا نکردم )
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... 109 بعدی »