عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
چگونه اطلاعات تحقیق را به مقاله ای ارزنده تبدیل کنیم؟

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه اطلاعات تحقیق را به مقاله ای ارزنده تبدیل کنیم؟
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-12-2012, 08:44 AM
اگر نمی‌خوای هزینه‌ها رو خودت به دلار تبدیل کنی، به نظر من راهی که گفتی خوبه امیرحسین. یعنی همون ابتدا تو پاورقی یه توضیحی در مورد واحد پول و نرخ تبدیل فعلیش بدی و هزینه‌ها رو به همون ریال بیاری.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-12-2012, 11:50 AM
(22-12-2012, 04:22 AM)amirhossein.gh نوشته: نه هزینه تحقیق رو ذکر نکردم
یه قسمت مربوط به مقایسه هزینه درآمد سناریوهای مختلفه که به ریال گفتم
میگم نظرتون چیه یه جا اولش قسمت ارایه نتایج ذکر کنم که واحد پولی ایرانه و مثلا یک ریال فلان کسری از یک دلاره. نظرتون چیه ؟
درود
به نظر من برای شما بهترین کار به این شکل هست که به همین نحو عمل کنید و نرخ تبدیل ارز رو هم پس از اولین تبدیلتون بیارید
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-12-2012, 01:37 PM
ممنون دوستان

اتفاقا این موضوع رو از یکی از استادهای که خیلی مشناسمش و editor in cheif چندین ژورنال قوی هست هم پرسیدم. جواب داد:

Thanks. Same to you.I have seen other papers in reporting numbers in local currency.

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-09-2013, 09:25 PM
با سلام
شاید سوالم تکراری باشه اما خواستم مطمئن تر بشم .اگه جواب بدن دوستان ممنون میشم

من در پایان نامه به سه روش مختلف اومدم داده برداشت کردم و برای هر کدوم جداگانه نمودار و تجزیه وتحلیل نرم افزاری (نرم افزار آماری spss) انجام دادم.حالا میخوام بدونم برای مقاله چیکار کنم بهتره؟؟؟ آیا میتونم یه مقاله بدم که فقط یکی از این برداشت هارو توش توضیح بدم و یه مقاله دیگه که شامل همین برداشت + اون دوتا برداشت دیگه با بیان مقایسه ی بین این سه تا؟؟؟ یا کار جالبی نمیشه وارزش کار میاد پائین؟
بعضیا میگن سه تا برداشت مختلفت رو توی یه مقاله با بیان مقایسه ی بین اون سه تا ارائه بدی ممکنه تو ژورنال های خارجی جایی داشته باشه وگرنه جدا جدا از ارش میفته و شاید کنفرانسی بشه
دوست دارم قبل از اینکه استادم نظر بده خودم حرفی برا گفتن داشته باشم
لطفا منو راهنمایی کنید
مرسییییییییییی

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 13
18-09-2013, 09:47 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-09-2013, 07:23 PM توسط MaMi.)
Writing a Great Research Paper 

مجموعه ای ویدئویی از کمپانی Video Aided برای آموزش نگارش مقالات علمی به زبان انگلیسی. این مجموعه ویدئویی دانشجو را در تمامی مراحل نوشتن یک مقاله علمی، راهنمایی نموده و به او کمک می نماید تا مقاله خود را به صورت اصولی تنظیم کند. در طول 10 قسمت این مجموعه که شامل حدود 14 ساعت آموزش ویدئویی است، دانشجو به صورت گام به گام با تمامی مراحل نگارش یک مقاله آشنا خواهد شد. همچنین هر فایل ویدئویی، دارای یک فایل PDF می باشد که به طور خلاصه نکات اساسی هر درس در آن عنوان شده است. قسمت های مختلف این مجموعه عبارتند از:

فایل های PDF در پیوست

در بخش های 50 مگابایتی
انتخاب موضوع
Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5 - Part 6
شروع پژوهش
Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4 - Part 5 
یافتن بهترین منابع
اقتباس از دیگر مقالات و مشکلات آن
Part 1 - Part 2 - Part 3 - Part 4
یادداشت برداری
چگونگی قانع کننده بودن مطلب
نوشتن پیشنویس اولیه
نقل قول و تفسیر
فرمت مقاله
تکمیل نهایی مقاله

فایل‌های پیوست
.rar   WGRPDF.rar (اندازه 1.77 MB / تعداد دانلود: 191)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.

آفلاین saman1989
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-09-2013, 02:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-09-2013, 02:26 AM توسط saman1989.)
با سلام خدمت جناب MaMi بزرگوار. از بخش دوم به بعد فایلهای تصویری آموزش نگارش مقالات ظاهرآ داونلود نمیشن چون تو سایت پرشین گیگ آپلود نشدن. لطفآ یه بررسی بکنید که اگه اینطوریه امیدوارم درست بشن و اگه اینطوری نیست که هیچی.مچکر [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

آفلاین mahnaz103
نقل قول

22-09-2013, 03:34 PM
(21-09-2013, 02:23 AM)'saman1989' نوشته: با سلام خدمت جناب MaMi بزرگوار. از بخش دوم به بعد فایلهای تصویری آموزش نگارش مقالات ظاهرآ داونلود نمیشن چون تو سایت پرشین گیگ آپلود نشدن. لطفآ یه بررسی بکنید که اگه اینطوریه امیدوارم درست بشن و اگه اینطوری نیست که هیچی.مچکر [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

با سلام 
من به شخصه همه رو دانلود کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد...اگه هنگام دانلود سرعت اینترنت شما یهو کم بشه ممکنه مجبور بشید از اول دانلود کنید اما در کل همه ی فایل ها مثل هم بودند در دانلود و مشکلی برای من به وجود نیومد

(21-09-2013, 02:23 AM)'saman1989' نوشته: با سلام خدمت جناب MaMi بزرگوار. از بخش دوم به بعد فایلهای تصویری آموزش نگارش مقالات ظاهرآ داونلود نمیشن چون تو سایت پرشین گیگ آپلود نشدن. لطفآ یه بررسی بکنید که اگه اینطوریه امیدوارم درست بشن و اگه اینطوری نیست که هیچی.مچکر [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

یادم رفت این رو هم بگم که همه ی فایل ها در همین سایت پرشین گیگ آپلود شدن و کافیه بعد از این که روز پارت مربوطه کلیک کردید و صفحه ی جدید برای دانلود(همان پرشین گیگ ) باز شد روی گزینه ی download که گوشه ی بالای سمت چپ هست کلیک کنید تا براحتی دانلود بشه.باز اگر سوالی بودید بپرسید تا کمکتون کنم.چون من همه رو دانلود کردم...مشکلی نداشت

آفلاین saman1989
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-09-2013, 07:05 PM
تشکر از دوستان(mahnaz103 و MaMi) جالبه این بار که بخش اول و دوم رو داونلود کردم مشکلی نداشتن. ممنون و خسته نباشید.[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-10-2013, 08:57 AM
سلام یه چند تا کتاب آپلود میکنم که واسه مقاله نویسی خیلی به درد میخوره به خصوص غیر انگلیس زبان ها
an outline of scientific writing
writing a research paper
isi paper workshop
دوستان این سه فایل رو میتونن دانلود کنن و از گفته هاش لذت ببرن.
پیروز باشی

فایل‌های پیوست
.pdf   Book An Outline of Scientific Writing; For Researchers With English As a Foreign Language 1995.pdf (اندازه 5.16 MB / تعداد دانلود: 149)
.pdf   writing a research paper-farsi.pdf (اندازه 216.03 KB / تعداد دانلود: 121)
.ppt   3 Workshop on Writing a Research Paper.ppt (اندازه 307 KB / تعداد دانلود: 97)
.ppt   2 Research M-Introduction.ppt (اندازه 281.5 KB / تعداد دانلود: 114)
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.

آفلاین roshanak25
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-10-2013, 01:13 PM
سلام دوستان. کتاب writing a research paper اصلش به زبان انگلیسی هست که آقای عقیل جاسمیان ترجمش کردن (فارسیش رو Charming عزیز در پست بالا قرار دادن)، اینم زبان اصلیش:
.pdf   Writing a Research Paper.pdf (اندازه 138.55 KB / تعداد دانلود: 14)
اینم 2تا کتاب دیگه:
.pdf   How to Write Essays & Assignments.pdf (اندازه 2.44 MB / تعداد دانلود: 25)
.pdf   How To Write Great Essays.pdf (اندازه 475.78 KB / تعداد دانلود: 11)
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
Topic locked