عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) همفکری برای حل مشکل گرفتن توصیه‌نامه از استادهایی که با دانشجویان همکاری نمی‌کنند

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
همفکری برای حل مشکل گرفتن توصیه‌نامه از استادهایی که با دانشجویان همکاری نمی‌کنند
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-08-2013, 09:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 09:19 PM توسط Torkan.)
(31-08-2013, 01:01 PM)'nanock' نوشته: با سلام،
یکی از مشکلات ما دانشجویان دانشگاه ارومیه اینه که توی رشته طراحی آی سی استاد راهنمای موجود میگه کلا دو نوع دانشجو واسه من موجود هست: یا خیلی خوبه یا خیلی بده. اگه اولی هستش که توصیه نامه نمیدم چون باید بمونه خدمت کنه و اینجا رو آباد کنه. اگه دومی هستش که بازم نمیدونم چون هیچ آدم عاقلی این کارو نمیکنه.البته خودشون اینطوری نگفتن ولی تا حالا دیده نشده کسی بتونه از ایشون ریکام بگیرن.
حالا منم موندم چه کار کنم. آیا میشه از استادهایی به غیر از استاد راهنمام ریکام بگیرم؟ اگه بشه که مشکلم حله اگه نه نمیدونم چه کنم.

بنده در جریان این کار ها هستم
دانشگاه ما هم اینطوری بود و دوست من نتونست از استاد راهنماش رکام بگیره
ببینید رزومه قوی چیزی فراحد رکام هستش و رکام تا حد زیادی به خصوص اگه استاد شناخته شده نباشه چیزی فرمالیته هستش
پس شما نگران این نباشین اگه تونستین که بهتر وگرنه زیاد هم اصرار نکنین
البته دوست من دانشگاهش نوشته بود رکام از استاد راهنما میخواد ولی رزومش طوری بود که حتی اگه رکام نمیداد هم برش میداشتن!
با احترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

31-08-2013, 10:34 PM
با تشکر از راهنمایی هاتون
من الان با دو دانشجوی دکترا که تا آخر تابستون قراره استاد بشن(در زمینه تخصصی من) بسیار همکاری ها داشتم و دارم و ریکامی که انشاالله خواهند داد دلسوزانه و آگاهانه است و یک استاد دیگری هم هست که میتونه قابلیت های منو بخوبی شرح بده(در زمینه پردازش سیگنال و غیر تخصصی من)
به نظرتون موثر خواهد بود؟

Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-08-2013, 11:18 PM
(31-08-2013, 10:34 PM)'nanock' نوشته: با تشکر از راهنمایی هاتون
من الان با دو دانشجوی دکترا که تا آخر تابستون قراره استاد بشن(در زمینه تخصصی من) بسیار همکاری ها داشتم و دارم و ریکامی که انشاالله خواهند داد دلسوزانه و آگاهانه است و یک استاد دیگری هم هست که میتونه قابلیت های منو بخوبی شرح بده(در زمینه پردازش سیگنال و غیر تخصصی من)
به نظرتون موثر خواهد بود؟

خيلي هم عاليه. خصوصا اگر آگاهانه و دلسوزانه است. سعي كنيد از تمپلت استفاده نكنيد مگر برخي ساختارها و تا ميتونن از خود واقعي شما بنويسن. موفق باشيد . شادزي
[img]images/smilies/wink.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین eden
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-12-2013, 05:14 PM
دوستان

من از استادی ایمیل دارم که گفته به یکی از اساتیدت بگو با من در تماس باشه اونم با ایمیل

حالا من به استاد راهنمای پروژه ی ارشدم موضوعو گفتم و اون گفت کمک میکنه و من یا نامه ی ریکام تنظیم کردم دادم به استاد که بفرسته و یه ایمیلم فرستادم به استاد اونوریه که فلان کس راهنمامه و با شما تماس خواهد گرفت

حالا راهنمام میگه فرستادن این ایمیل به اون خوب نیست و اگه اون اطلاع میخواد زنگ بزنه یا ایمیل بده من جوابشو میدم.

حالا دو راه به ذهنم میرسه
1. به استاد راهنما بگم یه نامه ی کوتاه بفرسته طرف که من فلانیم و سوالی داری بپرس!
2. به اونوریه بگم فلانی میگه بهم ایمیل بده سوالتو بپرس!!!!!

چه میشه کرد؟ چنین موردی کسی برخورده و اگه آره چه کرده با این وضع!!!!!؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

02-12-2013, 06:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-12-2013, 06:02 PM توسط Torkan.)
دوست عزیز قطعا روش اول بهتره به نظر من
بهتره هر دو طرف رو رو دست نگه دارین!...
البته نه اینکه سوالی داری بپرس این جور نه
بهتره استاد راهنماتون بگه که مثلا من استاد فلانی(شما هستم) و خوشحال میشم اگه مثلا اطلاعاتی یا تحقیقاتی که ایشون کردن(شما) توضیح بدم براتون
این بهتره
باز دوستان دیگه نظر بدن.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-12-2013, 06:43 PM
(02-12-2013, 05:14 PM)'eden' نوشته: دوستان
من از استادی ایمیل دارم که گفته به یکی از اساتیدت بگو با من در تماس باشه اونم با ایمیل
حالا من به استاد راهنمای پروژه ی ارشدم موضوعو گفتم و اون گفت کمک میکنه و من یا نامه ی ریکام تنظیم کردم دادم به استاد که بفرسته و یه ایمیلم فرستادم به استاد اونوریه که فلان کس راهنمامه و با شما تماس خواهد گرفت
حالا راهنمام میگه فرستادن این ایمیل به اون خوب نیست و اگه اون اطلاع میخواد زنگ بزنه یا ایمیل بده من جوابشو میدم.
حالا دو راه به ذهنم میرسه
1. به استاد راهنما بگم یه نامه ی کوتاه بفرسته طرف که من فلانیم و سوالی داری بپرس!
2. به اونوریه بگم فلانی میگه بهم ایمیل بده سوالتو بپرس!!!!!
چه میشه کرد؟ چنین موردی کسی برخورده و اگه آره چه کرده با این وضع!!!!!؟

یه راه حل اینه که به استاد اونوری ایمیل بزنی و همون ایمیل به استاد اینوری هم CC کنی و ایمیل به صورتی بنویسی که اگر اونطرفی بعد چند روز جواب نداد استاد اینوری بتونه از همون ایمیل استفاده کنه و مطالبی که می خواهد برای اون بفرسته
نقل قول  

آفلاین eden
**
نقل قول

02-12-2013, 07:06 PM
(02-12-2013, 06:01 PM)'Charming' نوشته: دوست عزیز قطعا روش اول بهتره به نظر من
بهتره هر دو طرف رو رو دست نگه دارین!...
البته نه اینکه سوالی داری بپرس این جور نه
بهتره استاد راهنماتون بگه که مثلا من استاد فلانی(شما هستم) و خوشحال میشم اگه مثلا اطلاعاتی یا تحقیقاتی که ایشون کردن(شما) توضیح بدم براتون
این بهتره
باز دوستان دیگه نظر بدن.

(02-12-2013, 06:43 PM)'فرید' نوشته:
یه راه حل اینه که به استاد اونوری ایمیل بزنی و همون ایمیل به استاد اینوری هم CC کنی و ایمیل به صورتی بنویسی که اگر اونطرفی بعد چند روز جواب نداد استاد اینوری بتونه از همون ایمیل استفاده کنه و مطالبی که می خواهد برای اون بفرسته

مسئله اینجاست استاد راهنمام یکم عصاب مصاب نداره! تا همینجاش لطف کنه 5 تا ریکاممو بفرسته اونم با متنی که خودم نوشتم. وقتی موضوع این استادم مطرح کردم میگفت بهش بگو زنگ بزنه بهم سوالاشو بپرسه!!

حالا دوباره من به راهنما زنگ بزنم که استاد اینطوری بنویس بهش فک کنم مرتفعم میکنه Big Grin  راهی دارین برای این موضوع؟ به استاد اونوری ایمیل بزنم بگم یه misunderstanding رخ داده و قراره استادم میگه شما سوال دارین اگه باهش میل بزنین؟؟ چطوری بنویسم اینو یا اگه با استاد خودم در میون بذارم چطوری؟

باز ممنونم به خاطر وقتی که میذارید
“Be yourself; everyone else is already taken.”
- Oscar Wilde -

پوزیشن خالی دکتری
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-12-2013, 07:58 PM
اول با استاد خودت در میان میذار هر چی میذاری!
چون حیفه استاد اونوری رو از دست بدی
نقل قول  

آفلاین eden
**
نقل قول

03-12-2013, 01:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-12-2013, 01:20 PM توسط eden.)
این کل متنیه که رد و بدل شد. استاد خودم حاضر نیست یه ایمیل کوچیک بده مشکلو حل کنه چون میگه این عرف نیست من از اینجا ایمیل بدم بهش که ... باید سوال داره بپرسه خودش. مجبورم با استاد اونوریه مشکلو حل کنم چی پیشنهاد میکنین بنویسم که offended نشه؟
Dear Professor ...,
I asked my MS supervisor to contact with you on my behalf:
...., Ph.D.
Assistant Professor
Faculty of Electrical and Computer Engineering
University of ...
Email:...
Tel: ...
Mob: +...
------------------------------------
Re (2), email is best
Thank you, 
-------------------------------------
Thank you for your kind reply.
(1) Okay, I will apply before 15 Dec.
(2) About senior researcher: I will contact with my BS or MS supervisor to contact with you directly. However, I which way you want my supervisor to contact with you? Is Email okay?
(3) I attached my conference papers to this letter.
----------------------------------------------------------------------------
Thank you for your interest in my research and in the graduate program at the ..... Due to the large number of requests, I am not able to write a detailed response to your message, but I have looked at your files and believe that you are a strong candidate. Please consider one or more of the following:
  • Submit your application to the ... graduate program and clearly indicate that you are interested in working with me. The deadline is in December.
  • Ask a senior researcher (Professor, Director, etc.) to contact me on your behalf.
  • Send one or more publications in peer-reviewed international conferences or journals that you have authored.

- Oscar Wilde -

پوزیشن خالی دکتری
نقل قول  

آفلاین eden
**
نقل قول

03-12-2013, 01:30 PM
یه کاری میشه کرد که دست به دامن سوپر وایزر کارشناسی شم...
- Oscar Wilde -

پوزیشن خالی دکتری
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »