عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم

صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 51 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم
آفلاین mohammadreza88
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-10-2013, 10:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-10-2013, 10:15 PM توسط mohammadreza88.)
 سلام بر همۀ دوستانی که به هر نحوی دارن در این فروم زحمت میکشند،

پیشنهادی دارم برای امکان پیگیری جواب هایی که برای یک پست نوشته میشه. یعنی مثلاً در فروم یک مطلبی توسط یک کاربر نقل میشه که من هم علاقمندم پاسخ اون سوال رو بدونم یا در جریان ادامۀ بحث قرار بگیرم اما ممکنه بخاطر وقفه ای که در پاسخ دادن به اون سوال بوجود میاد کلاً فراموش کنیم چی بود و کجای فروم بود!
اما اگه گزینه ای در کنار گزینه های "امتیاز"، "یافتن پست ها" و "پیام خصوصی" اضافه بشه مثلاً با عنوان "دنبال کردن" بعد هرموقع کسی برای پاسخ دادن، اون پست رو نقل قول کنه، پیغامی هم برای من بیاد! (چیزی شبیه به همون اتفاقی که در شبکه های اجتماعی میفته)

با تشکر از رحمات شما Smile
,It matters not how strait the gate
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
The thing always happens that you really believe in; and the belief in a thing makes it happen
"Frank Lloyd Wright"-
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-10-2013, 11:04 PM
با تشکر از محمد رضا
آیا منظورتون همون اشتراک در موضوع هستش؟
بله من هم همین سوال رو داشتم که انگار گزینه ای تحت همین عنوان تو فروم قسمت پایین سمت راست هر تاپیک هستش ولی بله دوستمون راست میگن راجع به هر پست نمیدونم چنین بشه کرد یا خیر؟
اصلا همون میشه دیگه موضوع مشترک شده جدید ترین پست رو اطلاع میده؟
ممنون
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

19-10-2013, 11:00 AM
همون طور که Charming گفتند، مشترک شدن در موضوع‌ها برای همین مساله در نظر گرفته شده که اگر به موضوعی که شما بهش علاقه‌مند هستید یا موضوعی که درش پرسشی کرده‌اید، پاسخ جدید داده شد بهتون اطلاع داده بشه.
برای مشترک شدن در موضوع‌ها لطفا لینک «مشترک شدن در موضوع» که وقتی داخل یک موضوع هستید، در پایین سمت راست صفحه نمایش داده می‌شه رو دنبال کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

22-10-2013, 08:09 PM
من در برخی از وبسایت ها دیدم که برای اینکه خیلی از نظر قوانین کپی رایت و همچنین قوانین داخلی به مشکل نخورند تنظیمات برخی از انجمن های اون وبسایت رو به شکلی در می آورند که فقط برای کاربران همون سایت قابل دیدن باشند و به صورت مهمان قابل دسترسی نباشند و به همین دلیل محتوای آن انجمن های خاص در جستجوهای گوگل و موتورهای مشابه هم آورده نمی شوند. به بیان دیگه می شود برای مثال انجمن های مربوط به برخی از منابع دانلودی آموزش زبان، نرم افزارها و همین طور درخواست مقاله ها را به صورت اختصاصی شده در آورد.

البته نظر خود من در این مورد ممتنع هست و صرفا به عنوان یک پیشنهاد مطرح کردم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

23-10-2013, 01:21 AM
ممنون از پیشنهاد شما. تعدادی از انجمن‌های فروم از قدیم به همین شکل بوده و تنها در دسترس کاربرانی هست که ثبت‌نام کرده‌اند و لاگین کرده باشند. انجمن‌های منابع مطالعاتی آزمون‌ها از جمله این انجمن‌ها هستند.
برای منابع آموزش زبان هم می‌شه انجمن‌های جداگانه‌ای ایجاد کرد و به همین شکل محدودشون کرد، اما سایر موارد مثل آهنگ‌ها و ترانه‌ها بهتره که در فروم آپلود نشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

05-11-2013, 06:17 PM
سلام 

ممكنه پستم در جاي مناسب نباشه اما جاي بهتر رو هم نيافتم[img]images/smilies/smile.gif[/img]. يك موردي كه براي من عجيبه استفاده از دو گزينه ي ارسالهاي جديد و ارسالهاي امروز است. منطقي به نظر مياد كه وقتي ارسال هاي جديد رو انتخاب كنم هر آنچه از آخرين ورودم به فاروم اضافه شده و پرسيده شده در اينجا  قابل روئيت باشه و در ارسالهاي امروز كه بايد زير مجموعه ي ارسال هاي جديد ه تعداد كمتري عنوان ببينم. در صورتيكه براي حساب كاربري من اين موضوع هميشه برعكسه. ارسالهاي امروز گاهي 2 صفحه هم ميشه در صورتيكه ارسال هاي جديد ممكنه نصفه صفحه عنوان باشه فقط.
شايد هم تحليل من از اين دو آپشن اشتباه بوده. ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد. 

شادزي

%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-11-2013, 08:59 PM
ارسالهای امروز، صرفا بر اساس تاریخ کار میکنند. ممکن است در یک روز صبح چندین ارسال ثبت شود ولی در بعدازظهر همانروز پست جدید ارسال نشود. در این حالت نتیجه این جستجو (ارسالهای امروز) از بعدازظهر تا پایان روز یکسان خواهد بود.

ارسالهای جدید بر اساس آخرین زمان ورود شما به سایت عمل میکند. ممکن است دوماه به سایت سر نزنید و بخواهید از همه آنچه گذشته است با خیر شوید.

لذا ارسالهای جدید زیرمجموعه ارسالهای امروز نیستند (فقط زمانی ارسالهای جدید زیرمجموعه ارسالهای امروز میشوند که شما در یک روز چند نوبت سایت را چک کنید)
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-11-2013, 12:14 AM
(05-11-2013, 08:59 PM)'ForeverBlue' نوشته: ارسالهای امروز، صرفا بر اساس تاریخ کار میکنند. ممکن است در یک روز صبح چندین ارسال ثبت شود ولی در بعدازظهر همانروز پست جدید ارسال نشود. در این حالت نتیجه این جستجو (ارسالهای امروز) از بعدازظهر تا پایان روز یکسان خواهد بود.
ارسالهای جدید بر اساس آخرین زمان ورود شما به سایت عمل میکند. ممکن است دوماه به سایت سر نزنید و بخواهید از همه آنچه گذشته است با خیر شوید.
لذا ارسالهای جدید زیرمجموعه ارسالهای امروز نیستند (فقط زمانی ارسالهای جدید زیرمجموعه ارسالهای امروز میشوند که شما در یک روز چند نوبت سایت را چک کنید)

ممنون از پاسختون 

پس حدس من درست بود. ولي با اين وجو همچنان با اينكه من ممكنه چند روزي يكبار سر بزنم ارسالهاي امروزم هميشه بيشتر از ارسالي هاي جديده كه اين به نظرم منظقي نيست. ولي بازم تشكر از توضيحتون
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

06-11-2013, 12:51 AM
پیشنهاد میشه امکاناتی مثل تغییر سایز خودکار عکس ها متناسب با سایز های استاندار فروم و امکاناتی مثل مطلع شدن در صورت quote شدن پستهای کاربر را اضافه کنید. همچنین تاپیک تغییر نام کاربری برای کاربرانی که همچین تقاضایی رو دارند رو ایجاد کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-11-2013, 03:33 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-11-2013, 03:41 AM توسط M1KE.)
تغییر اندازه عکس‌ها

در مورد تغییر اندازه تصویر٬ وقتی تصویر را آپلود کردید. پاسخ را ارسال کنید. بعد گزینه ویرایش سریع (و نه ویرایش کامل) رو بزنید. در این حالت کد مربوط به آدرس تصویر به همراه دو عبارت img را در اطراف آدرس تصویر می‌بینید. برای تغییر دادن اندازه تصویر به اندازه دلخواه عبارت img نخست را به صورت img=300X300 یا هر اندازه دلخواه دیگری تغییر بدهید.

مثلا ۲ تصویر زیر هر دو از یک منبع هستند و اصل تصویرها به یک اندازه هستند ولی اولی روی ۱۰۰ در ۱۰۰ و دومی روی ۳۰۰ در ۳۰۰ تنظیم شده است.

نکته: برای اینکه شکل موردنظر در طول یا عرض کشیده نشود می بایست نسبت طول و عرض معرفی شده با نسبت طول و عرض اصلی تصویر یکی باشد. برای این کار کافی است روی عکس راست کلیک کرده و Properties بگیرید تا ببینید عکس چند پیکسل در چند پیکسل بوده و بعد با همان نسبت اندازه را کوچک و بزرگ کنید. اگر هم که کشیده شدن تصویر خیلی برایتان مهم نیست می توانید به صورت آزمون و خطا اعداد را تغییر دهید تا تقریبا به اندازه دلخواهتان برسد.

[عکس: 49462373219135902947.png]

[عکس: 49462373219135902947.png]
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 51 بعدی »