عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز سایر مدارک گواهی تمکن مالی برای پذیرش (Bank Statement)

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی تمکن مالی برای پذیرش (Bank Statement)
آفلاین سهیل ر
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-02-2014, 11:50 PM
سلام دوستان. منو پدرم ساپورت مالی میکنه. بانک استیتمنت رو گرفتم. ولی برای سفارت فرم خاصی می خواد که نشون بده اون حامی مالی منه؟ من خودم یه نامه دانلود کردم و اسم خودمونو نوشتم ولی نمی دونم باید این نامه محضری بشه یا وزارت امور خارجه تایید کنه؟ ممنون می شم اگه کمکم کنین.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-02-2014, 09:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 17-02-2014, 09:14 AM توسط Torkan.)
(16-02-2014, 11:50 PM)'سهیل ر' نوشته: سلام دوستان. منو پدرم ساپورت مالی میکنه. بانک استیتمنت رو گرفتم. ولی برای سفارت فرم خاصی می خواد که نشون بده اون حامی مالی منه؟ من خودم یه نامه دانلود کردم و اسم خودمونو نوشتم ولی نمی دونم باید این نامه محضری بشه یا وزارت امور خارجه تایید کنه؟ ممنون می شم اگه کمکم کنین.

خیر لازم نیست.
من خودم و دوستانی که رفتیم سفارت که پدر حامی مالی بوده به راحتی پرسیدن کی حامی مالیتون هستش و شما هم میگین پدر یا مادر...البته راستش رومیگینSmile
در ضمن تو پاسپورت شما نام پدر نوشته دیگه درسته؟
پس در نتیجه فامیل هم مشخصه و مشخص میشه که حامی مالی پدر هستش. حتی اگر مادرتون هم باشه مشکلی پیش نمیاد ولی برای راحتی همون پدر باشه خوبه...خیلی ها حساب مشترک پدر و مادر دارن که میذارن بانک و به اسم هر دو میگیرن بازم مشکلی نیست...
پ.ن: البته اینا واسه سفارت ایالات متحده هستش باز اگه کشور دیگه طرز کار یه جور دیگس(که بعید میدونم) دوستانی که رفتن توضیح بدن.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mani.mahvash
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-03-2014, 08:44 PM
(16-02-2014, 11:50 PM)'سهیل ر' نوشته: سلام دوستان. منو پدرم ساپورت مالی میکنه. بانک استیتمنت رو گرفتم. ولی برای سفارت فرم خاصی می خواد که نشون بده اون حامی مالی منه؟ من خودم یه نامه دانلود کردم و اسم خودمونو نوشتم ولی نمی دونم باید این نامه محضری بشه یا وزارت امور خارجه تایید کنه؟ ممنون می شم اگه کمکم کنین.

سلام
اول باید محضری بشه بعد ببرین دارالترجمه ترجمه و تایید وزارت کنن
نقل قول  

آفلاین مستوره
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-03-2014, 12:49 PM
سلام خسته نباشید
من از دانشگاه لوزرن سوئیس پذیرش گرفتم . حالا فقط مونده سفارت .
من نمی دونم چقدر پول و به چه مدت باید توی حسابم باشه ؟
اصلا کدوم بانکها رو قبول دارن ؟
چندتا حساب معرفی کنم ؟
حساب پدر هم مفیده ؟
اگه سند خونه به نامم باشه چی؟
خلاصه نمی خوام این فرصت رو  از دست بدم...
ممنون میشم راهنماییم کنید.
من 22 اردیبهشت نوبت سفارت دارم [عکس: sad.gif]
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-06-2014, 11:01 AM
سلام دوستان

طبق این عکسی که هایزنبرگ عزیز آپ کردن فقط مقدار مورد نیاز برای ساپورت درج میشه! پس مشکلی نداره BSی که واسه دانشگاه میفرستیم بری صدور I-20 با اونی که سفارت میدیم فرق بکنه؟ مثلاً توی مقدار و اسم اسپانسر!
منون
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 8
06-06-2014, 11:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-06-2014, 11:23 AM توسط Leopold.)
BS که واسه سفارت میبرید میتونه متفاوت از دانشگاه باشه (مثلا بانکش متفاوت باشه) ولی اسپانسر باید همون باشه و مبلغش هم کمتر از مقداری که توی I20 زده شده نباشه. تو همون عکس اسپانسر خود دانشجو بوده در صورتی که مثلا پدر یا مادر می بود در قسمت Specify Type زیر Funds from another source معمولا Family ذکر میشد.
(06-06-2014, 11:01 AM)'QUPHAS' نوشته: سلام دوستان
طبق این عکسی که هایزنبرگ عزیز آپ کردن فقط مقدار مورد نیاز برای ساپورت درج میشه! پس مشکلی نداره BSی که واسه دانشگاه میفرستیم بری صدور I-20 با اونی که سفارت میدیم فرق بکنه؟ مثلاً توی مقدار و اسم اسپانسر!
منون

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین mahya.honey
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-11-2014, 01:24 AM
دوستان نامه تمکن مالی رو می تونین به زبان انگلیسی از بانک مورد نظرتون بگیرید اگه به دلیلی موفق به این کار نشدید می تونید فارسی بگیرید و بدید به یه دارالترجمه.
نقل قول  

آفلاین persevere
**
نقل قول

29-12-2014, 08:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-12-2014, 08:11 PM توسط persevere.)
با سلام،
یک سوال برام پیش اومده و اون هم در مورد Bank Statement هست که باید یک گواهی بانکی از یک حساب بانکی با مبلغی که دانشگاه تعیین میکنه رو براشون بفرستیم. آیا در صورت گرفتن فاند و اسکولار باید حتما گواهی بانکی رو بفرستیم؟ یا اینکه نه این مورد شامل حال دانشجوهایی هست که فاند و یا اسکولار نگرفتن. اگه این مورد برا دانشچوهایی که فاند و اسکولار گرفتن هم باشه باشه خیلی بد شانسیه چون در صورت دریافت فاند هم من یه همچین حسابی با اون  مبلغ پول ندارم!! لطفا راهنمایی کنید این مورد چی هست؟
اگه اینجوری باشه من که بی خیال میشم.
The wealth is not in money,  the wealth is in science and how it could be useful for society
نقل قول  

آفلاین alirezaz
**
نقل قول

18-01-2015, 01:37 AM
سلام دوستان اميدوارم كه خوب باشيد، سوالي داشتم، فروم رو كامل خوندم اما باز هم سوال دارم
من مي خوام واسه دكتري دانشگاه پوسان كره جنوبي اقدام كنم، بورس هم ندارم و خودم مي خوام هزينه هامو بدم، تو سايت دانشگاه نوشته كه بايد يه bank statment ارائه بدم، ممنون مي شوم اطلاعاتي رو به من بديد،
١. اگر صورت حساب به نام بابام باشه از من قبول مي كنن يا حتما بايد به اسم خودم باشه؟
٢. نامه نياز به تاييديه دادگستري داره يا با مهر خود بانك كافيه؟
٣. نامه بايد با پست ارسال بشه واسشون يا ايميل كنم اسكنشو، اخه من تمام مدارك رو فرستادم و فقط اين مونده مي خواستم اگر نياز نيست كه هزينه پست ندم،
٤. اگر نامه واسه ٣ ماه پيش باشه قبول هست؟
٥. واسه من كه مي خوام با هزينه خودم برم ايا بايد واسه گرفتن ويزا قبل از رفتن پول رو ببايد ريزم به حساب دانشگاه يا نيازي نيست؟
مرسي دوستان
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-10-2015, 01:38 PM
دوستان، برای نامه ی تمکن مالی اگر من بخوام کسی رو به عنوان ساپورتر مالی معرفی کنم، کسی میدونه مسوولیت این شخص چیه؟ چون میخوام عواقبی براش نداشته باشه ولی شنیدم باید تعهد محضری بده و این یکمی نگران کننده میشه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
3 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 29-06-2025، 10:46 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی