عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین sahar72
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-08-2014, 06:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-08-2014, 07:25 PM توسط sahar72.)
(30-08-2014, 09:23 AM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام. به این سایت خوش اومدین
شما میتونید دو کنکور بدین و حتی در اعلام اسمتون به عنوان قبول هم مشکلی نیست چرا که یکی ارشد و دیگری کنکور کارشناسی هست. ولی یادتون باشه که شما نمیتونید همزمان در دو رشته در هیچ دانشگاه یا موسسه ای تحصیل کنید. نمیدونم می فهمن یا نه،ولی بعید میدونم[img]images/smilies/cool.gif[/img] ولی دو موضوع مطرحه: 1-چجوری میخواهید دو رشته بسیار سنگین رو همزمان بخونید که رزومه و معدلتون خراب نشه(به نظر من ارشد با معدل بد نداشتنش به مراتب بهتره)  و 2-چجوری برای هردو ثبت نام کنید؟  اگر کارهای فارغ دالتحصیلی شما انجام شده باشه تا قبل شهریور دیپلم و پیش دانشگاهیتون آزاد میشه و میتونید دندانپزشکی ثبت نام کنید و برای ارشدم که اگر قبول بشید یا مدرک موقت یا تاییدیه تحصیلی لیسانس از دانشگاه فعلی ثبت نام میشید. فکر کنم از این نظر مشکلی نباشه ولی قطعا متخلف خواهید بود و اگر مشکلی پیش اومد مسئولیتش با خودتونه.

ممنون تصورم این بودش که حداقل میشه همزمان هم دولتی خوند هم آزاد.با این اوصاف اگه امسال کنکور ارشد ندم و فقط برای کنکور دندانپزشکی شرکت کنم در صورت قبول شدنم اگه مدارک دیرتر آزاد شه قبولیم سوخت میشه؟.من کار آموزیم تابستونه 
بعید میدونید که بفهمن ؟؟Sadاحتمال قبولی ارشدم خیلیییییییییییییی بالاس.رشتم هوافضاس.هوافضا شریف میخونم نخندین اما چون نمیخوام اپلای کنم به آیندش امیدوار نیستمSadارشدم قبول میشم.انتخاب رشته کنم دیگه نمتونم سال بعدشم ارشد بدم نه؟
ولی من تو سایت دیگه ای دیدم که نوشته بود میشه همزمان سراسری و ارشد خوندSad
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Sad  30-08-2014, 08:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-08-2014, 08:48 PM توسط ahmadpashaei.)
(30-08-2014, 06:22 PM)'sahar72' نوشته:

ممنون تصورم این بودش که حداقل میشه همزمان هم دولتی خوند هم آزاد.با این اوصاف اگه امسال کنکور ارشد ندم و فقط برای کنکور دندانپزشکی شرکت کنم در صورت قبول شدنم اگه مدارک دیرتر آزاد شه قبولیم سوخت میشه؟.من کار آموزیم تابستونه 
بعید میدونید که بفهمن ؟؟Sadاحتمال قبولی ارشدم خیلیییییییییییییی بالاس.رشتم هوافضاس.هوافضا شریف میخونم نخندین اما چون نمیخوام اپلای کنم به آیندش امیدوار نیستمSadارشدم قبول میشم.انتخاب رشته کنم دیگه نمتونم سال بعدشم ارشد بدم نه؟
ولی من تو سایت دیگه ای دیدم که نوشته بود میشه همزمان سراسری و ارشد خوندSad

سلام.
کارآموزیتون تابستانه و ممکنه دیر مدارک دبیرستان به دستتون برسه ولی اگر دندانپزشکی دانشگاه آزاد بخواید برید نگران نباشید،بخاطر پولم که شده باهاتون همه جوره راه میان که ثبت نام بکنید.خلاصه مدارک رو یا سر موقع میبرید یا یکی دو هفته دیرتر دیگه. ولی عرض کردم شما هر دو کنکور میتونید ثبت نام کرده و قبولم بشید! پس منطقی اینه که ارشد رو طبق روال پیش ببرید چون کنکور کارشناسی که تابستانه!! دیگه نمیخواید دندانپزشکی علوم پزشکی تهران و بهشتی قبول بشید که رتیه دو رقمی بخواد! یکم زیست بخونید،کل شیمی و فیزیک و ریاضی و زبانشو که بلدین[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] چشم بسته قبولید.
اگر در روزانه دولتی قبول بشید ولی ثبت نام نکنید دو سال محروم میشید ولی انصراف میتونید بدید و محروم نشید. شما هم ارشد روزانه و هم دندان آزاد یا حتی دولتی شهرستان رو به نظرم قبولید ولی تهران خیلی سخته، از الان انتخاب کنید ولی چجوری از صنعتی شریف میتونید دل بکنید؟!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین sahar72
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-08-2014, 09:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-08-2014, 10:01 PM توسط sahar72.)
(30-08-2014, 08:48 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام.
کارآموزیتون تابستانه و ممکنه دیر مدارک دبیرستان به دستتون برسه ولی اگر دندانپزشکی دانشگاه آزاد بخواید برید نگران نباشید،بخاطر پولم که شده باهاتون همه جوره راه میان که ثبت نام بکنید.خلاصه مدارک رو یا سر موقع میبرید یا یکی دو هفته دیرتر دیگه. ولی عرض کردم شما هر دو کنکور میتونید ثبت نام کرده و قبولم بشید! پس منطقی اینه که ارشد رو طبق روال پیش ببرید چون کنکور کارشناسی که تابستانه!! دیگه نمیخواید دندانپزشکی علوم پزشکی تهران و بهشتی قبول بشید که رتیه دو رقمی بخواد! یکم زیست بخونید،کل شیمی و فیزیک و ریاضی و زبانشو که بلدین[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] چشم بسته قبولید.
اگر در روزانه دولتی قبول بشید ولی ثبت نام نکنید دو سال محروم میشید ولی انصراف میتونید بدید و محروم نشید. شما هم ارشد روزانه و هم دندان آزاد یا حتی دولتی شهرستان رو به نظرم قبولید ولی تهران خیلی سخته، از الان انتخاب کنید ولی چجوری از صنعتی شریف میتونید دل بکنید؟!

ولی همزمان به هیچ وجه دیگه؟Sad(
خیلی ممنون.اگه نشه همزمان بخونم همون ارشدو میخونم و دکترا اپلای انشاا...(ولی بعیده رفتنم چون اساسا دوست ندارمSad)
نقل قول  

آفلاین rahav45
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-08-2014, 11:59 AM
سلام خدمت دوستان
من از توضیحات قبلی جواب سوالمو نگرفتم، الان مورد خودمو میذارم. من در رشته  کارشناسی مدیریت بهداشت و درمان روزانه فارغ التحصیل شدم. اگه بخوام داروسازی یا دندانپزشکی بخونم میتونم از امکانات رایگان دانشگاه دولتی استفاده کنم؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین شبنمحمیدی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-08-2014, 10:08 PM
سلام من الان دانشجوی فوق لیسانس روزانه م
میخوام از اول کنکور بدم
میتونم؟
اول کنکور بدم بعد اگه قبول شدم از این انصراف بدم؟میشه؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
31-08-2014, 10:26 PM
(31-08-2014, 10:08 PM)'شبنمحمیدی' نوشته: سلام من الان دانشجوی فوق لیسانس روزانه م
میخوام از اول کنکور بدم
میتونم؟
اول کنکور بدم بعد اگه قبول شدم از این انصراف بدم؟میشه؟

سلام و خوش آمدین. میتونید اینکارو بکنید ولی اینکه بتونید رایگان بخونید یا با پرداخت شهریه به این ربط داره که لیسانس روزانه باشید یا نه. اگر روزانه بوده باشید و دوباره روزانه قبول بشید باید شهریه بپردازید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین شبنمحمیدی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-08-2014, 10:38 PM
ممنون از جوابتون
من کاردانی روزانه
کارشناسی شبانه
ارشد روزانه
.....
پس در صورت شرکت و قبول شدن مشکلی برام پیش نمیاد در رابطه با ثبت نام...ممنون
چون تا قبول نشم نمیخوام از این رشته ای که دارم میخونم انصراف بدم..
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Rainbow  31-08-2014, 10:42 PM
(31-08-2014, 10:38 PM)'شبنمحمیدی' نوشته: ممنون از جوابتون
من کاردانی روزانه
کارشناسی شبانه
ارشد روزانه
.....
پس در صورت شرکت و قبول شدن مشکلی برام پیش نمیاد در رابطه با ثبت نام...ممنون
چون تا قبول نشم نمیخوام از این رشته ای که دارم میخونم انصراف بدم..

با توجه به روزانه بودن کاردانی و شبانه بودن کارشناسی ناپیوسته شما اگر کارشناسی پیوسته روزانه هم قبول بشید میتونید از خدمت تحصیل رایگان بهره مند بشید. موفق باشید[img]images/smilies/shy.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Rainbow  01-09-2014, 11:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-09-2014, 11:35 PM توسط ahmadpashaei.)
(31-08-2014, 11:59 AM)'rahav45' نوشته: سلام خدمت دوستان
من از توضیحات قبلی جواب سوالمو نگرفتم، الان مورد خودمو میذارم. من در رشته  کارشناسی مدیریت بهداشت و درمان روزانه فارغ التحصیل شدم. اگه بخوام داروسازی یا دندانپزشکی بخونم میتونم از امکانات رایگان دانشگاه دولتی استفاده کنم؟
ممنونم

سلام
حق باشماست. مورد شما فرق داره. 
شرکت شما در رشته های پزشکی آزمون سراسری بجز در پردیس های علوم پزشکی به هیچ عنوان ممکن نیست. یعنی دیگه نمیتونید حتی مقطع دکترای حرفه ای رو هم رایگان بخونید! اینو خود سازمان سنجش گفته
با تشکر

پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین mrkousari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2014, 12:29 AM
سلام خسته نباشید.من امسال سال دومی بوده که کنکور دادم ولی بازم موفق نشدم که رتبه مورد نظرم رو بیارم.میخواستم بدونم که اگه در دانشگاه پیام نور یا آزاد ثبت نام کنم بعد میتونم انصراف بدم و در کنکور 94 شرکت کنم؟ یعنی منعی برای شرکت در کنکور 94 ندارم؟واینکه کی باید انصراف بدم؟   خواهش میکنم زود جوابمو بدید آخه دارم دیوونه میشم...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 87 بعدی »