عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-01-2014, 03:37 AM
برای کارشناسی ارشد فرصت های فاند و کمک هزینه خیلی محدودتر از دکترا هست و از این نظر اگر این موضوع براتون مهم باشه شاید در نهایت مجبور بشین که در ایران ارشد بخونید و با حفظ معدل دوباره برای دکترا درخواست بدین که احتمال گرفتن کمک هزینه بیشتر باشه. خوشبختانه معدل کارشناسی تون خوب هست و اگر بتونید در کارشناسی ارشد هم معدل تون رو بالای 17 نگه دارید و در اون مقطع هم یکی دو تا مقاله ISI بدهید به نظرم شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه هایی مثل بریتیش کلمبیا و مک گیل رو هم خواهید داشت.

منتهی برای این کار می بایست نمره زبان خودتون رو هم به بالای تافل 100 یا آیلتس 7 برسونید. با نمره ای که الان دارید یک مقدار برای دانشگاه های ممتاز کانادا کم هست و الان هم که تقریبا از Deadline ها فرصت محدودی مونده و بهتر بود از 3-2 ماه پیش این کارها رو پیگیری کرده بودید. حالا باز هم می تونید شانس خودتون رو برای امسال هم امتحان کنید ولی من اگر جای شما بودم تلاش می کردم نمره زبان خودم رو بهبود بدم که شانس گرفتن پذیرشم در دانشگاه های بهتر زیادتر بشه و اگر هم که گرفتن کمک هزینه ضروری هست سعی می کردم اگر هم برای پذیرش ارشد نشد با یک ارشد قوی دوباره برای دکترا اقدام کنم که شانسم بیشتر شده باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین jam
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-01-2014, 05:40 PM
ممنون از جوابتون
در مورد دانشگاه های پایینتر مثل carelton, concordia,calgary,waterloo الان شانسم چطوره؟
[font]یک ( isi(underreview البته اسمم نفر5ام هست که دو تا از اسامی هیئت علمی اند.[/font](بدرد میخوره؟)
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
03-01-2014, 07:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-01-2014, 07:58 PM توسط M1KE.)
برای نمونه در رشته هوافضا که مدنظر شما هست دانشگاه کنکوردیا تا 15 فوریه وقت دارید که ثبت نام کنید و در مورد زبان هم اشاره شده که باید دست کم تافل 90 آورده باشید که شما با 93 می تونید برای اون اقدام کنید. هر چه نمره زبان بهتری داشته باشند شانس بیشتری برای حل تمرین شدن یا دستیار پژوهشی شدن خواهید داشت. نفر 5 ام در مقاله خیلی خوب نیست ولی به هر حال بهتر از هیچی هست. اگر بعد از استادهای موردنظر، شما اولین نفر بودید خوب بود ولی الان اینطور برداشت میشه که نقش خیلی زیادی در اون مقاله نداشتید. البته افرادی که سابقه پژوهشی و مقاله خاصی ندارند به هر حال می بایست هر چه دارند ارائه کنند.

بقیه دانشگاه هایی هم که اشاره کردید تقریبا در همین سطح هستند و حداقل ها رو برآورده می کنید. به هر حال امسال اگر دوست داشتید می تونید شانس خودتون رو امتحان کنید ولی اگر نشد برای اینکه شانس تون رو بیشتر کنید می بایست که یا مقاله ها و زبان تون رو بهبود بدین. در کل هم اگر ارشد بخونید و بعد برای دکترا اقدام کنید شانس گرفتن کمک هزینه براتون بیشتر خواهد شد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین nelke
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-01-2014, 11:53 AM
سلام. من کاردانی حسابداری معدل 15.94 و کارشناسی 14.02 هر دوو از دانشگاه ازاد دارم. یکسال هم سابقه کار حسابرسی که 9 ماهش کاراموزی بوده و ففط سه ماهش تو بیمه اومده یعنی استخدامم کردنن بعدم که موسسمون منحل شد. میخواستم واسه ار شد کانادا تو همین رشته اقدام کنم. ایلتس رو 7 یا 7.5 میارم . مدرک کامپیوتر یعنی icdl 1 , 2  هم دارم از فنی حرفه ای. بنظرتون شانسم چه جوریه ؟ یه موسسه اعزام دانشجو بهم معرفی کردن دوستام گفته فقط ایلتس 6.5 بیاری کاراتو ردیف میکنیم. بنظرتون میشه یا دروغ میگه؟ اگر خودم اقدام کنم چی؟ مدرک GMAT یا GRE لازمه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-01-2014, 12:54 PM
اینکه بیمه بودین یا خیر برای دانشگاه ها اهمیتی نداره و نیازی نیست به این موضوع و اینکه موسسه منحل شده و اینها اشاره بشه. این مورد بیشتر برای کارهای مهاجرتی دارای اهمیت هست. اگر بتونید آیلتس رو در سطحی که گفتین بیاورید (آکادمیک می بایست باشه) در اونصورت مشکل خاصی نیست و می تونید از دانشگاه های کانادا پذیرش بگیرید. فقط چون معدلتون یک مقدار پایین هست می بایست مثلا روی دانشگاه های با رتبه حدود 300 تا 500 وقت گذاشته بشه. در مورد نیازمندی های رشته شما به طور خاص اطلاع دقیق تری ندارم و بهتر هست که سایت دانشگاه هایی که در حدود رتبه های گفته شده هستند رو نگاه کنید ببینید چه معدل، نمره زبان و مدرک های دیگری می خواهند. در کل کانادا در مقایسه با آمریکا تاکید کمتری روی مدرک هایی به غیر از مدرک زبان داره و به احتمال زیاد نیازی به GRE نباشد باشه ولی برای اطمینان باز هم بسته به مورد قسمت نیازمندی های سایت رو بخونید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

10-01-2014, 05:20 PM
سلام دوستان یک سوال خیلی مهم داشتم ممنون میشم هرکی که اطلاع داره بهم راهنماییم کنه
من معافیت کفالت دارم و به داتشگاه که رجوع کردم گفتند که تنها چیزی که میدهند گواهی موفته حالا میخوام بدونم آیا میشه با این مددک برای دانشگاه های خارجی Apply کرد بعدا مدرک اصلی رو به دانشگاه خارجی تحویل بدیم یا اینکه راهی جز آراد سازی مدرک ندارم من
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-01-2014, 06:09 PM
(10-01-2014, 05:20 PM)'yousi' نوشته: سلام دوستان یک سوال خیلی مهم داشتم ممنون میشم هرکی که اطلاع داره بهم راهنماییم کنه
من معافیت کفالت دارم و به داتشگاه که رجوع کردم گفتند که تنها چیزی که میدهند گواهی موفته حالا میخوام بدونم آیا میشه با این مددک برای دانشگاه های خارجی Apply کرد بعدا مدرک اصلی رو به دانشگاه خارجی تحویل بدیم یا اینکه راهی جز آراد سازی مدرک ندارم من
ممنون میشم راهنماییم کنید

دوست عزیز سلام
چرا اصلش رو نمیدن؟ درستون تموم نشده مگه؟ یا میگن زمان بره؟
معمولا برای دانشگاههای خارجی به خصوص امریکا و کانادا ریزنمرات مهم تر از دانشنامه یا گواهی موقت هستش قبل از اپلای...
اصل همه چیز رو در هنگام ثبت نام ازتون خواهند خواست و حتی دانشگاههایی هستن که زمان میدن مثلا یه ترم که دانشنامه رو بدین براشون ترجمش رو.
مدرک موقت قابل ترجمه رسمی نیستش...ابتدا ببینید که دانشگاههای مقصد چی میخوان...مثلا دانشگاه UNM خیلی اصرار میکنه اگه درستون تموم شده براشون علاوه بر ریزنمرات یه کاغذ هم بفرستین که اثبات کنه درستون تموم شده...خودش نوشته اگه دانشنامه دارین که بدین ترجمه رسمی و اگرنه از دانشگاه نامه بگیرین که درستون تموم شده ببرین ترجمه غیر رسمی و بفرستین بره...ولی خیلی از دانشگاهها هم فقط ریزنمرات رسمی ترجمه شده رو میخوان
در حالت کلی خیر مشکلی نخواهید داشت.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین meysam1993
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-01-2014, 12:46 AM
سلام
من واسه دکتری از دانشگاه مانیتوبا پذیرش گرفتم... همسرم کارشناسی مهندسی صنایع هست با معدل 16.07
با توجه به اینکه این دانشگاه مهندسی صنایع واسه ارشد نداره، میخواستم بدونم میتونه تو رشته های دیگه ارشد بخونه؟ مثلا مدیریت یا مارکتینگ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
11-01-2014, 07:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-01-2014, 08:00 PM توسط M1KE.)
رشته های مدیریتی معمولا در مقایسه با مهندسی ها و پزشکی ها از طیف گستره تری از افراد با کارشناسی ها مختلف پذیرش می گیرند و از این نظر مهندس ها هم در اغلب موارد می تونند در اونها ادامه تحصیل بدهند. یک توانمندی که احتمال پذیرش در این نوع رشته ها رو افزایش میده داشتن سابقه کار و به خصوص در زمینه های مدیریتی هست. به طوریکه شاید حتی تاثیر اون بیشتر از معدل نظری مهم باشه ولی زبان همچنان براشون مهم هست چون وسیله ارتباطی و عامل موفقیت در مدیریت هست. بنابراین اگر بتونند در حدود آیلتس 7 یا بهتر بگیرند خیلی شانس شون زیاد میشه.

در مورد دانشگاه منیتوبا من دو گرایش Management و Public Administration رو دیدم که داشت که در نیازمندی های دومی برای نمونه اشاره شده که متقاضی می بایست یک کارشناسی با معدل 3.5 به بالا یا هم که ترکیبی از سابقه کار مدیریتی و معدل بین 3 تا 3.5 داشته باشه تا انتظار پذیرش داشته باشه. البته معدل های پایین تر رو هم از تشکیل پرونده محدود نکرده و حتی اشاره کرده افرادی که مدرک کارشناسی نداشته باشند ولی سابقه کار مدیریتی چشمگیر و اثبات شده ای در بخش دولتی یا خصوصی داشته باشند هم می تونند برای گرفتن پذیرش امیدوار باشند. برای ترم پاییز تا 15 ژانویه یعنی تا 4 روز دیگه فرصت تشکیل پرونده دارند!

در مورد دانشگاه های دیگه هم تا جایی که دیدم کم و بیش روی سابقه کار مدیریتی تاکید دارند و کمبود معدل رو جبران می کنه. به نظرم ایشون می بایست در حال حاضر نمره زبان خوبی بگیرند تا شانس شون زیاد بشه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین arezoshariat
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-01-2014, 05:51 PM
با سلام 
من دانشجوی رشته معماری در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه ازاد هستم...
با توجه به این شرایط ایا  نمرات کاردانی مهم است یا نه؟؟
دوم اینکه قصد من گرفتن بورسیه میباشد...شرایط بورسیه شدن رو اگر میشه لطف کنید توضیح بدید..و چه چیزهایی شانس من رو واسه بورسیه شدن زیادتر میکنه...ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 91 بعدی »