عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
فرم DS-160

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
فرم DS-160
آفلاین javado
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-07-2013, 12:51 PM
سلام، من موقع پر کردن فرم DS-160 نوع ویزای خود را B1/B2 انتخاب کردم ولی موقع پرداخت مبلغ MRV که 160 دلار است فقط نوع B1 را انتخاب و پرداخت خود را کامل کردم. حالا که متوجه شده ام اشتباهی رخ داده آیا دوباره باید 160 دلار دیگر پرداخت کنم ؟ هر چند مبلغ هر دو همان 160 دلار است. آیا باید فرم جدید دیگری (DS-160) ارسال کنم؟ مرسی از جوابی که خواهید داد...
نقل قول  

آفلاین elnazhh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-08-2013, 07:21 AM
با عرض سلام و خسته نباشد من ساکن امریکا هستم و  برای دعوت از مادرم برای ویزای توریستی شخصا فرم ds 160 را پر کرده و وقت از سفارت گرفتم منتها به چند سوال برخورده ام که نگرانم کرده اند اول اینه در قسمتی که باید اسم را به فرسی میزدم انگلیسی تایپ کرده ام دوم اینکه در قسمتی که برای صدور پاسپورت هست اسم شهرستام محل زندگی را تایپ کرده ام نه تهران سوم و از همه مهمتر اینکه در قسمت آخر که در مورد sign  با=سوال میپرسه که کسی یه شما کمک کرده برای تکمیل این فرم من اسم خودم را وارد کردم ولی در قسمتی که شماره پاس را میخواست من شماره پاس مادرم را وارد کردم حال نمیدونم که باید شماره پاس خودم را وارد میکردم یا درست عمل کرده ام آیا لازم هست که یه فرم دیگه پر کنم یا نه و اینکه دوباره باید هزینه بپردازم یا نه؟ لطف به سوالات من که خیلی هم زیاده  جواب بدید .ممنونم 
نقل قول  

آفلاین scarlet92
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-08-2013, 10:02 AM
اگه کسی سه ماه (آموزشی) رو تو نیروی ناجا باشه و بقیه شو تو یک اداره دولتی مثل سازمان آب خدمت کرده باشه تو فرم ds160 باید چی بنویسه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-08-2013, 03:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-08-2013, 03:44 PM توسط MaMi.)

نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشد من ساکن امریکا هستم و  برای دعوت از مادرم برای ویزای توریستی شخصا فرم ds 160 را پر کرده و وقت از سفارت گرفتم منتها به چند سوال برخورده ام که نگرانم کرده اند اول اینه در قسمتی که باید اسم را به فرسی میزدم انگلیسی تایپ کرده ام دوم اینکه در قسمتی که برای صدور پاسپورت هست اسم شهرستام محل زندگی را تایپ کرده ام نه تهران سوم و از همه مهمتر اینکه در قسمت آخر که در مورد sign  با=سوال میپرسه که کسی یه شما کمک کرده برای تکمیل این فرم من اسم خودم را وارد کردم ولی در قسمتی که شماره پاس را میخواست من شماره پاس مادرم را وارد کردم حال نمیدونم که باید شماره پاس خودم را وارد میکردم یا درست عمل کرده ام آیا لازم هست که یه فرم دیگه پر کنم یا نه و اینکه دوباره باید هزینه بپردازم یا نه؟ لطف به سوالات من که خیلی هم زیاده  جواب بدید .ممنونم 
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
شما تا حدود 3 الی 4 روز کاری قبل از زمان مصاحبه میتونید فرم های DS-160 مختلف رو تکمیل و سابمیت کنید، فقط حواستون باشه که با DS-160 نهایی، برای مصاحبه تشریف ببرید. به همین دلیل علیرغم اینکه وقت مصاحبه هم گرفتید، میتونید یک DS-160 دیگه پر کرده و با DS-160 Confirmation این فرم، برای مصاحبه به سفارت تشریف ببرید.

(26-08-2013, 10:02 AM)'scarlet92' نوشته: اگه کسی سه ماه (آموزشی) رو تو نیروی ناجا باشه و بقیه شو تو یک اداره دولتی مثل سازمان آب خدمت کرده باشه تو فرم ds160 باید چی بنویسه؟

دوست من این مورد رو میتونید به دو صورت در فرم وارد کنید؛ 1- کلا NAJA رو وارد کنید 2- سازمان آب رو به عنوان محل خدمتتون وارد کنید (البته در این صورت، زمانی که افسر از شما ترجمه کارت پایان خدمت رو بخواد، چون اشاره ای به سازمان آب بر روی کارت شما نشده، ممکنه یکم حساسیت در افسر ایجاد کنه). بنظر شخصی من، NAJA رو وارد کنید.

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین elnazhh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-08-2013, 06:39 PM
ممنون از راهنمائیتون یعنی میگید با این فرم به مشکل بر میخوریم و حتما باید یکی دیگه پر بشه؟ هزینه چی دوباره باید پرداخت کنم ؟
درمورد امضا نهایی من هنوز نمیدونم که چه کسی باید امضا کنه وقتی که شخص دیگه واسش فرم را پر میکنه خود مادرم یا من؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-08-2013, 08:07 PM
(26-08-2013, 06:39 PM)'elnazhh' نوشته: ممنون از راهنمائیتون یعنی میگید با این فرم به مشکل بر میخوریم و حتما باید یکی دیگه پر بشه؟ هزینه چی دوباره باید پرداخت کنم ؟
درمورد امضا نهایی من هنوز نمیدونم که چه کسی باید امضا کنه وقتی که شخص دیگه واسش فرم را پر میکنه خود مادرم یا من؟

شما اگر هزینه مصاحبه برای یک سفارت (به عنوان مثال دبی) رو پرداخته کرده باشید، فقط و فقط میتونید وقت های موجود همین سفارت رو ببینید و اقدام به اخذ وقت کنید. همونطور که در ارسال پیشین هم اشاره کردم، تا 3 الی 4 روز کاری، قبل از روز مصاحبه میتونید DS-160 های مختلفی تکمیل کنید و هزینه پرداخت شده شما برای همون سفارت (در مورد مثال ما، دبی) محفوظ خواهد بود. در مورد امضا نهایی بنظرم اسم مادرتون رو ذکر کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین nina.manager
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-09-2013, 10:18 PM
سلام
ممنون از پیج خوبتون.می خواستم بدونم قبل از گرفتن وقت سقارت باید حتما پول رو واریز کرد؟من می خوام برای سفارت انکارا اقدام کنم.دوم اینکه من از طرف شرکت و هزینه شرکت برای گذرندون یک دوره می خوام برم امریکا ولی می خوام خواهرم رو هم ببینم.باید نوع ویزا رو بزنم B1/B2 هزینش همون 160 دلار می شه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

11-09-2013, 10:26 AM
بله، در سیستم جدید باید قبل از گرفتن وقت پول رو بپردازید.
ویزای شما هم B-1 خواهد بود. با ویزای B-1، شما محدودیت خاصی برای سفر به سایر نقاط در داخل خاک امریکا نخواهید داشت و مشکلی برای دیدن خواهرتون نخواهد بود.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

11-09-2013, 08:48 PM
دوستان ببخشین چون من میخوام این فرمو شروع به پر کردن کنم میخواستم ببینم از اونجا که یک ماه ظاهرا وقت هستش واسه تکمیلش ایا در ادامه فرم از ما sevis number یا اطلاعاتی که تو i-20 هست رو میخواد یا فقط اطلاعاتی هستش که قبل گرفتن i-20 هم میشه تکمیل کرد؟
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-09-2013, 08:56 PM
(11-09-2013, 08:48 PM)'Charming' نوشته: دوستان ببخشین چون من میخوام این فرمو شروع به پر کردن کنم میخواستم ببینم از اونجا که یک ماه ظاهرا وقت هستش واسه تکمیلش ایا در ادامه فرم از ما sevis number یا اطلاعاتی که تو i-20 هست رو میخواد یا فقط اطلاعاتی هستش که قبل گرفتن i-20 هم میشه تکمیل کرد؟
بااحترام

در مرحله پیش از سابمیت کردن، از شما SEVIS Code و School Code رو خواهد خواست. همونجور که هم در ارسال های پیشین، اشاره شده، شما تا 3 روز کاری قبل از مصاحبه میتونید، به تعداد دلخواه، فرم DS-160 رو تکمیل کنید (یعنی نگرانی از بابت Expiration Date فرم وجود نداره) فقط در روز مصاحبه باید همراه با Confirmation Code فرمی که از نظر شما نهایی است، به سفارت مراجعه کنید. یعنی میتونید الان شروع به تکمیل فرم کنید، با Application ID اون فرم، وقت سفارت بگیرید و تا 3 روز کاری قبل از مصاحبه، فرم دیگه ای رو تکمیل و سابمیت کنید و با Confirmation Code فرم جدید به سفارت مراجعه کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 32 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-06-2025، 06:25 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی