عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-07-2014, 11:47 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-07-2014, 11:47 AM توسط M1KE.)
زمان ما روال به این شکل بود که دانشنامه و ریزنمرات هر مقطع رو با هم ترجمه و پانچ می کردن (چون به این شکل فقط یک بار هزینه تایید دادگستری و امورخارجه برای هر دوشون داده میشد). به همین دلیل من خودم هر جا قرار بوده مدرک تحصیلی رو ارائه بدم هر دو رو با هم دادم و دیگه ریز نشدم که ببینم فقط دانشنامه مدنظرشون بوده یا ریزنمرات رو هم می خواستن. اگر همچنان این امکان وجود داره به نظرم شما هم همین کار رو کنید و هر دو رو در قالب یک ترجمه انجام بدین. برای اطمینان می تونید بخش نیازمندی های سایت دانشگاه موردنظرتون رو هم نگاه کنید ببینید دانشنامه رو هم می خوان یا خیر.
معمولا ریزنمرات رو Transcripts of Records و دانشنامه رو هم Degree می نویسند.
(13-07-2014, 09:53 AM)'siahsefid' نوشته:
ممنون دوست عزیز،در مورد دانشنامه هم همینطوره؟ینی برای دکترا هم دانشنامه ی ارشدو باید بفرستیم و هم لیسانس؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
13-07-2014, 02:09 PM
(13-07-2014, 11:47 AM)'M1KE' نوشته: زمان ما روال به این شکل بود که دانشنامه و ریزنمرات هر مقطع رو با هم ترجمه و پانچ می کردن (چون به این شکل فقط یک بار هزینه تایید دادگستری و امورخارجه برای هر دوشون داده میشد). به همین دلیل من خودم هر جا قرار بوده مدرک تحصیلی رو ارائه بدم هر دو رو با هم دادم و دیگه ریز نشدم که ببینم فقط دانشنامه مدنظرشون بوده یا ریزنمرات رو هم می خواستن. اگر همچنان این امکان وجود داره به نظرم شما هم همین کار رو کنید و هر دو رو در قالب یک ترجمه انجام بدین. برای اطمینان می تونید بخش نیازمندی های سایت دانشگاه موردنظرتون رو هم نگاه کنید ببینید دانشنامه رو هم می خوان یا خیر.
معمولا ریزنمرات رو Transcripts of Records و دانشنامه رو هم Degree می نویسند.

خواستم يه مطلبي رو اضافه كنم اين كه در راستاي پول گرفتن از قشر مرفه و بي درد جامعه يعني دانشجوهايي  كه قصد تحصيل در خارج از ايران رو دارند ديگه چه شما دانشنامه و ريزنمراتتون رو با هم پانچ كنيد و چه جدا پانچ كنيد هزينه ها يكي خواهد بود.يعني هم دانشنامه مهر جدا ميخوره و هم ريز نمرات مهر جدا گانه ميخوره .در واضع اين طوري بگم كه هفته ي قبل من 1 سري ريزنمرات و دانشناممو ترجمه كردم با مهر وزارت خارجه و دادگستر حدود 110 تومان افتاد! در حالي كه زمستان قبل من 6 سري ترجمه كرده بودم كه سه تاش مهر وزارت خارجه داشت شد 145 تومان!!
نقل قول  

آفلاین elec-star
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-07-2014, 01:53 PM
سلام دوستان من میخام برای ترم زمستون سال اینده اپلای کنم،یعنی تا حدود اوایل ابان باید مدارک بفرستم،مدارکمو هنوز ازاد نکردم،شهریور ارشدمو دفاع میکنم،توی نظرات خوندم که با ریزنمرات غیر رسمی هم مبشه اپلای کرد،ممنون میشم اگه راهنماییم کنین دقیقا چیکار کنم که نخام تا افان هزینه پردازم برای ازاد کردن
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

27-08-2014, 06:42 PM
سلام دوستان
یکی از دوستان من که به تازگی آمریکا اپلای کرده میگه آمریکا اصن مدرک رسمی نمیخواد ازت بره شروع تحصیل و فقط ریز نمرات رو میخواد
بنابراین تو میتونی بری و سال بعدش 2000 دلار بفرستی و اینجا مدرکت رو آزاد کنن ( وکیل ) بفرستن واست
تازه این آدم مشکل نظام وظیفه هم داشته ولی الان ویزای آمریکا دستش هس؟
میخواستم ببینم واقعا بدون آزاد کردن مدرک هم میشه بره ویزا و شروع تحصیلات اقدام کرد؟
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
نقل قول

27-08-2014, 07:07 PM
سلام 
منظورتون ریزنمرات غیررسمیه؟؟؟
اگه اینطور باشه که خیلی خوبه! Big Grin مخصوصا برای من!

منم شنیده بودم بعضا پیش میاد که استاد مدرک رسمی رو نمیخواد، دقیق یادم نیست تو کدوم پست دوستان نوشته بودن. برای اپلای انگار ریزنمرات غیررسمی رو استفاده کرده بودن و برای ارائه اصل مدرک، فرصت خواسته بودن ! 
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Rainbow  27-08-2014, 07:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-08-2014, 07:26 PM توسط ahmadpashaei.)
(27-08-2014, 06:42 PM)'sepinaz' نوشته: سلام دوستان
یکی از دوستان من که به تازگی آمریکا اپلای کرده میگه آمریکا اصن مدرک رسمی نمیخواد ازت بره شروع تحصیل و فقط ریز نمرات رو میخواد
بنابراین تو میتونی بری و سال بعدش 2000 دلار بفرستی و اینجا مدرکت رو آزاد کنن ( وکیل ) بفرستن واست
تازه این آدم مشکل نظام وظیفه هم داشته ولی الان ویزای آمریکا دستش هس؟
میخواستم ببینم واقعا بدون آزاد کردن مدرک هم میشه بره ویزا و شروع تحصیلات اقدام کرد؟

سلام. والا من فکر می کنم یک اشتباهی رخ داده این وسط[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]آخه تو خود سایت دانشگاه هام تذکر داده و تقریبا در تمام دانشگاه ده ها دانشگاه آمریکا-کانادا-ایتالیا-سوئد،سوییس،آلمان،فنلاند-سنگاپور-استرالیا-نیوزلندی که من دیدم مدرک دانشنامه رو می خوان و چون هیچ دانشنامه ای معدل نداره طبعا کارنامه که همون ریزنمرات هست رو هم می خوان. یعنی شما با مدرک موقت یا حتی گواهی اشتغال به تحصیل اپلای می کنید،ویزا می گیرید،.... ولی وقتی میرید خارج روز ثبت نام باید حتما با اصل دانشنامه و ترجمه انگلیسیش ثبت نام کنید وگرنه یا اصلا ثبت نام نمیشید یا اجازه انتخاب واحد براتون باز نمیشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

27-08-2014, 07:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-08-2014, 07:45 PM توسط sepinaz.)
(27-08-2014, 07:26 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام. والا من فکر می کنم یک اشتباهی رخ داده این وسط[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]آخه تو خود سایت دانشگاه هام تذکر داده و تقریبا در تمام دانشگاه ده ها دانشگاه آمریکا-کانادا-ایتالیا-سوئد،سوییس،آلمان،فنلاند-سنگاپور-استرالیا-نیوزلندی که من دیدم مدرک دانشنامه رو می خوان و چون هیچ دانشنامه ای معدل نداره طبعا کارنامه که همون ریزنمرات هست رو هم می خوان. یعنی شما با مدرک موقت یا حتی گواهی اشتغال به تحصیل اپلای می کنید،ویزا می گیرید،.... ولی وقتی میرید خارج روز ثبت نام باید حتما با اصل دانشنامه و ترجمه انگلیسیش ثبت نام کنید وگرنه یا اصلا ثبت نام نمیشید یا اجازه انتخاب واحد براتون باز نمیشه.

منم همین فکر رو میکردم
یعنی بهش گفتم ببین تو ایران هم همین طوره
شما وقتی کنکور یه رشته ای رو قبول میشی مدرک ازت نمیهواد
ولی وقتی میری ثبت نام باید حداقل گواهی موقت مدرک قبلی رو بدی ( گواهی موقت هم ارزش ترجمه نداره ) و حتی اگه ترم اول ازت نخوان ترم دوم میخوان و حالا این newyork university چطور قراره ثبت نام کنه تو رو واسه دکتری در حالی که ایران بهت مدرک ارشد نداده؟
ولی میگه اینطوریا نیس و تو قانون نمیدونی
ولی اینم بگم چند ماه پیش با یکی از فارغ التحصیل های خانم دانشکده مون تماس گرفتم که چقدر بره آزاد کردن مدرک ارشد پرداخت کردن؟
ولی ایشون گفتن که فعلا آزاد نکردن
من اون موقع فکر کردم چون این خانم با همسرشون رفتن در واقع همسرشون اپلای کرده و بره همین نیازی به آزاد کردن مدرک نداشته ( یعنی فک کردم مشغول به تحصیل نیستن فعلن ) ولی ازشون نپرسیدم؟
ولی اگه اینطور باشه که خیلی خوش به حال ملت میشه؟؟؟؟
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین armani
**
نقل قول

30-10-2014, 02:08 PM
با سلام

من برای اپلای در یکی از دانشگاهای آلمان از طریق uni-assist به مشکل خوردم
به من میگه باید مدارک کاغذی که می فرستی certified copy باشه
بعضیا گفتن که واسه ترجمه باید برم سفارت آلمان، اما اونا یه درخواست ایمیلی از دانشگاه می خوان که به certified copy نیاز دارن، به دانشگاه زنگ زدم و گفت ما نمی تونیم این کارو کنیم و جاهای دیگه هم میتونی کپی مدرک انگلیسی رو برابر اصل کنی،
خواستم ببینم دوستان درباره ارسال کپی مدارک کاغذی و تایید آن تجربه ای اگه دارید به منم بگید.

​مرسی
نقل قول  

آفلاین armani
**
نقل قول

07-11-2014, 03:18 PM
سلام

دوستان می خوام ببینم الان تو ایران کجا کپی مدارک رو برابر با اصل می کنند ؟
بعضیا گفتن دادگستری، وزارت امور خارجه، یا ؟
اینو می دونم که خود دانشگاه و دارالترجمه گفتن نمی کنیم این کارو

لطفا راهنمایی کنید
ممنون
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

07-11-2014, 04:35 PM
معمولاً همین مواردی هست که شما اشاره کردید. در هر صورت، در خود سایت دانشگاه توضیح داده شده. اگر توضیحات قانع کننده نیست ازشون بپرسین.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 20 بعدی »