عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
روادید (ویزا) J-1 و مزایا و معایب آن

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
روادید (ویزا) J-1 و مزایا و معایب آن
آفلاین rtaherpour3
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-02-2017, 08:23 PM
سلام
من قرار است با ویزای J-1 برای گذراندن 1 سال دوره کارآموزی با حقوق در رشته هتل داریو ارد امریکا بشم چند تا سوال دارم :
1- به چه شکل میتونم ویزام رو ویزای کاری بکنم؟
2- موسسه ای که با من در ایران قرارداد بسته و میخواد برام نامه پذیرش بگیره میگه تاقل یا آیلتس نمیخوای! آیا امکانش هست که نیاز به تاقل نداشته باشم؟
3- بهم گفتند که ماهیانه بین 1500 تا 2000 دلار حقوق دارم در ازای روزانه 8 ساعت کار آیا طبق قوانین اونجا دارند راست میگن؟ یعنی میشه من حقوق داشته باشم؟
4- فرق ویزای J-1 با ویرای J-2 چی هست آیا میشه از ویزای J-2  استفاده کنم؟
5- در چه صورت میتونم ویزای کار بگیرم آیا نامه از کارفرما پس از اتمام دورم میتونه منجر به تغییر ویزا برام بشه و ایا نیاز به خروج بازهم به مدت دو سال دارم یا خیر؟

ممنونم ازتون که پاسخ میدید
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
11-02-2017, 10:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-07-2017, 08:53 PM توسط MaMi.)
@rtaherpour3

1- برای تبدیل ویزا (در واقع Status) باید کارفرمایی پیدا کنید که حاضر بشه اسپانسر شما بشه برای درخواست ویزای کار - اطلاعات بیشتر اینجا

2- معمولا برای دوره های J نیازی به "مدرک" زبان نیست ولی خب شما باید بتونید برای انجام کارهاتون، ارتباط برقرار کنید و اونجوری که من شنیدم و دیدم، دوستانی که در رشته هتل داری مشغول هستند، معمولا از سطح زبان بالایی برخوردار هستند و معمولا هم بیشتر از 2 زبان خارجی رو مسلط هستند.

3- بله، طبق قوانین شما میتونید برای program sponsor کار کنید و در ازای اون حقوق دریافت کنید.

4- ویزای J-2 فقط برای همسر/فرزند دارنده ویزای J-1 صادر میشه.

5- بخشی از سوالتون رو در سوال 1 پاسخ دادم. در مورد بخش دوم سوالتون که مربوط به Two-Year Home-Country Physical Presence هستش، معمولا توی فرم DS-2019 قید میشه که آیا باید دو سال از امریکا خارج بشید و در ایران باشید یا خیر.

میتونید اطلاعات بیشتر در مورد ویزای J-1 رو در سایت زیر مشاهده کنید؛

https://j1visa.state.gov/basics

https://j1visa.state.gov/participants/common-questions
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین shirinH
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-04-2017, 12:08 PM
سلام. من با ویزای j1 ، هفت ماه آمریکا بودم. همسرم هم برای j2 اقدام کرده بوذ که به دلیل طولانی شدن پروسه کلیرنس نتونست در اون مدت بیاد. ولی الان که من برگشتم کلیر شدن!!! سوالم اینه که آیا ایشون الان با همون Ds قبلی می تونن وارد آمریکا بشن؟
و موضوع دیگه اینکه من الان از همون دانشگا، آفر پست داک دارم و می خوام برای گرفتن ویزا، دوباره اقدام کنم، آیا اگر من برای j1 جدید اقدام کنم ویزای ایشون که بر اساس ds قبلی هست هنوز معتبر هست یا نه؟
لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-04-2017, 01:51 AM
@shirinH

اعتبار ویزای ایشون، منوط به اعتبار ویزای شما هست، یعنی الان که شما دوره تون تموم شده و امریکا رو ترک کردید، ویزای ایشون اعتباری نداره و با اون ویزا نمیتونند وارد امریکا بشن.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین shirinH
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-04-2017, 12:21 PM
(30-04-2017, 01:51 AM)MaMi نوشته:
@shirinH

اعتبار ویزای ایشون، منوط به اعتبار ویزای شما هست، یعنی الان که شما دوره تون تموم شده و امریکا رو ترک کردید، ویزای ایشون اعتباری نداره و با اون ویزا نمیتونند وارد امریکا بشن.

پس یعنی تکمیل شدن پروسه و سبز رنگ شدنش، حتما به این معنی نیست که ویزا صادر خواهد شد؟!
و در اینصورت جفتمون باید از اول اقدام به گرفتن وقت مصاحبه و.... بکنیم؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
01-05-2017, 12:42 AM
@shirinH

دوست عزیز، نمیدونم منظور شما از "سبز رنگ شدن" چی هستش ولی به طور کلی صدور ویزا برای dependent (در این مورد، یعنی همسر شما) منوط به اعتبار ویزای شما هستش، یعنی وقتی اعتبار ویزای شما به پایان رسیده، مهم نیست که برای ایشون در سیستم چه چیزی نشون میده و ایشون با اون ویزا نمیتونند وارد امریکا بشن. چون دوره شما به اتمام رسیده و ویزای قبلی تون، منقضی شده، ایشون برای ورود به امریکا، نیاز دارند که به همراه شما دوباره برای دریافت ویزای جدید (برای دوره جدید - پست داک) اقدام کنند.
نقل قول  

آفلاین afroozeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-05-2018, 10:15 AM
سلام 

ببخشید من برای فرصت مطالعاتی سال 2020 از آمریکا پذیرش گرفتم. ابتدا برای من صورت حسابی فرستادن که شهریه رو پرداخت کنم. اما من گفتم که باید نامه پذیرش رو اول بگیرم که بتونم از وزارت علوم حمایت مالی دریافت کنم. 

آیا الان برای ویزای j1 همون نامه پذیرش استاد کافیه؟ 

ممنونم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

29-05-2018, 06:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-05-2018, 06:59 AM توسط M1KE.)
از جمله مدارکی که باید برای این ویزا بدین فرم DS2019 هست که دانشگاه برای دانشجو صادر میکنه و خیلی حالت رسمی داره و یک شماره منحصر بفرد SEVIS ID داره که با استفاده از اون می بایست هزینه SEVIS رو هم پرداخت کنید (علاوه بر هزینه ویزا، فرم وقت مصاحبه، عکس و گذرنامه و اینجور چیزها). بدون اون فرم نمیتونید هزینه سویس رو بدین و مدارکتون ناقص خواهد بود. حتی برای گرفتن وقت مصاحبه هم فکر کنم در یه قسمتی اطلاعات اون فرم مثل همین شماره سویس رو میپرسه و بنابراین ممکنه بدون اون حتی فرآیند گرفتن وقت مصاحبه هم به تاخیر بیافته.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین afroozeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-05-2018, 09:06 AM
(29-05-2018, 06:58 AM)M1KE نوشته: از جمله مدارکی که باید برای این ویزا بدین فرم DS2019 هست که دانشگاه برای دانشجو صادر میکنه و خیلی حالت رسمی داره و یک شماره منحصر بفرد SEVIS ID داره که با استفاده از اون می بایست هزینه SEVIS رو هم پرداخت کنید (علاوه بر هزینه ویزا، فرم وقت مصاحبه، عکس و گذرنامه و اینجور چیزها). بدون اون فرم نمیتونید هزینه سویس رو بدین و مدارکتون ناقص خواهد بود. حتی برای گرفتن وقت مصاحبه هم فکر کنم در یه قسمتی اطلاعات اون فرم مثل همین شماره سویس رو میپرسه و بنابراین ممکنه بدون اون حتی فرآیند گرفتن وقت مصاحبه هم به تاخیر بیافته.

با توجه به اینکه برای حضور به عنوان میهمان در آن دانشگاه باید شهریه پرداخت شود آیا در صورت درخواست فرم از استاد، بدون پرداخت شهریه، DS2019 برای ما صادر و ارسال می شود؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

31-05-2018, 06:13 PM
در فرم اشاره میشه که هزینه ها رو چه کسی خواهد پرداخت (دانشگاه، خود فرد و غیره). در صورتی که صورتحساب بانکی به میزان لازم بگیرید که نشون بده خودتون می تونید شخصا هزینه ها رو پرداخت کنید قاعدتا باید فرم رو صادر کنند (در مورد I20 که برای ویزای دانشجویی معمولی هست که اینطوره و اساسا قبل از گرفتن ویزا کسی شهریه رو واریز نمی کنه چون نتیجه ویزا معلوم نیست).

(30-05-2018, 09:06 AM)afroozeh نوشته: با توجه به اینکه برای حضور به عنوان میهمان در آن دانشگاه باید شهریه پرداخت شود آیا در صورت درخواست فرم از استاد، بدون پرداخت شهریه، DS2019 برای ما صادر و ارسال می شود؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »