عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی
آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 16
24-11-2013, 02:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-02-2014, 12:27 AM توسط MaMi.)
سلام دوستان، من مصاحبه ام 24 اکتبر بود که ساعت 7:30 دقیقه از هتل راه افتادم و با ماشین یک ربع به 8 به کنسولگری رسیدم. نگهبان جلوی درب کنسولگری (فکر کنم بنگلادشی بود لهجه افتضاحی داشت اصلا نمی فهمیدم چی میگه Big Grin ) به پرینت وقت سفارت نگاه کرد و کمی گیر داد که چرا دیر اومدی و بعدش راهنمایی کرد که تو صف وایستم. دو تا صف بود که انگار دانشجویی ها جدا از سایر متقاضی ها بودن. بعد اینکه رفتیم داخل پاسپورت+فرم DS گرفت و پس از اون هم اگه کیفی چیزی داشتیم تحویل دادیم و فقط میتونستیم مدارک با خودمون ببریم. سپس از این ساختمون خارج و وارد یک ساختمون دیگه ای  شدیم. اونجا هم فرم DS گرفت و بعد بارکد DS پرینت گرفت و پشت پاسپورت چسبوند. بعدش رفتیم تو یک صف دیگه که اونجا هم مجددا فرم DS گرفت و بعدش باید میرفتیم شماره میگرفتیم. دقیقا مثل بانک. البته واسه کسایی که خیلی عجله دارن میتونن بعد از چسبودن برچسب سریع این شماره رو بگیرن یک مامور اونجا بود ولی اصلا حواسش نبود ولی خب بهتره این کار نکنین Big Grin . بعد از گرفتن شماره رفتیم واسه انگشت نگاری و پس از اون منتظر می موندیم تا شمارمون اعلام بشه (البته صدا نمیکردن فقط توی تابلو میدیدم). واسه ایرانی ها فقط دو تا باجه بود که یکی از افیسرها آقا و یکی دیگه خانوم بود.
مصاحبه من با افیسر آقا بود که یک مرد تقریبا 38 ساله، سفید و کمی بور و خوش برخورد بود. اول از همه فرم DS از من گرفت و بعدش از طریق بارکدخوان تمام اطلاعاتی که توی فرم DS پر کرده بودم روی کامپیوتر دید. بعدش I20 از من گرفت و پرسید که تو چه زمینه ای میخوای کار کنی. منم گفتم رباتیک و سیستم های کنترلی. وقتی این گفتم یک لحظه همینجوری موند گفتم الانه که ریجکت کنه. بعدش توضیح دادم که کاربردش روی rehabilitation هست. و بعد گفت که RP بده. RP دادم به دقت خوندش و شروع کرد از RP سوال پرسید و من هم کامل جواب دادم. بعد گفت فرم تمکن مالی بده من دقیق متوجه نشدم بهش گفتم منظورتون Bank Statement هست گفت آره. بعدش گفت شما تو سایت academiacafe.com و یک سایت دیگه هم میرید. این گفت من یک لحظه موندم چی بگم Smile بعدش گفتم آره این ها سایت هایی هستن که کمک میکنن بچه ها بهتر با قوانین سفارت ها آشنا بشن و تمامی مدارک لازم بدون کم و کاست واسه سفارت ها بیارن. ولی خوبیش این بود که وقتی صحبت میکرد همش میخندید و من هیچ استرسی به همین خاطر نداشتم. بعدش گفت فوق و لیسانس کجا بودی و من هم مخفف دانشگاه گفتم دیدم اسم کاملش گفت. بعدش گفت که تو این دانشگاه فاندای دولتی نظامی این چیزا داره. گفتم نه نداره. دوباره گفت من شنیدم داره و فقط میخوام اطلاعاتم زیاد بشه و تاثیری روی اپلیکیشن شما نداره. منم گفتم اینکه دپارتمان های دیگه داشته باشن من خبر ندارم ولی مطمئن هستم که دپارتمان مکانیک چنین فاندی نداره و پروژه ارشد من هم که روی فلان چیز بوده (پرسید اسم پروژه ارشدم) فقط شبیه سازی بوده. بعدش گفت رزومت بده من دادم و گفتم sop هم میخواید گفت آره آره. بعدش sop کمی خوند و نگاهی به CV هم انداخت. بعدش که داشت مصاحبه تموم میشد گفت سربازی چیکار کردی گفتم معاف شدم گفت نخبگان جالب بود اینم میدونیست. گفتم نه و نوع معافیم پرسید بهش گفتم و مدرکی هم نخواست که بابتش نشون بدم. گفت OK. بعدش هم سوال تکراری اینکه کی آماده میشه پرسیدم که گفت سعی میکنیم زودتر آماده بشه تا به کلاست برسی. این آفیسر به غیر از I20، فرم DS، ریسرچ پلن، CV و SoP چیز دیگه ای مثل تایید فرم پرداخت sevis، ریزنمرات، نمرات زبان از من نگرفت. البته اگه خواستید برید حتما تمامی این مدارک داشته باشید.
case من در سایت واشنگتن 10 نوامبر آپدیت شد و همون روز به کنسولگری دوبی ایمیل زدم که آیا ویزام آمادست گفتن که پاسپورتت را بفرست. یعنی کلا کلیرنس من 17 روز بیشتر طول نکشید که فکر میکنم واسه رشته مکانیک اونم تو دبی یک رکورد باشه، امروز هم سایت واشنگتن به issued تغییر کرد. هر چند کاش هیج موقع این ویزا نمی اومد چون به خاطر مشکلاتی که پیش اومد دیگه نمیتونم برم. فکر کنم اولین نفری باشم که از اومدن ویزا ناراحتم Big Grin و شاید داشتن ویزای اکسپایر شده اثر منفی داشته باشه Sad
اینم از تجربه من Wink 

ویرایش توسط MaMi به دلیل درخواست کاربر
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین آفرینش
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-12-2013, 05:56 PM
من از سفارت دبی اقدام کردم و برام مهمه که بدونم پسرم که خوابه آیا اجازه ورود کالسکه و غذا و اسباب بازی میدن؟ آیا بچه باید حتما بیدار باشه موقع مصاحبه؟ من تمام وحشتم اینه که با یه حرکت پسره 2.5ساله ام فرد مصاحبه کننده کلافه بشه و سریع رد کنه
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-12-2013, 11:59 PM
البته عوامل زیادی روی کلیرنس و گرفتن یا نگرفتن ویزا تاثیرگذار هستند ولی من به شما اطمینان می دهم که سر و صدا کردن یا حرکت کردن بچه ها جزو اونها نیست و به هیچ عنوان ذهن خودتون رو به این مساله مشغول نکنید.

دلیلی نداره که بچه موقع مصاحبه بیدار باشه چون قرار نیست با ایشون مصاحبه بکنند. حتی بچه های بزرگتر و در حدود 7-6 ساله رو هم دیدم فقط 1 ثانیه بلندشون می کنند تا افسر بتونه از پشت شیشه گیشه موردنظر اونها رو ببینه و حضور فیزیکی و عکسشون رو تطبیق بده و بعد دوباره می رن سراغ بازی خودشون و اینطور نیست که باهاشون مصاحبه خاصی داشته باشند. در مورد بچه ها 3-2 ساله که طبیعیه هیچ مصاحبه ای در کار نیست و صرفا رویت و حضور فیزیکیش در صورت نیاز مهم هست. جدای از اینکه به دلیل وجود شیشه بین مصاحبه شونده و افسران اساسا سر و صدای زیادی هم وارد اون بخش نمیشه و فقط صدای چیزهایی که نزدیک شیشه (یعنی نزدیک میکرفون) هست رو می شنوند.

در مورد خوراکی من یک بار برای سفارت آنکارا آب معدنی همراه خودم برده بودم که فقط گفتند یک مقدار از اون بخورم (برای اطمینان از اینکه آب هست و نه چیز دیگه) و بعد گذاشتند اون رو ببرم داخل. در مورد بچه که به حتم عذرش موجه تر هست و نباید قاعدتا مشکلی باشه. در کل از نظر امنیتی روی مایعات حساسیت بیشتری نسبت به جامدات وجود داره.

در مورد کالسکه یا موارد مشابه دیگه هم به نظرم با همون ایمیلی که وقت مصاحبه رو به شما اعلام کرده اند این موضوع رو بپرسید. ولی اگر نگذاشتند هم همونطورکه در ابتدا اشاره کردم اصلا چیز مهمی نیست و تاثیری روی مصاحبه شما نداره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

21-12-2013, 10:04 AM
(20-12-2013, 11:59 PM)'M1KE' نوشته: البته عوامل زیادی روی کلیرنس و گرفتن یا نگرفتن ویزا تاثیرگذار هستند ولی من به شما اطمینان می دهم که سر و صدا کردن یا حرکت کردن بچه ها جزو اونها نیست و به هیچ عنوان ذهن خودتون رو به این مساله مشغول نکنید.
دلیلی نداره که بچه موقع مصاحبه بیدار باشه چون قرار نیست با ایشون مصاحبه بکنند. حتی بچه های بزرگتر و در حدود 7-6 ساله رو هم دیدم فقط 1 ثانیه بلندشون می کنند تا افسر بتونه از پشت شیشه گیشه موردنظر اونها رو ببینه و حضور فیزیکی و عکسشون رو تطبیق بده و بعد دوباره می رن سراغ بازی خودشون و اینطور نیست که باهاشون مصاحبه خاصی داشته باشند. در مورد بچه ها 3-2 ساله که طبیعیه هیچ مصاحبه ای در کار نیست و صرفا رویت و حضور فیزیکیش در صورت نیاز مهم هست. جدای از اینکه به دلیل وجود شیشه بین مصاحبه شونده و افسران اساسا سر و صدای زیادی هم وارد اون بخش نمیشه و فقط صدای چیزهایی که نزدیک شیشه (یعنی نزدیک میکرفون) هست رو می شنوند.
در مورد خوراکی من یک بار برای سفارت آنکارا آب معدنی همراه خودم برده بودم که فقط گفتند یک مقدار از اون بخورم (برای اطمینان از اینکه آب هست و نه چیز دیگه) و بعد گذاشتند اون رو ببرم داخل. در مورد بچه که به حتم عذرش موجه تر هست و نباید قاعدتا مشکلی باشه. در کل از نظر امنیتی روی مایعات حساسیت بیشتری نسبت به جامدات وجود داره.
در مورد کالسکه یا موارد مشابه دیگه هم به نظرم با همون ایمیلی که وقت مصاحبه رو به شما اعلام کرده اند این موضوع رو بپرسید. ولی اگر نگذاشتند هم همونطورکه در ابتدا اشاره کردم اصلا چیز مهمی نیست و تاثیری روی مصاحبه شما نداره.

mike عزیز فقط در مورد آب این رو بگم که خودشون از اون اب سرد کن و گرم کن های مخصوص گذاشتن داخل سفارت آنکارا و دیگه فک کنم شیشه اب اجازه ندن برد داخل.
هر چند داخل سفارت تو اون گیر و ویری نمیدونم شما چطور به فکر نوشیدن اب بودید؟!Smile
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-12-2013, 10:32 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-12-2013, 10:55 AM توسط M1KE.)
اين موارد در زمان هاي مختلف و در سفارت هاي مختلف ممكنه يه مقدار فرق داشته باشند. من هم واقعيتش با قصد قبلي آب رو نبرده بودم و از قبل داخل كيف بود كه گفتند اون رو تستش كنم و رد شحتي يادمه يك بار كه به سفارت كانادا رفته بودم 3 تا هارد اكسترنال و 4 تا فلش مموري همراهم بود كه خودم هم تعجب كرده بودم اينها همه كي جمع شده بود!

فرقي نمي كنه شما هر چيزي كه برده باشين و مشكل داشته باشه رو مي گيرن و يك شماره مي دهند كه در برگشت اونها رو بگيرين. اگر اون چيز داخل سفارت موجود باشه كه شايد نگذارند شما هم ببريد و اگر نباشه و ضروري باشه فكر نمي كنم سخت بگيرند. نهايتش اون وسيله رو مي گيرن و يك شماره مي دهند. مثلا در مورد موبايل و فلش و هاردهاي من اين اتفاق افتاد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین آفرینش
**
نقل قول

02-01-2014, 08:32 PM
ما دوشنبه سفارت بودیم کالسکه و اسباب بازی بردم هیچ حتی نذاشتن پسرما روی کالسکه دست بزنم شماره هم ندادن و انگشت نگاری از بچه نکزن و اولین نفر رفتیم جلو باجه هفت پسره بور ازنم هیچ مدرکی نخواست
فقط یه سوال به من گفت :چند روز هستی گفتم دو روز گفت چون پاست را نیاز دازی بهت میدم و ویزا شما قبول هست و هیچ مشکل نیست ه برگ صورتی راهنما به من داد ولی به یه پیرزن برگ سبز داد جه فرقی داره و من تا کی وقت دارم پاسم را بفرستم چون میخوام هفته آخر فرودین برم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-01-2014, 07:43 AM
با شرايطي كه توصيف كردم قابل پيش بيني بود كه سخت گيري خاصي در كار نباشه. بچه هاي كوچكتر از 14 سال كه اقامت امارات را داشته باشند از رفتن به سفارت معاف هستند ولي بقيه هر سني هم كه داشته باشند مي بايست مصاحبه بروند و طبيعي هست كه فكري و تمهيداتي براي اين موضوع انديشيده باشند. در هر حال خوشحالم كه كارتون درست شد.

در زمان همه نوع مصصاحبه هاي سفارت سه نتيجه حاصل ميشه يا درخواست رد ميشه يا فرد براي بررسي بيشتر به كليرنس فرستاده ميشه يا هم كه مستقيما ويزا مي گيره بدون اينكه بررسي بشه. بسته به نوع ويزا كه مهاجرتي باشه مسافرتي يا دانشجويي هر كدوم يك رنگ هايي دارند. اگر روي برگه اي كه به شما دادند افسر هيچ كدي ننوشته يعني اينكه بدون كليرنس مي تونيد ويزا بگيريد كه با توضيحاتي كه دادين براي شما هم از اين نوع هست. سفارت دوبي فكر مي كنم هنوز از سيستم حضوري براي تحويل گذرنامه استفاده مي كنه و به پست امارات خيلي اعتماد ندارند. اين رو هم حتما روي برگه توضيح دادن. به احتمال زياد فردا يا پس فردا كه ويزاي شما آماده شد به شما ايميل مي زنند كه ببريد گذرنامه هاتون رو تحويل بدين و با ويزا تحويل بگيرين. قاعدتا مي بايست مهلت 6 ماهه داشته باشند. براي اطمينان مي تونيد ايميل بزنيد و در مورد اعتبارش بپرسيد ولي بعيد مي دونم تغييري در مدتش داده بشه و مي بايستي كه با توجه به تاريخ اعتبارش ازش استفاده كنيد.

موفق باشيد و سفر خوبي داشته باشيد.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین آفرینش
**
نقل قول

03-01-2014, 03:04 PM
من شنیدم تا سه ماو وقت دارم پاس را ارسال کنم و بعد هم تا سه ماه مهلت دارم برم این درسته؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-01-2014, 07:54 PM
در مورد دانشجویی ها و مهاجرتی ها از زمانی که بررسی امنیتی اونها تموم میشه حدود 4 ماه فرصت دارند که برای گرفتن ویزا اقدام کنند که البته در مورد اونها هم گفته میشه برای روزهای آخر نگذارند و مثلا همون حدود 3 ماه دیگه ویزاشون رو بگیرند. در مورد مسافرتی ها من هر چه وبسایت سفارت رو نگاه کردم نتونستم عدد مشخصی پیدا کنم. فقط اشاره شده که از زمان تایید 2 روز کاری وقت می بره تا ویزای شما آماده بشه که در مورد شما هم ظاهرا افسر به همین موضوع اشاره کرده اند. به عبارتی به احتمال زیاد ویزای شما رو الان دیگه issue کرده اند و دیگه نشه شما گرفتن اون رو به تاخیر بیاندازید یعنی تاخیر هم بیاندازید اگر صادر شده باشه دیگه فرقی به حال شما نمی کنه چون تاریخش برای الان خورده. در مورد مدت اعتبار ویزا و اینکه چقدر می تونید بمونید دقیق روی خود ویزا توضیح داده شده و بسته به نوع سفر (توریستی/کنفرانس/پزشکی و غیره) ممکنه مدت ها متغیر باشه و به همین دلیل به نظرم برای اطمینان این دو مورد رو با ایمیل بپرسید چون من عدد دقیقی نمی دونم.

یعنی خیلی ساده در همون ایمیلی که باهاتون در تماس بودند بپرسید که آیا می تونید ویزا رو حدود 15 مارس بگیرید یا خیر. در این صورت اگر ویزا هنوز issue نشده باشه به احتمال زیاد مثل مهاجرتی ها و دانشجویی ها بهتون اجازه بدهند که اون زمان بگیرید ولی اگر صادر شده باشه حدس می زنم قبول نکنند. بهتر بود این موضوع رو در روز مصاحبه اشاره می کردید یا هم که امیدوارم در فرمی که برای گرفتن وقت پر کردید به تاریخ های تقریبی سفرتون اشاره کرده باشید که مهلت ویزا رو به اندازه کافی در نظر گرفته باشند.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین آفرینش
**
نقل قول

04-01-2014, 12:40 AM
هنوز ایمیلی دریافت نکردم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »