عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-04-2014, 01:35 PM
(04-04-2014, 01:19 PM)'samann' نوشته: سلام می بخشین یه سوال داشتم!برا آزاد کردن مدرک کارشناسی باید از زمان  فارغ التحصیلیمون  6ماه بگذره! بعد بریم اداره کار و درخواست بدیم که اونجا هم باید 1 سال بمونه تا مدرک آزاد بشه؟ ینی جمعا پروسه 1سال و 6 ماه طول می کشه؟

در تکمیل صحبت دوستمون مهناز که فک کنم سربازی نرفته! باید بگم 6 ماه یا بیشتر هم باید از کارت پایان خدمتتون گذشته باشه.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ali_gunner
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-04-2014, 02:32 PM
سلام
این اولین پسته منه.البته از خیلی وقت پیش توو یه انجمن اپلای دیگه عضوم که خب اینجا جوش صمیمی تره اونجا سنگینه یه ذره[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
بگذریم
سوال داشتم.درواقع تایید میخواستم!
من 17 تیر 92 فارغ التحصیل کارشناسی شدم و 21 مهر 92 کارت معافیتم تاریخ خورده.میخواستم ببینم 21 فروردین 93 میتونم برم کاریابی اقدام کنم ؟ و شهریور 93 باید برم نامه رو بگیرم ؟

یا میشه تاریخارو جوری تنظیم کرد که تا تیر 93 (یه ساله بعد فارغ) بشه مدرکم رو ازاد کنم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
04-04-2014, 03:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-04-2014, 03:34 PM توسط blur.)
(04-04-2014, 02:32 PM)'ali_gunner' نوشته: سلام
این اولین پسته منه.البته از خیلی وقت پیش توو یه انجمن اپلای دیگه عضوم که خب اینجا جوش صمیمی تره اونجا سنگینه یه ذره[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
بگذریم
سوال داشتم.درواقع تایید میخواستم!
من 17 تیر 92 فارغ التحصیل کارشناسی شدم و 21 مهر 92 کارت معافیتم تاریخ خورده.میخواستم ببینم 21 فروردین 93 میتونم برم کاریابی اقدام کنم ؟ و شهریور 93 باید برم نامه رو بگیرم ؟
یا میشه تاریخارو جوری تنظیم کرد که تا تیر 93 (یه ساله بعد فارغ) بشه مدرکم رو ازاد کنم؟

درسته شش ماه بعد از معافیت یا پایان خدمت تشریف ببرین کاریابی ثبت نام کنید و شش ماه بعدش هم نامه تون رو برای آزاد کردن مدرک از کاریابی بگیرین.

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-04-2014, 11:28 AM
سلام
بخشید یه سوال داشتم از دوستانی که تجربه آزاد کردن مدرک از طریق کاریابی رو دارن.
میشه بگید آیا وقتی مدارک رو بردیم مثلا دفتر میرزای شیرازی، فقط گواهی موقت رو میبینن و تمام یا اسکن و کپی چیزی ازش هم پیش خودشون نگه می دارن؟!
اصلا تو طی فرآیند صدور نامه به دانشگاه از طرف وزارت کار و مخصوصا متن نامه ای که وزارت کار تنظیم می کنه، حرفی از مثلا تاریخ فارق التحصیلی می یاد یا کلی میگن  که مدرک آزاد بشه؟!
ممنون

نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-04-2014, 01:43 PM
(12-04-2014, 11:28 AM)'matinking' نوشته: سلام
بخشید یه سوال داشتم از دوستانی که تجربه آزاد کردن مدرک از طریق کاریابی رو دارن.
میشه بگید آیا وقتی مدارک رو بردیم مثلا دفتر میرزای شیرازی، فقط گواهی موقت رو میبینن و تمام یا اسکن و کپی چیزی ازش هم پیش خودشون نگه می دارن؟!
اصلا تو طی فرآیند صدور نامه به دانشگاه از طرف وزارت کار و مخصوصا متن نامه ای که وزارت کار تنظیم می کنه، حرفی از مثلا تاریخ فارق التحصیلی می یاد یا کلی میگن  که مدرک آزاد بشه؟!
ممنون

با سلام 
از من کپی خواستن. کپی گواهی موقت و نامه ی کاریابی رو تا جایی که یادمه نگه داشتن! 
درمورد نامه ی اداره کار به دانشگاه هم تاجایی که خاطرم هست تاریخ  ثبت نام در کاریابی رو ذکر کرده بودن که مثلا از فلان تاریخ تا الان برای بنده کار پیدا نشده و خواستار آزاد سازی مدرکم میباشم. 
حالا من متوجه منظور شما نمیشم! مشکلی براتون پیش میاد اگه تاریخ فارغ التحصیلی رو هم ذکر کنند؟ ( من اسکن این نامه رو داشتم اگر پیدا کردم براتون میفرستم تا بهتر متوجه بشین )
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

12-04-2014, 02:26 PM
(12-04-2014, 01:43 PM)'mahnaz103' نوشته:
 با سلام 
از من کپی خواستن. کپی گواهی موقت و نامه ی کاریابی رو تا جایی که یادمه نگه داشتن! 
درمورد نامه ی اداره کار به دانشگاه هم تاجایی که خاطرم هست تاریخ  ثبت نام در کاریابی رو ذکر کرده بودن که مثلا از فلان تاریخ تا الان برای بنده کار پیدا نشده و خواستار آزاد سازی مدرکم میباشم. 
حالا من متوجه منظور شما نمیشم! مشکلی براتون پیش میاد اگه تاریخ فارغ التحصیلی رو هم ذکر کنند؟ ( من اسکن این نامه رو داشتم اگر پیدا کردم براتون میفرستم تا بهتر متوجه بشین )

ممنونم... بله... اگه تاریخ رو ذکر کنن من به مشکل می خورم!!!
از طریق پیام خصوصی خدمتتون توضیح دادم... لطف می کنید اگه راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
12-04-2014, 02:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2014, 03:32 PM توسط mahnaz103.)
(12-04-2014, 02:26 PM)'matinking' نوشته:
ممنونم... بله... اگه تاریخ رو ذکر کنن من به مشکل می خورم!!!
از طریق پیام خصوصی خدمتتون توضیح دادم... لطف می کنید اگه راهنماییم کنید

خوش شانسید ها Smile پیدا کردم نامه ام رو. اسکنش رو نگه داشته بودم Smile
تو نامه فقط تاریخ ثبت نام در کاریابی نوشته شده  
تو فایل پیوست نامه رو گذاشتم میتونید ببینید 

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین ali_gunner
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-04-2014, 01:45 PM
سلام دوباره 
من 19 فروردین اقدام کردم برای کاریابی .مهر باید برم نامه رو بگیرم

حالا اگه ارشد قبول شم توو مهر برم این نامه رو نمیدن ؟ این نامه یعنی کنسل میشه ؟:|

سوال دوم اینکه اگه از مدرکم به هر نحوی استفاده کنم توو این مدت باطل میشه این نامه که قراره بدن؟ یا فقط در صورتی که بیمه بریزن باطل میشه
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

14-04-2014, 03:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-04-2014, 03:27 PM توسط butterfly.)
سلام،
اگر ارشد قبول بشید دانشگاه ارشدتون برای تایید مدرک لیسانس از دانشگاهتون درخواست تایید می کنه و در نتیجه دانشگاه لیسانستون متوجه میشه که شما دانشجو هستید. البته دقیقا مشخص نیست که آموزش ذقیقا چقدر بعد از ثبت نام اینکار انجام میده برای همین ممکنه تا 19 مهر و چند روز بعدش که شما کارهای آزاد کردن مدرک انجام میدید براتون مشکلی پیش نیاد. 
در مورد کار کردن هم اگر تو شرکتی کار کنید که مدرکتون از دانشگاه استعلام نکنه و ترجیحا بیمه هم رد نشه مشکلی پیش نمیاد. چون هیچ مدرکی نیست که شما تو این مدت کار کردید.
(14-04-2014, 01:45 PM)'ali_gunner' نوشته: سلام دوباره 
من 19 فروردین اقدام کردم برای کاریابی .مهر باید برم نامه رو بگیرم
حالا اگه ارشد قبول شم توو مهر برم این نامه رو نمیدن ؟ این نامه یعنی کنسل میشه ؟:|
سوال دوم اینکه اگه از مدرکم به هر نحوی استفاده کنم توو این مدت باطل میشه این نامه که قراره بدن؟ یا فقط در صورتی که بیمه بریزن باطل میشه

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین nafas18
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-04-2014, 03:58 PM
سلام .من چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1. من که ساکن غربه تهرانم کجا نزدیکه برم برای این عدم کاریابیه(آدرس و شماره تلفنش رو اگه دارید) و اینکه باره اول باید چه مدرکیو ببرم؟
2. من شهریور 92 فارغ التحصیل شدم و آزمونه ارشدو بهمن 92 دادم .اگه الان که اولایه اردیبهشته اقدام کنم واسه عدم کاریابی ،شبانه که قبول شم همونجوری که گفتید مشکلی نیست واسه آزاد کرنه مدرکم تو آبان(درسته؟) حالا اگه روزانه قبول شم . اون نامه ه که آبان میدنو (که کار پیدا نشده)باید برم بگیرم و نگه دارم پیشه خودم تا وقتی ارشدم تموم شد(ساله 95) بالافاصله برم وزرات کار و آزادش کنم یا دیگه اونموقع چون واسه ساله 93 بوده ارزشی نداره و دوباره باید اقدام کنم؟
3.اگه وسطای  ارشد( روزانه )انصراف بدم ، میتونم بالافاصله از اون نامه ه که آبان گرفتم استفاده کنم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... 109 بعدی »