عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی انتخاب دانشگاه مناسب برای تحصیل در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب دانشگاه مناسب برای تحصیل در مقطع کارشناسی
آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-05-2013, 09:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2013, 09:01 PM توسط lavender.)
(09-05-2013, 08:47 PM)'jake' نوشته: با تشکر ویژه از شما دوست عزیز
من میخوام برای رشته اقتصاد یا عمران اقدام کنم به نظرتون کدوم شهر و چه دانشگاه هایی شانس بیشتری دارم ؟ و اینکه ایا امکانش وجود داره که بتونم SAT رو بعد از گرفتن پذیرش و ویزا برم امریکا امتحان بدم ؟! 
و چه چیزهایی در گرفتن پذیرش تاثیر مثبت داره ؟ 

اقتصاد کجا...عمران کجا! خیلی متفاوته.
باید ببینید خودتون چه دانشگاه و ایالتی رو می خواید. هر کدومش شرایطشون فرق داره.
بهترین راه اینه که با خود دانشگاه در تماس باشید برای مدارک....چون هر دانشگاه فرق داره.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین jake
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-05-2013, 09:03 PM
(09-05-2013, 09:00 PM)lavender نوشته:
اقتصاد کجا...عمران کجا! خیلی متفاوته.
باید ببینید خودتون چه دانشگاه و ایالتی رو می خواید. هر کدومش شرایطشون فرق داره.
بهترین راه اینه که با خود دانشگاه در تماس باشید برای مدارک....چون هر دانشگاه فرق داره.
Big Grin
اقتصاد چیزی هستش که بهش علاقه دارم و عمران رشته ای هستش که ازش مدرک دارم.
چطور میتونم لیست دانشگاه های معمولی Big Grin نه تاپ رو نگاه کنم؟! منظورم این هستش که آیا سایت خاصی داره !

شرمنده به دلیل اینکه سوالات نامفهوم و زیاد شدند @ 
\\\\\\\\\\\//////////
| MY dream is to be FREE |
///////////\\\\\\\\\\
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-05-2013, 09:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2013, 09:10 PM توسط lavender.)
(09-05-2013, 09:03 PM)'jake' نوشته: Big Grin
اقتصاد چیزی هستش که بهش علاقه دارم و عمران رشته ای هستش که ازش مدرک دارم.
چطور میتونم لیست دانشگاه های معمولی Big Grin نه تاپ رو نگاه کنم؟! منظورم این هستش که آیا سایت خاصی داره !
شرمنده به دلیل اینکه سوالات نامفهوم و زیاد شدند @ 

دوست عزیز شما اول باید این تاپیک ها رو بخونید و سرچ کنید یه مقدار بعد اگه سئوالی داشتید مطرح کنید.
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-هی...ا-شروع-کنم؟
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-جز...رج-از-کشور
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین jake
**
نقل قول

17-05-2013, 12:31 PM
ممنون از راهنماییتون 

یک سوال دیگه برفرض که من تا مدرک کاردانی صبر کنم یعنی مدرک کاردانی رو بگیرم بعد برای پذیرش اقدام کنم ، در این صورت اطلاعی دارید که جطور میتونم مدارک رو از دانشگاه آزاد کنم!! 

و یک سوال دیگه از اونجایی که اکثر دانشگاه های امریکا و کانادا مدرک پیش دانشگاهی رو میخواهند میتونم یکی دو ترم کاردانی بخونم و بعد با توجه به ترجمه ریز نمرات برای پذیرش اقدام کنم (دوره کاردانی یکی دو ترم) ؟؟

ممنون
\\\\\\\\\\\//////////
///////////\\\\\\\\\\
نقل قول  

آفلاین jake
**
نقل قول

06-06-2013, 11:10 PM
یک سوال دیگه از اونجایی که اکثر دانشگاه های امریکا و کانادا مدرک پیش دانشگاهی رو میخواهند میتونم یکی دو ترم کاردانی بخونم و بعد با توجه به ترجمه ریز نمرات برای پذیرش اقدام کنم (دوره کاردانی یکی دو ترم) ؟؟
\\\\\\\\\\\//////////
///////////\\\\\\\\\\
نقل قول  

