عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
انتقادها و اعتراض‌ها

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتقادها و اعتراض‌ها
آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-06-2013, 10:47 PM
سلام

این تاپیک را من ایجاد نکردم ولی مطالبش که خوندم مفید بود و کاربران می توانند هنگام خرید گوشی در خارج از کشور استفاده کنند (اگر چه اکثرا گوشی ها بسته بندی شده است). لطفا در مورد قفلش توضیحی بفرمایید
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%81%D9%86%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF

ممنون

نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
07-06-2013, 12:04 AM
(06-06-2013, 10:47 PM)'mohamad0014' نوشته: این تاپیک را من ایجاد نکردم ولی مطالبش که خوندم مفید بود و کاربران می توانند هنگام خرید گوشی در خارج از کشور استفاده کنند (اگر چه اکثرا گوشی ها بسته بندی شده است). لطفا در مورد قفلش توضیحی بفرمایید

درود بر دوست خوبم محمد عزیز
و تشکر از حسن توجه و دلسوزیت نسبت به این فروم

این موضوعات مربوط به مباحث پذیرش و مهاجرت نمی شوند. بسیاری انجمن های مختلف راجع به موبایل و خرید و این چیزها هست که نیازی به مطرح کردن این موضوعات در آکادمیا کافه نیست.

قبول دارم که اطلاعاتی که اون شخص در اون ارسال بیان داشتند مفید هستند ولی هر موضوع مفیدی را نمی تونیم به انجمن پذیرش و یا زندگی در خارج از کشور مرتبطش کنیم. به علاوه هیچ ربطی به تاپیک راهنمای نرم افزارها نداشت.

لازم هست که یک نکته دیگه اضافه کنم که ایشون قصدشون از ارسال اون پست کمک به سایر دوستان نبوده بلکه تبلیغ به یک وبسایت تجاری فروش شارژ و یک وبسایت فروش اقلام آرایشی بهداشتی بوده که طبق قانون به مدت یک هفته منع کاربری هم شده باشند.

در هر صورت، بنده اون پست را گزارش کردم ولی جدای از بحث های فوق اون تاپیک موقتاً قفل شده که پستی در اون تاپیک اضافه نشه و مدیران با مشورت با یکدیگر برای وضعیتش بتونند تصمیم گیری بهتری داشته باشند.

امیدوارم که تونسته باشم از طرف تیم مدیریت قانعتون کرده باشم. درغیر اینصورت منتظر شنیدن نکات شما هم هستیم.
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-06-2013, 09:28 AM
درود امین عزیز
از قصد این کاربر اطلاعی نداشتم و خوشحالم که قانون اعمال شده.
اما این موضوع که گفتید به مسایل پذیرش ربطی نداره باید عرض کنم که ما تاپیک های مشابه چون خرید ماشین ، سیم کارت،کارت اعتباری و... داریم و البته محل تاپیک هم نامناسبه و در قسمت سایر موارد یا زندگی در امریکا می شود منتقل شود و همانطوری که گفتید به صورت موقت قفل شده است ، امید است تیم مدیریت تصمیم خوبی اتخاذ فرمایند.

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-06-2013, 12:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-06-2013, 12:42 AM توسط Babak.)
محمد جان

تاپیک‌هایی که برای تهیه تلفن همراه، اتومبیل، کارت اعتباری و غیره وجود داره، به طور خاص به زندگی در کشورهای خارجی مربوطه. مثلا در تاپیک اتومبیل در مورد این که چطوری اتومبیل رو در تهران معاینه فنی کنید مطلبی وجود نداره، اما این تاپیک به طور خاص در مورد خرید گوشی در ایران ایجاد شده بود و این مسائلی که مطرح شده بود مرتبط با زندگی در خارج از ایران نمی‌شد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

31-10-2013, 11:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-10-2013, 11:19 PM توسط Torkan.)
(06-02-2011, 01:46 AM)'Babak' نوشته: نه اتفاقا اصلا تند نیست، هر چند که چندان مایل نیستم به گذشته برگردم و به نظرم این تاپیک جای مناسبی برای این بحث نیست، اما مختصر دلایلم رو می‌گم. بدونید که جدا شدن از وب‌سایت قبلیی که من از ابتدا ایجادش کردم و چهار سال براش وقت بسیاری گذاشتم برای من بسیار بسیار مشکل بود، اما سیاست‌های ادامه کار بود که انگیزه‌های من رو برای ادامه کار از بین برد. جریان فکری من با جریان فکری مهرداد کاملا متفاوت بود و این ادامه کار رو بسیار سخت می‌کرد. هدفِ اولِ هر سازمانی سیاست‌های کلی اون سازمان رو به شدت تحت تاثیر قرار می‌ده. هدف اول من با هدف اول مهرداد یکسان نبود. من مایلم که سایت جدید هدف اولش جریان آزاد اطلاعات و کمک به سایرین باشه و این رو در بالای سایت و در زیر عنوانش هم می‌تونید ببینید.
ضمن این که با حرف شما که معتقدید یک سایت دیگه باعث دو دستگی می‌شه موافق نیستم. اصلا فلسفه وجودی اینترنت وجود منابع مختلف اطلاعات به صورت گسترده است. این یک واقعیت ثابت شده است که مونوپولی جلوی پیشرفت رو می‌گیره و ضررهاش بسیار زیاده. در همین راستا، وجود یک سایت دیگه می‌تونه باعث بهبود کیفیت هر دو سایت و بهتر شدن نحوه ارائه مطالب بشه.

با اجازه از دوستمون (جسارت نشه واسه مدیریت فروم) یه دو کلوم هم بنده راجع به این بگم: (درسته بهتره اصلا به گذشته نریم ولی بعضی مسایل واسه آینده این فروم مفیده با اجازتون و تجربه ای که در سایر فروم ها دیدم رو عرض کنم):
1- اون جمله معروف بالای سایت که من همیشه با نام اون کارم رو تو سایت شروع میکنم نباید هیچ گاه به فراموشی سپرده بشه...تحت هیچ شرایطی نباید مسایل مالی بعد یه مدت ( بالا تر رفتن بازدید این سایت وزین و جذاب و زیاد شدن تعداد کاربرا که خیلی خوب هست) بر مسایل EDUCATION (تحصیلی) غلبه کنه...این جمله ممکنه توسط کاربرا مورد انتقاد قرار بگیره ولی مساله بنده اینده هستش نه امروز همون طور که در آن فروم هم در گذشته ذکر کرده بودم و متاسفانه به علت عدم توجه کار از کار گذشت!
2- جریان ازاد اطلاعات باید همیشه در فروم باشه...متاسفانه فروم های دیگه تنها به خاطر پست تکراری و یا برخوردی که مثلا به مذاق یک مدیر یا حتی کاربر خوش نیومده سعی در به انحراف کشیدن فرد و کوبیدن اون هستن که امیدوارم با زیاد شدن تعداد کاربرا در اینده این مساله هم صورت نگیره... بنده در این فروم با پرس و جو از دوستان قبل ایجاد حساب متوجه شدم جو دوستانه ای برقرار هستش و به سایر دوستان هم این اطمینان رو میدهم....و بازهم همان طور که میدونین فروم یعنی به چرخه افتادن اطلاعات...ممکنه به نظر فردی اطلاعات یا پستی که یه نفر میده تکراری باشه (ولی درنظر نگیره که برای مثال خود ایشون در اول راه چقدر سوال میپرسیدن و ممکنه به نظر ایشون تکراری بیاد ولی همون فردی که سوال میکنه بیشتر باید مدنظر باشه و ایا راضی بوده یا خیر و نه اینکه از جانب یه نفر دیگه بخوایم فردی که پست زده رو بکوبیم)
3- از مدیران و کاربران تقاضا دارم  هر چه سریع تر برای تکمیل کردن جزوه اقدام کنن به دو دلیل:
اولی به خاطر اینکه حجم تاپیک ها کم میشه و دوستان به خصوص تازه وارد ها در جریان کار قرار میگیرن
دوما این کار باعث میشه در صورت امکان حتی جزواتی به صورت PDF و ازاد (کامل و جامع) در اختیار دیگران قرار بگیره که بسیار خوب هستش و در راستای اهداف فروم
4 - از آدمین هم تقاضا دارم در صورت امکان همواره بر کارهای مدیران نظارت کنند (میدونم وقت ندارین!) تا مشکلاتی که من در فروم های دیگه مشاهده کردم پیش نیاد ( به علت جانب داری و عدم نظارت ادمین)
آدمین گرامی حالا هر فرد دانشجوی محترمی که هستن بنده اینها رو به عینه تجربه کردم تو فروم های دیگه و فقط و فقط هدفم بهتر شدن سایت هستش و آینده اون صد البته که نگرانش هم هستمSmileSmile و نمیخوام مثل فضاهای دیگه بشه...
در نهایت این پیشنهاد هستش نه اعتراضSmile
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
01-11-2013, 10:08 PM
از ابتدای راه‌اندازی اینجا تا به امروز سعی ما همین بوده که با کاربرها راه بیاییم و فضایی ایجاد نکنیم که جلوی جریان اطلاعات و به اشتراک گذاشتن اطلاعات رو بگیر . در عین حال، گاهی پیش میاد که علیرغم راهنمایی و تذکرهای متعدد مدیران باز کاربری قوانین رو نقض می‌کنه و مشخصه که کوتاهی از سمت کاربر هست. پرسیدن سوال‌های تکراری متعدد که با گذر زمان تغییری نمی‌کنه و ادامه پیدا می‌کنه، می‌تونه نشونه کوتاهی کاربر باشه و بیانگر این که کاربر بدون این که کمی زمان صرف جستجو کنه، سوال می‌پرسه. هدف ما این هست که این سایت رو به یک منبع اطلاعات قابل استفاده برای همه تبدیل کنیم. اشباع شدن سایت از اطلاعات تکراری یا مطالب نامرتبط ما رو از این هدف دور خواهد کرد و مدیران رو ناچار خواهد کرد که با کاربرانی که بر نقض قوانین فروم اصرار می‌کنند برخورد کنند.
خوشبختانه موارد این چنینی به ندرت پیش اومده و با راهنمایی مدیران، در تقریبا همه موارد کاربران نحوه استفاده بهینه از فروم رو یاد گرفته‌اند و مواردی که لازم بوده به کاربری اخطار داده بشه انگشت شمار بوده. با توجه چندین هزار کاربر ثبت شده و تعداد پست‌های ارسالی، این آمار واقعا کم نظیره و تیم مدیران در این زمینه بسیار خوب عمل کرده و جا داره که از زحمت‌های همه این دوستان خوب سپاسگزاری کنم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

04-09-2014, 10:16 PM
سلام 
امروز پنجشنبه دو تا پست من در این تاپیک و در پاسخ به این کاربر حذف شد. نمی دونم کدوم مدیر این کارو کرده ولی اصلا و ابدا نیازی به این کار نبود! کوچکترین مصداق تخلف وجود نداشت. من تعجب می کنم بدون اطلاع من پستی که توش جواب کاربر رو دادم چرا پاک شد؟!! این یکی رو اصلا انتظار نداشتم. امیدوارم توضیحی داده بشه و ترجیحا پستم به جاش برگرده. تا حالا چندبار پیش اومده که کسی از من حذف پستی رو خواسته و بلافاصله با معذرت خواهی و قبول حرف منطقی اون رو ویرایش کردم و حتما همتون میدونید اما اینکه کسی پست به اون خوبی رو پاک کنه ناراحت کننده هست! این در شرایطی هست که در این چند روز چندین گزارش رو خودم شخصا دادم در مورد پستها و تاپیکهای نامناسب ولی کوچکترین تغییری ندیدم!!! ولی پست من در عرض چند دقیقه بی دلیل حذف شده. امیدوارم آقا بابک یا مدیران سایت توضیح بدن
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-09-2014, 12:25 AM
درود بر شما [img]images/smilies/smile.gif[/img]

نخست ممنون از اینکه در این تاپیک اعتراض خودتون رو مطرح میکنید. این تاپیک میتونه برای مدیران فروم این ویژگی فوق العاده را داشته باشه که از نظرات و مشکلاتی که وجود داره باخبر بشیم و در صورت بروز مشکل اونها رو اصلاح کنیم. [img]images/smilies/smile.gif[/img]

موارد بسیاری پیش می آید که در یک بحث علی رغم این که یکی از طرفین یا هر دو طرف در حال استدلال هستند ولی به دلیل سوءتفاهم و عدم توجه به سخن همدیگر اون بحث بتدریج حالت مناظره دوطرفه پیدا میکنه و عملا از مسیر اصلی تاپیک خارج میشود. در چند روز اخیر مواردی از این نوع پیش آمده که خودتان نیز در جریان بودید. 

در چنین حالتی معمولا برای پیشگیری از سوء تفاهم های بیشتر و عدم انحراف تاپیک یکی از راه ها قرار دادن پستهای مربوطه در حالت  "در درست بررسی" است که منجر میشود برای مدت موقتی برخی پستها نمایان نباشند تا سوء تفاهم مربوطه با مشورت مدیران بررسی شده و خاتمه پیدا کند. سپس پستها مجددا در حالت عادی قرار میگیرند یا در صورت بی ارتباط بودن حذف میشوند.

در مورد پستهای مورد اعتراض شما در آن تاپیک این نکته رو بگم که اون پستها حذف نشده و موقتا در همان حالت در دست بررسی قرار دارند که به زودی بررسی میشوند.

بازهم ممنون از این که این نکته را در اینجا بیان کردید. [img]images/smilies/smile.gif[/img]
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-09-2014, 01:03 AM
سلام Foreverblue عزیز
ممنون از توضیحات خوبتون. من حواسم بود که به بحثی دوطرفه تبدیل نشه بخاطر همین گفتم لینک بذاره که دیگه کش پیدا نکنه. من بیشتر از عدم اطلاع رسانی کادر مدیریت ناراحت شدم که با من مثل یک کاربر آماتور رفتار شد. البته من کاملا آگاهم که شما و بقیه مدیران بی چشمداشت دارید زحمت زیادی می کشید و هر از چندگاهی هم کاربرایی مثل من ناخواسته دردسر درست می کنند. من با توجه به توضیحات متین و خوب شما قانع شدم و دیگه دلخوری از کادر مدیریت ندارم. موضوع حل شده و من تابع مدیرای عزیزم[img]images/smilies/wink.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 7
22-11-2015, 03:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-11-2015, 04:40 PM توسط automotive.)
با سلام،
آقایون و خانوم های محترم، من انتقاد دارم!

من مراتب انتقاد خودمو از کاربران و کاربران ارشد اعلام میکنم!

آقایون و خانوم های محترم، چرا تجربیات خودتونو اعلام نمیکنید؟ چرا؟ به عنوان نمونه، در قسمت تجربیات نمره ی توفل IBT فقط چند نفر محبت کردند و تجربیاتشونو اعلام کردند، آیا با وجود بیش از 42 هزار ( تقریبا کمی کمتر از 43 هزار ) کاربر عضو شده آیا چند تجربه قابل قبول هستش؟؟ خب شاید شما هم راهی رو رفته باشید که گذشتگان رفته باشند و با اضافه کردن امتیاز اون پست اعلام کنید که شما هم اون راه رو رفتید، آیا این جمعیت فقط 4، 5 راه برای امتحان توفل رو انتخاب کردند و بقیه همین راه رو رفتند؟ آیا اصلا این اتفاق امکان پذیر هستش؟؟
این یک مثال بود، تعداد افرادی که در قسمت پذیرش اعلام کردند نمراتشونو آیا همشون تجربیاتشونو نوشتند؟
من میدونم که بیشتر کاربران این سایت برای مباحث مهاجرت مخصوصا به کانادا وارد این سایت میشوند ( بیشترین مهمان و بازدید کننده مربوط به بخش معافیت سربازی هستش)، اما تعداد بازدید های امتحانات زبان و ایالات متحده و ... نشان دهنده ی این موضوع هستش که همه از تجربیات استفاده میکنند اما تعداد افراد بسیار کمی پست مینویسند و تجربیاتشونو اعلام میکنند، من نمیگم همه، شبانه روزی در حال نوشتن تجربیاتشون باشند اما آیا واقعا انتقال تجربیاتتون در حد چند پست که کمتر از 1 ساعت وقتتونو بیشتر نمیگیره کار سختی هستش؟
آیا میتونم درخواست کنم که لطفا، تجربیاتتونو بنویسید؟
مطالعه ی این فروم زمان بسیار زیادی رو لازم داره و ده ها برابر ساعاتی که شما به صورت رایگان از تجربیات دوستان استفاده میکنید، صرف نوشتن این تجربیات و پست ها شده و هزاران ساعت تجربه پشت این تجربیات ( البته نه همشون ولی اکثر قریب به اتفاقشون ) نشسته، کسی که دو سال تمام زندگیشو برای امتحانات و پذیرش و ویزا قرار داده و میآید چند پست قرار میده و دو سال از عمرشو برای من و شما خلاصه نوشته که چه کار کنیم که زودتر به نتیجه برسیم که اشتباهاتی که اون داشته رو ما نداشته باشیم، آیا توقع زیادی هستش که شما یک صدم زمانی که صرف مطالعه تجربیات این دوستان قرار دادید، برای انتقال تجربیات خودتون قرار بدید؟؟ آیا یکم ناراحت نیستید از اینکه این همه زحمت کشیده شده، در طی این  4 سال که این فروم راه اندازی شده و شما تجربیاتتونو اضافه نکردید که من نوعی ازش استفاده کنم، کمی بیشتر از قشر فرهیخته و دانشجو و علم آموز این جامعه انتظار میره.
لطفا تجربیاتتونو منتقل کنید.

با احترام

پ ن: اگر از لحن تندی استفاده شده، عذز خواهی میکنم، امیدوارم این پست تلنگری باشد برای افرادی که میتوانند کمک کنند، قبل از آنکه دیر بشود. ( اگر راهی رو اشتباهی طی کنید زمان زیادی رو از دست میدهید و این یعنی دیر شدن.)

پ ن 2: من دوست ندارم اینجا مثل AA بشه، آدم سرگیجه میگیره وقتی از این فروم استفاده میکنه، تبلیغات، بحث های دو نفره ( یکی یک جیزی میگه 50 نفر جواب میدن و میشه میدون جنگ، مدیرا شروع میکند به بلاک کردن تا بتونند این جو را کنترل کنند هرچند فکر کنم خسته شدند چون بسیار این موارد در این سایت که اطلاعات مفیدی داره وجود داره اما متاسفانه به دلیل اینکه پست های بسیار زیاد و نامرتبطی در بین این پست ها وجود داره و البته تبلیغات، واقعا چند ماه زمان میبره برای اینکه مثلا بحث ویزا رو در یک سال بخونید ( مثلا تعداد ناقابل 2000 تا پست فقط برای یک سفارت در یک سال نوشته شده )
اما اینجا اینطوری نیستش، آقا بابک و دوستانشون که نمیشناسم هزینه های سایت رو متقبل میشند، مدیران گرامی سعی در خارج نشدن اوضاع از مسیر اصلی سایت هستند که موفق هم هستند و بحث های دوطرفه و تشکر و تبریک و ... در این سایت بسیار کم دیده میشه و چند کاربر محترم که زحمت میکشند و سوالات شما رو جواب میدند، در زمان کوتاه و شما به راحتی مبتونید از این قابلیت استفاده کنید.
جو آرام این سایت واقعا بی نظیر هستش در بین فروم های ایرانی.

آیا شما فکر نمیکنید با این همه زحمتی که برای این سایت توسط افرادی که روزی مثل من و شما بودند و اطلاعی از قوانین نداشتند و بعد از سال ها تلاش و تجربه الآن آگاه شدند و دارند تجربیاتشونو منتقل میکنند، کشیده شده، نباید شما هم گوشه ای از این جمع باشید و  اطلاعاتتونو منتقل کنید؟ در این دورانی که مشاوره با نا آگاه ترین فرد در موسسات مشابه هزینه زیادی دارد و بیش ار 90 درصد حرف های این فرد به هیچ درد شما نمیخورد چون آن ها فقط پول میخواهد و برای نشان دادن راه به شما هیچ تمایلی ندارد ( هرچند تقریبا این افراد راه را نمیشناسند که بخواهند آن را نشان بدهند)، چون اگر راه را نشان بدهند، دیگر حرفی برای گفتن ندارد پس بی پول میشوند.

لطفا تجربیات خودتونو بنویسید، در تمام قسمت های فروم، من در مورد موضوعی اطلاعات دارم، شما در مورد موضوع دیگری، اینگونه هستش که همه میتونیم با هم و به هم کمک کنیم.

( اگر پست در محل نامناسبی قرار دارد لطفا انتقال و اگر از قوانین پیروی نمیکند لطفا حذف شود، من مشکلی با این موضوع ندارم )
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 26-06-2025، 11:27 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی