عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های امریکا براساس نمرات و سابقه

صفحه‌ها (7): 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های امریکا براساس نمرات و سابقه
آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 15
06-03-2011, 03:13 PM

سلام دوستان

اطلاعات این فایل به شما کمک می کنه تا برآورد کنید برای اپلای در دانشگاههایی که اسمشون آورده شده (بر اساس معیارهای ذکر شده ) در چه سطحی باید باشید. البته حتما به این نکته توجه داشته باشید که این تخمین ها و معیارها قطعی نیستند و فقط برای برآورد کلی مناسب هستند.

موفق باشید

فایل‌های پیوست
.pdf   An Authoritative Guide For Overseas Education.pdf (اندازه 149.72 KB / تعداد دانلود: 6,395)

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-03-2011, 12:43 AM
سلام AVA جان:
بسیار PDF عالی در اختیار گذاشتید.
رتبه بندی آخر این مجموعه چقدر صحت داره؟
نکته دیگری که فکر منو به خودش مشغول کرد این بود که فکر می کنم این امتیازات خیلی سختگیرانه محاسبه شدن. حالا نظر بقیه دوستان رو نمی دونم. مثلاً من برای خودم هرجوری که ایده آل حساب کنم به زور به 75 می رسم...
شاید در محاسبه مشکل دارم نمی دونم.
مرسی
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-03-2011, 01:14 AM
این‌ها همه فقط تخمین هستند و طبیعتا فاکتورهایی مثل این که شما روی موضوعی کار کرده باشید که استادی از stanford بسیار خوشش بیاد و بدون درنگ به شما پذیرش بده درش منظور نشده. ضمن این که معیارها یک مقدار سخت‌گیرانه هم هستند. من که حساب می‌کنم امتیازم به زحمت ۷۵ می‌شه ولی از دانشگاهی که در این مقاله امتیاز ۹۰ می‌خواد پذیرش گرفتم. در نتیجه بر اساس تجربه من شما احتمال داره که بتونید از دانشگاه‌های بهتری از اون چیزی که در این مقاله گفته شده پذیرش بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-03-2011, 01:20 AM
(07-03-2011, 12:43 AM)Omid نوشته: سلام AVA جان:
بسیار PDF عالی در اختیار گذاشتید.
رتبه بندی آخر این مجموعه چقدر صحت داره؟
نکته دیگری که فکر منو به خودش مشغول کرد این بود که فکر می کنم این امتیازات خیلی سختگیرانه محاسبه شدن. حالا نظر بقیه دوستان رو نمی دونم. مثلاً من برای خودم هرجوری که ایده آل حساب کنم به زور به 75 می رسم...
شاید در محاسبه مشکل دارم نمی دونم.
مرسی

سلام امید عزیز

همانطور که در پست مربوط به این فایل نوشتم با اینکه مطالب صحت دارن ولی قطعی نیستند و فقط باید برای برآورد کلی از اون استفاده کرد. گرفتن پذیرش به عوامل مختلفی بستگی داره که فقط به توانمندی و شایستگی شما بر نمی گرده. مثلا ممکنه شما از دانشگاهی که رتبه پایینی داره به علت اینکه متقاضی زیادی داره و در منطقه خوبی قرار داره و ..... Reject بشید ولی بتونید از دانشگاهی که رتبه بالاتری داره پذیرش بگیرید

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

23-03-2011, 01:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-03-2011, 01:05 PM توسط Cortex.)
در این PDF سابقه کار کجا لحاظ شده است؟
من متوجه کلمه Backlog نشدم. در محاسبه معدل است.
امتیازهای اضافی قسمت آخر چقدر صحت دارند؟ مثلاً اگر کسی مهندسی رشته های صنعتی اپلای کنه چرا باید امتیاز بگیره دوباره؟
نمره آیلتس رو به چه نحو میشه با نمرات تافل این معدل سازی کرد؟
ممنون
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

24-03-2011, 10:38 PM
اگر دقت کرده باشید، این فایل مربوط به گرفتن پذیرش بعد از کارشناسی هست. فکر می‌کنم به همین دلیل سابقه کار درش لحاظ نشده. معمولا سابقه کار ارزش زیادی برای گرفتن پذیرش نداره، مگر این که کار تحقیقاتی کرده باشید.

معنی backlog رو نمی‌دونم.

امتیازهای آخر تا حدودی قابل درکند و بر این اساس که تعداد متقاضیان و تعداد پذیرفته شدگان در رشته‌های مختلف چقدره، سعی شده که به بعضی از رشته‌ها وزن‌های مختلفی داده بشه.

نمره آیلتس رو نمی‌شه به نمره تافل تبدیل کرد، اما اگر برای دانشگاهی اقدام می‌کنید که هم تافل و هم آیلتس قبول می‌کنه، می‌تونید ببینید که حدنصابی که برای هر کدوم گذاشته چقدره و اون‌ها رو معادل قرار بدید. به عنوان مثال اگر گفته که باید تافل بالای ۹۵ یا آیلتس بالای ۷ داشته باشید، می‌تونید ۹۵ تافل و ۷ آیلتس رو معادل قرار بدید و به صورت تخمینی معادل نمره تافل خودتون رو حساب کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

24-03-2011, 11:52 PM
سلام.
در این فایل امتیاز جی مت نداره و تازه در اون قسمت آخر که برای یه سری رشته ها اجازه اضافه کردن امتیاز رو داده،باز هم business رو مطرح نکرده.پس یعنی نمی شه متقاضیان business school ها از این فایل استفاده کنند؟
با تشکر
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

25-03-2011, 09:57 PM
به طور کلی فکر می‌کنم که بیشتر تمرکز این فایل روی رشته‌های فنی هست و احتمالا به همین خاطر هست که GMAT درش نیست. اگر در لیست دانشگاه‌ها هم نگاه کنید مشخصه که دانشگاه‌ها به ترتیب مطرح بودنشون در رشته‌های فنی مرتب شده‌اند.

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-02-2012, 04:47 PM
من که بعضی چیزهاشو نمیفهمم مثل backlog و تو دیکشنری نیست ولی حدس میزنم تجدیدی خودنوم باشه.
بعد اونی که پایین همون قسمت هست هم 10th and 10+2 رو نمیفهمم.تافلم که نه به pbt شبیه نه به ibt !!!!!!!!!
بخش یکی مونده به آخرم نمیدونم چجوری باید نمره داد!!! البته خوب نمیفهمم متن رو
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

30-03-2012, 04:40 AM
درود

back log همون پاس نشدن یک درس یا تجدیدیه. تافل هم CBT باید باشه فکر می کنم.
امتیاز من سخت گیرانه حدود 65تا 70 می شه. ولی نه از جانز هاپکینز 90 امتیازی پذیرش گرفتم نه از دنور 50 امتیازی!

تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
Topic locked