عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش در مقطع کارشناسی انتخاب دانشگاه مناسب برای تحصیل در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتخاب دانشگاه مناسب برای تحصیل در مقطع کارشناسی
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-02-2013, 11:31 PM
اگر به قسمت دانشگاه‌های جهان در دیتابیس سایت مراجعه کنید و در ستون country کلمه germany رو تایپ کنید، لیست دانشگاه‌های آلمان رو به شما نمایش خواهد داد. حدود ۱۰۰ تا از دانشگاه‌های آلمان در دیتابیس وجود داره و روی علامت ذره‌بین در هر سطر که کلیک کنید آدرس دانشگاه رو هم بهتون نمایش خواهد داد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین hosein_hnd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-02-2013, 07:21 PM
سلام من کاردانی مکانیک رو با معدل 15.5 تموم کردم زبانم بد نیست ودر ضمن پدرم در آلمان اقامت داره میخواستم بدونم ایا میتونم از دانشگاه مونیخ پذیرش بگیرم .لطفا من را راهنمایی کنید .تشکر
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

27-02-2013, 08:11 PM
(27-02-2013, 07:21 PM)'hosein_hnd' نوشته: سلام من کاردانی مکانیک رو با معدل 15.5 تموم کردم زبانم بد نیست ودر ضمن پدرم در آلمان اقامت داره میخواستم بدونم ایا میتونم از دانشگاه مونیخ پذیرش بگیرم .لطفا من را راهنمایی کنید .تشکر

درود
دوست عزیز دانشگاه مونیخ یکی از معتبرترین دانشگاههای آلمان هست و شما حتی اگرخود اقامت آلمان داشتید پذیرش گرفتن از این دانشگاه به این سادگی نیست. به عبارت دیگر همه آلمانی ها نیز این امکان را ندارند که وارد این دانشگاه شوند. دانشگاه محل تحصیلتون کجا بوده؟
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

27-02-2013, 08:19 PM
(16-12-2012, 05:48 PM)'shahsawar' نوشته: باسلام من تازه با سایتتون آشنا شدم .مدرک کارشناسی پرستاری دارم وهنوز استخدام نشده ام میخواستم بدونم درصورت مهاجرت به کشورهای اروپایی میتونم همزمان دریک رشته دیگه (غیراز رشته های پزشکی)ادامه تحصیل بدم وبعنوان یک پرستارهم کارکنم؟

درود
تا اقامت این کشور رو نداشته باشید خیر. در اروپا این شدنی نیست. 
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین jake
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-04-2013, 09:30 PM
خسته نباشید

یک سوال:

بدون پیش دانشگاهی احتمال گرفت پذیرش وحود داره!؟

منظورم رشته های کاردانش و فنی هستش ! امیدی به گرفتن پذیرش در دانشگاه های امریکا ، کانادا ، استرلیا وجود داره یا خیر ؟؟!

ممنون از دوستان
\\\\\\\\\\\//////////
| MY dream is to be FREE |
///////////\\\\\\\\\\
نقل قول  

آفلاین jake
**
نقل قول

08-05-2013, 03:06 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-05-2013, 03:07 PM توسط jake.)
(25-04-2013, 09:30 PM)'jake' نوشته: خسته نباشید

یک سوال:

بدون پیش دانشگاهی احتمال گرفت پذیرش وحود داره!؟

منظورم رشته های کاردانش و فنی هستش ! امیدی به گرفتن پذیرش در دانشگاه های امریکا ، کانادا ، استرلیا وجود داره یا خیر ؟؟!

ممنون از دوستان

در صورت گرفتن نمره قابل قبول در آزمون SAT چطور ؟؟ میشه به اینده امیدوار بود؟! 
\\\\\\\\\\\//////////
///////////\\\\\\\\\\
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-05-2013, 02:49 AM
(08-05-2013, 03:06 PM)'jake' نوشته: در صورت گرفتن نمره قابل قبول در آزمون SAT چطور ؟؟ میشه به اینده امیدوار بود؟! 

اطلاعات من بیشتر در مورد امریکاست. در مورد کشورهای دیگه شاید دوستان دیگه بتونند راهنمایی کنند.
راستش بدون گذروندن پیش دانشگاهی مطمئن نیستم که در امریکا دیپلم دبیرستان شما رو معادل دیپلم دبیرستان‌های امریکا ارزشیابی کنند. در صورتی که معادل نباشه، به احتمال زیاد نمره امتحان SAT هم کمک خاصی نخواهد کرد.
یک مطلب دیگه این که همون طور که احتمالا بدونید گرفتن فاند برای مقطع کارشناسی در امریکا بسیار مشکل و نزدیک به غیرممکنه. به فرض این که پذیرش بگیرید، آیا می‌تونید از پس هزینه‌های تحصیل و زندگی در امریکا بربیایید؟ دلیل این که این سوالات رو می‌پرسم اینه که با جنبه‌های مختلف ادامه تحصیل آشنا بشید و از ابتدا درست برنامه‌ریزی کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین jake
**
نقل قول

09-05-2013, 01:22 PM
(09-05-2013, 02:49 AM)Babak نوشته:
اطلاعات من بیشتر در مورد امریکاست. در مورد کشورهای دیگه شاید دوستان دیگه بتونند راهنمایی کنند.
راستش بدون گذروندن پیش دانشگاهی مطمئن نیستم که در امریکا دیپلم دبیرستان شما رو معادل دیپلم دبیرستان‌های امریکا ارزشیابی کنند. در صورتی که معادل نباشه، به احتمال زیاد نمره امتحان SAT هم کمک خاصی نخواهد کرد.
یک مطلب دیگه این که همون طور که احتمالا بدونید گرفتن فاند برای مقطع کارشناسی در امریکا بسیار مشکل و نزدیک به غیرممکنه. به فرض این که پذیرش بگیرید، آیا می‌تونید از پس هزینه‌های تحصیل و زندگی در امریکا بربیایید؟ دلیل این که این سوالات رو می‌پرسم اینه که با جنبه‌های مختلف ادامه تحصیل آشنا بشید و از ابتدا درست برنامه‌ریزی کنید.
ممنون مدیر گرامی حقیقتاً فعلاً منظورم همون کشور آمریکا هستش
بله با هزینه های تحصیل و شرایط اون آشنا هستم !
فقط نمیدونم بدون پیش دانشگاهی میشه پذیرش گرفت یا خیر ! 
به نظرتون اگر یکی دو ترم کاردانی هم پاس کنم میشه یه جورایی پیوند داد به پیش دانشگاهی یا خیر !؟ 
اگر راه حل یا پیشنهادی دارید خیلی خوشحال میشم راهنمای بفرمایید.

باتشکر
\\\\\\\\\\\//////////
///////////\\\\\\\\\\
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-05-2013, 06:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2013, 06:42 PM توسط lavender.)
(09-05-2013, 01:22 PM)'jake' نوشته: ممنون مدیر گرامی حقیقتاً فعلاً منظورم همون کشور آمریکا هستش
بله با هزینه های تحصیل و شرایط اون آشنا هستم !
فقط نمیدونم بدون پیش دانشگاهی میشه پذیرش گرفت یا خیر ! 
به نظرتون اگر یکی دو ترم کاردانی هم پاس کنم میشه یه جورایی پیوند داد به پیش دانشگاهی یا خیر !؟ 
اگر راه حل یا پیشنهادی دارید خیلی خوشحال میشم راهنمای بفرمایید.
باتشکر

یکی از دوستای من بدون گذروندن پیش دانشگاهی اومد امریکا ( البته سیتزن بود و مشکل ویزا نداشت) و سریع تونست برای کالج.
برای خودم هم که ترنسفر کردم دانشگاه اصن مدرک پیش دانشگاهی رو ازم نخواستن. همون ریز نمرات سه سال و مدرک دیپلم رو خواستن.
این سایت رو بخونید خوبه  http://www.educationusairan.com/study-basics
یه چیزی یادتون باشه. بهتره برای دانشگاه اقدام کنید نه برای کالج. چون اصولاً به افرادی که برای کالج اقدام کردن ویزا نمی دن.
1 ترم برید university- بعدش ترنسفر کنید کالج- دو باره بعد از 2 سال برگردید university.  از لحاظ هزینه خیلی به صرفه هست.
چه برای دانشگاه چه برای کالج امتحان تافل رو 100% باید بدید. اما برای SAT می تونید با دانشگاه در تماس باشید و بگید توی ایران برگذار نمی شه ( اصولاً قبول می کنن یا می گن بیا اینجا بده) برای ویزا هم کاری به SAT ندارن انگار.
اگر بیاید کالج که اصلاً SAT نمی خوان. می گن برید placement test بدید که شامل امتحان ریاضی و زبان هست..
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین jake
**
نقل قول

09-05-2013, 08:47 PM
(09-05-2013, 06:39 PM)lavender نوشته:
یکی از دوستای من بدون گذروندن پیش دانشگاهی اومد امریکا ( البته سیتزن بود و مشکل ویزا نداشت) و سریع تونست برای کالج.
برای خودم هم که ترنسفر کردم دانشگاه اصن مدرک پیش دانشگاهی رو ازم نخواستن. همون ریز نمرات سه سال و مدرک دیپلم رو خواستن.
این سایت رو بخونید خوبه  http://www.educationusairan.com/study-basics
یه چیزی یادتون باشه. بهتره برای دانشگاه اقدام کنید نه برای کالج. چون اصولاً به افرادی که برای کالج اقدام کردن ویزا نمی دن.
1 ترم برید university- بعدش ترنسفر کنید کالج- دو باره بعد از 2 سال برگردید university.  از لحاظ هزینه خیلی به صرفه هست.
چه برای دانشگاه چه برای کالج امتحان تافل رو 100% باید بدید. اما برای SAT می تونید با دانشگاه در تماس باشید و بگید توی ایران برگذار نمی شه ( اصولاً قبول می کنن یا می گن بیا اینجا بده)  برای ویزا هم کاری به SAT ندارن انگار.
اگر بیاید کالج که اصلاً SAT نمی خوان. می گن برید placement test بدید که شامل امتحان ریاضی و زبان هست..
با تشکر ویژه از شما دوست عزیز
من میخوام برای رشته اقتصاد یا عمران اقدام کنم به نظرتون کدوم شهر و چه دانشگاه هایی شانس بیشتری دارم ؟ و اینکه ایا امکانش وجود داره که بتونم SAT رو بعد از گرفتن پذیرش و ویزا برم امریکا امتحان بدم ؟! 

و چه چیزهایی در گرفتن پذیرش تاثیر مثبت داره ؟ 

\\\\\\\\\\\//////////
///////////\\\\\\\\\\
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »