عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,131
12-04-2014, 02:50 PM
(12-04-2014, 02:09 PM)'nasipasi' نوشته:
ممنون
دو نوع دوره ارشد توی دانشگاه ها آمریکا هست. یکی ارشد حرفه ای که پایان نامه نداره و مثل ارشد آموزش محور خودمونه و یکی ارشد پژوهشی که پایان نامه داره. ارشد حرفه ای رو کسایی می رن که می خوان وارد بازار کار بشن و علاقه ای به پژوهش و دکترا خوندن ندارن.

چون تا حالا بعنوان ارشد حرفه ای نشنیده بودم درست متوجه نشدم.
همونطور که مایک عزیز گفت Master of Engineering تعداد دروس بیشتری داره و بدون پایان نامه هست و فاند گرفتن تقریبا غیر ممکن.

ولی برای هزینه شخصی مشکلی نباید باشه اگه رزومتون معمولی باشه تا پذیرش بگیرین. معمولا Master of Engineering شرایط کمی وایین تری از Master of Science رو هم قبول میکنن. (معدل  بقیه نکات رزومه)

البته اینکه ارشد دارین و دوباره برای فوق میخواین برین ممکنه برای سفارت سوال ایجاد گنه که برای چی همچین کاری میکنین. مخصوصا اینکه رشته مورد نظر شبیه رشته خودتون باشه.
باز سفارت به خود Master of Engineering هم میتونه بدبین باشه. چون هم از لحاظ ارزشی شاید کمی پایینتر از Master of Science باشه و هم فکر کنه شما قصد موندن دارین .
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین nasipasi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,132
12-04-2014, 05:28 PM
ممنون از جواب هاتون. از لحاظ ارزش فکر نکنم تفاوتی داشته باشن فقط کاربردشون متفاوته. درمورد معادل کردن هم متوجه شدم که میشه تا ۹ واحد از واحدهایی که نمرات B به بالا داشته باشی رو منتقل کرد. Smile
البته من مشکل ویزا ندارم چون به عنوان دیپندنت وارد آمریکا میشم.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,133
12-04-2014, 05:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2014, 05:38 PM توسط Simon2007.)
(11-04-2014, 09:12 PM)'nasipasi' نوشته: سلام من کارشناسی ارشد برق مخابراتم رو امسال تموم کردم. می خواستم بدونم می تونم در مقطع ارشد حرفه ای دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرم؟ اگه نه و بخوام با هزینه خودم برم آیا میتونم یک سری از درسایی که اینجا خوندم رو معادل کنم که هزینه ها کمتر بشه؟

سلام
اصل مطلب رو دوستان گفتند. 
شما براي ويزا به احتمال زياد مشكل خواهيد داشت و اگر بگيريد من به پاي شانستون ميزارم. 
توصيه ميكنم با دانشگاه رايزني بفرماييد و ببينيد transfer  از  Ms ‌به ME‌براشون مقدرو هست يا خير. مثلا بپرسيد اگر متوجه بشم به ME بيشتر علاقمندم اين امكان وجود دراه يا خير.
بعد براي MS‌اقدام كنيد با  I-20 اون به سفارت رفته و ويزا بگيريد. به محض رسيدن يا بعد از يك ترم به ME تغيير دهيد.  ME عملياتيه و خيلي متناسب با نوع رشته دست به آچار خواهيد بود. تا جاييكه اطلاع دارم اجازه ي ادامه تحصيل در مقطع بالاتر نخواهيد داشت و به سرعت جذب بازار كار ميشويد. 
قبل از هر اقدامي از وجود گزينه ي transfer  در دانشگاه اطمينان حاصل بفرماييد.
ديپندنت اجازه ي تحصيل يا كار نداره -
من پاسخ آخر شما رو بعدا ديدم ولي پستم رو پاك نكردم براي دوستاني كه ممكنه بخوان با F1 اقدام كنند.

شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین nasipasi
**
نقل قول

#1,134
13-04-2014, 01:04 AM
ممنون از توصیه تون.
درسته که اجازه کار و تحصیل نداره اما وقتی اونجاست میتونه برای دانشگاه اپلای کنه و بعد ویزاش رو از f2 به f1 تغییر بده. من دوست خودم وقتی شوهرش ویزای کار داشت شروع به تحصیل کرد.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,135
13-04-2014, 02:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2014, 03:00 AM توسط M1KE.)
به نظرم ابتدا ویزای F2 رو بگیرین و وقتی رفتین اونجا پیگیر گرفتن پذیرش و تبدیل وضعیت تون از F2 به F1 بشین که کمتر مشکل ویزا داشته باشین. در این تاپیک مثل اینکه یکی از دوستان قبلن در مورد مراحلش توضیح دادن.

از نظر ارزشی مدارک MS و ME به مخاطبش بستگی داره. برای کارهای پژوهشی و آکادمیک مثل ادامه تحصیل در دکترا، وزن ارشد های پایان نامه محور که درشون فرد پایان نامه انجام داده بیشتره ولی برای شرکت ها و محیط صنعتی و حرفه ای، ارشدهای درس محور به دلیل تنوع بیشتری دروسی که فرد گذرونده و همین طور ذهنیت حرفه ای فرد میتونه بهتر در نظر گرفته بشه.

البته در همون ارشدهای درس محور هم اگر فرد به کارهای پژوهشی علاقه داشته باشه و با استادها ارتباط برقرار کنه می تونه استاد راهنما اختیار کنه و ارشدش رو به پایان نامه محور تغییر بده. برای این کار معمولن می بایست دست کم 4 درس در گرایش موردنظر برداشته باشین تا بتونید پایان نامه تون رو در اون زمینه انجام بدین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nasipasi
**
نقل قول

#1,136
13-04-2014, 03:02 PM
ممنون از راهنماییتون. همین کار رو می کنم. حالا یه سوال با ارشد پایان نامه محور هم میشه وارد بازار کار شد؟ یا به همون نسبت که دکترا خوندن با ارشد درس محور سخته این هم سخته؟ آخه شنیدم که توی پایان نامه محورها امکان گرفتن TA و RA بیشتر هست. و یه سوال دیگه. آیا درس دادن توی دانشگاه های آزاد و غیرانتفاعی و زبانکده ها امتیاز محسوب میشه برای گرفتن TA؟
نقل قول  

آفلاین mozhdeh121367
**
نقل قول

#1,137
13-04-2014, 07:05 PM
سلام . میخواستم بدونم علاوه بر معدل کارشناسی و ارشد آیا نمره ی پایان نامه هم کارشناسی هم ارشد توی گرفتن پذیرش مهمه
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,138
13-04-2014, 07:09 PM
(13-04-2014, 07:05 PM)'mozhdeh121367' نوشته: سلام . میخواستم بدونم علاوه بر معدل کارشناسی و ارشد آیا نمره ی پایان نامه هم کارشناسی هم ارشد توی گرفتن پذیرش مهمه

دوست عزیز بلاخره نمره پایان نامه هم روی معدل تاثیر داره و نمیشه اون رو تافته جدا بافته دانست ولی مهمترین نکته واسه ارشد ها اینه که بتونن مقاله یا مقالات isi رو از دل پایان نامه شون بیرون بکشن که تاثیر بیشتری قطعا خواهد داشت.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mozhdeh121367
**
نقل قول

#1,139
13-04-2014, 07:24 PM
بله تاثیر داره . ولی تا اونجای که من شنیدم برای پذیرش علاوه بر معدل بطور جداگانه نمره ی پایان نامه تاثیر داره . چون معدل کلی کارشناسیم 14 هست ولی نمره ی پایان نامه 20 . راستی معدل 2 ترم آخر کارشناسیم نزدیک 16 هست آیا این موضوع کمکی به من میکنه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
#1,140
13-04-2014, 07:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-04-2014, 07:43 PM توسط Torkan.)
(13-04-2014, 07:24 PM)'mozhdeh121367' نوشته: بله تاثیر داره . ولی تا اونجای که من شنیدم برای پذیرش علاوه بر معدل بطور جداگانه نمره ی پایان نامه تاثیر داره . چون معدل کلی کارشناسیم 14 هست ولی نمره ی پایان نامه 20 . راستی معدل 2 ترم آخر کارشناسیم نزدیک 16 هست آیا این موضوع کمکی به من میکنه؟

دوست عزیز منظورتون آمریکاست دیگه احیانا؟!
من در هیچ یک از سایت دانشگاهها ندیدم (دقت کنید من ندیدم شاید بوده باشه) که مثلا بیان بگن نمره پایان نامه تاثیر جداگانه ای داره(هرچند دانشگاهها بعضی مطالب رو پیش خودشون نگه میدارن به طور سری و از نحوه برداشتن دانشجو واقعا معلوم نمیشه چیکار میکنن به خصوص اینکه ایالات متحده چندین و چند دانشگاه با سیاست های عجیب و غریب داره!)
راستش من خودم کمی بعید میدنم.
اما جای امیدواری سوال دومتون هست! بله قطعا تاثیر داره به خصوص اینکه بعضی دانشگاهها 4 ترم اخر و یا مثلا 60 واحد اخر رو در نظر میگیرن و نکته مهم اینه که شما در sop میتونین به خوبی دلایل رشدتون در معدل رو توضیح بدین (کاری که دوست خود من انجام داد که به نظرم تاثیر داشت واقعا)
شما وقت بذار یه چند تا دانشگاه ADMISSION REQUIREMENTهاش رو نگاه کنین میبینین جمله LAST 60 CREDIT رو!

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... 224 بعدی »