عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (72): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 72 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین y.azizi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-01-2013, 05:04 PM
سلام
با وضعیت من میشه امید به دکترا از آمریکا داشت؟ البته باید بگم که سال گذشته اپلای کردم Warwick توی انگلیس و قبول شدم واسه دکترا ولی بدون فاند بود که انداختمش واسه امسال و اپلای دوباره کردم واسه اسکالرشیپ... ببینیم چی میشه...
ولی من میخام واسه آمریکا اقدام کنم... میشه وضعیت منو ارزیابی کنید ببینید شانسم چچچقدره واسه US
معدل لیسانس : 16.12 مهندسی برق دانشگاه تبریز
معدل فوق : 15.85 مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نمره تافل : 79
نمره GRE شدم 1110
سابقه 5 سال تدریس در دانشگاه و صنعت رو دارم به عنوان مدرس و استاد
در حدود 15 مورد TA دارم در دانشگاه های امیرکبیر، تبریز و ...
یک مقاله اکسپت شده کنفرانس دارم...
چهار مقاله دیگه سابمیت کردم...
برگزیده مسابقات بین المللی رباتیک امیرکبیر و خوارزمی هستم. (رتبه آوردم)
دو کتاب دانشگاهی تالیف کردم که هر دوشون چاپ شدن...(تالیف) ( خودم اسم اول - استادم اسم دوم)
نرم افزارهای تخصصی مهندسی برق رو در دانشگاه تهران، تبریز امیرکبیر و بعضی شرکت های مهندسی تدریس کرده ام.
در حال حاضر هم یک ترم است که به صورت فول تایم در دانشگاهی در قم تدریس میکنم. و در ترم جاری هم دروس مهمی مثل رباتیک و کنترل صنعتی و ... تدریس دارم.
با این شرایط من چه جوری میتونم از آمریکا اکسپت بگیرم در زمینه مهندسی برق - گرایش کنترل و رباتیک.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-01-2013, 06:19 PM
(11-01-2013, 05:04 PM)y.azizi نوشته: سلام
با وضعیت من میشه امید به دکترا از آمریکا داشت؟ البته باید بگم که سال گذشته اپلای کردم Warwick توی انگلیس و قبول شدم واسه دکترا ولی بدون فاند بود که انداختمش واسه امسال و اپلای دوباره کردم واسه اسکالرشیپ... ببینیم چی میشه...
ولی من میخام واسه آمریکا اقدام کنم... میشه وضعیت منو ارزیابی کنید ببینید شانسم چچچقدره واسه US
نمره GRE شدم 1110
دو کتاب دانشگاهی تالیف کردم که هر دوشون چاپ شدن...(تالیف) ( خودم اسم اول - استادم اسم دوم)
نرم افزارهای تخصصی مهندسی برق رو در دانشگاه تهران، تبریز امیرکبیر و بعضی شرکت های مهندسی تدریس کرده ام.
در حال حاضر هم یک ترم است که به صورت فول تایم در دانشگاهی در قم تدریس میکنم. و در ترم جاری هم دروس مهمی مثل رباتیک و کنترل صنعتی و ... تدریس دارم.
با این شرایط من چه جوری میتونم از آمریکا اکسپت بگیرم در زمینه مهندسی برق - گرایش کنترل و رباتیک.
با تشکر
درود

معدل فوق شما کمی پایینه
تعداد مقالات اکسپت شدتون کمه
نمره های زبانتون متوسطه

ولی

کارهای پژوهشیتون خیلی خوبه و نقطه بسیار قوی میتونه باشه . اگه بتونین توصیه نامه های خوبی بگیرید ، بله شانس دارین از دانشگاههای متوسط آمریکا پذیرش و فاند بگیرین
فقط باید با استادا در تماس باشید و نظر اونا رو بخواهید

موفق باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین daneshjoooo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-01-2013, 12:25 AM
سلام من عمران تموم کردم از دانشگاه علم و صنعت.معدل 15.60.تافل هنوز ندادم ولی فکر میکنم در حذوذ 100 بشه! مقاله هم ندارم.
به نظر شما از کجا متونم فاند بگیرم؟ کانادا میشه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

13-01-2013, 02:26 AM
(13-01-2013, 12:25 AM)daneshjoooo نوشته: سلام من عمران تموم کردم از دانشگاه علم و صنعت.معدل 15.60.تافل هنوز ندادم ولی فکر میکنم در حذوذ 100 بشه! مقاله هم ندارم.
به نظر شما از کجا متونم فاند بگیرم؟ کانادا میشه؟
ممنون

درود
مدرکتون چیه؟ ارشد؟
اگه کارشناسی هستید چه مقطعی قصد پذیرش دارید؟
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین r mohamadnejad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-01-2013, 10:02 PM
سلام. من تازه عضو این سایت شدم. فکر میکنم باید سوالم رو اینجا بنویسم. ممنون میشم راهنمایی کنید

من 86 لیسانس اقتصاد از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 16:81 گرفتم و امسال ارشد برنامه ریزی سیستمهای اقتصادی با معدل کل 17:50 و نمره پایان نامه 17:75 از 18 و در تلاشم ایشالا بزودی مقالم چاپ شه که 2نمره باقیمونده رو بگیرم. یه مقاله با استادم چاپ کردم. یه چندجا هم مربوط به رشتم کار کردم. کلاس زبان میرم در حد ایلتس 6.5 هستم که با برنامم ایشالا به بالای 7 تو آزمونای فروردین براحتی میرسونم.

کشوری که بخوام قبول شم زیاد فرقی برام نداره (PHD) . اما برام مهم فاند گرفتنه. میشه لطفا راهنماییم کنید؟

ممنونم
نقل قول  

آفلاین daneshjoooo
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-01-2013, 01:14 PM
نه کارشناسی!
phd یا ارشد فرقی نمیکنه!
نقل قول  

آفلاین r mohamadnejad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-01-2013, 06:46 PM
سلام.

عرض کردم PHD مد نظرمه اما کشور زیاد فرقی برام نداره . چون فاند برام مهمتره.
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-01-2013, 08:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-01-2013, 11:38 PM توسط m.ost.)
(13-01-2013, 10:02 PM)r mohamadnejad نوشته: سلام. من تازه عضو این سایت شدم. فکر میکنم باید سوالم رو اینجا بنویسم. ممنون میشم راهنمایی کنید

من 86 لیسانس اقتصاد از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 16:81 گرفتم و امسال ارشد برنامه ریزی سیستمهای اقتصادی با معدل کل 17:50 و نمره پایان نامه 17:75 از 18 و در تلاشم ایشالا بزودی مقالم چاپ شه که 2نمره باقیمونده رو بگیرم. یه مقاله با استادم چاپ کردم. یه چندجا هم مربوط به رشتم کار کردم. کلاس زبان میرم در حد ایلتس 6.5 هستم که با برنامم ایشالا به بالای 7 تو آزمونای فروردین براحتی میرسونم.

کشوری که بخوام قبول شم زیاد فرقی برام نداره (PHD) . اما برام مهم فاند گرفتنه. میشه لطفا راهنماییم کنید؟

ممنونم
سلام
منظورتون از راهنمایی احتمالا همین هست که برای چه کشورهایی شانس دارین دیگه؟ معدل های شما خوبه. البته شرایطتتون کامل نیست که بشه نظر داد. مثلا هنوز نمره زبان ندارین. یا اگر قصد ادامه تحصیل در آمریکا رو داشته باشین باید امتحان GRE بدین که نمره آن هم بسیار مهمه برای تصمیم گیری. مقاله که فرمودین چاپ کردین نگفتین داخلی یا خارجی یا کنفرانسی. همین ها خودش موثره. صرفا از روی معدل نمیشه نظر داد. البته معدل مثلا برای کانادا خیلی مهمه و معدل بالا واقعا تاثیر داره ولی در هر صورت شما اول امتحانات زبان رو بدین مقالتون هم مشخص بشه چاپ میشه یا خیر بعد بهتر میشه راهنمایی کرد.
در حال حاضر جزوه راهنمای پذیرش رو هم مطالعه بفرمایید که اطلاعات خوبی بهتون میده.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین r mohamadnejad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-01-2013, 08:39 PM
سلام

وقت بخیر. خیلی ممنونم که جواب دادید. مقالم در نشریه "پژوهش های اقتصادی ایران" چاپ شده که علمی پژوهشیه. و یکی دیگر هم تو فصل بهار 92 حتما از چاپ بیرون میاد.در کل میتونم راجع همین 2تا مقاله صحبت کنم چون فعلا وقتی برای ترجمه مقالم ندارم. مطمئنم آزمون خرداد IELTS رو بالای 8 میارم.اما حق با شماست چون الان قطعیت نداره.

رزومه ام چند تا مدرک کامپیوتر و نرم افزارها و زبان و سابقه کار و چندتا پروژه دارم.
نقل قول  

آفلاین omiga
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-01-2013, 06:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-01-2013, 01:32 PM توسط Pejman.)
(11-01-2013, 05:04 PM)y.azizi نوشته: سلام
نمره GRE شدم 1110
با تشکر
نخیر Jakobi! نمی تونی! Big Grin

اولا که کی تو تبریز حل تمرین بودی من یادم نمیاد؟ هیات علمی با ضریب 1/3 بودی تا جایی که یادمه!

ثانیا کتاب داخلی بدرد نمی خوره! خودشون میدونند اینجا مهم پولیه که بدی ناشر چاپش کنه! نه موارد تو کتاب! (تا جایی که می دونم تو امریکا هم قضیه تو همین تیریپاست! در کل مقاله و کتاب خارجی مهمه نه داخلی! Wink )

ثالثا معدلت خوبه! ببین برادر من شما نمی تونی یه ضرب بگی معدلت کجای قضیه ایستاده! رو حساب فرانسه مینیمم معدل ایران 14 هست چون ما هم از همون اسکیل 20 نمره استفاده می کنیم!
نتیجه اخلاقی اینکه اگه معدل فاینالت زیر 14 باشه و توی دیتا بیس کامپیوتری ثبتت کنند که کارت تمومه! اتومات کامپیوتر حذفت می کنه! ولی اگه معدلت بالای 14 باشه و بعد از اومدن دست کمیته متوجه بشن که درسته معدلت پایینه ولی شما شاگرد خوبی بودی و کلا معدلت نسبت به معدل دانشکده خیلی بالاتره اون وقت قضیه فرق می کنه!

اونا این رو می فهمند که کسی که معدل 16 داره از جایی که معدل کل بچه هاش 14 هست با کسی که معدل 16 داره از جایی که معدل کل بچه هاش 15.5 هست فرق می کنه! درسته عددی یکی هستند ولی فقط اعداد ملاک نیستند!

جالبه سایتای ایتالیا رو می خوندم برای ایرانیا زده بود 12.5 برای چینیا زده بود 70 درصد! یعنی اینکه مینیممش رو درک کرده بودند!

الان UTK برای ایران رو زده 14 برای تایوان رو زده 80!

اونا اولین بار نیست که دارن دانشجو می گیرند! خوب می دونند که معدل رو چطور برای خودشون تفسیر کنند! منتها مسئله ای که هست اینه که کامپیوتر زیر یه می نیممی رو اتومات رد می کنه چون حجم درخواست بالاست!

معدلت تو دوره اپلیکیشن مشخص میشه!

از معدل که بگذریم! شما باز هم احتمال ریجکت شدنت بالاست!
1) تافل زیر 80! واسه دکتار پذیرش هم بشی کاندیشنال میشی و لطف می کنی و دوباره تافل میدی تا بری بالای 90!
2) GRE ات رو لب مرزی! اصولا زیر 1200 واسه برق یعنی زیر می نیمم! و این یعنی داستان! در ضمن برای دکترا نمره رایتینگتم شرطه که نگفتی! Big Grin
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (72): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 72 بعدی »