عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-11-2013, 02:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-11-2013, 02:13 PM توسط Torkan.)
(25-11-2013, 02:07 PM)'KMP' نوشته: برای گرفتن پذیزش از دانشگاههای آمریکا، بدون فاند، برای مستر... نیاز هست که حتما استادی رو پیدا کرد و باهاش مکاتبه کرد یا می شه از دانشگاه مستقیما اقدام بشه؟؟؟؟

قطعا مستقیما از دانشگاه بدون استاد
اصلا با فاند هم میشه ولی برای دکترا و مستقیم دکترا شانسش بیشتره تا مستر
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین KMP
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-11-2013, 07:43 PM
(25-11-2013, 02:13 PM)'Charming' نوشته:
قطعا مستقیما از دانشگاه بدون استاد
اصلا با فاند هم میشه ولی برای دکترا و مستقیم دکترا شانسش بیشتره تا مستر

یعنی برای مستر، واسه هر دانشگاهی که می خوام اپلای کنم، قبلش یه استاد پیدا کنم از اون دانشگاه؟؟ 
ولی من همچین چیزی رو در مورد دکتری شنیدم. که حتما باید یه استادی رو داشته باشن..!
نقل قول  

آفلاین KMP
**
نقل قول

25-11-2013, 08:16 PM
تو نوشته های یکی از دوستان خوندم که شانس گرفتن دکتری مستقیم از آمریکا، نسبت به مستر راحتتره...
من نمی خوام اصلا ریسک کنم.. و گرفتن پذیرش واسم خیلی مهمه.. می خوام تو یه سری از دانشگاهها واسه مستر اپلای کنم... یه سری هم دکتری.  دانشگاههای خاصی هست که گرفتن دکتری راحتتر باشه؟؟  یعنی از کجا می تونم کمک بگیرم واسه دسته بندی اینکه چه دانشگاههی واسه مستر و یا کدوم واسه دکتری بهتره..؟؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

25-11-2013, 08:25 PM
(25-11-2013, 07:43 PM)'KMP' نوشته:
یعنی برای مستر، واسه هر دانشگاهی که می خوام اپلای کنم، قبلش یه استاد پیدا کنم از اون دانشگاه؟؟ 
ولی من همچین چیزی رو در مورد دکتری شنیدم. که حتما باید یه استادی رو داشته باشن..!

دوست عزیز نوشته بنده رو کامل نخوندید ظاهرا
یکبار دیگه میگم:
واسه امریکا اصلا استاد نیاز نمیباشد به خصوص اگه فاند نخواین چه دکترا چه ارشد
اونایی دنبال استاد میرن که فاند میخوان و ...
حتی بودن کسایی اعم از خود بنده که بدون استاد پذیرش با فاند هم گرفتم
موفق باشی
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-11-2013, 08:28 PM
(25-11-2013, 08:16 PM)'KMP' نوشته: تو نوشته های یکی از دوستان خوندم که شانس گرفتن دکتری مستقیم از آمریکا، نسبت به مستر راحتتره...
من نمی خوام اصلا ریسک کنم.. و گرفتن پذیرش واسم خیلی مهمه.. می خوام تو یه سری از دانشگاهها واسه مستر اپلای کنم... یه سری هم دکتری.  دانشگاههای خاصی هست که گرفتن دکتری راحتتر باشه؟؟  یعنی از کجا می تونم کمک بگیرم واسه دسته بندی اینکه چه دانشگاههی واسه مستر و یا کدوم واسه دکتری بهتره..؟؟

دوست عزیز سوال بسیار سختی هستش
بله گرفتن پذیرش در دکترای مستقیم راحت تر از مستر هست البته تحت شرایطی
تو جزوه هم این مطلب اورده شده است و بابک عزیز هم اشاره کرده بهش
این که بیایم دسته بندی کنیم اصلا امکان پذیر نیست ولی اگر شما معدل لیسانس بالا و جی ار ای و تافل بالا دارین (مقاله هم بودن یا نبودنش زیاد فرق نداره هرچند امتیاز مثبته داشتنش) میتونین به راحتی مستقیم دکترا هم پذیرش بگرین
بله کار درستی میکنین به خصوص اگه میخواین ارشد یه دانشگاه نسبتا خوب بخونین و دکترا برین Top ها
بااحترام
نقل قول  

آفلاین nox
**
نقل قول

27-11-2013, 10:53 PM
تو قسمت نتایج پذیرش یه بخشی دیدیم:  connecting professers was important .  ممکنه در این مورد یکم توضیح بدید.؟
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
27-11-2013, 10:59 PM
(27-11-2013, 10:53 PM)'nox' نوشته: تو قسمت نتایج پذیرش یه بخشی دیدیم:  connecting professers was important .  ممکنه در این مورد یکم توضیح بدید.؟

یعنی در گرفتن پذیرش/فاند شما تماس با استادا تاثیر داشته یا نه. گاهی پیش میاد کسی بدون تماس با استاد پذیرش/فاند می گیره، در واقع فقط پروسه اپلای رو به صورت رسمی طی می کنه و کار اضافه ای برای جلب نظر استادا نمی کنه، بعضیا هم هستن که قبل از اپلای با استادها تماس می گیرند و بعد از جلب نظر یه استاد اپلای می کنند و بهشون پذیرش/فاند داده می شه. مسلماً این افراد این گزینه رو باید Yes بزنند. برای اطلاعات بیشتر به جزوه مراجعه کنید. 

نقل قول  

آفلاین Daren
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-11-2013, 05:20 PM
سلام 
خوب اینجا حالا همه دکترا و لیسانس و اینا خوندن میخوان اقدام کنند، من تو همین واسه degree و فاندشین و دیپلما موندم [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img] 

من تو مالزی درس میخونم، تو مدرسه اینترنشنال لینک بریتیش 
امسال ، may 2014 امتحان IGCSE رو میدم و O-level مو تموم میکنم. 
تمام دروس هم اینگلیسی و منم اینگلیسی edexcel خوندم.
درسامم : 
English edexcel 
English Literature 
Furture Mathematics 
Mathematics 
Physics 
(ICT (Information Communication Technology 
Accounting 
Bussiness Studies

رشته ایم که میخوام بخونم ، Programming ئه ( کلا رشته های کامپیوتری در نظر دارم) 

اما اینطور که شنیدم، دانشگاها برای قبولی ، فقط به 5تا سابجکت حداقل احتیاج دارند، درسته؟ 

تا اونجایی که میدونم ، بعد فارق تحصیلی ، اونم واسه o level ، باید رفت برای دیپلما و فاندیشن و drgree (که تو یه دوره 4 ساله اینطورا ) 

حالا سوال من اینکه ، با این وضعیت ، چه کشورایی مناسبن و بورس میدن ؟ 

نقل قول  

آفلاین KMP
**
نقل قول

28-11-2013, 10:28 PM
 تو دپارتمان دانشگاه مورد نظرم، نوشته که اگه مدرک مستر ندارید و می خواید برای مستر و دکتری ، با هم، اقدام کنید... موقع اپلای گزینه دکتری رو انتخاب کنید و اکه واسه مستر می خواید گزینه مستر.....
من مستر ندارم و سوالم اینه که... اگه تو اپلیکیشنم دکتری رو انتخاب کنم، و از نظرشون مناسب نباشم واسه مقطع دکتری،   ممکنه که واسه مستر هم ارزیابیم نکنن؟؟؟
پذیرش تو این دانشگاه واسم خیلی مهمه...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-11-2013, 12:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-11-2013, 12:23 AM توسط Torkan.)
(28-11-2013, 10:28 PM)'KMP' نوشته:  تو دپارتمان دانشگاه مورد نظرم، نوشته که اگه مدرک مستر ندارید و می خواید برای مستر و دکتری ، با هم، اقدام کنید... موقع اپلای گزینه دکتری رو انتخاب کنید و اکه واسه مستر می خواید گزینه مستر.....
من مستر ندارم و سوالم اینه که... اگه تو اپلیکیشنم دکتری رو انتخاب کنم، و از نظرشون مناسب نباشم واسه مقطع دکتری،   ممکنه که واسه مستر هم ارزیابیم نکنن؟؟؟
پذیرش تو این دانشگاه واسم خیلی مهمه...

دوست عزیز بسیاری از دانشگاهها حتی اگه مستقیم دکترا اپلای کنین و شرایطتون مناسب نباشه واسه دکترا و تشخیص بدن واسه مستر مناسب هستید شما رو واسه مستر برمیداره
نگران نباشین از این مورد
در ضمن بهترین منبع همون graduate coordinator دانشکده و یا international office هستش.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
4 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 14-05-2025، 08:18 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی