عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-06-2012, 01:07 PM
(13-06-2012, 12:43 PM)ahmadpashaei نوشته: با تبریک پژمان جان
افسر آدمو نمیتوسونه که نفسمون بند بیاد؟ جدی نگاه نمیکنه؟ البته من کلا آدم با اعتماد به نفسی هستم ولی بازم تو اون موقعیت آدم حول می کنه یکمی!!راجع به احساستم قبل ،در حین و بعد از مصاحبه بگو.
خواهش می کنم. احمد جان من از تجربیات خودم فقط می تونم بگم و مسلماً عمومیت نداره برای همه آفیسرها و همه افراد.

من قبلش هم خیلی استرس خاصی نداشتم، کلاً استرسم کم بود. ولی موقع مصاحبه استرس نداشتم و خیلی شمرده و روان به راحتی با آفیسر انگلیسی حرف زدم. ایشون هم خیلی شمرده و خوب حرف می زد. یک بار متوجه سوالش نشدم و گفتم دوباره تکرار کنه و ایشون تکرار کرد. در کل خیلی جدی بود ولی استرس زا نبود! سعی کنید دروغ نگید و مدارکتون کامل باشه، اون وقت دلیلی برای ترسیدن و هول شدن وجود نداره. همینکه دانشگاه صلاحیت شما رو از نظر علمی برای ورود به اونجا تایید کرده، یعنی اینکه شما واجد شرایط هستید و همین یعنی اینکه ویزا حق شماست!

نقل قول  

آفلاین میلاد171
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-10-2012, 01:54 AM
سلام ..من 2 اکتبر وقت داشتم.ساعت 6 جلو سفارت بودم.ساعت 7.30 رفتیم داخل...باجه 2و3و4و5 واسه ایرانی ها بود.... ساعت 8.30 باجه 2 شمارمو خوند..
احوالپرسی کردیم..
آ:چرا میخوای بری آمریکا؟
من:میخوام برو واسه تحصیل در رشته زبان انگلیسی
آ:چرا امریکارو انتخاب کردی ؟
من:واسه اینکه مدرک آمریکا معتبره وبه پیشنهاد اسپانسرم
آ:بعد تحصیل میخوای چه کار کنی؟
من:سعی میکنم در کشورم تدریس کنم.
آ:متاسفم نمیتونم به شما ویزا بدم..
من:مدارکمو نگاه نمیکنید؟؟
آ:نه نیازی نیست..
به همین راحتی ریجکتم کرد..
اون 2ساعتی که من اونجا بودم..باجه 2 که یه مرد سبزه بود به هیچ کس ویزا نداد..باجه 5 که یک خانوم بود هم همینطور..
60نفر ایرانی بودیم که 3نفر ویزا گرفتند
اصلا به صورت ایرانی ها نگاه نمیکردند..به نظر من اونروز دستوره کازشون این بود که به ایرانی ها ویزا ندند..و این کاملا مشخص بود..
نقل قول  

آفلاین nader89
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-10-2012, 10:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-10-2012, 11:27 PM توسط nader89.)
من از طریق تلفن در روزهای چهارشنبه و جمعه وقت سفارت میده دردبی را گرفتم

البته ویزا کارت می خواهد که ۲۰ دلار کم می کند.

من برای ویزای توریستی با همسرم و۲فرزند ۱۴و۸ساله ام بدون داشتن دعوتنامه مراجعه کردم,

وبرگه زردرا گرفتم .البته من برای ۱ جولای ۲۰۱۳ درخاست دادم که مصاحبه کننده گفت ۲ماه قبل از رفتنم پاسها را

ارسال کنم که ویزا۳ماه اعتبار دارد و ۶ماه می تواتنیم پمانیم اول از من پرسید برای چی مخوای بری که گفتم من هر سال

خانوادم ۱ سفر خارجی داریم و گفتم می خوام طی چند سال امریکا روبگردیم .\۵ سال گذشته کلا هر سال اروپا بودیم /پرسید

