عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 224 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-10-2013, 02:47 PM
قبل از اینکه دوست عزیزمون BABAK جواب بده این رو بگم که شما باید جی ار ای هم بدید تا دست دوستان در نظر دادن باز بشه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین shintar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-10-2013, 02:13 AM
سلام

من رشتم الکترونیک و گرایشم تو ارشد ال‌کترونیک نوری بوده
۱.لیسانس:دانشگاه آزاد معدل۱۵:۱۰
۲.کارشناسی ارشد:دانشگاه آزاد معدل:۱۷:۸۰
۳.تافل:۱۰۰ و جی‌آرای ۱۳۰۰
۴.یه مقالهisi در راستای‌ پایان نامه
می‌خواستم ببینم شانس من در دانشگاههای آمریکا با رنک زیر ۱۰۰ همراه با فاند چقدر است؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-10-2013, 07:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-10-2013, 07:23 AM توسط Torkan.)
(04-10-2013, 02:13 AM)'shintar' نوشته: سلام
می‌خواستم ببینم شانس من در دانشگاههای آمریکا با رنک زیر ۱۰۰ همراه با فاند چقدر است؟

دوست عزیز شانس دارین
از هر سبد رنکی اپلای کنین
نقطه قوتتون جی ار ای هستش
اگه مقاله داشتین چند تای دیگه احتمالا فاند رو هم میگرفتین میگم احتمالا چون معدل لیسانس کمه به نسبت
اگه میتونین یه سر به اساتید دانشگاههای امریکا بزنین و موقعیتهای خالی
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین edram
**
نقل قول

04-10-2013, 02:28 PM
با سلام
مکانیک معدل لیسانسم 14.30 دانشگاه آزاد تهران( متاسفنه بیخودی مینداختن تا ترم بعد مجبور بشی برداری تا شهریه اضافی بگیرن) حتی با این معدل شاگرد 5 دوره خودم شدم و شاگرد اول 16.80 شد. کارشناسی ارشد دانشگاه تهران معدل 17.40 جی ار ای و تافل هنوز امتحان ندادم ولی خیلیا میگن اگر بالا هم بشه بازم شانس فاند از دانشگاه های خوب نداری!!! 3 مقاله isi.
یعنی از این به بعد برای موفقیت نیاید تلاش کرد و باید رفت دانشگاه پیام ور درس خوند تا معدل 19 بگیری تا شانس فاندت بیشتر باشه.این که آخر بی عدالتیه.
یعنی منی که انقدر زحمت کشیدم برای ارشد رتبم دو رقمی شده باید از کسی که در پیام ننور درس خونده و خیلی کمتر زحمت کشیده شانسم کمتر باشه!!!!!!!!!
ببخشید سرتونو درد آوردم 
با تشکر
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

04-10-2013, 02:47 PM
(04-10-2013, 02:28 PM)'edram' نوشته: با سلام
مکانیک معدل لیسانسم 14.30 دانشگاه آزاد تهران( متاسفنه بیخودی مینداختن تا ترم بعد مجبور بشی برداری تا شهریه اضافی بگیرن) حتی با این معدل شاگرد 5 دوره خودم شدم و شاگرد اول 16.80 شد. کارشناسی ارشد دانشگاه تهران معدل 17.40 جی ار ای و تافل هنوز امتحان ندادم ولی خیلیا میگن اگر بالا هم بشه بازم شانس فاند از دانشگاه های خوب نداری!!! 3 مقاله isi.
یعنی از این به بعد برای موفقیت نیاید تلاش کرد و باید رفت دانشگاه پیام ور درس خوند تا معدل 19 بگیری تا شانس فاندت بیشتر باشه.این که آخر بی عدالتیه.
یعنی منی که انقدر زحمت کشیدم برای ارشد رتبم دو رقمی شده باید از کسی که در پیام ننور درس خونده و خیلی کمتر زحمت کشیده شانسم کمتر باشه!!!!!!!!!
ببخشید سرتونو درد آوردم 
با تشکر

با سلام 
من درکتون میکنم چون خودمم با این قضیه درگیربودم! متاسفانه باید گفت ازنظر اساتید خارجی زیاد دانشگاه های ایران باهم فرقی ندارن ،چون براشون از سرتاسر دنیا درخواست پذیرش میاد،خب اوناهم بیکار نیستن بشینن ببینن رنکینگ مثلا تو ایران چطوره ! البته متاسفانه ها!!!
بعدشم فقط چندتادانشگاه برتر ایران رو میشناسن! دیگه مثلا دانشگاه های دولتی دیگه مثل سمنان با تبریز زیاد براشون فرقی نمیکنه ،حتی من شنیدم که زیاد بین آزاد ودولتی هم تفاوتی نیست از نظر اونا! چون اطلاع خاصی ندارن از آموزش ایران! 
فقط اگر استادی که میخواید بهش ایمیل بزنید فرد ایرانی باشه در دانشگاه خارجی شاید چون اطلاع داشته باشه از آموزش ایران،اون موقع خب بین دولتی و آزاد و پیام نور حتما فرق میزاره 
اما درکل اگر حساب کنیم،جز دانشگاه های برتر تهران ،بقیه زیاد تفاوتی ندارن متاسفانه و این قضیه منم ناراحت کرده! اما چاره ای نیست! باید با زبان خوب و جی ار ایی عالی این ضعف معدل روتا حدودی جبران کرد 
موفق باشید 
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

04-10-2013, 02:49 PM
ببخشید سرتونو درد آوردم 
با تشکر

دوست من بله این شرایط هستش ولی نه به اون شدت که شما سیاه کردینSmile
قطعا شانس دارین(معدل لیسانس کمه) ولی توصیه من به شما:
حتما یه مقاله دیگه هم بده ولی واجب تر جی ار ای هستش و تافل که خیلی مهمه خیلی مهمه به خصوص جی ار ای
من میگم شما شانس داری نمیگم رنک چند چون به نظر من مهم نیس و حرف اینو اونو گوش نده تمرکز کن بخون و سال بعد بیا از من تشکر کنBig Grin
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-10-2013, 05:37 PM
ببخشید سرتونو درد آوردم 
با تشکر

اين حرفها مصداق نداره. لطفا پنبه بزاريد گوشهاتون و كتاب تافل و GRE‌ رو جلو چشمتون باز كنيد و مشغول خوندن بشيد. شما اگر بيس آكادميك خوبي داشته باشيد و كمي در تماس گرفتن با اساتيد جدي باشيد به زودي جايگاهي كه شايسته اش هستيد و ديگران شما رو از اون منع مي كنند در كمال حيرت ديگران پيدا مي كنيد.شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین shintar
**
نقل قول

05-10-2013, 01:42 PM
سلام
[align=right][align=right]من رشتم الکترونیک و گرایشم تو ارشد ال‌کترونیک نوری بوده
[align=right]۱.لیسانس:دانشگاه آزاد معدل۱۵:۱۰
[align=right]۲.کارشناسی ارشد:دانشگاه آزاد معدل:۱۷:۸۰
[align=right]۳.تافل:۱۰۰ و جی‌آرای ۱۳۰۰
[align=right]۴.یه مقالهisi در راستای‌ پایان نامه
[align=right]می‌خواستم ببینم شانس من در دانشگاههای آمریکا با رنک زیر ۱۰۰ همراه با فاند چقدر است؟
میشه دقیقتر بگین شانسم چقدره با اون شرایطی که بالا گفتم چون دارم کاری دیگه رو هم دنبال میکنم میخوام ببنیم برای پذیرش(رنک زیر 100 با فاند) به نتیجه میرسم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

05-10-2013, 02:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-10-2013, 02:04 PM توسط Torkan.)
(05-10-2013, 01:42 PM)'shintar' نوشته:
سلام

میشه دقیقتر بگین شانسم چقدره با اون شرایطی که بالا گفتم چون دارم کاری دیگه رو هم دنبال میکنم میخوام ببنیم برای پذیرش(رنک زیر 100 با فاند) به نتیجه میرسم؟

تنها نقطه ضعف شما معدل لیسانس میتونه باشه
دوست عزیز بهتره سعی کنین اگه فاند RA میخوای چند تا مقاله دیگه هم بدی که قطعا شانست بالا میره
شما سعی کن مقاله بدی و کار دیگه ای هم نمیتونی بکنی غیر اون...
بله شانس دارین و بعد مقاله دنبال استادای امریکا هم باشین
نقل قول  

آفلاین لاله52
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-10-2013, 12:26 AM
سلام
من یک ساله که از  دانشگاه امیرکبیر، رشته مهندسی نفت فارغ التحصیل شدم. گرایش ارشدم اکتشاف نفت با معدل 17.80 و کارشناسی 16.07 هستش. دوتا کنفرانس داخلی، یه ISI و 2 هم علمی پژوهشی داخلی دارم. میخواستم واسه phd امریکا (خصوصا تگزاس) یا کانادا پذیرش بگیرم. به نظر شما امکان اینکه فاند بگیرم هست؟ کدوم دانشگاهها امکانش بیشتره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (224): « قبلی 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... 224 بعدی »