عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (223): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 223 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 11 رای - 4.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-02-2011, 06:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-08-2012, 12:22 PM توسط Babak.)
دوستان عزیز:
مانند الگوی زیر اطلاعات خود را وارد کنید تا فضای کاراتر و پیشنهاد های دقیق تری داشته باشیم.
***به شدت توصیه می شود که کاربران علی رغم پیشنهاد هایی که در این تاپیک به ایشان می شود، نتایج پذیرش را مطالعه کرده و خود نیز حتماً تحقیقات لازم را به عمل آورند. تا بعداً پشیمان نشوند***
موفق باشید

1-رشته/مقطع
2-دانشگاه محل تحصیل
3-معدل کل
4-نمره زبان
5-تعداد مقالات
6-تعداد توصیه نامه ها
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند)
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Iman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-07-2011, 05:32 PM
سلام دوستان
من یه سوالات کلی داشتم ولی تاپیک مناسبی رو پیدا نکردم برا همین اینجا مینویسم، اگه اشتباهه شرمنده!
من دارم فکرمیکنم که شاید برای آمریکا برای phd اقدام کنم. رشتم هم construction management هست.
1- میزان فاند حدودا چقدر هستش؟ برای زندگی کافیه؟
2- ددلاین برای اپلای کی هستش؟ (برای اینکه سپتامبر 2012 آمریکا باشیم)
3- وضعیت کار برای فارغ التحصیلای دکترا چه جوریه؟
اگه سوالام کلیه ببخشید. ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

04-07-2011, 02:19 PM
ایمان جان
سوالات شما خیلی کلیه و نمی‌شه جواب مشخصی بهش داد. ضمن این که بهتر بود که این سوالات رو در قالب چند سوال مختلف در انجمن‌های مرتبط مطرح می‌کردی. من مختصرا جواب می‌دم، اما لطفا اگر جزئیات بیشتر احتیاج داری سوالات بعدی رو در انجمن‌های مناسب مطرح کن.
۱. به دانشگاه بستگی داره و چه بسا که اصلا به شما فاند ندهند. میزانش هم متغیره، در نتیجه نمی‌شه جواب دقیقی به این سوال داد. به فرض این که فاند کامل بگیرید، هزینه‌های زندگی‌تون رو پوشش خواهد داد.

۲. باز هم به دانشگاه بستگی داره و باید در وب‌سایت دانشگاه‌های مورد نظر ببینید، اما معمولا بین ۱۵ دسامبر ۲۰۱۱ تا آخر ژانویه ۲۰۱۲ است.

۳. جواب این سوال رو نمی‌دونم و با این رشته آشنا نیستم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین masoom
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-07-2011, 01:07 PM
با سلام

من مدرک لیسانس مهندسی نرم افزاراز یک دانشگاه دولتی دارم (علم و صنعت) معدلم 14 آیا می تونم برای فاند امیدوار باشم؟

بانمره IELTS 7 میتونم پذیرش بگیرم بهترین روش برای این کار چیه؟

با سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین Ismail2011
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-07-2011, 06:25 PM
با سلام
گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا همراه با فاند چگونه ممکن است؟
من معدلم 15.19 در ارشد و 13.4 کارشناسی ؟
مقاله خارجی ندارم و تافل 100
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-07-2011, 09:13 PM
(11-07-2011, 01:07 PM)masoom نوشته: با سلام

من مدرک لیسانس مهندسی نرم افزاراز یک دانشگاه دولتی دارم (علم و صنعت) معدلم 14 آیا می تونم برای فاند امیدوار باشم؟

بانمره IELTS 7 میتونم پذیرش بگیرم بهترین روش برای این کار چیه؟

با سپاس فراوان
اگر هدفتون گرفتن پذیرش از امریکاست، باید بگم که امکانش هست که پذیرش و فاند بگیرید،‌ اما به خاطر معدلتون کار کمی سخته. برای این که شانس‌تون رو بالا ببرید باید نمره GRE عالی داشته باشید. همچنین باید دانشگاه‌های مناسبی رو انتخاب کنید و وقت و پول خودتون رو صرف دانشگاه‌های خیلی تاپ نکنید.
بهترین کار در حال حاضر برای شما همینه که نمره GRE بسیار خوبی داشته باشید. ترجیحا Quantitative بالای ۷۸۰ و Verbal بالای ۴۵۰.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

11-07-2011, 09:15 PM
(11-07-2011, 06:25 PM)Ismail2011 نوشته: با سلام
گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا همراه با فاند چگونه ممکن است؟
من معدلم 15.19 در ارشد و 13.4 کارشناسی ؟
مقاله خارجی ندارم و تافل 100
معدل و دانشگاه محل تحصیل در بالا بردن شانس گرفتن پذیرش و فاند خیلی موثره. معدل لیسانس به خصوص مهمتر هم هست که متاسفانه معدل شما خیلی خوب نیست. راه‌هایی که برای جبران معدل وجود داره، نمره خیلی بالای GRE و داشتن مقاله است.

نقل قول  

آفلاین masoom
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-07-2011, 11:43 AM
با سلام

ضمن تشکراز پاسخ شما آیا دانشگاه های خاصی را پیشنهاد می کنید و اینکه آیا بایستی ابتدا برای آزمون GRE و نمره آن اقدام کنم و بعد برای گرفتن پذیرش یا میشود بعد برای کسب نمره مناسب اقدام کرد. برای گرفتن پذیرش و فاند شما چه روشی را پیشنهاد می کنید.

با سپاس فراوان

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

12-07-2011, 09:29 PM
شما ابتدا باید آزمون GRE رو بگذرونید و نمره‌اش رو همراه با سایر مدارک برای دانشگاه‌ها ارسال کنید. برای گرفتن اطلاعات اولیه در مورد پذیرش به این انجمن مراجعه کنید.
در مورد دانشگاه اگر من جای شما بودم بیشتر تمرکزم رو روی دانشگاه‌های با رتبه ۱۰۰ تا ۲۰۰ می‌ذاشتم. البته این که به معنی نیست که برای هیچ دانشگاهی خارج از این بازه اقدام نکنید. مثلا اگر برای ۱۰ تا دانشگاه اقدام می‌کنید، یکی یا دو تا زیر ۱۰۰ اقدام کنید و بقیه رو برای دانشگاه‌های بالای ۱۰۰ اقدام کنید. برای دیدن رتبه دانشگاه‌ها می‌تونید به این موضوع مراجعه کنید .

نقل قول  

آفلاین heny
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-08-2011, 05:55 PM
سلام بابک جان
با تشکر از راهنماییهای مفیدت و اینکه وقت گرانبهایت رو برای ما صرف میکنی
من 31 ساله هستم و فوق لیسانس معماری با گرایش انرژی و معماری از دانشگاه تهران با معدل حدودا 17 تا 18 دارم (هنوز نرفتم ریزنمرات بگیرم).و تازه 1 ماهه شروع کردم به خواندن زبان و رفتن کلاس پری آیلتس و فکر کنم بتونم برای زمستان امتحان آیلتس بدم.معدل لیسانسم هم 18 بوده و کاردانیم 15 . مقاله هم ننوشتم و اینجور که دوستام رفتن مقاله برای رشته ما ارزشی نداره و مسابقات مهمتره.البته مسابقه مهمی هم شرکت نکردم
با عرض پوزش چند تا سوال داشتم
اول اینکه : اگر برای آمریکا پذیرش بگیرم چون متاهل هستم صد در صد امکان گرفتن اقامت دائم را بعد از تحصیل داریم(با توجه به زمینه کاری ما)؟
دوم: آیا امتحان GRE اجباری است و کی شروع به خواندن بکنم و امتحان بدهم بهتر است؟
سوم:برای چه دانشگاههایی درخواست بزنم امکان قبولی دارم و امکان گرفتن بورسیه هست؟
چهارم:آیا امکان داره برای رشته های دیگر مثلا طراحی لباس اقدام کنم؟
و آخرین سوالم:با توجه به زمان حدودی گرفتن آیلتسم باید چه زمانی برای شروع پذیرش اقدام کنم؟
با تشکر فراوان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (223): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 223 بعدی »