کسی رو امریکا دارید که گفتم خیر/شغلم را سوال کرد که جواب دادم واز همسرم پرسید کار می کند که گفت خیر خانه دار است که

گفت عالیست .در مورد محل سربازی من پرسید که گفتم سپاه .اول حساس شد ولی گفتم که نظام وظیفه من را به سپاه

فرستاد. و گفت چه سالی که گفتم ۲۲ سال قبل اصلی ترین مورد در مصاحبه ۱- اعتماد به نفس داشته باشید ۲- هرگاه

به یقین رسیدید که مورد شما این احساس برای طرف مقابل ایجاد کرد که بر می گردید کافیست.پرینت ۶ ماهه بسیار مهم

است که اگه گردش خوب داشته باشید بیانگر وابستگی شما به کشور میباشد.به اسناد نیاز نخواهید داشت ترچمه

شناسنامه وکارت [b]ملی سندملکی و غیره را کلا از من هیچ مدرکی [/b]نخواست /۳-اول صبح ساعت ۵ سفارت باشید ۴-پوش

مرتب داشته باشید کت شلوار وخانومها لباس تقریبا رسمی چون مکان رسمی مباشد با ارزوی موفقیت و بدرود
نقل قول  

آفلاین شبنم
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-05-2013, 04:18 AM
سلام. من دکتری فاند کامل گرفتم.
اگه فقط ترجمه سند ملکی که به نام خودمه ببرم کافیه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-05-2013, 10:20 AM
به طور کلی شما نیاز به نامه بانکی که نشون بده پول در حساب‌تون هست ندارید، اما خیلی وقت‌ها سفارت باز هم نامه بانکی می‌خواهد. شاید می‌خوان مطمئن بشن که شما مخارج سفر یا احیانا هزینه چند ماه زندگی رو در صورتی که به هر دلیلی فاندتون قطع بشه دارید. به همین خاطر من توصیه می‌کنم که حتما نامه بانکی هم ببرید. لازم نیست که مبلغ زیادی تو حساب‌تون نشون بدید، ولی اگر حداقل هزینه بلیط و دو سه ماه زندگی (حدود ۷-۸ هزار دلار) در حساب‌تون داشته باشید خوب خواهد بود.
البته ترجمه سند رو هم همراه ببرید. شاید به کارتون بیاد ولی تا نخواسته لزومی نداره نشون بدید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Star7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 9
09-07-2013, 12:57 PM
[font]سلام رفقا[/font]
[font]من مصاحبه م ١٢ مي بود. كمي شايد دير باشه واسه شرحش اما خب...شايد به درد كسي بخوره...[/font]

[font]اول اينكه بچه ها دوبي امن نيست به نظر من. اگه دختر هستيد تنها نريد بهتره. [/font]

[font]دوم اينكه ظاهر آراسته، موجه و ساده اي داشته باشيد.[/font]

[font]و اين هم شرح مصاحبه من:[/font]

[font]صبح ساعت٥:٣٠ اونجا بودم. يه دانشجو و چند نفر غير دانشجويي جلوي من بودند. در عرض ١٠ دقيقه صف خيلي طولاني تر شد. يعني خطي نبود سرعت رشد صف. شايد هم بهتر بود ديرتر مي رفتم چون براي مصاحبه به ترتيب شماره صدا نمي كردن. براي گرفتن مدارك و انگشت نگاري بله. اما براي مصاحبه به ترتيب نوبت نيست. انگار اون پشت چيزي رو چك مي كنند! [/font]
[font]آها! راستي هوا مي تونه خيلي مرطوب شه صبح. براي من كه يك ساعت و نيم تا باز شدن در منتظر بودم، اين رطوبت باعث شد موهام يه سور بزنه به موهاي Monica in Barbados!!!
(Friends)
[/font]
[font]حالا نه اينكه ظاهر مهم باشه اونقدر اما نامرتب بودن هم خوب نيست. يه كليپس ببريد. [/font]

[font]مصاحبه من به طرز ناجوانمردانه اي كوتاه و ساده بود.من هر مدركي هر كس أشاره كرده بود برده بودم و براي سخت ترين سوال ها هم كلي تمرين كرده بودم أما هيچ به درد نخورد.قبل مصاحبه CV, I20 و پاس رو خواستن با DS.در مصاحبه :. اول ازم I 20 خواست كه گفتم ندارم.فك مي كردم در قسمت تحويل مدارك بهشون داده بودم اما پسم داده بودن و حواسم نبود. گفت يعني يه كپيشم نداري؟ گفتم اصلش دست خودتونه كه گفت پس داديم. خلاصه من كلي معذرت خواستم و سريع دنبالش گشتم و پيداش كردم.[/font]
[font]همش لبخند مي زد و مي گفت عب نداره...كلا خيلييييnice بود..[/font]
[font]گفت حالا چي كار مي كني؟[/font]
[font]گفتم دانشجوي ترم ٤ فوقم و دارم رو تزم كار مي كنم كه رو Healthcareهست...[/font]
[font]گفت پس اين فيلد مورد علاقته...[/font]
[font]منم اومدم يكم توضيح بدم كه ديدم اصلا گوش نمي ده. گفتم لازمه ادامه بدم؟ گفتnot really[/font]
[font]بعد گفت تبريك مي گم بابت فاندت.(fellowship)[/font]
[font]معلومه دانشجوي خيلي خوبي هستي. BU هم دانشگاه خيلي خوبيه من مشكلي نمي بينم واسه ويزات. برگ زرد رو دستم داد و به فارسي گفت بوستون خوش بگذره[عکس: smile.png]![/font]
[font]من پرسيدم:[/font]
[font]Can I ask please if it is a single visa or a multiple one? I am sorry to ask but as you know the PhD period is relatively long and it would be much easier for me to have a chance to visit my family.[/font]
[font]بعد كلي همدردي كرد و گفت احتمالا سينگل كه البته مي دونستم[عکس: smile.png] رشته من Systems Engineering هست و همه در وهله اول سينگل مي گيرند. [/font]
[font]راستي![/font]
[font]من خواهرم PR در آمريكا هست و من در فرم هام زده بودم كسي الان ندارم تو آمريكا زندگي كنه.( چون خواهرم الان ايران داره زندگي مي كنه و طرح مي گذرونه).نگران اين بودم اما حتي نپرسيد...اينكه مي خواي برگردي اينا هم هيچي نپرسيد...[/font]

[font]كلا خيلي خيلي ساده بود...[/font]
[font]نگران نباشيد و همه موفق باشيد...[/font]
[font]و البته شاد[عکس: smile.png]
پیوست: بلند و با اعتماد به نفس حرف بزنید. لبخند بزنید و اولش خوش و بش کنید.
[/font]
مژده ی رحمت برساند سروش. . .
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

10-07-2013, 10:07 AM
دوست عزیز ضمن تبریک به شما، می شه بپرسم دبی از چه لحاظ ناامن هست برای دخترا؟ والا تا جایی که من خودم دیدم و در آمارها هم می تونید ببینید این شهر جزو شهرهای خیلی امن محسوب می شه.

نقل قول  

آفلاین Star7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-07-2013, 09:17 PM
(10-07-2013, 10:07 AM)'Pejman' نوشته: دوست عزیز ضمن تبریک به شما، می شه بپرسم دبی از چه لحاظ ناامن هست برای دخترا؟ والا تا جایی که من خودم دیدم و در آمارها هم می تونید ببینید این شهر جزو شهرهای خیلی امن محسوب می شه.

ممنون از تبریک
من تا حالا با دوستانم رفته بودم دوبی اما تنها نه....
این بار تنها بودم...خب یک آقای فک کنم هندی میومد پشت در اتاق من شب ها آواز می خوند...
هتل هم بد نبود اما به بهانه نایت کلاب، که البته اصلا کلاب نبود و محل امرار معاش خانوم هایی بود! ، شب ها واقعا ترسناک می شد...
واسه من که در اتاق اینترنت نداشتم و باید به لابی می رفتم دلچسب نبود دیگه...

علاوه بر اینکه آقایون عرب به خودشون اجازه می دن فارغ از سنشون روی دخترهای جوون هیت کنن....وقتی هم خیلی جدی بهشون می گید که برن، فقط لبخند دلبرانه تحویل می دهند و مقادیری سریش می شن!!!

این مورد آخر رو بارهای قبل هم دیده بودم اما چون تنها نبودم، بیشتر مایه ی خنده بود تا آزاردهنده....

خلاصه..
امیدوارم این تجربه ی من بوده باشه فقط...
مژده ی رحمت برساند سروش. . .
نقل قول  

آفلاین amiramin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-07-2013, 11:26 PM
سلام به مدیر فروم و همه ی دوستای عزیز
[align=right]میخواهم از تجربم براتون حرف بزنم.
[align=right]واقعاً از کمک و راهنمایی و دلگرمی دوستان در این فروم سپاسگذارم. چند روز پیش که میخواستم برم دبی و قبل از مصاحبه ام، کلی دلنگرانی و تشویش و اضطراب برام پیش آمده بود، سئوالاتم را در این فروم اعلان کردم که با راهنمایی خوب دوستانم در اینجا، و با یاد خدا واقعاً دلگرم و آرام شدم.
[align=right]این یک پیام تشکر برای همه ی این دوستان است و یک پیام برای همه ی کسایی که میخوان برن برای مصاحبه.
[align=right]من دوتا فرم DS پر کردم، که توی اولیش، قسمت سئوال سربازیم رو با اینکه سربازی رفته بودم، حالا یا از روی عدم اطلاع کافیم یا ترس و یا هل شدنم، جوال "نه" دادم. و بعد چند روز مانده به مصاحبه، یه فرم دیگه پر کردم و در اون به سئوال سربازیم، جواب "آره" دادم. سربازیم رو با نیروانتظامی بودم.
[align=right]"بچه ها در عین نا باوریم، رد شدم"
[align=right]فکرشو بکنید، برای یه دوره ی کوتاه مدت قرار بود اونجا باشم، فقط برای چند هفته.
[align=right]ازم در مورد مجرد بودنم با تاکید سئوال کرد. همین طور درباره ی اقوام در آمریکا. که خب متاسفانه و خوشبختانه، اشاره کردم که یک عمو و یک دایی دارم اونجا.
[align=right]بچه ها نظر بدین لطفاً، چی شده که من رد شدم؟
[align=right]من که داشجو هستم هنوز، حتی کارت دانشجویی بین المللی هم دارم. یک حساب مالی عالی هم که داشتم، همزمان نامه ی اشتغال به کار در یک شرکت خصوصی و مرتبط هم که داشتم.
[align=right]یعنی فقط به خاطر اینکه دوتا فرم پر کردم و به یه سئوال با حساسیت بالا دوجور جواب دادم؟ بخاطر فامیلهام توی آمریکا؟ آخه این انصافه به نظرتون؟
[align=right]آفیسر فقط ازم فرم I-20 را گرفت و یه نگاه انداخت، اصلاً هیچ مدرک اضافه ای ازم نخواست.
[align=right]سئوالاش به ترتیب اینطور بود: میشه فرم I-20 را ببینم؟ برای چی میخواین برین آمریکا این دوره را بگذرونید؟ مجرد هستین؟ چند سالتونه؟ اقوامی در آمریکا دارین؟
[align=right]و بعد حدوداً 30 ثانیه ای خیلی تند یه چیزایی تایپ کرد و بعد هم تو چشمام نگاه کرد و گفت: متسفانه شما الان صلاحیت ورود به آمریکا را ندارید و بعد یک برگه سفید و فرم I-20 و پاسپورت و فرم DS را بهم پس داد. منم خیلی محترمانه تشکر کردم و خداحافظی کردم.
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-07-2013, 08:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-07-2013, 08:58 PM توسط mahyarelc.)
(12-07-2013, 11:26 PM)'amiramin' نوشته: سلام به مدیر فروم و همه ی دوستای عزیز
میخواهم از تجربم براتون حرف بزنم.
واقعاً از کمک و راهنمایی و دلگرمی دوستان در این فروم سپاسگذارم. چند روز پیش که میخواستم برم دبی و قبل از مصاحبه ام، کلی دلنگرانی و تشویش و اضطراب برام پیش آمده بود، سئوالاتم را در این فروم اعلان کردم که با راهنمایی خوب دوستانم در اینجا، و با یاد خدا واقعاً دلگرم و آرام شدم.
این یک پیام تشکر برای همه ی این دوستان است و یک پیام برای همه ی کسایی که میخوان برن برای مصاحبه.
من دوتا فرم DS پر کردم، که توی اولیش، قسمت سئوال سربازیم رو با اینکه سربازی رفته بودم، حالا یا از روی عدم اطلاع کافیم یا ترس و یا هل شدنم، جوال "نه" دادم. و بعد چند روز مانده به مصاحبه، یه فرم دیگه پر کردم و در اون به سئوال سربازیم، جواب "آره" دادم. سربازیم رو با نیروانتظامی بودم.
"بچه ها در عین نا باوریم، رد شدم"
فکرشو بکنید، برای یه دوره ی کوتاه مدت قرار بود اونجا باشم، فقط برای چند هفته.
ازم در مورد مجرد بودنم با تاکید سئوال کرد. همین طور درباره ی اقوام در آمریکا. که خب متاسفانه و خوشبختانه، اشاره کردم که یک عمو و یک دایی دارم اونجا.
بچه ها نظر بدین لطفاً، چی شده که من رد شدم؟
من که داشجو هستم هنوز، حتی کارت دانشجویی بین المللی هم دارم. یک حساب مالی عالی هم که داشتم، همزمان نامه ی اشتغال به کار در یک شرکت خصوصی و مرتبط هم که داشتم.
یعنی فقط به خاطر اینکه دوتا فرم پر کردم و به یه سئوال با حساسیت بالا دوجور جواب دادم؟ بخاطر فامیلهام توی آمریکا؟ آخه این انصافه به نظرتون؟
آفیسر فقط ازم فرم I-20 را گرفت و یه نگاه انداخت، اصلاً هیچ مدرک اضافه ای ازم نخواست.
سئوالاش به ترتیب اینطور بود: میشه فرم I-20 را ببینم؟ برای چی میخواین برین آمریکا این دوره را بگذرونید؟ مجرد هستین؟ چند سالتونه؟ اقوامی در آمریکا دارین؟
و بعد حدوداً 30 ثانیه ای خیلی تند یه چیزایی تایپ کرد و بعد هم تو چشمام نگاه کرد و گفت: متسفانه شما الان صلاحیت ورود به آمریکا را ندارید و بعد یک برگه سفید و فرم I-20 و پاسپورت و فرم DS را بهم پس داد. منم خیلی محترمانه تشکر کردم و خداحافظی کردم.

درود
متاسفم که مصاحبه شما بصورت دلخواه پیش نرفت
کلا کار سختیه که دلیل اصلی ریجکت رو بشه پیش بینی کرد 
ولی به نظرم اینکه شما برای یک مقطع تحصیلی نمیرفتید (فکر کنم نوشته بودید برای یک دوره کوتاهمدت میخواید برید)+ مجرد بودنتون + افوام در امریکا+ مصاحبه در دبی باعث شده آفیسر فکر کنه ممکنه بر نگردید (اگه تاریخ اتمام درستون هم نزدیکه میتونه یه عامل دیگه باشه)
البته من کامل متوجه نشدم که دوره کوتاه منظورتون چیه...فرصت مطالعاتی؟
ضمنا رشته شما هم اگه رشته حساس بوده یه عامل دیگست
بعید میدونم پر کردن DS مشکل ساز باشه، چون امکان داره آدم سهوا موردی رو اشتباه وارد کنه و بعدا دوباره فرم رو پر کنه
به شخصه فکر میکنم اگه بخواید دوباره اقدام کنید شاید سفارتهای دیگه (غیر دبی) شاید گزینه های بهتری باشند
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »