عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
روادید (ویزا) J-1 و مزایا و معایب آن

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
روادید (ویزا) J-1 و مزایا و معایب آن
آفلاین rana_4sat
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-12-2012, 11:34 AM
سلام

من برای ویزای j1 درخواست دادم و الان از ISSS برای من یک ایمیل در مورد طلاعات فرم DS2019 آمده است.
please let me know whether you plan on extending your visa while you are here or if you will only be staying for the 5 months.

If you plan to leave and return we will want to change you to a short term scholar, not putting the 24 month bar in place.

می خواهم بدونم منظور این ایمیل چیست؟ و من جی باید جواب بدهم
اگر منظورشان این است که ویزای جند با ورود می خواهی درخواست کنی این شانس ویزای من را کم می کند؟
نقل قول  

آفلاین rana_4sat
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-12-2012, 11:36 AM
وقتی من توضیح بیشتر خواستم این ایمیل آمد

The question is whether or not you plan to stay or if you plan to come and then want to return within 2 years. If you want to return within two years.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

08-12-2012, 01:10 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-12-2012, 01:10 AM توسط Babak.)
منظورشون اینه که اگر شما ویزای J-1 بگیرید مشمول دو سال حضور فیزیکی خارج از امریکا خواهید شد و به همین خاطر اگر می‌خواهید بمونید (مثلا کار پیدا کنید و غیره) بهشون بگید که براتون درخواست ویزای متفاوتی بکنند.
به نظرم حالا که به شما این امکان رو دادند که در خواست ویزای متفاوتی بکنید، بهتره که بهشون بگید که برنامه بلند مدت‌تون چندان مشخص نیست ولی ترجیح می‌دید که شامل قانون دو سال نشید و به همین خاطر اگر امکان گرفتن ویزای دیگه‌ای هست، ترجیح می‌دید که ویزای دیگه‌ای بگیرید. ضمنا اگر J-1 نگیرید، می‌دونید چه نوع ویزایی برای شما درخواست خواهند کرد؟
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین farshid56
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-08-2013, 01:36 AM
با سلام
من دانشجوی دکتری هستم و برای دوره 6 ماهه فرصت مطالعاتی پذیرش گرفته ام دانشگاه مربوطه هنوز به من فرم ds2019 را نداده است  اگر بدون این فرم صرفا با پذیرش و نامه ساپورت مالی وزارت علوم به سفارت مراجعه کنم باز هم به من ویزای j1 می دهند؟
از آنجایی که نمی خواهم شامل دو سال حضور در ایران پس از بازگشت شوم آیا امکان دریافت ویزای دیگری برای این دوره وجود دارد مثلا اگر از داشگاه مقصد بخواهم به من فرم I-20 را بدهند امکان دریافت ویزای F1 یا هر ویزای دیگری وجود دارد؟
پیشنهاد شما با شرایط کنونی درخواست چه نوع ویزایی را می توانم از دانشگاه مقصد بکنم ؟
ممنونم 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-08-2013, 11:13 AM
من متاسفانه جواب سوال اول شما رو نمی‌دونم، اما به نظر من بهتره که ریسک نکنید و از دانشگاه بخواهید که حداقل اسکن فرم رو برای شما بفرستند و شما پرینت بگیرید و با خودتون به سفارت ببرید. بدون اون ممکنه سفارت نتونه اطلاعات شما رو پیدا کنه.

اگر از دانشگاه مقصد حقوق می‌گیرید، احتمال کمی وجود داره که دانشگاه بتونه برای شما درخواست ویزای کار H-1 بکنه، اما هم احتمالش خیلی کمه که دانشگاه حاضر بشه چنین کاری بکنه و هم این که اگر موافقت بکنه، باید برای سال دیگه درخواست بکنید چون سقف ویزاهای کار امسال پرشده. ویزای F-1 رو هم بعید می‌دونم که مورد موافقت قرار بگیره، اما به هر حال ضرری نداره که از دانشگاه بپرسید ببینید آیا امکانش هست که براتون I-20 صادر کنند که بتونید ویزای F-1 بگیرید یا خیر.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین fazelpour
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-12-2014, 08:23 PM
با سلام 
من از یک دانشگاه فرصت تحقیقاتی گرفتم و آنها به من کمک هزینه ای هم برای هفته ای بیست ساعت میدهند. من را به عنوان research assistant پذیرفته اند. 
1- من ویزای J1 فقط میتوانم بگیرم؟ خود سفارت نوع ویزا را تعیین میکند؟ 
2- اگر من ویزای J1 بگیرم ولی کمک هزینه ای از دانشگاه و کشور مبدا نگیرم و فقط با کمک هزینه ی دانشگاه آمریکا و هزینه شخصی بروم باز هم شامل بند 212e که باید برگردم و حق ورود به آمریکا برای دو سال ندارم همچنان برقرار است؟ 
3- همسرم ویزای J2 بگیرد میتواند در این مدت کالج زبان برود و مدرک زبان بگیرد؟
4- آیا امکان تبدیل ویزای J1 به ویزاهای نوع دیگر هست یا اینکه برای فرصت post doc تمدید شود؟ 
سپاس گزارم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-10-2015, 05:10 PM
سلام ، 
من دانشجوی صنایع چوب و کاغذ علوم تحقیقات هستم ، کلا هیچ اطلاعاتی ندارم چند سئوال داشتم که می خواستم راهنماییم کنید لطفا و اگر مشاوری رو می شناسید ممنون می شوم اطلاعات تماس اون شخص رو به من بدید  :
1. دانشگاه دولتی و آزاد موثر هستش در گرفتن ویزا J2  و حتما باید دانشگاه  آمریکا و پذیرنده معتبر باشه ؟
2. این فرصت مطالعاتی برای کانادا هم وجود داره ؟
3. می تونم قبل از تز دکترا اقدام کنم یا حتما بایدکل دوره دکترا تموم شود تا اقدام کنم ؟
4. مدرک زبان تافل بهتره یا msrt?
5.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-10-2015, 09:41 PM
(25-10-2015, 05:10 PM)مهمان نوشته: سلام ، 
من دانشجوی صنایع چوب و کاغذ علوم تحقیقات هستم ، کلا هیچ اطلاعاتی ندارم چند سئوال داشتم که می خواستم راهنماییم کنید لطفا و اگر مشاوری رو می شناسید ممنون می شوم اطلاعات تماس اون شخص رو به من بدید  :
1. دانشگاه دولتی و آزاد موثر هستش در گرفتن ویزا J2  و حتما باید دانشگاه  آمریکا و پذیرنده معتبر باشه ؟
2. این فرصت مطالعاتی برای کانادا هم وجود داره ؟
3. می تونم قبل از تز دکترا اقدام کنم یا حتما بایدکل دوره دکترا تموم شود تا اقدام کنم ؟
4. مدرک زبان تافل بهتره یا msrt?
5.

سلام.
1- خیر، دانشگاه آزاد یا سراسری تاثیری در گرفتن/نگرفتن ویزای J1 نداره

2- در مورد کانادا، اطلاعاتی ندارم

3- ویزای J1 برای دوره های پسادکتری هستش، یعنی شما دکتری رو در دانشگاهی گرفتی، حالا میخوای دور پسادکتری رو بگذرونی. برای دوره های فرصت مطالعاتی (یعنی قبل از اخذ مدرک دکتری)، تا جایی که من اطلاع دارم، ویزای گروه M صادر میشه که قوانین مرتبط با اون متفاوت از ویزای گروه J هستش. به عنوان مثال
Students in M-1 status may not work on or off campus while studying, and they may not change their status to F-1

http://travel.state.gov/content/visas/en...udent.html

4- تا جایی که من اطلاع دارم شما باید English language Proficiency رو داشته باشید، یعنی نشون بدید به دانشگاه امریکا که به زبان مسلط هستید، لذا فکر میکنم تافل/آیلتس مورد تائید باشه.

اطلاعات کلی در مورد ویزای J رو میتونید در لینک زیر مشاهده کنید؛
http://j1visa.state.gov/participants/how...y-and-fees
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 10
25-10-2015, 09:57 PM
(12-12-2014, 08:23 PM)fazelpour نوشته: با سلام 
من از یک دانشگاه فرصت تحقیقاتی گرفتم و آنها به من کمک هزینه ای هم برای هفته ای بیست ساعت میدهند. من را به عنوان research assistant پذیرفته اند. 
1- من ویزای J1 فقط میتوانم بگیرم؟ خود سفارت نوع ویزا را تعیین میکند؟ 
2- اگر من ویزای J1 بگیرم ولی کمک هزینه ای از دانشگاه و کشور مبدا نگیرم و فقط با کمک هزینه ی دانشگاه آمریکا و هزینه شخصی بروم باز هم شامل بند 212e که باید برگردم و حق ورود به آمریکا برای دو سال ندارم همچنان برقرار است؟ 
3- همسرم ویزای J2 بگیرد میتواند در این مدت کالج زبان برود و مدرک زبان بگیرد؟
4- آیا امکان تبدیل ویزای J1 به ویزاهای نوع دیگر هست یا اینکه برای فرصت post doc تمدید شود؟ 
سپاس گزارم

1- آفری که شما دریافت کردید به عنوان RA هستش و خود دانشگاه با توجه به آفر شما، برای شما I-20 یا DS-2019 صادر میکنه و بر اساس اون شما میتونید برای یکی از ویزای F (اگر I-20 داشته باشید) یا ویزای J (اگر DS-2019 داشته باشید) اقدام کنید.

2- در مورد بند 212e توصیه میکنم، لینک زیر رو مشاهده کنید؛
http://travel.state.gov/content/visas/en...aiver.html

3- بله، دارندگان ویزای J2 میتونند به صورت تمام/پاره وقت در دانشگاه های امریکا، مشغول به تحصیل بشوند.

4- شما میتونید ویزای J1 رو به سایر ویزاها تغییر بدید در صورتی که بتونید اون Two-Year Home-Country Physical Presence رو waive کنید. ضمن اینکه اسپانسر شما، میتونه درخواست تمدید ویزای شما رو بده.

http://j1visa.state.gov/participants/cur...extensions
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Lalehb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-01-2016, 06:12 PM
سلام
برای درخواست ویزای J-1 لازم هست یک هزینه SEVIS و یک هزینه دوم برای application process سفارت پرداخت کرد؟ یعنی 160 دلار برای سفارت و 180 برای SEVIS؟ 
آیا اگر بخواهیم مثلن 30 روز بعد از تاریخی که در فرم DS2019 درج شده سفر کنیم، لازم هست برای ویزا درخواست تاریخ عقب تر رو بدیم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »