عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی انتخاب دانشگاه مناسب برای تحصیل در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب دانشگاه مناسب برای تحصیل در مقطع کارشناسی
آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-07-2014, 11:44 AM
(24-07-2014, 01:22 AM)'maryamyousefi' نوشته: سلام من دانشجوی ترم 3مهندسی معماری هستم از دانشگاه ازاد تهران‏ با معدل 17.5!میخواستم بدونم امکان گرفتن پذیرش از دانشگاه برای ادامه دادن مقطع کارشناسی در همین رشته برای من وجود داره‏?‏

سلام دوست خوبم
برای گرفتن پذیرش در مقطع لیسانس شما باید به چند نکته دقت داشته باشید:
1- نمره زبان ایلتس یا تافل برای گرفتن پذیرش در همه دانشگاه ها بجز چند مورد خاص در مالزی و .. الزامی می باشد
2- معدل دیپلم و پیش دانشگاهی مناسب یعنی تقریبا بالای 15 تاثیر بسیار دارد
3- در این مقطع عموما بورسی وجود ندارد و بسیاری از دانشگاه ها شهریه اخذ می کنند مگر به زبان محلی تحصیل کنید
4- بیشتر دانشگاه ها مثلا دانشگاه های فنلاند برای ورود به مقطع لیسانس ازمون ورودی دارند
5- دانشگاه های استرالیا شهریه نسبتا زیادی برای مقطع لیسانس اخذ می کنند.
بنظرم بهتر هست ابتدا به چند سوال پاسخ دهید بعد ما شما را راهنمایی کنیم:
1- نمره زبان شما چند هست ؟
2- بودجه شما برای ادامه تحصیل چقدر هست؟
3- با چه زبانهایی آشنایی یا تسلط نسبی دارید؟
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین sanazph
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-08-2014, 07:38 PM
سلام خسته نباشید ببخشید سوالاتی داشتم من دارای گرین کارت هستم و قصد دارم در رشته داروسازی تحصیل کنم. (من دو سال و نیم در رشته داروسازی دانشگاه شیراز تحصیل کردم ولی نمیتوانم نمره هایم را از دانشگاه بگیرم چون گفته اند که نمره در پایان تحصیل شش سال داده میشود)
البته محل زندگی من در ایالت کالیفرنیا شهری نزدیک لس آنجلس است
من کمربند مشکی کاراته را به تازگی گرفتم و معدل دبیرستان ام. و پیش. من 17بوده مدرکicdlنیز دارم ميخواستم. اگر.دانشگاه هایی را که احتمال قبول کردن من را دارند لطف کنید به من معرفی نمایید مرسی البته دانشگاه هایی که رتبه بهتری یا هم سطح از دانشگاه شیراز داشته باشند و البته ميخواستم بدانم چقدر امکان دارد به من بورسیه یا کمک مالی یا وام و یا گرفتن شغل در دانشگاه تعلق گیرد و هزینه دانشگاه با این کارت برای من به چه صورت است ؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-08-2014, 01:31 AM
در ایالت کالیفرنیا که مدنظرتون هست یکی از دانشگاه های معروفش که رشته داروسازی رو داره University of California - School of Pharmacy هست. این دانشگاه در این رشته دانشجوی خارجی نمی گیره ولی برای شمایی که گرین کارت دارین نباید مشکلی باشه و می تونید شرایطش رو ببینید. در سایتش هم اشاره شده که تقریبا به 90 درصد دانشجوهاش کمک هزینه میده که می تونید جزئیاتش رو در این قسمت بخونید.

دانشگاه University of California, San Francisco - School of Pharmacy هم رشته شما رو داره. دانشگاه های University of Pacific و  Western University of Health Sciences - College of Pharmacy هم در کالیفرنیا قرار دارند و رشته داروسازی رو دارند.

در اینجا می تونید فهرست کامل دانشگاه هایی که رشته داروسازی رو در آمریکا دارند رو ببینید. می تونید در سایت دانشگاه هاشون نیازمندی های پذیرش شون رو کنترل کنید. برای شمایی که مقیم هستین هزینه ها به طور معمول 40-30 درصد میشه و معمولا اگر پذیرش بگیرین میشه کمک هزینه جور کرد.

(08-08-2014, 07:38 PM)'sanazph' نوشته: سلام خسته نباشید ببخشید سوالاتی داشتم من دارای گرین کارت هستم و قصد دارم در رشته داروسازی تحصیل کنم. (من دو سال و نیم در رشته داروسازی دانشگاه شیراز تحصیل کردم ولی نمیتوانم نمره هایم را از دانشگاه بگیرم چون گفته اند که نمره در پایان تحصیل شش سال داده میشود)
البته محل زندگی من در ایالت کالیفرنیا شهری نزدیک لس آنجلس است
من کمربند مشکی کاراته را به تازگی گرفتم و معدل دبیرستان ام. و پیش. من 17بوده مدرکicdlنیز دارم ميخواستم. اگر.دانشگاه هایی را که احتمال قبول کردن من را دارند لطف کنید به من معرفی نمایید مرسی البته دانشگاه هایی که رتبه بهتری یا هم سطح از دانشگاه شیراز داشته باشند و البته ميخواستم بدانم چقدر امکان دارد به من بورسیه یا کمک مالی یا وام و یا گرفتن شغل در دانشگاه تعلق گیرد و هزینه دانشگاه با این کارت برای من به چه صورت است ؟
مرسی

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین شايسته
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-09-2014, 02:36 AM
سلام . من ديپلمه هستم با معدل ١٨. مدرسه ي تيزهوشان هم درس خوندم. تازه كنكور دادم و رتبه م حدود ٣٠٠٠ اومده اما اصلا راضي نيستم.و تصميم گرفتم براي پذيرش گرفتن از خارج از كشور اقدام كنم. مقصد اصلي من قطعا اروپاست و بيشتر نظرم روي فنلاند بلژيك و نروژ هست چون اعضاي خانواده م توي اسن كشور ها زندگي ميكنن، از نظر زبان مشكلي ندارم و به زودي مدرك ايلتس ميگيرم انشالله با نمره ي بالا و رشته ي مورد نظرم اقتصاد نظري هست .ب نظر شما چ دانشگاه هايي براي دوره ي كارشناسي مناسبه ؟ و از كجا و كي بايد شروع كنم،؟
ممنون ميشم پاسخ بديد چون واقعا ب كمك احتياج دارم.
نقل قول  

آفلاین fariba-1
**
نقل قول

04-09-2014, 04:42 PM
(11-07-2011, 05:16 PM)'Faraz' نوشته: درباره سوئد اول از همه باید بگم که با توجه به هزینه های سوئد و اینکه اخیرا پولی شده است شاید گزینه ای خیلی به صرفه محسوب نشود و بتوانند با همان هزینه در دانشگاه های بهتری تحصیل کنند.ولی اگر تصمیم به انتخاب سوئد گرفتند دانشگاه های اوپسالا لینکشوپین چالمرز و KTH و در مرحله دوم دانشگاه های استکهلم یوتبری و لوند در اولویت هستند.معمولا مینیمم های مورد نیاز سوئد هم پایین تر از سایر کشور های می باشد.مخصوصا در نمره زبان با نمره های پایین نیز پذیرش می دهند.برای اطلاعات بیشتر شما را به سایت استیودرا www.studera.nu ارجاع می دهم و یا در بخش سوئد همین سایت سوالات خود را بپرسید
درباره انگلستان و نیوزلند قبل از شروع دوره لیسانس باید یک دوره یک ساله(در واقع 9 ماه) کالج بگذرانند.بعد از آن نیز برای دوره 3 ساله مستر می توانند اقدام کنند.هزینه هر دو کشور بالا است.دانشگاه های انگلستان معمولا بسیار ساده پذیرش می دهند منوط بر اینکه مدارکشان کامل باشد و به موقع اقدام بکنند.چراکه در انگلستان ددلاین مشخصی برای دانشگاه ها وجود ندارد و هر کس زودتر برای پذیرش اقدام کند و مینیمم های لازم را داشته باشد پذیرش می گیرد.این روند را تا جایی ادامه می دهند که لیست دانشجویانشان تقریبا پر شود و از آن به بعد تنها به کسانی پذیرش می دهند که به قول معروف دانشجویان تاپ باشند.
از نظر من اگر هدف نهایی رفتن به امریکا و تحصیل در این کشور باشد و انتخاب را تنها محدود به همین کشور های ذکر شده بکنیم بهتر است ادم مستقیما برای کالج های امریکا اقدام نماید.البته این حرف را بدون در نظر گرفتن سختی ها و دردسر های ویزای امریکا می زنم.

سلام. در مورد دانشگاههای سوئیس با معدل 16 در رشته مهندسی اطلاعاتی دارید؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Sad  04-09-2014, 04:50 PM
(04-09-2014, 04:42 PM)'fariba-1' نوشته:

با این مقدار اطلاعات که کمکی نمیشه کرد! معدل 16 پیش دانشگاهی؟ برای سوییس در این لینک میتونید لینک کلیه دانشگاه هاش رو ببینید و شرایطش اپلای رو بررسی کنید. برای تحصیلات تکمیلی و نه لیسانس هم در نتایج پذیرش اطلاعاتی وجود داره.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین sj.pro
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-09-2014, 03:56 PM
درود

واسه مقطع کارشناسی در امریکا می خوام برنامه ریزی کنم 

در رشته ی ریاضی دیپلم و پیش دانشگاهی رو گرفتم 

از لحاظ نمره وضعیت مناسبی ندارم معدل 14 

واسه همین می خوام در کنار زبانم که 650 تا 700 بگیرم خودمو واسه امتحان sat یا act آماده کنم تا بتونم یه جوری شانس قبولیمو بالا ببرم
میدونم شرایط آسون نیست مخصوصا ویزا و چون دارم ریسک می کنم که دانشگاه ایرانو بیخیال می شم حدود 15 ماه عقب می یفتم حداقل

با این حال می خوام این ریسکو بکنم اما هنوز اونجور که باید ریز اطلاعات داشته باشم در مورد کنکور ورودی sat و act  و همین طور منابعی که قرار از اون ها امتحان کرفته بشه

و آیا اینکه اگر نمره زبان عالی و به فرض نمره مناسب در sat گرفته بشه / آیا بازم احتمال رد کردن بخاطر نمرات در دیپلم و پیش وجود دار ه

واسه پیدا کردن یا احتمالا بدست آوردن قطعی جواب مخصوصا 2 خط آخر آیا سایت یا اورکانی وجود داره که بشه پیکیر جواب قطعی شد 

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-09-2014, 12:32 PM
(04-09-2014, 04:42 PM)'fariba-1' نوشته:

سلام 
دانشگاه های سوئیس مقطع دکتری به پایین هزینه دریافت میکنند. کمی هم کشور گرونیه. خودتون می خواهید هزینه کنید؟ اگر هزینه شخص یه حتما تمام گزینه های خوب اروپا رو مد نظر داشته باشید.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین fariba-1
**
نقل قول

11-09-2014, 10:00 PM
(04-09-2014, 04:50 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
 با این مقدار اطلاعات که کمکی نمیشه کرد! معدل 16 پیش دانشگاهی؟ برای سوییس در این لینک میتونید لینک کلیه دانشگاه هاش رو ببینید و شرایطش اپلای رو بررسی کنید. برای تحصیلات تکمیلی و نه لیسانس هم در نتایج پذیرش اطلاعاتی وجود داره.

با معدل 16 در کاردانی رشته نرم افزار کامپیوتر. مثل اینکه دوستی میگن که در دانشگاههای سوئیس پایین تر از دکتری تمام مخارج با متقاضی خواهد بود. البته من در سفری که دارم میرم اینها رو بررسی میکنم ولی میخوام بدونم منبع این حرف کجاست؟ آیا کسی با این مقطع پذیرش گرفته و تحقیقاتی که کرده اینطور نتیجه ای بهشون داده شده؟
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

20-09-2014, 02:24 PM
(20-09-2014, 09:34 AM)soilman نوشته: رزومه رو بله بهتره اتچ کنید

ممنون از تصحیحات تون.راجع به رزومه
تو جزوه سایت یوروپس رو بعنوان منبع رزومه نویسی معرفی کرده بود,تو همون قالب کامل کنم پی دی اف اتچ کنم؟؟
قسمت مربوط به سوابق کاری و مهارتهای متفرقه رو هم پرکنم؟؟نمونه کامل شدش رو گرفتم از نت راجع به مهارتهای نرم افزاری و زبانهایی که مسلط هستید و ... هم نوشته بود.
همه اش رو بزارم واقعا؟؟!!
پیشاپیش سپاس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »