عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
چگونه باید برای گرفتن RA اقدام کرد؟

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه باید برای گرفتن RA اقدام کرد؟
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-11-2013, 09:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-11-2013, 09:59 PM توسط Torkan.)
(07-11-2013, 09:22 PM)'mgorji' نوشته:
ممنون از پاسختون، فکر کنم من نتونستم منظورم رو برسونم. منظور من این بود که مثلا من مقاله یک استاد رو خوندم و حالا ایده دارم برای توسعه کار، آیا اگر با اون استاد مطرح کنم ممکنه قبول کنه که از پایه با من کار کنه یا نظارت کنه برای ارائه یک کار جدید؟

به نظرم بهتره این موارد رو با خود استاد مطرح کنید و عین این جمله رو بگید بهش
در ضمن تاکید کنید خیلی از مقاله هاشون رو خوندین و صرفا یک مقاله نیستش و حتما یه جوابی میگیرین..
هر چند به نظر من بهتره اول ارزیابی از اون استاد داتشه باشین اگه کلا جوابش مثبت بود به اینکه supervisor بشه براون (اگه هدف نهاییتون این هست البته) بعد به این مورد بپردازین و یا در ضمن همون ایمیل به استاد اشاره کنید که حاضر به انجام این کار هستید
وگرنه صرف اینکه بیاید بگیدبه یه استاد که من فلان مقاله رو میخوام توسعه بدم درسته کارتون تحسین داره ولی بازم به نظرم بعیده جوابی بگیرین...چون این موارد بیشتر حضوری قابل انجام هستش...
اگر هم خیلی علاقه دارید که آن موقع میتونید واقعا یه کارایی بکنید و بعد ایمیل بزنید که من تااینجا پیش رفتم نظرتون چیه؟
اون موقع جواب بهتری میگیرید

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین helna
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-05-2014, 11:05 PM
سلام

من به سایت دانشگاه مراجعه کردم و وارد قسمت faculty شدم و استاد رو پیدا کردم اما فقط یه شماره تلفن گذاشته شده و آدرس ایمیل نداره حالا باید چکار کنم؟

یه سوال دیگه اینکه من وقتی میرم داخل سایت دانشگاهها اساتید رو پیدا میکنم و زمینه ی تحقیقات شون هم به تحقیقات و علایق من نزدیکه منتها مسئله ای که هست اینه که گاها اون دانشگاه به عنوان RA در MASTER در رشته ی من دانشجو قبول نمیکنه!!!!! میخواستم بدونم برای RA تماس با استاد کافیه یا دانشگاه هم باید در اون مقطع پذیرش دانشجو داشته باشه؟
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 9
08-05-2014, 11:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-05-2014, 11:26 PM توسط Leopold.)
می تونید تو گوگل اسکالر مقالاتش پیدا کنید و معمولا ایمیلشون در مقالاتشون قرار می دهند.
شما قبل از دریافت رسمی آفر RA، باید از دانشکده پذیرش بگیرید. اگه سوال دومتون درست متوجه شده باشم، در وب سایت بعضی از دانشگاه ها ممکنه نوشته شده که ما فقط به دانشجوهای دکترا کمک هزینه مالی میدیم و به مستر خیر. به نظرم منظورشون TA یا فلوشیب هاست نه RA که کاملا دست استاد هست و میتونه به مسترها هم بده.
(08-05-2014, 11:05 PM)'helna' نوشته: سلام
من به سایت دانشگاه مراجعه کردم و وارد قسمت faculty شدم و استاد رو پیدا کردم اما فقط یه شماره تلفن گذاشته شده و آدرس ایمیل نداره حالا باید چکار کنم؟
یه سوال دیگه اینکه من وقتی میرم داخل سایت دانشگاهها اساتید رو پیدا میکنم و زمینه ی تحقیقات شون هم به تحقیقات و علایق من نزدیکه منتها مسئله ای که هست اینه که گاها اون دانشگاه به عنوان RA در MASTER در رشته ی من دانشجو قبول نمیکنه!!!!! میخواستم بدونم برای RA تماس با استاد کافیه یا دانشگاه هم باید در اون مقطع پذیرش دانشجو داشته باشه؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین helna
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-06-2014, 02:51 PM
سلام

یه سوال داشتم از حضورتون آیا برای RAمیشه از طریق موسسات و مراکز تحقیقاتی هم اقدام کرد؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-06-2014, 03:05 PM
ببینید بعضی موقعا در دانشگاه ها چنین موسسات و مراکزی وجود داره که حالا یه استاد یا چند استاد پروژه ای می نویسن و اون grant رو میگیرن و بر اساس اون استادا تعدادی پوزیشن با RA باز می کنن پس عملا دست خودتون نیست
مراکز و موسسات غیر دانشگاهی هم هستند ولی اونها بیشتر برای تحقیقات پیشرفته تر و در سطح فوق دکترا ممکنه فردی رو بگیرن
در نهایت هم ممکنه این جور مراکز FELLOWSHIP داشته باشن که اون هم بیشتر برای فوق دکتراها یا VISITING SCIENTIST هست
(12-06-2014, 02:51 PM)'helna' نوشته: سلام
یه سوال داشتم از حضورتون آیا برای RAمیشه از طریق موسسات و مراکز تحقیقاتی هم اقدام کرد؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 13-05-2025، 07:51 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی