عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-10-2013, 06:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-10-2013, 06:06 AM توسط amirhossein.gh.)
(11-10-2013, 12:49 AM)'keivan1' نوشته: به نظرتون چه جوابی بدم؟

خیلی راحت میگن الان فاند ندارم دیگه
شما هم تشکر کنین و آرزوی موفقت برای ایشون
Smile
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-10-2013, 09:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-10-2013, 09:06 PM توسط rulany.)
سلام
بعد حدود یک ماه مکاتبه با این استاد گرانقدر ایشون این جواب رو بهم دادند:Hello Hassan,
Please fill the application form. 
 Let me know if you have any doubt. Read the instructions carefully.
I will have a scholarship for next semester which I can give to any student. I just need to check it to be sure. In any case you need to apply first.
If you will really come, it would be nice if you can arrive one month earlier. USD 700 is enough for one month here. The living costs are high but for a student this must be more than enough if you live near the campus and have meals at the university restaurant. 
Regards,
--
Prof. ********

[font]به نظرتون چقدر میشه رو حرفش حساب کرد؟ الان وقتشه که بهش بگم اسکالرشیپت چقدره؟[/font]

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-10-2013, 09:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-10-2013, 09:24 PM توسط Torkan.)
دوست عزیز
ایشون با اینکه اشاره کردن که فاند دارم ولی طبق معمول سخن از apply کردن آوردن
شما اگه مصمم هستید واسه رفتن به اون دانشگاه اپلای کنید و گفتن بهتره یک ماه هم زودتر برید تا قرار ملاقات رسمی با ایشون داشته باشید.
به نظر من تا حدی مثبته فقط قبل اینکه دیر بشه تو زمانش اپلای کنید و پیگیر کارهاتون با استاد هم باشید تا ببینه چقدر مصد هستید واسه رفتن تا کارهاتون رو راست و ریست بکنه.
اگه کشورش هم بگید فک کنم بهتر بشه تحلیل کرد.
پیروز باشی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-10-2013, 09:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-10-2013, 09:32 PM توسط M1KE.)
در مورد میزان کمک هزینه که به نظر من نیازی نیست خیلی کنجکاوی نشون بدین چون اینها یک رنج نرمالی دارند و طوری در نظر گرفته شده اند که کفاف یک زندگی متوسط دانشجویی را بدهند. یعنی نگاه خود من اینطور هست که اگر فردی هم خواست بهتر زندگی کند بخش مازاد را از جیب خودش هزینه کند.

قسمت مهمتر قضیه همان گرفتن پذیرش و کلیت این کمک هزینه هست که با این توضیحاتی که ایشان داده اند به نظر من روی شما نظر مثبت دارند و فقط می خواهند مطمئن شوند که شما برای تحصیل در آن دانشگاه جدیت دارید به همین دلیل هم گفته زودتر بیایید. دلیلش هم این هست که خیلی از دانشجوها برای چند دانشگاه پذیرش می گیرند و وقتی برای یکی ویزا گرفتند در دقیقه 90 به بقیه جواب منفی می دهند (اگر بدهند، چون بعضی ها اصلا اطلاع هم نمی دهند که به دانشگاه دیگری رفته اند!).

در هر حال با این توضیح با جزئیاتی که ایشان داده اند (در مورد خرج تقریبی 700 دلاری قبل از آمدن به دانشگاه) اینطور به نظر می رسد که نظر ایشان روی شما خیلی مثبت است و ارزش اپلای کردن دارد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-10-2013, 10:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-10-2013, 10:07 PM توسط rulany.)
ممنون جناب M1ke  و  Charming

استاد دانشگاه CAMPINAS  در کشور برزیل هست.رنکش در QS  و Shanghai زیر 200 هست .اما نمیدونم چقدر ارزش داره و اینکه من دارم برای ارشد اپلای میکنم.ایا این دانشگاه با فاند بهتره یا مثلا دانشگاه های فنلاند یا صنعتی استانبول با هزینه ی شخصی؟(به عنوان سکوی پرتاب برای امریکا یا انگلیس و المان)

البته در مورد اینکه گفته مطمئنی یا نه گفتم اگر فاندم 100% بشه مطمئنا میام!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

22-10-2013, 10:59 PM
(22-10-2013, 10:06 PM)'rulany' نوشته: ممنون جناب M1ke  و  Charming
استاد دانشگاه CAMPINAS  در کشور برزیل هست.رنکش در QS  و Shanghai زیر 200 هست .اما نمیدونم چقدر ارزش داره و اینکه من دارم برای ارشد اپلای میکنم.ایا این دانشگاه با فاند بهتره یا مثلا دانشگاه های فنلاند یا صنعتی استانبول با هزینه ی شخصی؟(به عنوان سکوی پرتاب برای امریکا یا انگلیس و المان)

دوست من اینکه کدوم بهتره واسه رفتن به امریکا مساله جداست و بهتره تو تاپیک مربوطه بحث بشه
همه چیز رنک نیست ممکنه استادی پیدا بشه که فوق العاده با آدم راه بیاد یعنی آدم با اون راه بیاد و شما بتونید خوب استفاده کنید در این صورت زیاد نمی ارزه برین جای دیگه ولی در حالت کلی استاد هم سخت پیدا میشه و ممکنه مثلا بی خیال اونجا بشید حالا بیا و استاد پیدا کن...
کلا به نظر من همه چیز رو رزومه شما مشخص خواهد کرد
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

22-10-2013, 11:02 PM
دوستان نکات رو به خوبی گوشزد کردند
به نظرم اگه ارشد هست و اسکولارشیپ میگیرید ارزششو داره پیگیر همین باشید تا آخر تا نسبت به گزینه هایی چون فنلاند و استانبول با هزینه ی شخصی...
در ضمن تحصیل به انگلیسی هست و خوب اسپانیایی هم یاد بگیرید خیلی به دردتون خواهد خورد تا زبانی مثه فنلاندی یا ترکی مخصوصا به فکر رفتن به آمریکا هستید...
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-10-2013, 01:38 AM
در مورد مقایسه دانشگاه های موردنظر به نظرم هر دو جنبه (رتبه دانشگاه و هزینه های تحصیل) مهم هستند و به شرایط خودتان بستگی دارد. برای نمونه خیلی ها نمی توانند هزینه های دانشگاه را بدهند و به همین دلیل حتی اگر بهترین دانشگاه جهان هم باشد برایشان ممکن نیست و از این نظر هر دانشگاه رایگان دیگری را ترجیح می دهند. ولی برای کسی که هزینه خیلی برایش مهم نباشد و توانایی پرداختش را داشته باشد طبیعی است که دانشگا های معروف تر بهتر هستند. بنابراین من اگر جای شما بودم و توانایی پرداخت هزینه ها را داشتم به سمت دانشگاه می رفتم ولی اگر توان پرداخت هزینه ها را نداشتم طبیعی است که مجبور باشم به سمت دانشگاه رایگان بروم.

پینوشت: زبان برزیلی ها، پرتغالی است.
(22-10-2013, 10:06 PM)'rulany' نوشته: ممنون جناب M1ke  و  Charming

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

24-10-2013, 05:53 AM
(22-10-2013, 09:06 PM)'rulany' نوشته: سلام
بعد حدود یک ماه مکاتبه با این استاد گرانقدر ایشون این جواب رو بهم دادند:Hello Hassan,
Please fill the application form. 
 Let me know if you have any doubt. Read the instructions carefully.
I will have a scholarship for next semester which I can give to any student. I just need to check it to be sure. In any case you need to apply first.
If you will really come, it would be nice if you can arrive one month earlier. USD 700 is enough for one month here. The living costs are high but for a student this must be more than enough if you live near the campus and have meals at the university restaurant. 
Regards,
--
Prof. ********
به نظرتون چقدر میشه رو حرفش حساب کرد؟ الان وقتشه که بهش بگم اسکالرشیپت چقدره؟

الان که این شرایط رو دیدم، میگم برزیل شرایط خوبی داره
هم اسکولارشیپ داره و هم رنگ دانشگاهش بهتره
ولی اگه میتونین هزینه هات رو خودت بدی و رنک فنلاند هم بهتره، میتونه گزینه بهتره باشه
در کل رنکینگ خیلی مهمه! در ضمن شما باز هم شانس خواهی داشت واسه دکترا جای دیگه بری

موفق باشی
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

24-10-2013, 08:39 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-10-2013, 08:42 AM توسط Torkan.)
دوستان اگه یادتون باشه یه ایمیل از استادی که تو دانشگاش پذیرفته شدم دریافت کردم به این مضمون:
Hi xxxxxxx, 
Thanks for your interest. Indeed I'm looking for students and you are a good candidate, my research won't be focused on FEM though. I suggest we talk once you get here, at that time my lab will be more established and we could talk about specific project. 
 Looking forward to see you here in xxxxxxxx! 
xxxxxxx  
[dir=rtl]
همون طور که انتخاب اون دانشگاه قطعی شد دوباره ایمیل زدم تا ببینم ایشون یه دفعه ای ما رو یادش نرفته که!
ایشون جواب دادن...
Hi xxxxxx, 
Let me know when you are in xxxxx and we can talk then, 
xxxxxxx 
[dir=rtl]سوال اصلی من اینه که این استاد و کلا این دانشگاه علاقه خاصی به دیدن دانشجو داره قبل دادن فاند...الان به نظرتون بهترین کار چیه؟ من که به طور رسمی راجع به پول حرف نزدم و همون طور که دوستان به خصوص Mike گفتن اون مساله بهتره زیاد روش وقت گذاشته نشه...
سوال من این بود چقدر میشه امیدوار بود و بهترین کار چیه؟
ممنونSmile[/dir][/dir]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 100 بعدی »