عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین ERVIE
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-11-2013, 10:58 PM
سلام،
[align=right][align=right]دانشجوی ترم سوم کارشناسی مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد هستم
[align=right]میخواستم بدونم با شرایطی که من دارم امکان اخذ پذیزش در مقطع کارشناسی همین رشته در دانشگاههای آلمان یا هر کشور دیگه هست یا نه!؟ کجارو توصیه میکنید و چرا؟!!
[align=right]معدل دیپلم و پیش دانشگاهی 12 و 13،5
[align=right]ایلتس: 7
[align=right]معدل کل دانشگاه: 13،7
[align=right]سابقه کار به عنوان مدیر فروش 1 سال (در حال حاضر شاغل هستم)
[align=right]سطح زبان آلمانی: B1
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

03-12-2013, 05:45 PM
سلام من می خواستم بپرسم که برای اپلای کردن اول باید استاد پیدا کنم بعد برای دانشگاه مدارکم رو ارسال کنم بهتره یا بدون یافتن استاد مستقیم برای دانشگاه مدارکم را ارسال کنم . آیا دانشگاههایی هستند که آنلاین مدارک را بگیرند؟
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-12-2013, 07:13 PM
(03-12-2013, 05:45 PM)'giga' نوشته: سلام من می خواستم بپرسم که برای اپلای کردن اول باید استاد پیدا کنم بعد برای دانشگاه مدارکم رو ارسال کنم بهتره یا بدون یافتن استاد مستقیم برای دانشگاه مدارکم را ارسال کنم . آیا دانشگاههایی هستند که آنلاین مدارک را بگیرند؟

خیلی به رشته بستگی داره. در مجموع بهتره با اساتید تماس بگیرید چون ممکنه اتفاقا در سالی که می خواهید اقدام کنید هیچ استادی در رشته شما دانشجو نپذیره و هزینه و وقتتون هدر بره. در مورد سوال دومتون بله، دانشگاه هایی هستند که مدارک رو آنلاین می گیرند. البته بعضی هم هستند که علاوه بر آنلاین ازتون می خوان پست هم بکنید.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-12-2013, 08:05 PM
(03-12-2013, 05:45 PM)'giga' نوشته: سلام من می خواستم بپرسم که برای اپلای کردن اول باید استاد پیدا کنم بعد برای دانشگاه مدارکم رو ارسال کنم بهتره یا بدون یافتن استاد مستقیم برای دانشگاه مدارکم را ارسال کنم . آیا دانشگاههایی هستند که آنلاین مدارک را بگیرند؟

با تکمیل کردن صحبت های دوستمون بله شما میتونید بدون استاد هم پذیرش و حتی فاند بگیرید
ببنیید به خصوص امریکا رو میگم بحث استاد جدای از پذیرش هستید...
استاد به عنوان یه جور سرپناه واسه شما عمل میکنه...و خود بخوان حدیث محمل را...!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-12-2013, 06:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-12-2013, 06:03 PM توسط Simon2007.)

سياست دانشگاه ها متفاوته. دانشگاه اكلاهما استيت ميگه تا اتاد پيدا نكردي اپلاي نكن چون بررسي نميشي. دانشگاه مثلا دالاس بدون استادم اپلاي كني تا 1 ترم فرصت داري استاد پيدا كني بعد از پذيرش. هر دانشگاه و ايالت ممكنه نسخ ي خاصي بپيچه و همه چيز فرموله و يك شكل نيست. بهترين حالت اينه كه استادي باشه و هماهنگي از قبل. اما اگر نبود معنيش نا اميدي نيست و خيلي از دوستانم  بدون استاد هم پذيرش گرفتند و  بعد از رفتن تونستند استاد پيدا كنند. اما در خصوص دانشگاه هايي مثل اكلاهما كه صراحتا ميگه اپلاي كردن دور ريختن كلي هزينه و تلاش از جمع آوري مدارك تا ترجمه تاييد ارسال و غيره است. حتما مطمئن باشيد قبل اقدام. اكثرا آنلاين شده ولي برخي قبل پذيرش برخي بعد از پذيرش شما رو موشف ميكنند مدارك آفيشيالي از طريق دانشگاه براشون ارسال شه. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]

(28-11-2013, 10:28 PM)'KMP' نوشته:  تو دپارتمان دانشگاه مورد نظرم، نوشته که اگه مدرک مستر ندارید و می خواید برای مستر و دکتری ، با هم، اقدام کنید... موقع اپلای گزینه دکتری رو انتخاب کنید و اکه واسه مستر می خواید گزینه مستر.....
من مستر ندارم و سوالم اینه که... اگه تو اپلیکیشنم دکتری رو انتخاب کنم، و از نظرشون مناسب نباشم واسه مقطع دکتری،   ممکنه که واسه مستر هم ارزیابیم نکنن؟؟؟
پذیرش تو این دانشگاه واسم خیلی مهمه...

سلام 

عموما وقتي همچين چيزي مينويسند اتومات شما براي هر دو بررسي ميشيد ولي رد شدن در يكي روي ديگري اثر نداره و دو پروسه ي جداگانه در نظر گرفته ميشه. اما مطمئن شيد كه اين دانشگاه اينكار رو اتومات انجام ميده چون اگر اينطور نباشه بايد 2 بار اپلاي كنيد يكبار براي مستر و يكبار براي دكتري. 
ممكنه دو ست مدارك بخوان اما اكثرا با همون يك ست هر دو پروفايل رو آپديت مي كنند و فقط اپليكيشن في دو بار بايد پرداخت شه.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین hamidi1001
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-12-2013, 12:15 AM
سلام جواب بدین لطفا
بنده رشته مدیریت صنعتی می خونم از دانشگاه پیام نور با معدل ارشد 18.93. 1-آیا امکانش هست برای مهندسی صنایع اقدام کنم.2- دانشگاه پیام نور شانس منو پایین نمیاره. من چندتا مقاله ISI که عموما مربوط به صنایع است
نقل قول  

آفلاین fahime92
**
نقل قول

05-12-2013, 04:34 PM
سلام خسته نباشید ممنون میشم درزمینه تحصیل و اقامت با شرایط زیر ما رو راهنمایی کنید: چه کشورهایی رو پیشنهاد میدین چون میخوایم بعد از تحصیل در رشته دکترا در آنجا اقامت دائم بگیریم از طرفی دنبال فاند هم هستیم که کجا راحتر میدن ممنون میشم کمک کنید
مشخصات من:
-معدل کار شناسی: 16.83  ، معدل ارشد:17
2-دانشگاه و رشته: رشته لیسانس مهندسی شهرسازی از ازاد مشهد، رشته فوق لیسانس: طراحی شهری ازاد مشهد
3-نمره زبان: سعی می کنم حداکثر نمره رو بگیرم
4-تعداد مقالات: ندارم
5-مقطع پذیرش: دکترا رشته طراحی شهری یا برنامه ریزی شهری
مشخصات همسرم:
-معدل:14.51
2-دانشگاه و رشته:دکترای دامپزشکی دانشگاه ازاد تهران
3-نمره زبان:سعی میکنه حداکثر نمره رو بگیره
4-تعداد مقالات:1 مقاله در یک ژورنال خارجی
5-مقطع پذیرش: تخصص در رشته های علوم پایه
لطفا راهنماییمون کنید
نقل قول  

آفلاین علی زهره روژان
**
نقل قول

07-12-2013, 01:32 AM
سلام.من کارشناسی ادبیات انگلیسی از دانشگاه اراک با معدل 17.36 و ارشد از دانشگاه لرستان با معدل 18.56 دارم.یک مقاله هم دارم.نمرع دفاعم 20 بوده.سابقه 11 ساله تدریس زبان عمومی در آموزشگاههای معتبر ایران و خصوصی دارم.با این شرایط شانس پذیرش در مقطع دکترا در کدام دانشگاهها را دارم؟در ضمن آیا میتوانم به رشته سینما یا ادبیات نمایشی تغییر رشته بدهم؟
نقل قول  

آفلاین ایدین
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-12-2013, 01:32 PM
با سلام و تشکر از زحمات شما و دوستان گرامی
میخاستم در باره میزان شانس برای دکتری حقوق از امریکا یا کانادا بدونم
لیسانس حقوق دانشگاه همدان با معدل 17/8
کارشناسی ارشد حقوق تجارا بین الملل از دانشگاه تایلند (Assumption university of Thailand) معدل 3.75 از 4 راستش نمیدونم از 20 چقدر میشه.
تافل IBT 110
یک مقاله در جریان چاپ در جرنال خارجی.
با تشکر از شما دوستان
نقل قول  

آفلاین nooshin.bu
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-12-2013, 02:03 PM
با سلام
من فارغ التحصیل رشته برنامه ریزی شهری در مقطع فوق لیسانس هستم.
می خواستم بدونم مقطع دکتری رشته خودم کدوم کشورها راحت تر می توانم پذیرش بگیرم؟یا اینکه اگر دوباره بخوانم رشته دیگر مقطع فوق البته رشته دیگر MBA راحت تر میتونم پذیرش بگیرم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
4 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 19-06-2025، 12:05 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی