عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Rainbow  17-08-2014, 09:47 AM
(16-08-2014, 08:54 PM)'ghaderi3174' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز راستش من نمیدونم این سوالی که میپرسم به این سایت ربط داره یا بی ربط!
ولی نمیدونم از کی بپرسم دوستان خواهش میکنم هر کی میدونه جواب بده
من کارشناسی و ارشدمو در دانشگاه ملی و روزانه گذروندم الان میخام کنکور سراسری برای قبولی در پزشکی شرکت کنم آیا در صورت آزاد کردن مدرکم میتونم در روزانه یا دانشگاه آزاد شرکت کنم؟با تشکر از لطف شما

آزاد که اصلا ربطی نداره و برای سراسری هم اگر مدارک رو آزاد کرده باشید بله میتونید روزانه بخونید. بازم برای اطمینان بیشتر به خود سازمان سنجش زنگ بزنید و بپرسید.

(12-08-2014, 09:44 PM)'kutsal' نوشته: سلام.من 6 ترم گیاه پزشکی دانشگاه سراسری خوندم و امسال دوباره کنکور دادم ولی هنوز از گیاه پزشکی انصراف ندادم.اگه الان انصراف بدم میتونم انتخاب رشته کنم؟هزینه انصراف از تحصیل چقدره؟

در صورتیکه مشمول خدمت نباشید و سایر شرایط دفترچه رو هم داشته باشید بله میتوانید

(08-08-2014, 08:04 AM)'majijo' نوشته:
یعنی با مدرک کاردانی هم هنوز محرومم.هنوز مدرکم نیومده اما تاریخش یا اول مهر 92میخوره یا اول بهمن92.انتخاب رشته نکنم ؟

شما چون معافیت دارید بله میتوانید دوباره انتخاب رشته کرده و روزانه هم بخونید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Rainbow  18-08-2014, 08:20 AM
(16-08-2014, 08:54 PM)'ghaderi3174' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز راستش من نمیدونم این سوالی که میپرسم به این سایت ربط داره یا بی ربط!
ولی نمیدونم از کی بپرسم دوستان خواهش میکنم هر کی میدونه جواب بده
من کارشناسی و ارشدمو در دانشگاه ملی و روزانه گذروندم الان میخام کنکور سراسری برای قبولی در پزشکی شرکت کنم آیا در صورت آزاد کردن مدرکم میتونم در روزانه یا دانشگاه آزاد شرکت کنم؟با تشکر از لطف شما

سلام.گویا تغییراتی در تدوین دفترچه راهنمای ثبت نام در دست انجام هست. پس از تدوین دفترچه احتمالا به جواب سوالتون می رسید و این مورد رو راستش من نمیدونستم و از سازمان سنجش پرسیدم.جالبه که اونام انگار نمی دونستن و جوابشون این بود: "پس از تدین دفترچه راهنمای ثبت نام اطلاعات لازم در این خصوص در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت". از نظر منطقی هیچ مانعی ندارید و باید با قدرت بخونید برای قبولی در دکترای حرفه ای روزانه دولتی. موفق باشید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین سینا چلسی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-08-2014, 02:27 PM
با سلام
من در سال 92 کنکور دادم و در همان سال دانشگاه روزانه قبول شدم و به مدت یک سال به دانشگاه رفتم ( 2 ترم )
اما حالا از رشته ای که دارم راضی نیستم و می خوام تغییرش بدم ... به همین خاطر میخوام در کنکور 94 شرکت کنم. می خواستم بدونم آیا مانعی ندارم؟
خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید چون ضروریه...
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Rainbow  18-08-2014, 04:31 PM
(18-08-2014, 02:27 PM)'سینا چلسی' نوشته: با سلام
من در سال 92 کنکور دادم و در همان سال دانشگاه روزانه قبول شدم و به مدت یک سال به دانشگاه رفتم ( 2 ترم )
اما حالا از رشته ای که دارم راضی نیستم و می خوام تغییرش بدم ... به همین خاطر میخوام در کنکور 94 شرکت کنم. می خواستم بدونم آیا مانعی ندارم؟
خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید چون ضروریه...

سلام،
مانعی نداره و میتونید با انصراف قطعی (بعد از قبولی جدید) از اونجا در جای جدید ثبت نام کنید و البته تمام واحدهای پاس شده اولی رو اینجا هم لحاظ کنید. برای این کار یک درخواست کتبی میدین و براتون کمیسیون تشکیل میشه و اون واحدهایی که قبول می کنند رو دیگه بهتون نمیدن. بازم از آموزش دانشگاه دقیقا بپرسید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین سینا چلسی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-08-2014, 04:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-08-2014, 04:48 PM توسط سینا چلسی.)
(18-08-2014, 04:31 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام،
مانعی نداره و میتونید با انصراف قطعی (بعد از قبولی جدید) از اونجا در جای جدید ثبت نام کنید و البته تمام واحدهای پاس شده اولی رو اینجا هم لحاظ کنید. برای این کار یک درخواست کتبی میدین و براتون کمیسیون تشکیل میشه و اون واحدهایی که قبول می کنند رو دیگه بهتون نمیدن. بازم از آموزش دانشگاه دقیقا بپرسید.

خیلی ممنون از پاسختون ... میخواستم بدونم اینی که میگن یک سال از شرکت در کنکور محرومی برای من لحاظ شده یاخیر؟ چون بعضیا میگن در صورتی که بعد از قبولی روزانه سراسری 92 ثبت نام نمیکردی از شرکت در کنکور 93 محروم بودی اما حالا که 93 گذشته تو هم یک سال محرومیتت رو پشت سر گذاشتی و میتونی در کنکور 94 شرکت کنی. و البته بعضیام میگن از تاریخی که انصراف میدی یک سال محرومیت برات لحاظ میشه یعنی منی که به فرض میخوام مهر 93 انصراف بدم باید تا کنکور 95 صبر کنم! ممنون میشم راهنماییم کنید.
در ضمن یک سوال دیگه در مورد سربازی: در قانون جدید اومده که فرد پس از انصراف یک سال فرصت داره که در دانشگاه جدید پذیرفته بشه تا به خدمت اعزام نشه... به همین علت من فعلا در تابستان انصراف نمیدم و میذارم برای مهر یا ابان که قطع به یقین قبولی سال دیگه م اومده باشه و در واقع در زمان کمتر از مهلت یکسال پذیرش بشم. این کارم که مشکلی نداره؟ درسته؟ ( چون بعضیا میگن باید دفترچه سربازی رو تهیه کنی )
پ.ن: خیلی سپاسگزارم که پاسخم رو میدید ( در ضمن آموزش دانشگاه که کلا تعطیله هرچی ازشون میپرسی میگن ما نمیدونیم :| )

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Star  18-08-2014, 06:59 PM
(18-08-2014, 04:47 PM)'سینا چلسی' نوشته:
خیلی ممنون از پاسختون ... میخواستم بدونم اینی که میگن یک سال از شرکت در کنکور محرومی برای من لحاظ شده یاخیر؟ چون بعضیا میگن در صورتی که بعد از قبولی روزانه سراسری 92 ثبت نام نمیکردی از شرکت در کنکور 93 محروم بودی اما حالا که 93 گذشته تو هم یک سال محرومیتت رو پشت سر گذاشتی و میتونی در کنکور 94 شرکت کنی. و البته بعضیام میگن از تاریخی که انصراف میدی یک سال محرومیت برات لحاظ میشه یعنی منی که به فرض میخوام مهر 93 انصراف بدم باید تا کنکور 95 صبر کنم! ممنون میشم راهنماییم کنید.
در ضمن یک سوال دیگه در مورد سربازی: در قانون جدید اومده که فرد پس از انصراف یک سال فرصت داره که در دانشگاه جدید پذیرفته بشه تا به خدمت اعزام نشه... به همین علت من فعلا در تابستان انصراف نمیدم و میذارم برای مهر یا ابان که قطع به یقین قبولی سال دیگه م اومده باشه و در واقع در زمان کمتر از مهلت یکسال پذیرش بشم. این کارم که مشکلی نداره؟ درسته؟ ( چون بعضیا میگن باید دفترچه سربازی رو تهیه کنی )
پ.ن: خیلی سپاسگزارم که پاسخم رو میدید ( در ضمن آموزش دانشگاه که کلا تعطیله هرچی ازشون میپرسی میگن ما نمیدونیم :| )

ببینید شما اگر ثبت نام نمی کردین در کد رشته روزانه خودتون حتما دوسال محروم می شدین. یعنی باید سال بعد تازه کنکور شرکت می کردین که دوسال بعد برین ثبت نام. اما حالا محرومیتی ندارین و اینکه کسی وارد دانشگاه بشه اما سال بعدم شرکت کنه تا اگر جای بهتری قبول شد به رشته یا دانشگاه جدید بره کاملا قانونیه و شمام می خواهید اینکارو بکنید. تازه میتونید واحدهایی که در رشته جدیدتون مشترک هست(هر نوع درسی باشه مثلا ریاضی عمومی-اندیشه و ...) تطبیق زده بشه. اما شرطش نداشتن منع نظام وظیفست و باید کار لازم رو انجام بدین یعنی ثبت نامتون یا با دفترچه باشه یا با کارت پایان خدمت/معافیت. درباره معافیت داشتن دانشجوی انصرافی راستش دقیقا یادم نیست ولی به صراحت بندی در این باره به چشمم خورده بود که میتونید پیدا کنید کمی بگردین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین سینا چلسی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-08-2014, 08:48 PM
(18-08-2014, 06:59 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
ببینید شما اگر ثبت نام نمی کردین در کد رشته روزانه خودتون حتما دوسال محروم می شدین. یعنی باید سال بعد تازه کنکور شرکت می کردین که دوسال بعد برین ثبت نام. اما حالا محرومیتی ندارین و اینکه کسی وارد دانشگاه بشه اما سال بعدم شرکت کنه تا اگر جای بهتری قبول شد به رشته یا دانشگاه جدید بره کاملا قانونیه و شمام می خواهید اینکارو بکنید. تازه میتونید واحدهایی که در رشته جدیدتون مشترک هست(هر نوع درسی باشه مثلا ریاضی عمومی-اندیشه و ...) تطبیق زده بشه. اما شرطش نداشتن منع نظام وظیفست و باید کار لازم رو انجام بدین یعنی ثبت نامتون یا با دفترچه باشه یا با کارت پایان خدمت/معافیت. درباره معافیت داشتن دانشجوی انصرافی راستش دقیقا یادم نیست ولی به صراحت بندی در این باره به چشمم خورده بود که میتونید پیدا کنید کمی بگردین.

واقعا از پاسخی دادید ممنونم. تو این کشور هیچ کسی درست پاسخگو نیست و تا به حال بهترین جواب رو از شما شنیدم. سپاس
فقط یه نکته ای برای من وجود داره. من که ورودی 92 روزانه دانشگاه دولتی ( دانشگاه اصفهان ) هستم می تونستم در کنکور 93 شرکت کنم و در صورت قبولی به دانشگاه برم؟ ( من به این خاطر که تصورم این بوده که یک سال محرومیت دارم چه به دانشگاه برم و چه نرم در سال 93 کنکور ندادم و گذاشتم برای 94! )

پ.ن : سربازی هم قضیه ش برای انصرافی ها اینطوریه که تا یک سال بعد از انصراف وقت داری در رشته و دانشگاه جدید پذیرفته بشی. فقط ظاهرا باید با دفترچه ثبت نام کنی.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Big Grin  18-08-2014, 10:09 PM
(18-08-2014, 08:48 PM)'سینا چلسی' نوشته:
واقعا از پاسخی دادید ممنونم. تو این کشور هیچ کسی درست پاسخگو نیست و تا به حال بهترین جواب رو از شما شنیدم. سپاس
فقط یه نکته ای برای من وجود داره. من که ورودی 92 روزانه دانشگاه دولتی ( دانشگاه اصفهان ) هستم می تونستم در کنکور 93 شرکت کنم و در صورت قبولی به دانشگاه برم؟ ( من به این خاطر که تصورم این بوده که یک سال محرومیت دارم چه به دانشگاه برم و چه نرم در سال 93 کنکور ندادم و گذاشتم برای 94! )
پ.ن : سربازی هم قضیه ش برای انصرافی ها اینطوریه که تا یک سال بعد از انصراف وقت داری در رشته و دانشگاه جدید پذیرفته بشی. فقط ظاهرا باید با دفترچه ثبت نام کنی.

سلام و ممنون از اطلاعات پی نوشت. همونطور که گفته بودم شما باید وضعیت نظام وظیفه مشخصی برای ثبت نام داشته باشید یعنی یا دفترچه یا کارت. اما این یکسال رو مطمئن نبودم ننوشتم و گفتم خودتون یکم بگردین[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]ولی طبیعتا پست کردن دفترچه یعنی غایب نمیشین.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین کامران
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-08-2014, 07:43 PM
سلام.من دانشجوی ترم چهار رشته صنایع غذایی هستم میخوام از تحصیل انصراف بدم،اما نمی دونم اگه انصراف بدم اول باید برم سربازی یا اینکه بدون رفتن به سربازی میتونم دوباره کنکور سراسری بدمو برم دانشگاه؟ممنون
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Sad  19-08-2014, 08:04 PM
(19-08-2014, 07:43 PM)'کامران' نوشته: سلام.من دانشجوی ترم چهار رشته صنایع غذایی هستم میخوام از تحصیل انصراف بدم،اما نمی دونم اگه انصراف بدم اول باید برم سربازی یا اینکه بدون رفتن به سربازی میتونم دوباره کنکور سراسری بدمو برم دانشگاه؟ممنون

سلام و خوش آمدین
قبل از دادن پست جدید ابتدا پستهای قبلی رو بخونید،همین بالای پست شما مورد مشابه شما بوده. شما کنکور شرکت کنید و اگر قبول شدین انصراف بدین نه الان. در اینصورت بازم برای ثبت نام باید دفترچه داشته باشید تا ثبت نامتون بکنن. ضمنا میتونید واحدهای مشترک رو هم در رشته جدید لحاظ کرده و تطبیق بزنید تا دواره پاسشون نکرده و زودتر لیسانس بگیرین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 87 بعدی »