عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین zomx
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-09-2014, 09:11 PM
سلام
وقت شما بخير
سوالي داشتم..من كارشناسي خودم رو در رشته كشاورزي در دانشكاه بيام نور خوندم
براي كارشناسي هم فيزيولزي علوم دام در دانشكاه ازاد خوندم
ميخواستم ببينم ايا امكان شركت مجدد در كنكور سراسري كارشناسي رو دارم يا نه..با جه شرايطي؟؟
ممنون ميشم در عصر وقت جواب بدين..
نقل قول  

آفلاین ehsan1000
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-09-2014, 03:20 AM
تو رو خدا جوابمو بدین.با سلام و تشکر از سایت خوبتون.من دانشجوی ترم 4 رشته مکانیک دانشگاه دولتی روزانه ام و می خواستم بعد تحصیلم در رشته دندون پزشکی شرکت کنم.ایا امکان این وجود دارد که من پول این دوسالی رو که دولت خرجم کرده پس بدم و بشم دانشجوی شبانه تا در اینده بتوانم در رشته ی دندون روزانه شرکت کنم؟
نقل قول  

آفلاین موجو
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-09-2014, 08:26 AM
سلام
خسته نباشیدو ممنون از سایت خوبتون
داداشم امسال کنکور داده و روزانه رادیولوژی قبول شده و سال اولشه که کنکور میده، میخواد واسه پزشکی بخوونه و نره رشته رادیولوژی، من خودم ده ساله فارغالتحصیل شدم و یادم نیست چیکار باید بکنه و مطالب تو سایتتون رو کامل خوندم ولی گیج شدم، توروخدا کامل از اول راهنماییم کنید
اگه جواب رو بدید ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین brusa1994
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-09-2014, 09:25 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-09-2014, 09:27 AM توسط brusa1994.)
(10-09-2014, 08:26 AM)موجو نوشته: سلام
خسته نباشیدو ممنون از سایت خوبتون
داداشم امسال کنکور داده و روزانه رادیولوژی قبول شده و سال اولشه که کنکور میده، میخواد واسه پزشکی بخوونه و نره رشته رادیولوژی، من خودم ده ساله فارغالتحصیل شدم و یادم نیست چیکار باید بکنه و مطالب تو سایتتون رو کامل خوندم ولی گیج شدم، توروخدا کامل از اول راهنماییم کنید
اگه جواب رو بدید ممنون میشم
سلام
عموي بنده هم دقيقا شرايط برادر شما رو داشت,ايشون بايد كارت پايان خدمت داشته باشه,طرح نداشته باشه تا بتونه بعد از ليسانسش دوباره كنكور شركت كنه,اگر برادرتون انصراف بده دو سال محروم ميشه كه به نظرم فرصت خوبيه براي درس خوندن(ااگر خدمت نداشته باشه :v),اگر هم ليسانسش رو بگيره در صورتي كه حتي پزشكي روزانه هم قبول بشه بايد سالي7تومن شهريه بده !
Hold on America , The big MrBob is coming , Fall 2018
نقل قول  

آفلاین خانم معلم
**
نقل قول

10-09-2014, 11:20 AM
باسلام،من دانشجوی دانشگاه فرهنگیان هستم میخواستم بدونم بعدازفارغ
تحصیلی میتوانم درکنکورسراسری شرکت کنم دررشته های دکتری داروسازی؟؟آیافقط حق شرکت درکنکورآزادرادارم؟؟یامیتوانم دردانشگاه روزانه نیزشرکت کنم؟؟لطفاشرایط من راباتوجه به اینکه دانشگاه فرهنگیان هستم درنظربگیرید!ممنون میشوم مراازاین سردرگمی نجات دهید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Smile  10-09-2014, 11:41 AM
(09-09-2014, 09:11 PM)'zomx' نوشته: سلام
وقت شما بخير
سوالي داشتم..من كارشناسي خودم رو در رشته كشاورزي در دانشكاه بيام نور خوندم
براي كارشناسي هم فيزيولزي علوم دام در دانشكاه ازاد خوندم
ميخواستم ببينم ايا امكان شركت مجدد در كنكور سراسري كارشناسي رو دارم يا نه..با جه شرايطي؟؟
ممنون ميشم در عصر وقت جواب بدين..

بله
شما میتونید بدون قید و شرطی کنکور سراسری کارشناسی امتحان بدین و حتی روزانه دولتی هم لیسانس بگیرین چرا که هیچ مقطعی از امکانات تحصیل روزانه برخوردار نبودین
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Lightbulb  10-09-2014, 11:45 AM
(10-09-2014, 03:20 AM)'ehsan1000' نوشته: تو رو خدا جوابمو بدین.با سلام و تشکر از سایت خوبتون.من دانشجوی ترم 4 رشته مکانیک دانشگاه دولتی روزانه ام و می خواستم بعد تحصیلم در رشته دندون پزشکی شرکت کنم.ایا امکان این وجود دارد که من پول این دوسالی رو که دولت خرجم کرده پس بدم و بشم دانشجوی شبانه تا در اینده بتوانم در رشته ی دندون روزانه شرکت کنم؟

سلام
من نمیدونم میشه دانشجوی روزانه تبدیل به شبانه بشه یا نه ولی اگر بتونید اینکارو بکنید باید خیلی حواستون باشه و برای اطمینان در خود سازمان سنجش و خود وزارت علومم پیگیری کنید و تغییر وضعیتتون ثبت شده باشه. تا ندیدین اصلا کوتاه نیاین. ممکنه هم پول بدین و هم ثبت نشده باشه و گرفتار بشید. اگر نهایتا به عنوان شبانه فارغ التحصیل بشید میتونید رایگان دندان پزشکی بخونید. 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Exclamation  10-09-2014, 11:52 AM
(10-09-2014, 11:20 AM)'خانم معلم' نوشته: باسلام،من دانشجوی دانشگاه فرهنگیان هستم میخواستم بدونم بعدازفارغ
تحصیلی میتوانم درکنکورسراسری شرکت کنم دررشته های دکتری داروسازی؟؟آیافقط حق شرکت درکنکورآزادرادارم؟؟یامیتوانم دردانشگاه روزانه نیزشرکت کنم؟؟لطفاشرایط من راباتوجه به اینکه دانشگاه فرهنگیان هستم درنظربگیرید!ممنون میشوم مراازاین سردرگمی نجات دهید

سلام
لطفا کمی قبل از دادن پست بگردین،در همین دو صفحه اخیر دقیقا مشکل شما حداقل دوبار پرسیده شده! من نمیدونم دانشگاه فرهنگیان فرق داره یا نه! ولی اگر با شمام مثل بقیه دانشجوهای روزانه دولتی برخورد بشه باید بگم دیگه نمیتونید در کنکور سراسری شرکت کنید و رایگان درس بخونید. اگر کنکور بدین و قبول بشید باید شهریه بدین یا آزاد شرکت کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین خانم معلم
**
نقل قول

10-09-2014, 12:13 PM
آقای توکلی گفته اندفقط دارندگان مدرک دیپلم وکاردانی حق شرکت درکنکوررادارنداگرمن بخواهم دررشته ی پزشکی دانشگاه آزادبعدازفارغ تحصیلی لیسانس شرکت کنم دقیقا چه خاکی بایدبسرم بریزم؟؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین موجو
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-09-2014, 06:14 PM
ممنون از پاسخ خوب و سریعتون، ولی یک سوال ، یعنی هیچ راهی نیست که در حین تحصیل برای پزشکی بخوونه، مثلا دو ترم اول بره رادیولوژی و بعد مرخصی بگیره و دوباره کنکور بده ؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 87 بعدی »