عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-03-2014, 04:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-03-2014, 04:11 PM توسط Torkan.)
(12-03-2014, 04:06 PM)'mjdj1981' نوشته: سلام به همه دوستان من یک روش بلدم که آزادسازی مدرکتون مجانی در میاد البته اگر زمان براتون مهم نباشه
باید یک سال از اتمام خدمتتون گذشته باشه و<فکر کنم> 3 سال از فارغ التحصیلی که تو این مدت کار نکرده باشین و تو یکی از این موسسات کاریابی قبلش ثبت نام کرده باشین. بعد میرین یک نامه از موسسه کاریابی میگیرین میبرین وزارت کار .وزارت کار نامه میده به دانشگاه و مدرکتون بدون هیچ هزینه ای آزاد میشه
دقت کنید که منظور از کار نکردن تو این مدت اینه که براتون بیمه رد نشده باشه.
اطلاعات کامل میتونید از امور فارغ التحصیلان دانشگاهتون بگیرید.
من خودم اینطوری آزاد کردم.
موفق باشید

دوست عزیز فک نکنم زیاد هم جدید باشه این روش و بارها در موردش بحث هم شده
مگه منظورتون ازادسازی با عدم کاریابی نیست. خوب 3 سال چرا؟ همون یکسال کافیه دیگه...در ضمن خود داشتن کارت پایان خدمت هم مساله هستش.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین kosar13
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-03-2014, 08:17 PM
سلام.من چنتا سوال برام پیش اومده.
1-آیا این قانون آزاد سازی مدرک بابیکاری پاپرجاست؟
2-من تیر92 از مقطع لیسانس فارغ شدم و مهرماه در کاریابی ثبتنام کردم بعد از عید باید برم نامه بیگیرم درسته؟اما آیا باید بذارم 1سال بعد از فارغ التحصیلی نامه رو ببرم اداره کار یا بلافاصله؟(میترسم که توی این 3 ماه باقی مونده کار پیدا بشهSad )
3-من قصد دارم برای دکترا اقدام کنم برای پذیرش آیا اینکه الان مدرک لیسانسمو آزاد کنم مشکلی پیش میاره؟چون قصد دارم ارشد ایران باشم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

14-03-2014, 08:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-03-2014, 08:28 PM توسط blur.)
(14-03-2014, 08:17 PM)'kosar13' نوشته: سلام.من چنتا سوال برام پیش اومده.
1-آیا این قانون آزاد سازی مدرک بابیکاری پاپرجاست؟
2-من تیر92 از مقطع لیسانس فارغ شدم و مهرماه در کاریابی ثبتنام کردم بعد از عید باید برم نامه بیگیرم درسته؟اما آیا باید بذارم 1سال بعد از فارغ التحصیلی نامه رو ببرم اداره کار یا بلافاصله؟(میترسم که توی این 3 ماه باقی مونده کار پیدا بشهSad )
3-من قصد دارم برای دکترا اقدام کنم برای پذیرش آیا اینکه الان مدرک لیسانسمو آزاد کنم مشکلی پیش میاره؟چون قصد دارم ارشد ایران باشم

1- بله.
2- یک سال باید از زمان فارغ التحصیلی گذشته باشه که شش ماهش مدرکتون در کاریابی بوده باشه
3- فکر نمی کنم مشکلی باشه ولی مسئله اینه که دانشگاه ارشد موقع ثبت نام معمولا گواهی موقت کارشناسی رو می گیره، احتمالا اگر دانشنامه داشته باشین اون رو نگه داره.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 9
14-03-2014, 08:40 PM
شما مدرکتون رو میتونید آزاد کنید و این کاملا عرفه و اصلا جای نگرانی نداره Smile برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری حتما باید مدرک آزاد شده باشه تا ترجمه بشه و ارسال بشه برای دانشگاه های مقصد. پس شما هرچه زودتر ازاد کنید خیالتون زودتر راحت میشه Smile 
در مورد پیدا شدن کار هم تجربه خودمو بگم که من 3 سال پیش اقدام کردم برای کاریابی(اون زمان مثل الان داغون نبود وضع کار) و بعد از گذشت 3 سال که امسال باشه، کاری به من معرفی نشد! فقط یه کار کاملا مرتبط پیدا شد که اما سر مسئله ای بهم خورد این کار! بعدشم که خیلی راحت کاریابی نامه داد و بعدش مدرکم آزاد شد . 
این که میگن کار پیدا بشه پس دیگه کاریابی نامه نمیده شما مدرکتون ازاد بشه صرفا منظور اینه که اگر شما از طریق کاریابی با شرکتی و ... قرارد داد ببندید اونوقت یعنی کار خواهید داشت! خب بنا به هردلیلی ممکنه شما اول کار اصلا به تفاهم نرسید با کارفرما! ( قضیه ای که برای خود من پیش اومد) .پس نگران این چیزا نباشید.

گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین siahsefid
**
نقل قول

22-03-2014, 06:09 PM
سلام دوستان من چنتا از پستا رو خوندم اما واقعا گیج شدم!چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.من الان ترم اخر ارشد هستم.ایا میتونم بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی از ارشد برا ازاد کردن مدرک لیسانس از طریق عدم کاریابی اقدام کنم؟یا اینکه 6 ماه باید از اتمام دوره ارشد بگذره؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

22-03-2014, 06:41 PM
 دوست عزیز گیج شدن نداره که، برای آزاد کردن مدرک از طریق این قانون شما باید واجد سه شرط باشید: 1- ثبت نام در کاریابی و پیدا نشدن کار پس از گذشت حداقل 6 ماه، 2- گذشت حداقل یکسال از فارغ التحصیلی، 3- گذشت حداقل یکسال از صدور کارت پایان خدمت برای آقایان ( در واقع هنگام مراجعه به کاریابی باید کارت پایان خدمت ببرید)
برای همین شما اگر خانم هستید می تونید بلافاصله به کاریابی مراجعه کنید ولی برای دریافت نامه مبنی بر عدم کاریابی با توجه به شرط 2 باید یکسال بعد مراجعه کنید نه 6 ماه. دقیقا به خاطر اینکه هر دو شرط 1 و 2 با هم برقرار باشند معمولا 6 ماه بعد از فارغ التحصیلی به کاریابی مراجعه میشه تا بعد از 6 ماه، یکسال هم از فارغ التحصیلی گذشته باشه.
(22-03-2014, 06:09 PM)'siahsefid' نوشته: سلام دوستان من چنتا از پستا رو خوندم اما واقعا گیج شدم!چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.من الان ترم اخر ارشد هستم.ایا میتونم بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی از ارشد برا ازاد کردن مدرک لیسانس از طریق عدم کاریابی اقدام کنم؟یا اینکه 6 ماه باید از اتمام دوره ارشد بگذره؟

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین siahsefid
**
نقل قول

22-03-2014, 07:07 PM
دوست عزیز ممنون از جوابتون فقط اینکه من درست متوجه شدم که برای آزاد کردن مدرک لیسانس (لیسانس) میتونم 6 ماه بعد از اتمام دوره ی ارشد درخواست کار بدم و بعد از گذشتن 6 ماه از درخواست   نامه ای مبنی بر عدم کاریابی به دانشگاه تحویل بدم و مدرک لیسانسمو آزاد کنم؟با همین نامه میتونم مدرک ارشد رو هم آزاد کنم؟ 
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-03-2014, 07:42 PM
بله، به همین روالی که نوشتید انجام بدید. در مورد سوال دومتون، شما موقع مراجعه به کاریابی اخرین مدرک تحصیلیتون رو مشخص می کنید که در مورد شما کارشناسی ارشده. بر همین اساس بعد از شش ماه کاریابی به شما یه نامه میده خطاب به اداره کار مبنی بر پیدا نشدن کار و خود اداره کار هم با توجه به اخرین مقطع تحصیلی برای دانشگاه (ها) نامه صادر می کنه. در واقع اداره کار به شما دو تا نامه یکی برای کارشناسی و یکی برای کارشناسی ارشد میده. بعد شما اول به دانشگاه دوره کارشناسیتون مراجعه می کنید و دانشنامه و ریزنمراتش می گیرید بعدش باید با نامه اداره کار برای ارشد و همین طور دانشنامه لیسانس به دانشگاه ارشدتون مراجعه می کنید برای دانشنامه و ریزنمرات دوره ارشد. 
(22-03-2014, 07:07 PM)'siahsefid' نوشته: دوست عزیز ممنون از جوابتون فقط اینکه من درست متوجه شدم که برای آزاد کردن مدرک لیسانس (لیسانس) میتونم 6 ماه بعد از اتمام دوره ی ارشد درخواست کار بدم و بعد از گذشتن 6 ماه از درخواست   نامه ای مبنی بر عدم کاریابی به دانشگاه تحویل بدم و مدرک لیسانسمو آزاد کنم؟با همین نامه میتونم مدرک ارشد رو هم آزاد کنم؟ 

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین samann
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-04-2014, 01:19 PM
سلام می بخشین یه سوال داشتم!برا آزاد کردن مدرک کارشناسی باید از زمان  فارغ التحصیلیمون  6ماه بگذره! بعد بریم اداره کار و درخواست بدیم که اونجا هم باید 1 سال بمونه تا مدرک آزاد بشه؟ ینی جمعا پروسه 1سال و 6 ماه طول می کشه؟
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
04-04-2014, 01:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-04-2014, 01:35 PM توسط mahnaz103.)
(04-04-2014, 01:19 PM)'samann' نوشته: سلام می بخشین یه سوال داشتم!برا آزاد کردن مدرک کارشناسی باید از زمان  فارغ التحصیلیمون  6ماه بگذره! بعد بریم اداره کار و درخواست بدیم که اونجا هم باید 1 سال بمونه تا مدرک آزاد بشه؟ ینی جمعا پروسه 1سال و 6 ماه طول می کشه؟

سلام 
نه عزیز اینطور نیست. کلا یکسال  این پروسه طول میکشه نه یک سال ونیم .  6 ماه باید از تاریخ درخواست به کاریابی بگذره تا بتونید نامه بگیرید و ببرید مدرک رو آزاد کنید .
 معمولا اینطوریه که 6 ماه از فارغ التحصیلی که گذشت باید در کاریابی ثبت نام کرد تا 6 ماه هم بگذره و کلا اینطوری 1 سال از فارغ التحصیلی هم خواهد گذشت و میشه مدرک رو آزاد کرد اما تجربه شخصی من اینطور بود که بعد از گذشت 2 ماه از فارغ التحصیلی من کاریابی ثبت نام کردم !! :d اونها هم هیچ ایرادی نگرفتند .نمیدونم اون موقع (یعنی سه سال پیش) قانونش فرق میکرده یا نه اما زیاد هم اونطور که باید و شاید خودشونم تابع قوانین نیستند انگار!!! 
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... 109 بعدی »