عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های امریکا براساس نمرات و سابقه

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
محاسبه احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های امریکا براساس نمرات و سابقه
آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-09-2014, 05:46 PM
با سلام
مطلبی که در این سایت ارائه شده، با توجه به شرایط تحصیلی هر شخص، دید خوبی برای انتخاب دانشگاههای مناسب در آمریکا میده. اگرچه این مطلب مربوط به سه سال پیش هست.
لطفا دوستان و اساتید نظراتشون رو بگن.

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
07-09-2014, 10:12 PM
اولین قید یا محدودیتی که محدوده رتبه ها رو برای شما مشخص می کنه نیازمندی های اولیه دانشگاه ها هست. در نتیجه با توجه به شرایط اولیه پرونده می تونید یک برآورد تقریبی و اولیه از دانشگاه هایی که امکان اپلای برای اونها دارید رو پیدا کنید.

منتهی داشتن شرایط اولیه دانشگاه هم لزوما به معنای پذیرش گرفتن و پاسخ مثبت شنیدن نیست و در شرایطی که رقابت بالا هست برای اینکه شانس پذیرش گرفتن زیاد بشه می بایست بیشتر روی استادهایی وقت بگذارید که دنبال افرادی با مشحصه های شما باشند که مهمترین این مشخصه ها زمینه کاری و پژوهشی مشابه هست.

در مرحله سوم با توجه به بازخوردهایی که از استادها می گیرید می بایست بازنگری هایی در محدوده رتبه های اولیه در نظر گرفته بشه. یعنی اگر دیدین دارین از استادهای زیادی پاسخ مثبت می گیرید می تونید شانس تون رو برای رتبه های بهتر هم امتحان کنید و اگر دیدین پاسخ خاصی دریافت نمیشه می بایست روی رتبه های ضعیف تر بیشتر وقت بگذارید.
(07-09-2014, 05:46 PM)'ftn' نوشته: با سلام
مطلبی که در این سایت ارائه شده، با توجه به شرایط تحصیلی هر شخص، دید خوبی برای انتخاب دانشگاههای مناسب در آمریکا میده. اگرچه این مطلب مربوط به سه سال پیش هست.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
08-09-2014, 10:05 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-09-2014, 10:06 AM توسط فرید.)
(07-09-2014, 05:46 PM)'ftn' نوشته: با سلام

سلام 
بنظر من امتیاز بندی نسبتا منطقی داره. یعنی نسبت نمرات جی ار ای، زبان و معدل همخوانی داره ولی اشکالات زیادی داره. یکی اینکه برای هر رشته نیاز به سیستم امتیاز دهی جداگانه هست و یک دانشگاه هم در تمام رشته ها در یک سطح نیست. بعدم هر دانشگاهی ممکن یک قسمت هایی بیشتر اهمیت داشته باشه. مثلا یکجا جی ار ای خیلی مهم باشه و جای دیگه معدل و جایی که فارغ التحصیل شده فرد. زمینه کاری، داشتن مدرک ارشد، SOP و تماس با استاد هم تاثیر داره. در مجموع بنظر من نمیشه خیلی به این امتیازها استناد کرد. می توانید امتیاز بندی با توجه به نتایج پذیرش، اطلاعات پذیرش دانشگاه ها و مقایسه نمره جی ار ای و معدلتون انجام بدهید که فکر می کنم نتایج بهتری بگیرید

آفلاین asrainman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-12-2014, 12:11 PM
باسلام و تشكر از سايت عاليتون.
من ليسانس برق قدرتم رو دانشگاه آزاد بودم و معدل معمولي دارم، فوق ليسانس هم دانشگاه آزاد با معدل 18.3 و پايان نامه در زمينه ذخيره انرژي خورشيدي بوده، نمره IELTS رو 8 شدم وGRE رو با اينكه امتحان ندادم اما ميتونم نمره خيلي خوبي توش بگيرم و 1  مقاله IEEE و يك مقاله ISI دارم.5سال هم سابقه كاري با پرداخت بيمه در شركت دولتي مرتبط با رشته كاري خودم دارم.بنظر شما شانسي واسه گرفتن فاندPHD از آمريكا دارم يا نه؟(رنك دانشگاه واسم مهم نيست و فقط ميخوام فاند رو بگيرم)
اگه نه آيا شانسي واسه گرفتن پذيرش دارم؟
چون از پس هزينه هاش بر ميام اما خوب مسلمه كه اگه فاند بگيرم بهتره..
ممنونم

آفلاین mozhdeh121367
**
نقل قول

06-12-2014, 02:29 AM
سلام لطفا راهنماییم کنید
من معدل کاردانی و کارشناسیم خیلی پایینه یکی 12.5 و یکی 14
معدل ارشدم 18.5 هست و سه مقطع دانشگاه ازاد بودم
بقیه رزومم خیلی خوبه 
3 تا مقاله isi دارم
gre 330
tofel115
اگر بتونم 3 تا ریکامندیشن از سه تا استاد خوب جور کنم و یه sop قوی بنویسم چقد شانس برای پذیرش تو دانشگاه آمریکا با فاند خوب دارم ؟
راستی من رشتم کامپیوتر هست و موضوع مقالات و پایان نامم پردازش تصویر هست

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-12-2014, 11:09 AM
(01-12-2014, 12:11 PM)'asrainman' نوشته: باسلام و تشكر از سايت عاليتون.
من ليسانس برق قدرتم رو دانشگاه آزاد بودم و معدل معمولي دارم، فوق ليسانس هم دانشگاه آزاد با معدل 18.3 و پايان نامه در زمينه ذخيره انرژي خورشيدي بوده، نمره IELTS رو 8 شدم وGRE رو با اينكه امتحان ندادم اما ميتونم نمره خيلي خوبي توش بگيرم و 1  مقاله IEEE و يك مقاله ISI دارم.5سال هم سابقه كاري با پرداخت بيمه در شركت دولتي مرتبط با رشته كاري خودم دارم.بنظر شما شانسي واسه گرفتن فاندPHD از آمريكا دارم يا نه؟(رنك دانشگاه واسم مهم نيست و فقط ميخوام فاند رو بگيرم)
اگه نه آيا شانسي واسه گرفتن پذيرش دارم؟
چون از پس هزينه هاش بر ميام اما خوب مسلمه كه اگه فاند بگيرم بهتره..
ممنونم

درود
اگه معدل لیسانستون رو میگفتین بهتر میشد نظر داد. کلا همونطور که احتمالا میدونین معدل ایسانس و نمره GRE مخصوصا برای فاند فاکتورهای مهمی هستند. پس نمیشه درست نظر داد. 
ولی در صورتیکه نمره خیلی خوبی در امتحان بگیرید و فرض که معدلتون حدود ۱۵-۱۶ باشه بله شانس فاند دارید. مخصوصا اینکه رنک خیلی برایتون مهم نیست. مشخصا شانستون برای پذیرش (نسبت به گرفتن فاند) بیشتر هم هست. 
البته مشکلی که ممکنه بوجود بیاددر مورد ویزا هست و اینکه رشته مرتبط به انرژی هست که در بعضی موارد برای ویزا مشکل ایجاد کرده. پیشنهاد میکنم کشورهای دیگه رو هم در کنار امریکا مد نظر قرار داشته باشین تا گزینه های دیگه ای هم داشته باشین.
(06-12-2014, 02:29 AM)'mozhdeh121367' نوشته: سلام لطفا راهنماییم کنید
من معدل کاردانی و کارشناسیم خیلی پایینه یکی 12.5 و یکی 14
معدل ارشدم 18.5 هست و سه مقطع دانشگاه ازاد بودم
بقیه رزومم خیلی خوبه 
3 تا مقاله isi دارم
gre 330
tofel115
اگر بتونم 3 تا ریکامندیشن از سه تا استاد خوب جور کنم و یه sop قوی بنویسم چقد شانس برای پذیرش تو دانشگاه آمریکا با فاند خوب دارم ؟
راستی من رشتم کامپیوتر هست و موضوع مقالات و پایان نامم پردازش تصویر هست

بله به نظرم شانس دارید. نمره GRE خوب شما معدل لیسانس رو جبران میکنه. کلا اکثر دپارتمانهای برق/کامپیوتر هم روی پردازش تصویر کار میکنن.
کلا بهتره به معدل کاردانیتون اشاره ای نکنید و یکضرب معدل کارشناسی رو در رزومه بگذارین.
با توجه به داشتن مقاله isi بهتره سعی کنید استادهایی مرتبط با ضمینه کاریتون رو پیدا کنید و باهاشون سعی کنید تماس برقرار کنید تا شانس گرفتن فاندتون بالا بره.
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge

آفلاین bluen
**
نقل قول

13-12-2014, 07:00 PM
۱- دانشگاه لیسانس: مکانیک - دانشگاه ارومیه - 14.71
[font][font](GPA= 2.89, Last 4 semesters =3.45, last 61:3.29)[/font][/font]

[font]۲- دانشگاه فوق لیسانس : شهید رجایی تهران - مکانیک (طراحی کاربردی مکانیک جامدات) معدل 17/89 نمره تز 20 (GPA=3.91)
۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) : L=6, R &W=6.5, S=7 and Overall=6.5
۴- نمره (GRE (146/170/2
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی: ISI 4
IF 2: اسم دوم بعد از استاد (Elsevier)
IF 2.7 : اسم سوم بعد از استاد و یک دانشجوی دیگه 
2.5 IF : تحت داوری - اسم اول و بعدی استاده! under review
IF 0.5: تحت داوری بازم استاد اول من دوم 2 نفر دیگه هم زده شده بعد از من! [/font][b][font]under review
۶- سابقه کار مرتبط: TA & RA experiences during my master
۷- دانشگاه های مورد نظر: چه رنکی ر اساس US News اپلای کنم شانش فول فاند دارم؟؟؟[/font]
[font]- Ny poly- Stony brook-Buffalo- Michigan state? Connecticut- Northeastern-UT Dallas- IUPUI
San diego State[/font]
[font]و یا مستر دوم توی تاپ20 مثل texas Austin[/font]
[font]۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: مواد متخلخل- نمونه سازی سریع- کامپوزیت الهام گرفته شده از طبیعت- سازه سبک و...
۹- نیم‌سال مورد نظر: بهار یا پاییز 2015
۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): موضوع ریسرچم میان رشته ایی و داغه و استاد راهنمام الان استاد مدعو دانشگاه تاپ تو آلمانه که ریکام خوبی می تونم از ایشون بگیرم.[/font]
[/b]

آفلاین eden
**
نقل قول

13-12-2014, 07:43 PM
1- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل :دولتی غیر تهران، مهندسی برق الکترونیک 16.9
۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دولتی غیر تهران، مهندسی برق الکترونیک 19
۳- نمره زبان: (R 28, L 27, S 23, W 25) 103
۴- نمره GRE : V 152, Q 167 319
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی : دارم پژوهش ولی چاپی ندارم
۶- سابقه کار مرتبط : TA
۷- دانشگاه های مورد نظر: خودم میخوام رنک بین 35 تا 50 بیشترشو اپلای کنم 2 تا هم دور رنک 20-35 و 50 تا 90 هم دوتا ایمنی اپلای کنم.
۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه : میکروالکترونیک
۹- نیم‌سال مورد نظر : Fall 2015

“Be yourself; everyone else is already taken.”
- Oscar Wilde -

پوزیشن خالی دکتری

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

13-12-2014, 07:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-12-2014, 08:23 PM توسط Leopold.)
رزمتون به جز معدل لیسانس و نمره رایتینگ جی ار ای خوبه. معدل 2 سال آخر لیسانستون هم خوبه شده که دانشگاه های کانادا هم اکثرا معدل 2 سال آخر در نظر میگیرند.
در مورد آمریکا اکثرشون معدل 3 از 4 در مقطع لیسانس به عنوان شرط پذیرش گذاشتند بنابراین شانستون بدون استاد واسه دانشگاه های Buffalo- Michigan state- Connecticut- Northeastern تا حدی پایین هست. MSU که ددلاینش همین 15 دسامبر هست Smile 
SDSU هم باید قبلش استاد داشته باشید تا پذیرش بدهند. دانشگاه Stony brook هم اخیرا رنکینگش به نسبت بهتر شده و کمی سخت میگیرن. واسه - Ny poly- UT Dallas- IUPUI به نظرم شانس دارید. تگزاس دلاس فقط چند سالی هست که دانشکده مکانیکش تاسیس کرده و استاد زیاد میگیره. به نظرم روی دانشگاه های رنک 60 تا 100 بیشتر زوم کنید.
زمینه کاری شما همونطور که گفتید الان خیلی رو بورس هست و استاداش هم اکثرا وضع مالی خوبی دارن و تعدادشون هم زیاده. شما که مقالات خوبی دارید توصیه میکنم مکاتبه با استاتیدتون ادامه بدید. اگه ساپورت استاد داشته باشید حتی شانس پذیرش از دانشگاه هایی در رنک 30 تا 50 هم دارید.
تگزاس آستین که ددلاینش 1 دسامبر بود ولی بعید میدونم واسه مستر تاپ 20 بدون استاد شانس داشته باشید حتی بدون فاند. دانشگاه های آمریکا تو این رینج معمولا کمیته محور هستن به جز چند تا دانشگاه مثل مریلند کالج پارک، تگزاس ای اند ام، ویسکانسین مدیسون و ...
(13-12-2014, 07:00 PM)'bluen' نوشته: ۱- دانشگاه لیسانس: مکانیک - دانشگاه ارومیه - 14.71
(GPA= 2.89, Last 4 semesters =3.45, last 61:3.29)
۲- دانشگاه فوق لیسانس : شهید رجایی تهران - مکانیک (طراحی کاربردی مکانیک جامدات) معدل 17/89 نمره تز 20 (GPA=3.91)
۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) : L=6, R &W=6.5, S=7 and Overall=6.5
۴- نمره (GRE (146/170/2
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی: ISI 4
IF 2: اسم دوم بعد از استاد (Elsevier)
IF 2.7 : اسم سوم بعد از استاد و یک دانشجوی دیگه 
2.5 IF : تحت داوری - اسم اول و بعدی استاده! under review
IF 0.5: تحت داوری بازم استاد اول من دوم 2 نفر دیگه هم زده شده بعد از من! [b]under review
۶- سابقه کار مرتبط: TA & RA experiences during my master
۷- دانشگاه های مورد نظر: چه رنکی ر اساس US News اپلای کنم شانش فول فاند دارم؟؟؟
- Ny poly- Stony brook-Buffalo- Michigan state? Connecticut- Northeastern-UT Dallas- IUPUI
San diego State
و یا مستر دوم توی تاپ20 مثل texas Austin
۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: مواد متخلخل- نمونه سازی سریع- کامپوزیت الهام گرفته شده از طبیعت- سازه سبک و...
۹- نیم‌سال مورد نظر: بهار یا پاییز 2015
۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): موضوع ریسرچم میان رشته ایی و داغه و استاد راهنمام الان استاد مدعو دانشگاه تاپ تو آلمانه که ریکام خوبی می تونم از ایشون بگیرم.
[/b]

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

13-12-2014, 08:07 PM
رزومه شما خوبه و اگه یک یا دو تا مقاله داشتید تکمیل میشد. به نظرم تعداد دانشگاه هایی که میخواید در بازه رنکینگی که اشاره کردید اپلای کنید خوبه فقط تو بازه 50 -90 دو سه تا اضافه کنید. دلیلش این هست که شاید نمره 319 جی ار ای یا 103 تافل نمره خیلی خوبی در مقایسه با رشته های دیگه باشه ولی تو رشته هایی مثل برق یا مکانیک در محدوده رنکینگ 20 تا 50 نمرات معمولی به حساب میاد. کافیه شما نمرات دانشجوهای هندی رو در رشته برق ببینید که میانگینشون بالاتر از این نمرات هست.
تو انتخاب دانشگاه های بین 35-50 هم دقت کنید مثلا واسه دانشگاه وندربیلت یا ییل اپلای نکنید. آمارش میتونید از سایت هایی مثل گرد کفه در بیارید. در حین اپلای، تماس با اساتید هم ادامه بدید.
(13-12-2014, 07:43 PM)'eden' نوشته: 1- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل :دولتی غیر تهران، مهندسی برق الکترونیک 16.9
۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دولتی غیر تهران، مهندسی برق الکترونیک 19
۳- نمره زبان: (R 28, L 27, S 23, W 25) 103
۴- نمره GRE : V 152, Q 167 319
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی : دارم پژوهش ولی چاپی ندارم
۶- سابقه کار مرتبط : TA
۷- دانشگاه های مورد نظر: خودم میخوام رنک بین 35 تا 50 بیشترشو اپلای کنم 2 تا هم دور رنک 20-35 و 50 تا 90 هم دوتا ایمنی اپلای کنم.
۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه : میکروالکترونیک
۹- نیم‌سال مورد نظر : Fall 2015

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
Topic locked