عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 107 108 109 110 111 112 113 114 115 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین platoon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,101
13-03-2014, 02:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2014, 02:04 PM توسط platoon.)
سلام
من لیسانس علوم سیاسی از دانشگاه تهران مرکز با معدل 14.50
فوق لیسانس اندیشه سیاسی از دانشگاه علامه طباطبائی(در حال تحصیل. معدلم بالای 17 خواهد بود)
نگارش 8 مقاله علمی پژوهشی. شرکت در 4 کنفرانس بین المللی. 2 مقاله آی اس آی. ارائه یک مقاله در کتاب مجموعه مقالات سال 2013 اتحادیه اروپا. همکاری علمی با دانشگاه پزونان لهستان. ارائه یک تز در کنفرانس. ارائه یک طرح اجرایی به ریاست جمهوری. ترجمه دو جلد کتاب. تالیف یک کتاب مرجع برای دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران. پیشینه کاری مرتبط در 6 سازمان دولتی به عنوان کارشناس. دبیر بین المللی در چند خبرگزاری و الان در یک روزنامه سراسری. سه ریکامندیشن. نمره تافل 1100. با نمره اسپیکینگ 25. نمره جی آر ای 110( استاندارد قدیم)
میخوام برای دانشگاه جورج تاون، جان هاپکینز، سیاتل، ای&ام تکزاس و دانشگاه دولتی ویکانسین اپلای کنم. پروپوزال تز دکترامم آماده کردم. به نظرتون چقدر احتمال گرفتن TA یا RA بدون پرداخت شهریه رو دارم؟!
سپاسگذار میشم اگه راهنمایی کنید.

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
#1,102
Smile  13-03-2014, 10:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2014, 10:23 PM توسط ahmadpashaei.)
(13-03-2014, 02:02 PM)'platoon' نوشته: سلام
من لیسانس علوم سیاسی از دانشگاه تهران مرکز با معدل 14.50
فوق لیسانس اندیشه سیاسی از دانشگاه علامه طباطبائی(در حال تحصیل. معدلم بالای 17 خواهد بود)
نگارش 8 مقاله علمی پژوهشی. شرکت در 4 کنفرانس بین المللی. 2 مقاله آی اس آی. ارائه یک مقاله در کتاب مجموعه مقالات سال 2013 اتحادیه اروپا. همکاری علمی با دانشگاه پزونان لهستان. ارائه یک تز در کنفرانس. ارائه یک طرح اجرایی به ریاست جمهوری. ترجمه دو جلد کتاب. تالیف یک کتاب مرجع برای دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران. پیشینه کاری مرتبط در 6 سازمان دولتی به عنوان کارشناس. دبیر بین المللی در چند خبرگزاری و الان در یک روزنامه سراسری. سه ریکامندیشن. نمره تافل 1100. با نمره اسپیکینگ 25. نمره جی آر ای 110( استاندارد قدیم)
میخوام برای دانشگاه جورج تاون، جان هاپکینز، سیاتل، ای&ام تکزاس و دانشگاه دولتی ویکانسین اپلای کنم. پروپوزال تز دکترامم آماده کردم. به نظرتون چقدر احتمال گرفتن TA یا RA بدون پرداخت شهریه رو دارم؟!
سپاسگذار میشم اگه راهنمایی کنید.

نمرهای تافل و gre رو دوباره وارد کنید به تفکیک هر بخش! اشتباه کردین.اگر تافل 110 داشته باشین از نظر زبان مشکل ندارید تو رقابت چون برای رشته های شما نمره زبان باید بالاتر از بقیه باشه.gre شما با فرض مجموع 1100 در اسکیل قدیمی خیلی جالب نیست و در رقابت فکر نکنم با چینی ها برابری کنید. بهتره به اسکیل جدید ببریدش بالای اینها: ریاضی حداقل 165،وربال= 155 به بالا و انشای بالای 4.5 با توجه به رشته شما که خیلی مهمه.من اینو از یکی از بستگان که از همین نوع رشته ها (مطالعات ....) خونده میگم.چون کلا اونها تو کشور خودشون اپلیکنت زیاد دارن واقعا + چینی ها و هندی ها که نمرات بسیار بالایی در زبان میارن. ولی رزومه شما به نظر عالی میاد (البته چون من مهندسی خوندم میگم به نظر وگرنه که خیلی کار شما درسته[img]images/smilies/shy.gif[/img])
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ah1cobra
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,103
16-03-2014, 03:16 PM
با سلام
مرسی از پاسختون
من مهندسی معدن خوندم لیسانسم دانشگاه آزاد بوده با معدل 14/43
ارشد دانشگاه صنعتی شاهرود معدل 17/30 
مقاله روی 2 تا ISI دارم کار میکنم
و کنفرانسی ...
الانم دارم زبان میخونم گرفتن فاند برام مهمه و اثر گذار ممنون میشم نظرتونو بگید

مرسی

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

#1,104
16-03-2014, 03:41 PM
(16-03-2014, 03:16 PM)'ah1cobra' نوشته: با سلام
مرسی از پاسختون
من مهندسی معدن خوندم لیسانسم دانشگاه آزاد بوده با معدل 14/43
ارشد دانشگاه صنعتی شاهرود معدل 17/30 
مقاله روی 2 تا ISI دارم کار میکنم
و کنفرانسی ...
الانم دارم زبان میخونم گرفتن فاند برام مهمه و اثر گذار ممنون میشم نظرتونو بگید
مرسی

دوستمون مهناز با توضیحات کامل پاسخ دادن.
معدل لیسانستون مشکل زاست متاسفانه. مقاله ها وقتی چاپ شدن میشه گفت ارزش دارن . قطعا کار کنید روش. خیلی مهم هستن واسه حداقل جبران اندک معدل.
متاسفانه با این معدل تنها راه شما نمرات فوق بالای GRE, TOEFL  هستش و باید تلاش کنید روی اونها وگرنه پذیرش مشکل میشه چه برسه به فاند. دوستی داشتم با همین معدل شما تقریبا البته مکانیک بود پذیرش گرفت  از دانشگاه رنک 180 USNEWS و از 6 دانشگاه ریجکت شده بود. پرسید از اون دانشگاه علت اصلی پذیرش من چی بود؟ گفته بودن فقط به خاطر جی ار ای پذیرش دادیم بهت! اون زمون GRE جدید نیمده بود 1280 گرفته بود.
بازم میگم مقالات رو جمع و جور کن همراه GRE.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین KLOH
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,105
17-03-2014, 11:01 AM
سلام...
[align=right]لیسانس دانشگاه ازاد تهران با معدل 14.1
[align=right]ارشد دانشگاه امیر کبیر با معدل 17.5
[align=right][align=right]رشتم هم مکانیک
[align=right]یک مقاله ی خوب isi هم احتمالا تا چند وقت دیگر خواهم داشت
[align=right]سابقه ی کاری ندارم ولی تقریبا تمام نرم افزار های مهم مهندسی مکانیک  از فلوئنت تا PDMSرو دوره گذروندم و میتونم باهاشون کار کنم و در پروژه ی ارشد هم ازشون استفاده کردم
[align=right]نمره ی Gre :Q:170 v 151 w3.5
[align=right]با این اوصاف ایا شانسی برای فاند گرفتن دارم یا خیر ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
#1,106
17-03-2014, 03:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-03-2014, 03:40 PM توسط Torkan.)
(17-03-2014, 11:01 AM)'KLOH' نوشته:
سلام...

لیسانس دانشگاه ازاد تهران با معدل 14.1

ارشد دانشگاه امیر کبیر با معدل 17.5

رشتم هم مکانیک

یک مقاله ی خوب isi هم احتمالا تا چند وقت دیگر خواهم داشت

سابقه ی کاری ندارم ولی تقریبا تمام نرم افزار های مهم مهندسی مکانیک  از فلوئنت تا PDMSرو دوره گذروندم و میتونم باهاشون کار کنم و در پروژه ی ارشد هم ازشون استفاده کردم

نمره ی Gre :Q:170 v 151 w3.5

با این اوصاف ایا شانسی برای فاند گرفتن دارم یا خیر ؟

سلام همرشته ای
متاسفانه معدل لیسانستون کم هستش. سابقه کار مهم نیست زیاد برای پذیرش از دانشگاه پس نگران نباشید. متاسفانه دوره های اموزشی هم تاثیر انچنانی نداره و فقط تو رزومه میاد و sop.
خوشبختانه gre تون خوب هستش به نسبت ولی نمره تافل رو نگفتین؟(تافل در امریکا مینیموم رو رد کنین مشکلی ایجاد نمیکنه براتون و اکثر دانشگاهها هم تافل بالای  90 یا حتی 85 دارن و بعضی ها خیلی نادر 100).صد در صد سعی کن یدونه isi بدی.
به نظرم سخت بشه فاند گرفت با این معدل ولی خوب شما اول سعی کن پذیرش بگیری بعد به فکر فاند هم باش.
از رتبه های 70 usnews شروع کن تا رتبه 200 اپلای کن امیدوارم پذیرش با فاندت بیاد.
پس روی مقاله و تافل وقت بذار.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mrtz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,107
24-03-2014, 12:21 PM
سلام خدمت همه دوستان عزیز، سال نو همه شما مبارک باشه ایشالا.
پیشاپیش ممنونم از وقتی که میگذارید. خیلی به کمک شما نیاز دارم. خواهش میکنم هرکدوم از دوستان که تجربه ای دارن لطفشون رو دریغ نکنند.

من میخواستم بدونم با این شرایط برای چه دانشگاههایی اقدام کنم و اینکه برای TOP 20 آمریکا یا دانشگاههای خوب کانادا شانس پذیرش با فاند دارم یا نه؟ درکل هردانشگاهی که به نظرتون شناسم خوبه رو بفرمایید. همینطور من نمیدونم باید برای گرفتن پذیرش دقیقا چیکار کنم و اینکه مدارکم کامل هست یا نه.

ترم آخر برق- دانشگاه صنعتی خواجه نصیر
معدل: 15.8
toefl : 116

GRE : 
quant: 170
verbal : 164
a.w : 4

مقاله: 1 عدد کنفرانس داخلی شاید بتونم خارجی چاپش کنم
sop , recom : معمولی
نقل قول  

آفلاین smm1990
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,108
24-03-2014, 07:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-03-2014, 07:57 PM توسط smm1990.)
سلام 
زمینه فعالیت من نانوبیوتکنولوژیه. معدل کارشناسیم 15.6 و کارشناسی ارشدم هم بالای 18.5(هنوز فارغ التحصیل نشدم). یه مقاله هم دارم (البته فعلا IF اون حدود 5). دو سه تا مقاله دیگه هم دارم که در مرحله سابمت شدنه. دوتا مقاله تویه کنفرانس داخلی و یکی هم در کنفرانس بین المللی دارم. هنوز برای تافل و جی آر ای افدام نکردم ولی دارم میخونم. توصیه نامه هم میتونم از استادای خیلی خوبی بگیرم. یه کتاب هم نوشتم(البته با چند نفره دیگه) که در مرحله چاپه. به نظر شما اگه برای ترم پاییز سال 2015 بخام اقدام کنم مناسبه یا نه؟ اصلا میتونم؟ در مورد فاند چی به نظر شما امکان گرفتنش هست. ممنونم از وقتی که گذاشتین. مرسی
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

#1,109
24-03-2014, 08:30 PM
(24-03-2014, 07:39 PM)'smm1990' نوشته: سلام 
زمینه فعالیت من نانوبیوتکنولوژیه. معدل کارشناسیم 15.6 و کارشناسی ارشدم هم بالای 18.5(هنوز فارغ التحصیل نشدم). یه مقاله هم دارم (البته فعلا IF اون حدود 5). دو سه تا مقاله دیگه هم دارم که در مرحله سابمت شدنه. دوتا مقاله تویه کنفرانس داخلی و یکی هم در کنفرانس بین المللی دارم. هنوز برای تافل و جی آر ای افدام نکردم ولی دارم میخونم. توصیه نامه هم میتونم از استادای خیلی خوبی بگیرم. یه کتاب هم نوشتم(البته با چند نفره دیگه) که در مرحله چاپه. به نظر شما اگه برای ترم پاییز سال 2015 بخام اقدام کنم مناسبه یا نه؟ اصلا میتونم؟ در مورد فاند چی به نظر شما امکان گرفتنش هست. ممنونم از وقتی که گذاشتین. مرسی

نظر دادن در مورد شانس پذیرش تو آمریکا بدون نمره GRE و TOEFL سخته و غیرقابل اتکا، ولی جز این موارد که سعی کنید نمره خوبی بگیرین، بقیه شرایط شما خوبه، معدل‌هاتون خوبه و معدل لیسانس با اینکه عالی نیست، ولی مشکل ساز هم نخواهد بود، مخصوصاً اگر سعی کنید GRE خوبی بگیرین. وضعیت مقاله‌هاتون هم بد نیست و بنظر میاد تا زمانی که می‌خواین اپلای کنید، بهتر از الان هم خواهد شد. کتاب در عین اینکه مورد جالبیه برای استاداها ولی بیشتر در حد اینه که توجهشون به رزومه شما جلب بشه، ولی بنظر من اونقدر تاثیر گذار نخواهد بود در تصمیم پذیرش دادن. پاییز 2015 زمان مناسبیه و زمان دارین که کارهاتون رو انجام بدین، با برنامه ریزی از همین حالا، سعی کنید نمره خوبی توی تافل و جی‌آرای بگیرین و در نظر بگیرین که مخصوصاً جی‌آرای زمانبر خواهد بود، پس از همین الان برنامه منظمی برای آماده شدن برای امتحان‌ها داشته باشین. در این صورت شانستون برای فاند خوبه، ولی برای اینکه رنج رتبه دانشگاه‌ها رو بشه نظر داد، لازمه نمره‌های امتحان‌هاتون رو داشته باشین.
موفق باشین.
نقل قول  

آفلاین ilgar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,110
28-03-2014, 08:12 PM
با عرض سلام من یه دختر ۱۶ ساله هستم میخواستم بدونم امکانش هست که من بتونم سه یا چهار سال بعد بدون اینکه وارد دانشگاه های ایران بشم از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرم؟ و میخواستم بدونم فرق پذیرش گرفتن و بورس شدن چیه و کدوم راحت تره ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 107 108 109 110 111 112 113 114 115 ... 224 بعدی »