عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین ALONE FLAME
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-04-2014, 03:52 PM
سلام
(معمولا")پایه ی سن و تحصیلات برای گرفتن بورس تحصیلی چقدر هست؟[img]images/smilies/smile.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-04-2014, 04:26 PM
(04-04-2014, 03:52 PM)'ALONE FLAME' نوشته: سلام
(معمولا")پایه ی سن و تحصیلات برای گرفتن بورس تحصیلی چقدر هست؟[img]images/smilies/smile.gif[/img]

محدودیت سن به اون شکل وجود نداره. برای دوره لیسانس، کمک‌هزینه‌ها خیلی محدوده و نمی‌شه روش زیاد حساب کرد، ولی برای برای فوق و دکترا، سن به خودی خودش مهم نیست، اما با فاصله گرفتن از زمان فارغ‌التحصیلی، شانس کمک‌هزینه‌های تحصیلی کم می‌شه جز اینکه بتونین نشون بدین تو این مدت کار پژوهشی مرتبط می‌کردین و ارتباطتون با محیط آکادمیک و پژوهش برقرار بوده. مثلاً مقاله داشتین تو اون مدت بعد از فارغ‌التحصیلی.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
04-04-2014, 04:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-04-2014, 04:49 PM توسط Torkan.)
(04-04-2014, 03:23 PM)'fluid-mech' نوشته:
پس طبق فرمایش شما  نمره زبان فاکتور مهمی هست و از مقاله هم مهمتره- پس بچسبم به نمره زبان- ممنون از راهنمایی کاملتون

دوست عزیز حالا به اون صورت هم نمیشه گفت مهمتره ولی اصل بر این است که زبان و نمرات gre (واسه امریکا) + تافل (واسه همه کشورا در اولویت هستش). مقاله هم اگر دادین سعی کنین isi باشه و معتبر تا حد امکان.
اول قال مساله زبان رو بکنین!! بعد برین دنبال مقاله مگر اینکه توانایی هر دوتارو باهم جلو بردن رو داشته باشین.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

04-04-2014, 04:50 PM
 سلام مجدد یعنی از کشورهای اروپایی بدون مدرک زبان ومقاله می تونم پذیرش بگیرم البته با فاند؟
نقل قول  

آفلاین Madridista
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-04-2014, 05:37 PM
دوستان دانشگاه علمی کاربردی هم توی خارج اعتباری داره؟
معدل من بالای 18.5 هست.
کلا مدارک این دانشگاه رو میپذیرن؟
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 14
04-04-2014, 05:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-04-2014, 06:17 PM توسط pama.)
(04-04-2014, 04:50 PM)'fatima204' نوشته:  سلام مجدد یعنی از کشورهای اروپایی بدون مدرک زبان ومقاله می تونم پذیرش بگیرم البته با فاند؟

سلام دوست من.
این موضوعی که شما میفرمائید تو همه ی کشورهای اروپایی و همه ی مقاطع کلّیت نداره و باید شرایط دانشگاههای مختلف رو بررسی کرد.
این امکان که برای دوره های مستر در برخی از کشورهای اروپایی بشه بدون مقاله (که ضرورت آنچنانی برای این دوره نداره) و  همینطور مهلت گرفتن برای ارائه ی مدرک زبان، پذیرش گرفت وجود داره، در تعدادی از این کشورها گزینه ی مدرک زبان آپشنال هست و ضرورتی برای ارائه ی اون هنگام اپلای کردنتون وجود نداره، منتها باید در نظر بگیرید که وقتی وارد بحث فاند میشین و یا حتی بحث اکسپت شدن، چون ماجرا سر رقابتی بودن قضیه ست و سایر اپلیکنت هایی که میان با مدارک کامل میان، برای همین داشتن مدرک زبان میتونه شانس شما رو افزایش بده.
تو بحث اپلای برای دکترا هم مسلّما وزن مقاله تو رزومه ی شما رو نمیشه نادیده گرفت، و اشاره ی دوستان به اهمیت مقاله در سایر کشورهای امریکایی و یا استرالیا و کانادا، به این معنی نبوده که تاثیر اون در پذیرش شما در کشورهای اروپایی رو میشه نادیده گرفت.
در حالت کلی اگر دانشگاه مقصد شما تو بحث ارائه ی مدرک زبان زیاد سخت گیر نباشه و شما مکاتبات لازم رو باهاشون داشته باشید و بتونید برای ارائه ی اون مهلت بگیرید، بله این امکان وجود داره که بشه در برخی از کشورهای اروپایی بدون ارائه ی مدرک زبان در ابتدای پروسه ی اپلای و ارسال مدارک؛ پذیرش گرفت و شما مدرکتون رو تو مهلتی که از دانشگاه گرفتید ارائه کنید.
در مورد نداشتن مقاله و گرفتن پذیرش این شانس بیشتر متوجه دوستانی هست که برای مستر اپلای میکنند، در مورد دکترا بحث داشتن یا نداشتن مقاله متفاوته. البته نباید نقش سایر بخشهای رزومه ی شما رو هم نادیده گرفت...
در مورد فاند هم همونطور که عرض کردم پر واضحه که بورسهای دانشگاه مسلما به اپلیکنتهایی با رزومه ی کاملتر تعلق میگیره.

Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
04-04-2014, 07:59 PM
(04-04-2014, 02:40 PM)'mehdi.en' نوشته: ممنون از جواب کامل و جامعی که دادید. البته من از نظر مالی هیچ مشکلی ندارم و نیازی به کمک هزینه ی تحصیلی و یا fund ندارم. یکی از دلایل اصلی که من دارم به تمام فرصت های شغلی خودم در ایران لگد میزنم سیستم تحقیق محور در دانشگاه های امریکاست به طور مثال در سال پیش بنده حقیر به عنوان نماینده شرکت عازم نمایشگاه بین المللی ماشین الات راهسازی شدم که در اونجا دانشجویان کارشناسی دانشگاه M.I.T  غرفه داده بودند و وقتی باهاشون صحبت میکردم واقعا متعجب شدم که دانشجوی دوره ی کارشناسی از دانشجوی دوره ی دکترای ما تحقیقات و پژوهش های بیشتری انجام میده و دولت فدرال هم به طور جدی ازش حمایت میکنه.

در مورد پژوهش محور بودن باهاتون موافقم، هرچند شاید این مورد رو تو اروپا حتی بیشتر ببینید. البته من با دید گرفتن کمک‌هزینه گفته بودم موارد بالا رو، پس بذارین یکم تعدیل کنم حرفم رو سر اینکه دکترا بهتره. اگر مشکلی با هزینه حدود 300-200 میلیون تومنی فوق و 400-500 میلیون تومنی دکترا تو آمریکا ندارین و نمی‌خواین فاند بگیرین -هرچند بنظر من دنبالش باشین چون شرایطش رو دارین- کاملاً بسته به برنامه‌تون برای آینده تصمیم بگیرین که فوق بخونید یا دکترا.
اگه تصمیم دارین وارد بازار کار بشین تو آمریکا، و تو صنعت کار کنین، فوق خوندن بنظر من هم از نظر تعداد موقعیت‌های موجود تو بازار کار و هم از نظر زمان و هزینه  کمتری که لازم داره و شما زودتر شروع به کارم می‌کنین اولویت داره.
اما اگر اولویتتون کار آکادمیک یا پژوهشی به عنوان شغلی که می‌خواین باهاش زندگی کنین هست، خب دکترا خوندن تقریباً ضروریه. در هر صورت موفق باشین.
نقل قول  

آفلاین mehdi.en
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-04-2014, 08:24 PM
این حرفی که زدید کاملا درسته و منم به این موضوع فکر کردم و میبینم اصلا نیازی به دوباره خوندن ارشد و تلف کردن وقت نیست. بزارید براتون مستند بگم من خودم حدود 8 ماه پیش یه سفر تفریحی 2 ماهه به امریکا داشتم(عموم به من دعوتنامه داده بود) در امریکا دانشجویانی که RA و یا TA گرفتن علاوه بر هزینه تحصیلشون که اوت میشه یه هزینه ی زندگی هم از دانشگاهشون حقوق میگیرن اما متاسفانه در ایران به هیچ وجه این گونه فاکتور ها که دانشجو رقبتی به ادامه کار داشته باشند نیست و نخواهد بود. و اینم بگم که رقابت اصلی تمتم دانشجویان عزیزی که قصد گرفتن پذیرش را دارند بت دانشجویان هندی و چینی است که نسبت تعداد اونها به نسبت ما 1 به 20 است و در درس ریاضی و زبان بسیار باهوش هستند و متاسفانه ما داریم خودمونو گول میزنیم و هر جا پامون وا میشه از ابر قدرت بودن علمی و اقتصادی خودمون دم میزنیم من از ته قلب ارزوی  موفقیت برای همتون را دارم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
04-04-2014, 11:17 PM
با نمره آیلتس 5 نمیشه در دانشگاه های مک گیل یا کنکوردیا پذیرش گرفت. با توجه به اینکه مدرک زبان فرانسه دارین پیشنهاد می کنم دانشگاه های فرانسوی زبان مونترال مثل پلی تکنیک مونترال و UQAM یا دیگر دانشگاه های فرانسوی زبان کبک که در خارج از شهر مونترال قرار دارند رو هم مدنظر قرار داشته باشین. این دانشگاه ها معمولن نیازمند 3 توصیه نامه هستند که چک کنید از نوع کاغذی هستند یا آنلاین و به نظرم قبل از رفتن هماهنگی های لازم رو در این زمینه با استادهاتون انجام بدین که وقتی ایمیل رو گرفتن در جریان باشن. اگر هم کاغدی باشه که می تونید توصیه نامه ها رو در سربرگ دانشگاه ازشون بگیرین و اونها رو در پاکت های دربسته و با امضای استادتون روی درب پاکت تهیه کنید و با خودتون داشته باشید و به صورت حضوری تحویل بدین.
(04-04-2014, 03:26 PM)'ps.navid' نوشته: سلام
من كارشناسي ارشد روانشناسي باليني دارم ايلس نمره 5 گرفتم و فرانسه هم مدرك B1 دارم با توجه به اينكه در حال مهاجرت به كبك هستم واينكه شرايط پذيرش براي افرادي كه داراي مجوز اقامت دائم هستند متفاوت است. 1- آيا شانسي براي گرفتن پذيرش در مقطع كارشناسي ارشد روانشناسي با نمره ايلس 5 در دانشگاه​هاي انگليسي زبان مانند مك گيل يا كنكورديا براي اينجانب وجود دارد. (آيا اين دانشگاه​ها دوره​اي امادگي و تقويت زبان ارائه ميكنند يا خير البته پس از دادن پذيرش)
2- تا چه حد داشتن توصيه نامه از اساتيد جهت گرفتن پذيرش ضروري است.
3- جهت گرفتن پذيرش چگونه ميتوان مشاوره تخصصي گرفت.
 با سپاس فراوان

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین M_vaziran
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-04-2014, 03:56 PM
سلام دوستان پسر من كلاس اول دبيرستانه ميخواستم بدونم ميتونم تو مقطع دبيرستان بفرستمش امريكا و ايا ويزاي تحصيلي به ايشان ميدهند ضمنا ً در فلوريدا و واشنگتن فاميل داريم. ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-06-2025، 03:51 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی