عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
روادید (ویزا) J-1 و مزایا و معایب آن

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
روادید (ویزا) J-1 و مزایا و معایب آن
آفلاین شری
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-08-2016, 01:46 PM
دوستان عزیز من بعد از مدتها  اپلای کردن تونستم از یک دانشگاه متوسط در امریکا پذیرش پست داک بدون فاند بگیریم. ویزا هم از قرار معلوم j1  هست . رشته ی تحصیلی من دکتری مهندسی عمران گرایش محیط زیست  یا ژیو اینوایرونمنت از یک دانشگاه خارجی هست در ضمن برای دوره تحقیقاتی در زمینه کاربرد نانو تکنولوژی در محیط زیست  فعالیت خواهم کرد. اما الان مشکلی که هست اینه که  وقت سفارتها پر هست . و من نمیدونم برای کدوم سفارت اقدام کنم بهتره با توجه به شرایطم. 

ایا وقت گرفتن از طریق شرکتها کار صحیحی هست؟ در نامه ی دی اس 2019 زمان شروع دوره ی من رو اکتبر اعلام کرده اند..
ایا اگر دیرتر از این موعد برم مشکلی ایجاد میشه؟ 
ایا من که در گروی ویزیتینگ اسکولار طبقه بندی میشم.. برای وقت سفارت باید برای مصاحبه  در بسته ی دانشجویی  قرار میگیرم؟
عکس سی وی من بی حجاب هست در حالیکه عکس پاسپورتم با حجاب هست. برای فرم دی اس عکس با حجاب رو قرار بدم یا بی حجاب؟
شما کدوم سفارت رو پیشنهاد میکنید؟ 
ایا برای دخترها هم کلیرنس طولانی اعمال میشه؟
بسیار سپاسگذارم
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-08-2016, 02:23 PM
(05-08-2016, 01:46 PM)شری نوشته: دوستان عزیز من بعد از مدتها  اپلای کردن تونستم از یک دانشگاه متوسط در امریکا پذیرش پست داک بدون فاند بگیریم. ویزا هم از قرار معلوم j1  هست . رشته ی تحصیلی من دکتری مهندسی عمران گرایش محیط زیست  یا ژیو اینوایرونمنت از یک دانشگاه خارجی هست در ضمن برای دوره تحقیقاتی در زمینه کاربرد نانو تکنولوژی در محیط زیست  فعالیت خواهم کرد. اما الان مشکلی که هست اینه که  وقت سفارتها پر هست . و من نمیدونم برای کدوم سفارت اقدام کنم بهتره با توجه به شرایطم. 

ایا وقت گرفتن از طریق شرکتها کار صحیحی هست؟ در نامه ی دی اس 2019 زمان شروع دوره ی من رو اکتبر اعلام کرده اند..
ایا من که در گروی ویزیتینگ اسکولار طبقه بندی میشم.. برای وقت سفارت باید برای مصاحبه  در بسته ی دانشجویی  قرار میگیرم؟
عکس سی وی من بی حجاب هست در حالیکه عکس پاسپورتم با حجاب هست. برای فرم دی اس عکس با حجاب رو قرار بدم یا بی حجاب؟
بسیار سپاسگذارم

سلام

- اگر در زمان های pick خودتون بخواید وقت بگیرید باید تقریبا تمام وقتتون رو با script های خاص گوش بزنگ باشید برای قاپیدن وقت های جدید... کاری که شدنی هست و ابرام زیادی رو هم طلب می کنه... شرکت ها معمولا هیچ مسئولیتی در قبال نتیجه نهایی نمی پذیرند و این تصمیم شماست که چنین کاری رو به اونها بسپارید یا شخصی اون رو پیش ببرید...

- طبیعتا اگر دیرتر از شروع دوره برید سفارت باید در قبال سئال احتمالی officer پاسخگو باشید... ممکن هست ازتون بپرسه چرا رسما برای deferral اقدام نکردید... یا چرا I-20 جدید نگرفتید...

- visiting scholar...

- با حجاب یا بی حجاب بودن عکس اهمیتی نداره...

- نظری در مورد انتخاب سفارت ندارم...

- بله.. ممکنه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-08-2016, 06:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-08-2016, 07:47 PM توسط Torkan.)
(05-08-2016, 01:46 PM)شری نوشته: دوستان عزیز من بعد از مدتها  اپلای کردن تونستم از یک دانشگاه متوسط در امریکا پذیرش پست داک بدون فاند بگیریم. ویزا هم از قرار معلوم j1  هست . رشته ی تحصیلی من دکتری مهندسی عمران گرایش محیط زیست  یا ژیو اینوایرونمنت از یک دانشگاه خارجی هست در ضمن برای دوره تحقیقاتی در زمینه کاربرد نانو تکنولوژی در محیط زیست  فعالیت خواهم کرد. اما الان مشکلی که هست اینه که  وقت سفارتها پر هست . و من نمیدونم برای کدوم سفارت اقدام کنم بهتره با توجه به شرایطم. 

بسیار سپاسگذارم
درود

منظورتون از دیرتر رفتن دقیقا کجاست و کی؟ بعد از موعد شروع کلاسها یعنی اکتبر برید سفارت؟ خوب قطعا ازتون i - 20 جدید خواهند خواست که دیفر کرده اید.
بله برای دخترها هم ممکنه ولی خوب کمتر از پسرهاست احتمالش به خاطر سربازی و اینا. سایر بندهای 212 و 214 و 501 امکان داره برا دخترا واسه شما 501 که منتفیه 212 هم اصلا بعیده چون رشتتون حساس نیست. فقط 214 اونم شانسه.
ایروان نرید فاند ندارید. انکارا رو اول بعد دبی رو توصیه میکنم.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین شری
**
نقل قول

06-08-2016, 01:12 PM
(05-08-2016, 06:43 PM)Torkan نوشته: درود

منظورتون از دیرتر رفتن دقیقا کجاست و کی؟ بعد از موعد شروع کلاسها یعنی اکتبر برید سفارت؟ خوب قطعا ازتون i - 20 جدید خواهند خواست که دیفر کرده اید.
بله برای دخترها هم ممکنه ولی خوب کمتر از پسرهاست احتمالش به خاطر سربازی و اینا. سایر بندهای 212 و 214 و 501 امکان داره برا دخترا واسه شما 501 که منتفیه 212 هم اصلا بعیده چون رشتتون حساس نیست. فقط 214 اونم شانسه.
ایروان نرید فاند ندارید. انکارا رو اول بعد دبی رو توصیه میکنم.

بااحترام،
ترکان

سلام
دپارتمان مقصد من مهندسی مواد هست..و قراره که نانو تکنولوژی کار کنم .. من ای بیست ندارم..چون برای دکتری اقدام نکرده بودم برای پست دکتری هست و  دی اس بیست نوزده دارم .. .میخوام تا قبل اکتبر وقت بگیرم چون تاریخ ورودم رو زده اکتبر اواسطش...مرسی
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

06-08-2016, 01:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-08-2016, 01:24 PM توسط Torkan.)
(06-08-2016, 01:12 PM)شری نوشته: سلام
دپارتمان مقصد من مهندسی مواد هست..و قراره که نانو تکنولوژی کار کنم .. من ای بیست ندارم..چون برای دکتری اقدام نکرده بودم برای پست دکتری هست و  دی اس بیست نوزده دارم .. .میخوام تا قبل اکتبر وقت بگیرم چون تاریخ ورودم رو زده اکتبر اواسطش...مرسی

همون ds2019 منظورم بود. فقط نکته ای رو مد نظر قرار برید. رشته مهندسی مواد کمی از نظر گرفتن ویزا مشکل ساز میتونه باشه. به هر حال شما سعی کنید اولین وقت رو که پیدا شد بگیرید. ولی من باشم ارمنستان نمیرم. همون انکارا یا دبی مناسبه براتون. سعی کنید سریعتر وقت بگیرید تا به کلیرنس طولانی بخورید مشکلی پیش نیاد.
پ.ن: در مورد نرم افزارهای وقت گرفتن و اینا من راستش متاسفانه کمکی نمیتونم بکنم بزارید دوستان راهنمایی کنن.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین شری
**
نقل قول

06-08-2016, 09:21 PM
(06-08-2016, 01:23 PM)Torkan نوشته: همون ds2019 منظورم بود. فقط نکته ای رو مد نظر قرار برید. رشته مهندسی مواد کمی از نظر گرفتن ویزا مشکل ساز میتونه باشه. به هر حال شما سعی کنید اولین وقت رو که پیدا شد بگیرید. ولی من باشم ارمنستان نمیرم. همون انکارا یا دبی مناسبه براتون. سعی کنید سریعتر وقت بگیرید تا به کلیرنس طولانی بخورید مشکلی پیش نیاد.
پ.ن: در مورد نرم افزارهای وقت گرفتن و اینا من راستش متاسفانه کمکی نمیتونم بکنم بزارید دوستان راهنمایی کنن.

خیلی از شما ممنونم . البته کار تحقیقاتی که باید انجام بدم مربوط به محیط زیست هست ..و  کاربرد نانو مواد در پاکسازی الاینده ها ..
الان نزدیک ترین وقت ها رو ترکیه داره 
اما  میگن دبی واسه کیس دانشجویی بهتره..
من  بدون فاند هستم با توجه به این ترکیه بهتره یا دبی؟
فامیل هم در امریکا ندارم/
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-08-2016, 09:47 PM
(06-08-2016, 09:21 PM)شری نوشته: خیلی از شما ممنونم . البته کار تحقیقاتی که باید انجام بدم مربوط به محیط زیست هست ..و  کاربرد نانو مواد در پاکسازی الاینده ها ..
الان نزدیک ترین وقت ها رو ترکیه داره 
اما  میگن دبی واسه کیس دانشجویی بهتره..
من  بدون فاند هستم با توجه به این ترکیه بهتره یا دبی؟
فامیل هم در امریکا ندارم/

هیچ کس نظر قطعی نمیده اینجا. کی گفته دبی بهتره واسه دانشجویی!؟ احتمالا از نظر کم بودن کلیرنس گفتن. 
واللا من خودم باشم دقت کنید خودم باشم میرم انکارا با توجه به اینکه وقت داره. اگه دبی بود میرفتم دبی.
نقل قول  

آفلاین لاله11
**
نقل قول

27-08-2016, 08:24 AM
سلام
من یه سوال دارم احتمال ریجکت شدن ویزای j1برای کسایی که فرصت مطالعاتی میرن چقدره اگه احتماش بالاست کلا قیدشو بزنم؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

27-08-2016, 10:51 AM
(27-08-2016, 08:24 AM)لاله11 نوشته: سلام
من یه سوال دارم احتمال ریجکت شدن ویزای j1برای کسایی که فرصت مطالعاتی میرن چقدره اگه احتماش بالاست کلا قیدشو بزنم؟
ممنونم

درود

خیر بالا و پایین نیست! شما میتونید اقدام کنید ولی شانستون از 0 تا 100 متغیرهSmile

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین amin198
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-11-2016, 02:02 AM
نقل قول:با سلام
من دانشجوی دکترا در چین هستم .
الان برای فرصت مطالعاتی با هزینه شحصی در امریکا هستم.
ویزای J1من مشمول قانون دوسال اقامت در ایران شده.
ظاهرا با ارایه مدرکی که نشون بده من تعهدی به جایی در ایران ندارم میشه این شرط رو لغو کرد.
چه ارگانی درایران این کاررو انجام میده؟
وزارت علوم ؟
اسم این نامه / مدرک در ایران چیه؟
ممنون میشم اگه اطلاعی در این زمینه دارین در اختیارم بذارین.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »