عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-12-2013, 12:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-12-2013, 12:18 AM توسط Torkan.)
سلام
دوست عزیز دانشگاه لیسانس تون کدوم هستش احیانا؟
تافل رو نگفتین؟
از لیسانس انتظار مقاله نمیره هر چند بودنش خیلی مفیده... این دانشگاههایی که شما گفتین و سایر دانشگاهها به طور قطعی نمیشه گفت و واقعا مساله شانس هم هست که مثلا رقیبانتون این سال وضعشون چطوریه...به خصوص که فول فاند میخواین که فقط واسه دکترای مستقیم امکان داره و ارشد سخت بتونین بگیرین فول فاند رو...
شما اگه تافلت بالای 100 هست تقریبا مشکلی ندارین ولی توصیه من اینه دانشگاههاتون رو محدود نکنید اصلا.
بلاخره اپلای کهه خواهید کرد پس این کار رو بکنید و شانستون رو بسنجید
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ahas
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-12-2013, 01:06 AM
دانشگاه ایران نیستم جنوب شرقی آسیا تافل 110 شدم
نقل قول  

آفلاین borounka
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-12-2013, 04:06 AM
سلام خدمت همه عزیزان
من ارشد عمران دارم گرایش سازه
لیسانس آزاد قزوین بودم با معدل 13.57
فوق آزاد تبریز بودم با معدل 16.16
مقاله ندارم
آزمونهای زبانم شرکت نکردم
می خواستم بدونم با شرایط معدل و دانشگام تو gre و toefl حداقل چه نمره ای باید بیارم که تو یه دانشگاه معتبر مثل UCLA بتونم پذیرش برای دکتری یا ارشد بگیرم
و اگه فاند نشم در سال چقد هزینه دانشگام میشه
ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-12-2013, 05:12 AM
با توجه به اینکه معدل کارشناسی تون کم هست و مقاله یا کار پژوهشی خاصی هم ندارید به نظرم بیشتر روی رتبه های 200 به بالا وقت بگذارید. سعی کنید در تافل نمره بالای 100 و در GRE هم 310 به بالا بیارین که شانس گرفتن پذیرش در رتبه های نزدیک به همون 300-200 رو داشته باشید. طبیعیه هر چه نمره تون در اینها بیشتر باشه شانس گرفتن پذیرش و فاند در دانشگاه های با رتبه بهتر بیشتر خواهد شد.

هزینه دانشگاه های آمریکا هم برای رشته های مهندسی با در نظر گرفتن هزینه های خورد و خوراک و مسکن به طور متوسط چیزی در حدود 30 هزار دلار در سال میشه (هزینه های خود تحصیل در حدود 15 تا 20 هزار دلار هست).
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 10
26-12-2013, 05:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-12-2013, 06:09 AM توسط reza_1st.)
واقعیت اینه که با این معدل‌ها که خوب نیستن و نداشتن مقاله شانس چندانی برای دانشگاه‌های در سطح UCها ندارین. یعنی واقعاً همه چی GRE و تافل نیست که بگیم اگه یه GRE مثلاً بالای 330-325 و تافل بالای 115-110 بیارین احتمال پذیرش تو جایی مثل UCLA رو دارین، با این حال واقعاً اگه می‌خواین شانستون هرچند کم برای این دانشگاه‌ها امتحان کنید، یه نمره‌هایی در این سطح ممکنه کمک کنه. ولی پیشنهاد من اینه که واقعاً لازم نیست تمرکزتون رو بذارین رو مثلاً 50 یا 100 دانشگاه برتر. خیلی از دانشگاه‌هایی که رتبه‌های 400-500 هم دارن حتی دانشگاه‌های خوبی هستن و لزومی به اینهمه سختگیری روی رتبه‌ی دانشگاه نیست. رتبه حدود 200 به بالا بازه واقع بینانه و خوبیه و اونموقع پیشنهاد من برای شما یه تافل بالای 100 و GRE حدود 320.
در مورد هزینه نمی‌شه چندان نظر دارد، هم شهریه دانشگاه ها خیلی متفاوته، هم هزینه زندگی تو شهرهای متفاوت و هم روش زندگی آدم‌ها. ولی اگه یه تخمین خیلی خیلی کلی بخواین، حدود سالی 30،000 تا 40،000 دلار برای هزینه دانشگاه و زندگی لازمه، حالا حدود باز خیلی با تقریب، شما درنظر بگیرین 20 تا 30 هزار تا برای شهریه دانشگاه که میتونه خیلی متفاوت با این رقم هم باشه البته، و 10 تا 15 هرازتا هم هزینه زندگی. باز تاکید می‌کنم این عددها خیلی تقریبی و قابل تغییره و فقط برای اینکه یه دید کلی از هزینه‌ها داشته باشین گفتم..
نقل قول  

آفلاین borounka
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-12-2013, 12:02 AM
ممنون از راهنمایی های خوب  reza_1st و  M1KE عزیز
حالا می خواستم بدونم اگه وقت بذارم و یک یا دوتا مقاله داخلی بدم تو گرفتن پذیرش تاثیری داره یا مقاله ها باید بین اللملی باشه حتما
بازهم بابت راهنماییتون تشکر می کنم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-12-2013, 12:21 AM
(27-12-2013, 12:02 AM)'borounka' نوشته: ممنون از راهنمایی های خوب  reza_1st و  M1KE عزیز
حالا می خواستم بدونم اگه وقت بذارم و یک یا دوتا مقاله داخلی بدم تو گرفتن پذیرش تاثیری داره یا مقاله ها باید بین اللملی باشه حتما

بااجازه از دو دوست عزیزمون
تلاشتون رو بذارید قطعا روی بین المللی
مقالات داخلی ارزشی روی پروسه اپلای ندارند و میتونم بگم رزومه پر کن هستن.
هدفتون رو بالا بگیرید
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-12-2013, 04:36 PM
(27-12-2013, 12:02 AM)'borounka' نوشته: ممنون از راهنمایی های خوب  reza_1st و  M1KE عزیز

سلام 
مقاله ي داخلي براي اساتيد خارجي شناخته شده نيست حالا هر چقدر هم كه قوي باشه. شما روي يك مقاله ي خارجي تا سابميت هم بتونيد پيش بريد با ارزش تره.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین borounka
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-12-2013, 02:14 AM
ممنون از همه عزیزان که وقت میذارن و جواب میدن
یه سوال دیگم دارم (البت می بخشین یکی یکی میپرسم چون یکی یکی به ذهنم میرسن)
می خواستم بدونم پذیرش گرفتن برای کسی که تو خاک آمریکاست و گرین کارت داره راحت تره؟
ینی با شرایط من با داشتن گرین کارت میشه از یه دانشگاه معتبر پذیرش گرفت؟؟؟
بازم از همه عزیزان تشکر میکنم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-12-2013, 07:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-12-2013, 09:20 AM توسط M1KE.)
در حالت کلی اینطور نیست. این مورد خودش رو بیشتر در هزینه های تحصیل و فرآیند ثبت نام نشون خواهد داد. 

برای نمونه هزینه های تحصیل یک مقیم در رشته های مهندسی به طور متوسط حدود یک سوم یک دانشجوی بین المللی هست. مثلا اگر برای دانشجوی بین المللی در حدود 18 هزار دلار باشد برای مقیم ها حدود 6 هزار تا خواهد بود. این موضوع رو برای اطمینان می بایست در سایت هر دانشگاه ببینید چون گاهی این اختلاف شاید به مراتب کمتر و در مورد برخی از رشته های مدیریتی برای نمونه یکسان باشه. همین طور نوع کمک هزینه هایی که برای این دو وجود دارد گاهی متفاوت هست و برخی بانک ها به مقیم ها راحت تر وام های با بهره پایین می دهند که بعد از تحصیل به تدریج پس بدهند.

یا برای نمونه از نظر مهلت ثبت نام (deadline)، با توجه به اینکه دانشجویان بین المللی می بایست مدتی رو برای گرفتن ویزا طی کنند به طور پیش فرض به آنها حدود 2 تا 3 ماه فرصت ثبت نام کمتری در مقایسه با مقیم ها داده می شود که به صدور I-20 و مراحل گرفتن ویزا برسند. برای نمونه برای ترم پاییز سال بعد ممکن است برای یک دانشگاه، بین المللی ها تا فوریه وقت داشته باشند که ثبت نام کنند و مقیم ها تا آوریل یا مه همان سال.

مورد دیگر هم که گاهی مقیم ها راحت تر هستند پروسه اداری کوتاهتری دارند از نظر فرستادن مدارک تحصیلی و خیلی موارد دیگر که هر چه این مدارک بیشتر از خود آن کشور گرفته شده باشند کمتر مشکلات مربوط به ترجمه رسمی و تایید و پست و غیره را خواهند داشت.

با در نظر گرفتن این موارد فرآیند گرفتن پذیرش برای مقیم ها کمی کوتاهتر یا شاید ساده تر باشد ولی از نظر شایستگی علمی تفاوت خاصی به صورت رسمی وجود ندارد.

(29-12-2013, 02:14 AM)'borounka' نوشته: ممنون از همه عزیزان که وقت میذارن و جواب میدن
یه سوال دیگم دارم (البت می بخشین یکی یکی میپرسم چون یکی یکی به ذهنم میرسن)
می خواستم بدونم پذیرش گرفتن برای کسی که تو خاک آمریکاست و گرین کارت داره راحت تره؟
ینی با شرایط من با داشتن گرین کارت میشه از یه دانشگاه معتبر پذیرش گرفت؟؟؟
بازم از همه عزیزان تشکر میکنم

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... 224 بعدی »