عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-01-2014, 09:39 PM
به نظر می رسه سابقه کارتون خیلی با تحصیلات تون مرتبط نباشه و نداشتن مقاله هم یک مقدار نقاط منفی هستند. با این حال معدل هاتون به نسبت خوب هست و اگر در آیلتس اینطور که خودتون گفتید بتونید 7 بگیرید به هر حال شانس گرفتن پذیرش رو دارید. برای آمریکا البته می بایست در اغلب موارد آزمون GRE رو هم بگذرونید (ترجیحا با نمره در حدود 310 به بالا). با همه اینها در کل برای مقطع ارشد احتمال گرفتن کمک هزینه خیلی محدودتر از دکترا هست و نباید خیلی روی اون حساب باز کنید. اگر بتونید سالی حدود 100 میلیون تومن (در مجموع برای تحصیل و زندگی) خرج کنید در اونصورت می تونید روی گزینه تحصیل با هزینه شخصی هم فکر کنید.

لبته به نظرم باید برای خودتون و تا حد زیادی هم دانشگاه این موضوع رو توجیه کنید که چرا بعد از هفت سال کار در زمینه صنایع چوب دوباره به تحصیل در کامپیوتر علاقه مند شدین و از این نقطه نظر شاید منطقی تر باشه که در گرایش های مرتبط با زمینه کاریتون ادامه تحصیل بدهید مثلا دکوراسیون داخلی و غیره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین سجاد صادق
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-01-2014, 02:43 AM
سلام خدمت دوستان و کاربران محترم و ضمن تشکر از مدیریت ، من مجبورم خیلی بسته صحبت کنم منو درک کنید و کمکم کنید .من مهندسی مکانیک سیالات از یک دانشگاه معتبر ایران با معدل 15 . دارای ثت اختراع در اداره مالکیت صنعتی و .... و اصطلاحا نخبه . اکنون هم کارمند  رسمی یک وزارت خانه فنی تخصصی هستم ،28 ساله هستم . به نظر شما برای فوق لیسانس امریکا شانسی دارم و اینکه چه کار باید بکنم الان هم 4تا اختراع دارم که یا با خودم خاکش می کنم یا می برم چون میلیون ها تومن هزینه کردم و میلیون ها نفر ساعت وقت گذاشتم.پیشاپیش ممنونم از شما عزیزان.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-01-2014, 06:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-01-2014, 06:37 AM توسط M1KE.)
معدل 15 برای بیشتر دانشگاه های آمریکا که در رتبه های حدود 100 به بالا هستند کفایت می کنه. به نظر من به جای اینکه میلیون ها نفر ساعت روی اون اختراع ها وقت بگذارید چند صد ساعت روی تافل و GRE وقت بگذارید و در اولی 100 یا بهتر و در دومی حدود 310 یا بهتر بیاورید حتما پذیرش خواهید گرفت. البته روی کمک هزینه خیلی نباید حساب باز کنید چون دوره های فوق در مقایسه با دکترا موقعیت های کمک هزینه ای به مراتب کمتری دارند مگر اینکه بخواهید با هزینه شخصی بروید که حدود سالی 100 میلیون تومن برای شما هزینه خواهد داشت. داشتن سابقه کار مرتبط در مکانیک می تونه یک امتیاز مثبت تلقی بشه و اگر بتونید سوابق کاری یا همین اختراعات خودتون رو به شکل مقاله ای چیزی در بیاورید هم خوبه. البته اشاره کردن به اینکه این احتراعات رو هم دارید در رزومه تون بدون تاثیر نیست ولی تا زمانی که تافل و GRE خوبی نگرفتین به نظرم دیگه بیشتر از این روی اونها وقت نگذارید. اگر بتونید دوره ارشد رو در ایران یا آمریکا به شکلی به اتمام برسونید برای دکترا احتمال گرفتن کمک هزینه بسیار زیادتر خواهد شد به ویژه که در دوره ارشد امکان دادن مقاله های بیشتری هم براتون فراهم هست. با داشتن نمرات تافل و GRE که اشاره شد اگر برای طیفی از دانشگاه های با رتبه 100 تا 500 وقت بگذارید بالاخره به نتیجه خواهید رسید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین سجاد صادق
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-01-2014, 12:16 PM
مرسی عزیزم  از راهنمایتون .من سال 84 توی نمایشگاه برلین ((نمایشگاه بین المللی اختراعات ))رتبه 2 شدم اون زمان خیلی پیشنهادهای خوبی رو دریافت کردم از طریق وکیل و غیره و سایر نخبگانی که از دوستان بودند توی دانشگاهای خوب امریکا اما اون زمان پروژه من چون رساانه ای شد و بعد صنایع ن ظ روش دست گذاشتن طبقه بندی شد و من گول خوردم و الان با کوله باری از تجربه دوران سختی رو مثل همه نخبه هایی که از کشور رفتند رو گذروندم . الان مشکل خروجم رو برطرف کردم بعد از 8 سال و میخواهم توی سایه حرکت کنم و خیلی سریع اقدام کنم و دنبال راه ،ضمن اینکه وابستگی به خانواده دست من رو بسته .زبان هم مشکلی ندارم شروع می کنم برای تافل مرسی.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-01-2014, 01:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-01-2014, 01:18 PM توسط M1KE.)
این موضوع رو هم در نظر داشته باشید که به غیر بحث گرفتن پذیرش و کمک هزینه می بایست شانس گرفتن ویزا رو هم در نظر بگیرید. آمریکا جزو کشورهایی هست که روی انتقال تکنولوژی و موارد این چنینی خیلی حساس هست و فارغ التحصیلان رشته مهندسی مکانیک هم به طور متوسط کلیرنس های طولانی رو تجربه می کنند و با توجه به اینکه شما هم به نظر می رسه در مکان ها و پروژه های خاص کار کردین این موضوع ممکنه شانس گرفتن ویزا رو کمی تحت تاثیر قرار بده. از این منظر شاید بد نباشه که کشورهای دیگر رو هم به موازات آمریکا در نظر داشته باشید و که به اصطلاح همه تخم مرغ هاتون رو در یک سبد قرار نداده باشید. شاید بد نباشه دو تاپیک زیر رو هم یک مطالعه ای بکنید:

چه رشته هایی ممکن است موقع مصاحبه برای ایرانیان مشکل درست کند؟
تاثیر شرایط مختلف بر شانس گرفتن ویزا
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-01-2014, 01:52 PM
(18-01-2014, 12:16 PM)'سجاد صادق' نوشته: مرسی عزیزم  از راهنمایتون .من سال 84 توی نمایشگاه برلین ((نمایشگاه بین المللی اختراعات ))رتبه 2 شدم اون زمان خیلی پیشنهادهای خوبی رو دریافت کردم از طریق وکیل و غیره و سایر نخبگانی که از دوستان بودند توی دانشگاهای خوب امریکا اما اون زمان پروژه من چون رساانه ای شد و بعد صنایع ن ظ روش دست گذاشتن طبقه بندی شد و من گول خوردم و الان با کوله باری از تجربه دوران سختی رو مثل همه نخبه هایی که از کشور رفتند رو گذروندم . الان مشکل خروجم رو برطرف کردم بعد از 8 سال و میخواهم توی سایه حرکت کنم و خیلی سریع اقدام کنم و دنبال راه ،ضمن اینکه وابستگی به خانواده دست من رو بسته .زبان هم مشکلی ندارم شروع می کنم برای تافل مرسی.

دوستمون mike راست میگن.
درسته مرتبط با تاپیک نیست زیاد ولی:
فقط واسه دوستانی که در پروسه اپلای هستن به خصوص واسه ایالات متحده میخوام بگم که قطعا پروسه ویزا روهم همزمان با اپلای پیگیری کنن یعنی با قوانین جدید و سفارتهای مختلف آشنا بشن.
یعنی منظورم اینه که مثلا از اول دقت داشته باشن به رزومه ای که به دانشگاه میدین تا بعدا دچار دردسر نشین یا سایر موارد...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین eden
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-01-2014, 12:39 AM
با سلام،

من امروز از یه استادی این جوابو گرفتم.

Apply to the university, not to any particular professor.  Your background is quite strong.

بعدش پرسیدم ازش که خوب اگه اینطوره یعنی اسمتو تو sop نیارم؟ و اگه نیارم چطوری پروندم بهت میرسه؟

جواب:
You could mention my name. Admission is however a prerequisite for any financial aid.  No faculty can promise you anything until you are admitted.

دانشگاهش ویرجینیا کامان ولث هستش.

شرایط من:
toefl: 88
GRE: v:142 Q:167  AW:3
دو کنفرانس اکسپت و دو ژورنال تحت بررسی
معدل 19 ارشد و 16.87 کارشناسی

به نظرتون اپلای کنم شانسم چقدره؟ دانشگاه رقابتی ایه؟
“Be yourself; everyone else is already taken.”
- Oscar Wilde -

پوزیشن خالی دکتری
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-01-2014, 02:22 AM
به نظرم شانستون بالاست با توجه به معدلتون گرچه یه خورده تافل و جی آر ای تون زیاد بالا نیست ولی فکر نکنم دانشگاه رقابتی باشه
(21-01-2014, 12:39 AM)'eden' نوشته: با سلام،
من امروز از یه استادی این جوابو گرفتم.
Apply to the university, not to any particular professor.  Your background is quite strong.
بعدش پرسیدم ازش که خوب اگه اینطوره یعنی اسمتو تو sop نیارم؟ و اگه نیارم چطوری پروندم بهت میرسه؟
جواب:
You could mention my name. Admission is however a prerequisite for any financial aid.  No faculty can promise you anything until you are admitted.
دانشگاهش ویرجینیا کامان ولث هستش.
شرایط من:
toefl: 88
GRE: v:142 Q:167  AW:3
دو کنفرانس اکسپت و دو ژورنال تحت بررسی
معدل 19 ارشد و 16.87 کارشناسی
به نظرتون اپلای کنم شانسم چقدره؟ دانشگاه رقابتی ایه؟

نقل قول  

آفلاین soheil_gh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-01-2014, 03:19 AM
سلام خدمت دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
دانشجوی مهندسی نرم افزار دانشکده فنی شیراز هستم کاردانی رو 3 ترمه تموم کردم
ترم 1 و 2 معدل 17.5 و ترم 3 معدل 15.5 در کل معدل کاردانی 16
معدل کارشناسی رو تا 17 الی 18 میتونم برسونم
آیلتس رو هم تا نمره 7 یا بیشتر میتونم برسونم
آیا برای پذیرش و بورس برای ارشد از دانشگاه های آمریکا شانسی دارم و یا نیاز به مقاله هم دارم؟
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
#1,000
21-01-2014, 05:50 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-01-2014, 05:51 AM توسط mahyarelc.)
(21-01-2014, 03:19 AM)'soheil_gh' نوشته: سلام خدمت دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
دانشجوی مهندسی نرم افزار دانشکده فنی شیراز هستم کاردانی رو 3 ترمه تموم کردم
ترم 1 و 2 معدل 17.5 و ترم 3 معدل 15.5 در کل معدل کاردانی 16
معدل کارشناسی رو تا 17 الی 18 میتونم برسونم
آیلتس رو هم تا نمره 7 یا بیشتر میتونم برسونم
آیا برای پذیرش و بورس برای ارشد از دانشگاه های آمریکا شانسی دارم و یا نیاز به مقاله هم دارم؟

درود
معدل کاردانی بخودی خود نقشی در پذیرش نداره، ولی معدل کارشناسی (بصورت کلی) بسیار تاثیر گذاره.
با توجه به رشته اگر معدل 18 داشته باشید معدل بسیار خوبی هست؛ البته دانشگاه شما در امریکا شناخته شده نیست و امتیاز مثبتی ندره.
کلا گرفتن فاند برای مقطع ارشد کار سختی هست و موقعیتها کمتر؛ شما میتونید برای  PhD  مستقیم هم اقدام کنید که شانس بیشتری داره برای فاند.
سابقه تحقیقاتی بسیار میتونه تاثیر گذار باشه ، چون از دانشجوی لیسانس انتظاری نیست.
ولی مهمترین نکته برای امریکا نمره GRE هست. شما اگر معدلتون همونطور که گفتید 17-18 هست و آیلتس 7 رو هم میارید به نظرم اولویت اولتون کسب نمره خوب (هرچی بیشتر بهتر!) در آزمون GRE و بعد از اون نشون دادن سابقه تحقیقاتی (که با مقاله میتونه باشه) هست.
موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... 224 بعدی »