عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
16-07-2014, 11:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-07-2014, 12:01 AM توسط M1KE.)
هم می تونید ازدواج کنید و مستقیم برای ویزای ازدواج اقدام کنید هم می تونید تقاضای یک ویزای نامزدی 3 ماهه بدین و بعد از ازدواج در آمریکا مراحل گرفتن گرین کارت طی بشه. معمولا ویزای نامزدی رو سریع تر میشه گرفت. مراحل کلی ویزای نامزدی برای آمریکا در اینجا توضیح داده شده. دو لینک به زبان انگلیسی در انتهای پست موردنظر برای مراحل ویزای نامزدی وجود داره که اون شهروند می تونند بر اساس اون اقدام کنند. درخواست اولیه رو می بایست شهروند موردنظر به همراه 340 دلار به آدرس زیر بفرستند:
: (USPS) با پست معمولی آمریکا

USCIS
P.O. Box 660151
Dallas, TX 75266

: با پست پیشتاز آمریکا

USCIS
Attn: I-129F
2501 South State Highway 121 Business
Suite 400
Lewisville, TX 75067
اطلاعات بیشتر در مورد مراحل اولیه فرستادن مدارک

(16-07-2014, 04:47 PM)'aria13' نوشته: سلام دوستان من یه سوال دارم لطفا راهنماییم کنیید
من چند سالی هست که با یکی از شهروندان آمریکا دوستم و حالا قصد ازدواج داریم
تا اونجا که من فهمیدم اول باید برای ویزای 3 ماه نامزدی اقدام کرد!
سوال من اینه که از کجا باید شروع کرد؟   اون بنده خدا کدوم اداره باید بره تو امریکا؟ من چکار باید بکنم؟
:-(

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین lily nil
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-07-2014, 06:22 PM
سلام دوستان من ساکن ایران هستم با یه آقای آمریکایی آشنا شدم قصد ازدواج داریم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم کسی هست راهنمایی کنه
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-07-2014, 06:42 PM
مراحل کلی اش رو در این پست توضیح دادم. بعد از مطالعه اون اگر همچنان سوالی داشتین در همین تاپیک بپرسید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین majidu3fi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-09-2014, 02:39 PM
سلام,من در حال حاظر در ایران زندگی می کنم یکی از آشنا هام خانمی که داره برای  ویزای تحصیلی امریکا اقدام میکنه,بعد از ورودش به امریکا من میتونم از طریق ویزای نامزدی به امریکا مهاجرت کنم یا اینکه اول اون خانم باید مقیم یا شهروند شده باشه؟ ممنون میشم دوستانی که اطلاعات دارن راهنمایی کنن
نقل قول  

آفلاین severus57
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-09-2014, 01:57 PM
سلام
آیا امکان ازدواج غیابی با یک فرد آمریکائی وجود داره؟ میخوام از این طریق ویزا بگیرم. اگه نشد برای ویزای نامزدی اقدام کنم.
یه سوال دیگه اینکه احتمال قبولی در لاتاری گرین کارت چقدره؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-09-2014, 04:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2014, 04:30 PM توسط M1KE.)
اگر ایشون ویزای تحصیلی بگیرین (F1) شما به شرطی که با ایشون ازدواج کنید (نه نامزد) می تونید درخواست ویزای همراه (F2) بدین. ویزای هر دوی شما غیر مهاجرتی و مدت اعتبار هر دوی اونها منوط به مدت زمانی هست که ایشون در حال تحصیل باشند مگر اینکه تغییر وضعیت بدین (مثلا یکی از شما در آینده ویزای کار بگیره). برای مهاجرت می بایست یا با فردی که خودش مقیم هست ازدواج کنید یا هم که با فردی که شهروند هست نامزد و بعد ازدواج کنید یا هم که مستقیم ازدواج کنید. مراحل کلی اش رو در اینجا توضیح دادم.
(11-09-2014, 02:39 PM)'majidu3fi' نوشته: سلام,من در حال حاظر در ایران زندگی می کنم یکی از آشنا هام خانمی که داره برای  ویزای تحصیلی امریکا اقدام میکنه,بعد از ورودش به امریکا من میتونم از طریق ویزای نامزدی به امریکا مهاجرت کنم یا اینکه اول اون خانم باید مقیم یا شهروند شده باشه؟ ممنون میشم دوستانی که اطلاعات دارن راهنمایی کنن

1- به موارد زیادی بستگی داره. مثلا اینکه اون فرد تابعیت ایرانی هم داشته باشند یا خیر. در کل باید اون ازدواج توسط اداره مهاجرت آمریکا به رسمیت شناخته بشه. ازدواج ایرانی به واسطه غقدنامه محضری قابل اثبات هست و مورد قبول هست که روی کاغذ میشه با دادن وکالت به صورت غیابی هم انجام بشه. ازدواج آمریکایی هم طبیعتا مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا هست که شرایط خاص خودش رو داره.

روال معمول که اغلب طی میشه اینه که اگر فرد موردنظر مقیم هستند با ایشون ازدواج کنید و بعد پیگیر ویزا بشین و اگر هم ایشون شهروند هستید ابتدا ویزای نامزدی بگیرید و بعد از رفتن به آمریکا با ایشون ازدواج کنید. اینطوری یک فرصت حداقلی هم دارین که فرد موردنظر رو از نزدیک ببینید و از یک جهاتی شاید روی تصمیم آدم تاثیرگذار باشه. شرایط و مراحل کلی اش در این تاپیک اشاره شده.

در مورد سوال دوم هم شانسش زیر 1 درصد هست و چیزی نیست که بر اساس اون فردی برای زندگی اش برنامه ریزی کنه.

(24-09-2014, 01:57 PM)'severus57' نوشته: سلام
آیا امکان ازدواج غیابی با یک فرد آمریکائی وجود داره؟ میخوام از این طریق ویزا بگیرم. اگه نشد برای ویزای نامزدی اقدام کنم.
یه سوال دیگه اینکه احتمال قبولی در لاتاری گرین کارت چقدره؟
مرسی

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین severus57
**
نقل قول

24-09-2014, 04:44 PM
اون شخص آمریکائی هستند. خودشون 15 سال پیش پناهنده شدند از کوبا و اقامت دائم دارند. میگفتن قراره سیتیزن هم بشن.
برای صرفه جوئی مالی میخوام غیابی ازدواج کنم که صوری هم هست و بعد دو سه سال طلاق بگیرم. اون تاپیکی که اشاره فرمودین مطالعه کردم. میخوام بدونم آیا اطلاع دارین ازدواج غیابی امکان پذیر هست یا نه؟
مرسی بابت سرعت عمل در پاسخگوئی. سایت تون عالیه. خیلی چیزا یاد گرفتم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-09-2014, 05:09 PM
فکر نمی کنم با این شرایط امکانش وجود داشته باشه. در کل هم پیشنهاد نمی کنم انجام چنین ازدواجی رو. این نوع ازدواج ها که به اصطلاح فقط برای گرفتن اقامت هستند و حالت تجاری دارند هزار نوع کلاهبرداری درشون صورت می گیره و با توجه به اینکه شما از نظر اداره مهاجرت کاری غیر قانونی کردین دست تون هم به هیچ جا بند نخواهد بود. گرین کارت اولیه ای که به شما داده میشه مشروط و منوط به دوام ازدواج هست و خیلی وقت ها این موضوع دستمایه ای برای طلب پول بیشتر در میانه های کار و مشکلات دیگه ای میشه که خارج از مبحث این تاپیک هست. 
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Nabijamali
**
نقل قول

06-10-2014, 04:07 AM
باسلام
درمورد ساپورت مالی اگر کسی اسپانسر در امریکا نداشته باشه ودر صف گرین کارت ازدواجی امریکا باشه
ایا میتونه خودش اسپانسر خودش بشه وجه مبلغی میتونه
کافی باشه۰۰۰ممنون از شما
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-10-2014, 08:15 AM
همسر شما که برای شما اقدام کردن می باست خودشون اسپانسر شما باشند حتی اگر درآمدشون صفر هم باشه. منتهی در این حالت یک نفر دیگه باید ضامن دوم پرونده بشه که بهش Co-signer یا Co-sponsor یا Joint-sponsor گفته می‌شه. در این حالت NVC معمولا مدارک مالیاتی این فرد Co-sponsor رو هم خواهد خواست.

حامی مالی می بایست فرم I864 رو به این منظور پر کنه. حامی مالی باید درآمدش بیشتر از 125 درصد خط فقر اعلامی برای آمریکا باشه و در سه سال احیر هم مالیات داده باشه. خط فقر رو می تونید در فرم I864p ببینید که چقدر هست. البته با توجه به اینکه این فرم رو باید در مرجله دوم که مدارک به NVC فرستاده میشن (یعنی بعد از حدود 6-5 ماه) برای تکمیل پرونده بفرستین خیلی مشکلی نداره و می تونید از ابتدای کار پیگیرش بشین. هر چه این مدارک رو دیرتر آماده کنید NVC هم دیرتر پرونده شما رو برای سفارت ها می فرسته و کارتون عقب میافته.

پینوشت: این توضیحات با این فرض بود که از طریق ازدواج اقدام کرده باشین و نه نامزدی. حامی مالی مربوط به کیس های نامزدی فرم I134 رو پر می کنه.

(06-10-2014, 04:07 AM)'Nabijamali' نوشته: باسلام
درمورد ساپورت مالی اگر کسی اسپانسر در امریکا نداشته باشه ودر صف گرین کارت ازدواجی امریکا باشه
ایا میتونه خودش اسپانسر خودش بشه وجه مبلغی میتونه
کافی باشه۰۰۰ممنون از شما

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 63 بعدی »