آفلاین roozbeh_7
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-12-2013, 01:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-12-2013, 01:46 PM توسط roozbeh_7.)
سلام. من چند وقتیه که به خبرنگاری اشتغال دارم و همزمان مشغول به مجری‌گری نیز هستم؛ اما میخوام برای ادامه تحصیل از کشور خارج بشم و رشته‌ای مرتبط با رسانه و تلویزیون بخونم.
لطفا راهنمایی بفرمایید که کدام دانشگاه‌ها چنین رشته هایی رو دارن و من می تونم اونجا ادامه تحصیل بدم. در ضمن من دیپلم تجربی دارم و معدل دیپلم هم 15 هست. پیش دانشگاهی هم گذروندم.
ممنونم.
نقل قول  

آفلاین masud
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-01-2014, 12:30 PM
سلام من دیپلم ریاضی دارم معدلم 19/10 شده معدله پیش دانشگاهیم 18/48از دبیرستان تیزهوشان اصفهان رتبه ام هم تو کنکور 1200 شده با این رتبه میتونم تو دانشگاهی صنعتی اصفهان مهندسی شیمی بخونم ولی میخوام برای تحصیل از دانشگاه های خارج از کشور مثل اسپانیا یا سوییس پذیرش بگیرم ایا امکانش هست؟
کمک کنید لطفا
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
05-01-2014, 01:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-01-2014, 03:04 PM توسط M1KE.)
معدل هاتون خیلی خوب هست. منتهی می بایست مدرک زبانی مثل آیلتس آکادمیک دست کم 6.5 و ترجیجا 7 به بالا (یا مدرک تافل دست کم 90 و ترجیحا بالای 100) بیاورید. البته با نمره های پایین تر از این اعداد هم شاید دانشگاه هایی پیدا بشه ولی با این نمرات شانس تون خیلی بالا خواهد رفت.

نمی دونم روی چه اساس اسپانیا و سوییس رو انتخاب کردید چون به هر حال این کشورها اسپانیایی و فرانسوی زبان هستند و شاید کشورهای کانادا و آمریکا و استرالیا رو هم بتونید در نظر بگیرید. برای آمریکا البته ممکنه دانشگاه موردنظر مدارک دیگه ای هم از شما بخواهند. برای نمونه در مقطع های کارشناسی ارشد و دکترا معمولا GRE هم لازم هست ولی در مقطع کارشناسی یکی از دوستان گفتند ظاهرا ممکنه مدرک SAT لازم باشه. من اطلاع خاصی در مورد این آزمون ندارم ولی در این قسمت از انجمن می تونید در مورد اون اطلاعاتی به دست بیاورید. حتما سایت دانشگاه رو کنترل کنید که ابتدا نیازمندی های اونها رو به دست بیاورید و بعد اقدام کنید.

با همه اینها، گرفتن کمک هزینه در مقطع های پایینی مثل کارشناسی سخت هست. می تونید به هر حال مدرک زبان رو در ابتدا بگیرید و همزمان در ایران هم کارشناسی رو بخونید و اگر نتونستید برای کارشناسی پذیرش با شرایط مورد علاقه تون رو بگیرید در مقطع های بالاتر دوباره اقدام کنید.

موفق باشید

پینوشت: با تشکر از blur عزیز بابت آزمون SAT
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

09-01-2014, 12:20 PM
من معدل فوق لیسانسم خوبه فقط معدل لیسانسم پایینه
نقل قول  

آفلاین shinorik
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-01-2014, 09:34 PM
سلام من برای گرفتن اطلاعات درباره ی تحصیل در دانشگاه های آمریکا نیازمند راهنمایی تون هستم هیچ اطلاعی ندارم لطفا کمکم کنید البته با توجه به محدودیت مالی....
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »