عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند

صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 47 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
آفلاین fairy1
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-09-2014, 07:35 PM
با عرض سلام
شرایط پذیرش فول فاند چی هست؟ با توجه به شرایط من برای دکترا چه دانشگاههایی رو در کانادا توصیه میکنید؟
کارشناسی: دانشگاه باهنر کرمان. مهندسی شیمی گرایش مهندسی شیمی پیشرفته معدل 16.32
کارشناسی ارشد : دانشگاه باهنر کرمان .مهندسی شیمی گرایش محیط زیست. ترم سه رو تازه شروع کردم معدلم تاالآن 16.72
برای گرفتن مدرک تافل دارم میخونم. با پایان نامه و یک پروژه دیگه هم تصمیم دارم مقاله بدم که حتما ISI هم جزءش هست
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-09-2014, 12:27 PM
سلام دوستان 

نمیدونستم این سوالم رو کجا بپرسم. یکمم فوریه اگه دوستان اطلاعی دارن لطفا سریعتر به من بگن. ممنون میشم 

میخواستم بدونم منظور از این عبارت که برای پذیرش لازمه چیه؟A summary of the master thesis and accounts for suitability of the candidate 

قسمت اولش که خب همون چیکده پایان نامه میشه ، بقیه اش رو متوجه نمیشم که چی میخواد

گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

24-09-2014, 03:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2014, 04:35 PM توسط M1KE.)
به طور خلاصه گفته خلاصه ای از پایان نامه ازشد و مواردی که نشون بده کاندید مناسبی هستید رو اشاره کنید.

وقتی برای پوزیشنی اقدام می کنید که چارچوب مشخصی داره و کلیت کاری که قرار هست انجام بدین مشخصه شما می بایست خلاصه ای از توانمندی هاتون که نشون بده برای اون پوریشن خاص مناسب هستین ارائه بدین. با توجه به اینکه اشاره کرده خلاصه ای از پایان نامه ارشدتون رو بیارین مشخصه که برای یک پوزیشن دکترا تعریف شده و طبیعتا می بایست پایان نامه شما تا حدی به کاری که قراره در اون دکترا انجام بدین مرتبط باشه. به طور خلاصه شما می بایست یک متنی بنویسید که به این سوال پاسخ بده: چرا فکر می کنید می تونید این کار رو انجام بدین؟

به نظرم در صورتی که به عنوان متن اشاره نشده، اون رو  Statment of Purpose یا Application for .... یا چیزی مانند این بگذارید. در یک پاراگراف 10-12 خطی خلاصه ای از پایان نامه تون رو بنویسید. لحن جملات میتونه اول شخص باشه و از طرف خودتون نقل بشه [عنوان پایان نامه ارشد من .... بود و در اون با استفاده از برنامه عددی که در متلب نوشته بودم به محاسبه .... پرداخته بودم. پارامترهایی که در مدلسازی مورد استفاده قرار گرفته بودند عبارت بودند از ... و ... که در یک فضای دو بعدی مورد بررسی قرار گرفته بودند.] در این قسمتی که دارین پایان نامه تون رو توضیح میدین بهتره بیشتر روی جنبه هایی از اون اشاره کنید که مناسب اون پوزیشن دکترا هست. مثلا اگر قراره در اون پوزیشن کار مدلسازی انجام بشه قسمت های مربوط به مدلسازی پایان نامه رو بولد کنید که نشون بده در این زمینه تجربه دارین.

بعد در یک پاراگراف جداگانه دیگر قایلیت هایی که فکر می کنید به شکلی به اون پوزیشن مرتبط هستند و شما رو برای اون مناسب می سازند رو اشاره کنید (شبیه اون چیزی که در cover letter ها برای شغل ها نوشته میشه). در این قسمت می تونید به مهارت های پژوهشی خودتون مثل مقاله ها، زبان های برنامه نویسی که آشنایی دارین، قابلیت های زبانی و غیره اشاره کنید ولی با توجه به اینکه پوزیشن حالت پژوهشی داره بهتره بیشتر روی توانمندی های پژوهشی متمرکز بشین و نشون بدین که می تونید اون کار رو انجام بدین و در انتها اینطور نتیجه بگیرید که فکر می کنید کاندیدای ایده آل برای انجام اون کار هستید و قابلیت های لازم برای انجامش رو دارین.

(24-09-2014, 12:27 PM)'mahnaz103' نوشته: میخواستم بدونم منظور از این عبارت که برای پذیرش لازمه چیه؟A summary of the master thesis and accounts for suitability of the candidate 

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین iman_arasteh
**
نقل قول

28-09-2014, 04:04 AM
سلام،
من معدلم رو با سایت http://www.foreigncredits.com/resources/...lator/iran
حساب میکنم و cumulative GPA:3.94،
آیا این همون معدل کل من بر حسب سیستم نمره 0 تا 4 می باشد ؟؟؟ 
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

28-09-2014, 11:06 AM
'iman_arasteh dateline='' نوشته: سلام،
من معدلم رو با سایت http://www.foreigncredits.com/resources/...lator/iran
حساب میکنم و cumulative GPA:3.94،
آیا این همون معدل کل من بر حسب سیستم نمره 0 تا 4 می باشد ؟؟؟ 

سلام بر شما دوست خوب
هر كشوري يك سيستم تبديل نمرات داره اكه به سايت دانشكاه ها تشريف ببريد مي توانيد اطلاعات دقيق بدست بياوريد
دوست خوبم راه ديكه اينه كه اسكن ريز نمراتت را به دانشكاه مورد نظر بفرستي و نظر انها را ببرسي من اينكار را در مورد فنلاند انجام دادم
شاد باشي
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین ermia_p
**
نقل قول

01-10-2014, 12:20 PM
ا سلام دوباره 
ببخشید من 6 ماهی هست که لیسانسمو در رشته برق قدرت با معدل 16 در غیر انتفاعی و کاردانیمو با معدل18 در علمی کاربردی تموم کردم و دارم روزی 3 تا 4 ساعت انگلیسی کار میکنم کلاسشم میرم قراره با یه استاد روی یک مقاله کار کنم که حتما ژورنال باشه می خوام بدونم باید چقد مقاله باید بدی و معدل ارشدتم حدودا چقد باشه تا بشه بورسیه بگیری من دوس دارم برم المان الان می خوام شروع کنم واسه ازمون ارشدم بیشتر فکرم رو مقاله و اینکه تو ارشد معدلمو ببرم بالا
بر اساس تجربتون چقد باید مقاله بدم و معدلمم باید در چه حدودی باشه چون من حدود 3 سال وقت دارم تا ارشدمو بگیرم بخاطر همین من میخوام از الان به فکرش باشم تا کارم به اما و اگر نکشه
به نظر شما معدل لیسانسم چطوره خوبه یا بد
من حتما انرژی های نو یا شبکه های قدرت  یا اسمارت گرید میخوام تو المان بخونم
واقعا ازتون ممنونم که به سوالم جواب میدین انشاله خدا با کرم خودش جواب این زحماتتون رو میده
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

02-10-2014, 02:03 PM
(01-10-2014, 12:20 PM)'ermia_p' نوشته: ا سلام دوباره 
ببخشید من 6 ماهی هست که لیسانسمو در رشته برق قدرت با معدل 16 در غیر انتفاعی و کاردانیمو با معدل18 در علمی کاربردی تموم کردم و دارم روزی 3 تا 4 ساعت انگلیسی کار میکنم کلاسشم میرم قراره با یه استاد روی یک مقاله کار کنم که حتما ژورنال باشه می خوام بدونم باید چقد مقاله باید بدی و معدل ارشدتم حدودا چقد باشه تا بشه بورسیه بگیری من دوس دارم برم المان الان می خوام شروع کنم واسه ازمون ارشدم بیشتر فکرم رو مقاله و اینکه تو ارشد معدلمو ببرم بالا
بر اساس تجربتون چقد باید مقاله بدم و معدلمم باید در چه حدودی باشه چون من حدود 3 سال وقت دارم تا ارشدمو بگیرم بخاطر همین من میخوام از الان به فکرش باشم تا کارم به اما و اگر نکشه
به نظر شما معدل لیسانسم چطوره خوبه یا بد
من حتما انرژی های نو یا شبکه های قدرت  یا اسمارت گرید میخوام تو المان بخونم
واقعا ازتون ممنونم که به سوالم جواب میدین انشاله خدا با کرم خودش جواب این زحماتتون رو میده

سلام دوست خوبم
والا بنظر من معدل لیسانس نسبتا خوبی داری در مورد اینکه دکتری بخوای المان بورس بشی هنوز بدون دانستن اینکه ارشد کدام دانشگاه تحصیل خواهی کرد و معدلت چند خواهد شد نمیشه قضاوت کرد. 
دوست خوبم این نکته را هم عرض کنم در مورد اروپا شانس شما بستگی به پیدا کردن استادی دازد که تمایل داشته باشد با شما کار کند و در نهایت اینکه ایا بدون کمک هزینه مالی می توانید تشریف ببرید المان یا خیر؟
اگه نیاز به کمک هزینه داشته باشید طبعا کار دشوار تر میشه چون هم باید استاد پیدا کنید و هم استاد منابع مالی داشته باشند تا بتوانند از ان بخشی را به شما به عنوان ... بدهند.
واقعبینانه همیشه عمل کنید 

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین iman_arasteh
**
نقل قول

03-10-2014, 02:30 AM
سلام ،
من یه سوال دارم که شاید مربوط به این بخش نباشه،ولی جای پیدا نکردم بپرسم

واقعا مثلا معدل ارشد 18.91 تا 19 واسه پذیرش دکترا فرق میکنه؟
یعنی ممکنه تو بازه نمره ی دانشگاهی باشه بالای 19 
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-10-2014, 12:55 PM
(03-10-2014, 02:30 AM)'iman_arasteh' نوشته: سلام ،
من یه سوال دارم که شاید مربوط به این بخش نباشه،ولی جای پیدا نکردم بپرسم
واقعا مثلا معدل ارشد 18.91 تا 19 واسه پذیرش دکترا فرق میکنه؟
یعنی ممکنه تو بازه نمره ی دانشگاهی باشه بالای 19 

سلام دوست خوب
والا بنظر من خیلی فرق نداره چون در هنگام تبدیل معدل شما از سیستم نمره بر مبنای 20 به مثلا مبنای 4 معدل شما در هر دو حالت تقریبا 4 در نظر گرفته می شود مگر دو نفر برای یک پوزیشن اپلای کرده باشید و کل امتیاز شما برابر شود و در نهایت این چند صدم باعث انتخاب شود ولی بسیار بعید هست

نقل قول  

آفلاین iman_arasteh
**
نقل قول

04-10-2014, 12:48 AM
(03-10-2014, 12:55 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام دوست خوب
والا بنظر من خیلی فرق نداره چون در هنگام تبدیل معدل شما از سیستم نمره بر مبنای 20 به مثلا مبنای 4 معدل شما در هر دو حالت تقریبا 4 در نظر گرفته می شود مگر دو نفر برای یک پوزیشن اپلای کرده باشید و کل امتیاز شما برابر شود و در نهایت این چند صدم باعث انتخاب شود ولی بسیار بعید هست

میشه سیستم نمره دهی 4 نمره ای رو توضیح بدید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (47): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 47 بعدی »