عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
مدارک دبیرستان و کنکور

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک دبیرستان و کنکور
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Star  31-12-2013, 02:41 PM
(31-12-2013, 02:00 PM)'Bahareh-1990' نوشته: سلام.
از دوستان کسی هست که بدونه گواهی کنکور را باید چطوری دریافت کرد؟ برای پذیرش ارشد در آلمان این مدرک لازم هست.
Authenticated certificate of University Entrance Examination (Konkur). Without this certificate, no admission letter may be issued

سلام.خوش آمدین. به این پست مراجعه کنید جوابتون داده شده.http://www.academiacafe.com/pf/showthrea...0#pid51140

پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Bahareh-1990
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-02-2014, 01:11 AM
سلام.

منظور از The highest level of your secondary education مدرک پیش دانشگاهی هست یا دیپلم؟

ممنون.
نقل قول  

آفلاین deadxxxqueen
**
نقل قول

11-03-2014, 04:13 PM
كارنامه و مدارك تحصيلي!!!
ميشه بفرماييد اين مدارك شامل چيا ميشه؟
لطفا همه رو ليست كنيد
ممنون
پرنده اي كه به كوچ مي انديشد از ويراني لانه اش نمي هراسد
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 9
11-03-2014, 04:51 PM
(11-03-2014, 04:13 PM)'deadxxxqueen' نوشته: كارنامه و مدارك تحصيلي!!!
ميشه بفرماييد اين مدارك شامل چيا ميشه؟
لطفا همه رو ليست كنيد
ممنون

سلام.
دوست من، منظورتون از اینکه میفرمائید "این مدارک شامل چیا میشه" چی هست دقیقا؟ مدارک تحصیلی که مورد نیاز دانشگاههاست کاملا مشخصه.
اگر منظورتون عنوان این تاپیک هست، همونطور که از اسمش پیداست، مدارک تحصیلی دبیرستان شامل مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی میشه، اگر رشتتون تو دبیرستان جزو رشته های فنی (کار و دانش و فنی و حرفه ای) بوده و پیش دانشگاهی نداشتید، همون مدرک دیپلم میشه مدرک تحصیلی دبیرستانتون، کارنامه هم که برای هر سال و هر ترم کاملا مشخص هست که در واقع ریز نمرات شماست.
اگر منظورتون غیر از دبیرستان هست، باز هم کاملا مشخصه که مدارک تحصیلی شما بسته به مقطعتون میتونه مدرک کاردانی، کارشناسی و یا ارشد و دکترا باشه! ریز نمرات هم در هر مقطع بعد از فارغ التحصیلی و تسویه حساب احتمالی با دانشگاه (مواردی مثل وام دانشجویی یا شهریه ی دانشجویان شبانه و آزاد و علمی کاربردی و در کل دانشجویان غیر روزانه) کاملا در دسترس هست.

این دو مورد یعنی مدرک تحصیلی و ریز نمرات شما جزو لا ینفک مدارک شما برای اپلای در مقطع مورد نظرتون هستند، اما در کنارش شما 
میتونید هر مدرک آکادمیک دیگه ای که دارید و میتونه رو پذیرش شما اثر مثبت داشته باشه رو ارائه بدید.  (مثل مدارکی که مثلا از گذروندن دوره های فنی و حرفه ای مرتبط با رشتتون دارید، یا فرضا مدرک بین المللی از گذروندن دوره های خاصی دارید و هر مدر معتبر و مرتبط دیگه)
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Rainbow  11-03-2014, 11:51 PM
(02-02-2014, 01:11 AM)'Bahareh-1990' نوشته: سلام.
منظور از The highest level of your secondary education مدرک پیش دانشگاهی هست یا دیپلم؟
ممنون.

پیش دانشگاهی هست به نشانه 12 سال تحصیل قبل از ورود به دانشگاه
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین morvarid1992
**
نقل قول

30-06-2014, 07:37 PM
سلام، من مدرک پیش دانشگاهی ندارم، و فقط مدرک دیپلم دارم، و در حال حاضر در دانشگاه علمی‌ کاربردی طراحی جواهر میخونم، می‌تونم با شرایطی ک دارم برای دانشگاه وین برای رشتهٔ تاریخ هنر اقدام کنم؟؟
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-07-2014, 01:38 AM
(30-06-2014, 07:37 PM)'morvarid1992' نوشته: سلام، من مدرک پیش دانشگاهی ندارم، و فقط مدرک دیپلم دارم، و در حال حاضر در دانشگاه علمی‌ کاربردی طراحی جواهر میخونم، می‌تونم با شرایطی ک دارم برای دانشگاه وین برای رشتهٔ تاریخ هنر اقدام کنم؟؟

سلام، به فروم خوش اومدین Smile
دوست بزرگوارم شما باید با توچه به مقطعی که میخواید براش اقدام کنید Requirement های مورد نظر دانشگاه رو از سایت دانشگاه مطالعه بفرمائید؛ علاوه بر اون لطفا کمی بیشتر از شرایط فعلی خودتون توضیح بدید تا دوستانی که تجربه ی مشابه دارن بهتر بتونن راهنمائیتون کنن، توضیحاتی راجبه اینکه قصدتون برای اپلای برای کدوم مقطع هست و همینطور اینکه آیا دوره ی پیش دانشگاهی رو گذروندید و مدرکش رو احیانا ندارید؟

Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین مهرسام92
**
نقل قول

13-10-2014, 04:08 PM
سلام خدمت دوستان عزیز میخواهم برای فرزندم گواهی مرخصی  برا سفارت  المان از مدرسش بگیرم ولی  میگن طبق چه سندی باید  گواهی  مرخصی بدیم  ونمیدن البته من گواهی اشتغال گرفتم خواهشا اگه راهی داره که من اطلاع ندارم   ویا کسی قبلا تونسته از مدرسش بگیره راهنمایی بفرمایید با تشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-11-2014, 05:51 PM
سلام
کسی که سابقه ی تحصیلات دانشگاهی توی ایران داره، اصولا باید برای گرفتن پرونده تحصیلی دبیرستان (اصل مدارک گواهی دیپلم و ریزنمرات) به دانشگاه مراجعه کنه دیگه؟!! تا جایی که من یادم میاد موقع ثبت نام دانشگاه، این پرونده رو (که البته شامل گواهی پیش دانشگاهی نمیشه) دادیم به دانشگاه.
یه سئوال دیگه داشتم، من تو یکی از فرومها دیدم که نوشته بود باید اول از مدرسه گرفت و بعد برد آموزش و پرورش ناحیه و بعد آموزش پرورش استان، و بعد ترجمه و دادگستری، درسته این مراحل؟ فقط برای من این سئوال پیش میاد که برای مثال گواهی پیش دانشگاهی ای که از مدرسه گرفتیم خودش مهر و تایید شده ی آموزش و پرورش ناحیه هست دیگه؟ لازمه باز به آموزش و پرورش برده بشه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Rainbow  17-11-2014, 09:20 PM
(17-11-2014, 05:51 PM)'ftn' نوشته: سلام
کسی که سابقه ی تحصیلات دانشگاهی توی ایران داره، اصولا باید برای گرفتن پرونده تحصیلی دبیرستان (اصل مدارک گواهی دیپلم و ریزنمرات) به دانشگاه مراجعه کنه دیگه؟!! تا جایی که من یادم میاد موقع ثبت نام دانشگاه، این پرونده رو (که البته شامل گواهی پیش دانشگاهی نمیشه) دادیم به دانشگاه.
یه سئوال دیگه داشتم، من تو یکی از فرومها دیدم که نوشته بود باید اول از مدرسه گرفت و بعد برد آموزش و پرورش ناحیه و بعد آموزش پرورش استان، و بعد ترجمه و دادگستری، درسته این مراحل؟ فقط برای من این سئوال پیش میاد که برای مثال گواهی پیش دانشگاهی ای که از مدرسه گرفتیم خودش مهر و تایید شده ی آموزش و پرورش ناحیه هست دیگه؟ لازمه باز به آموزش و پرورش برده بشه؟
ممنون

سلام. پرونده دبیرستان شما در دبیرستانتون موجوده نه دانشگاه. از مدرسه پیگیر بشید. اما ممکنه اصل دیپلم و گواهی موقت پیش دانشگاهی شما دانشگاه باشه و اگر نبود در همون دبیرستان هست. شما اصل دیپلم+ریزنمرات سه ساله،اصل گواهی پیش دانشگاهی + کارنامه یکساله با مهر و امضای رییس مدرسه رو از دبیرستان بگیرین ببرید اداره کل شهرستان (نه منطقه) اونا که تایید کردن (یکی دو تا مهر میخوره) باید ببرید اداره مرکزی آموزش و پرورش استان که اونام همه رو تایید می کنند و یک مهر بزرگ میزنن روش. بعدا شما میتونید ببرید دارالترجمه و در صورت نیاز مهر وزارت دادگستری و امور خارجه بزنید یا اگر لازم نبود نزنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-06-2025، 01:55 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی